Vai cilvēks ,kurš izdarījis pašnāvību,ir izrādījis vājumu?

Atkal pazīstams vīrietis palīdzēja sev aiziet tai saulē.Un palikušie paliek ar vainas sajūtu,kuru grūti pārvarēt,kaut pie savām likstām vainīgs ir pats.Varbūt daļa cilvēces dzīvo,jo nav stipri izdarīt sev pāri?

Piparkuka      Ļoti slikti. Tā darīt... Tiks atkal un atkal atpakaļ un daudz sliktākā veidā, varbūt pat ne kā cilvēks:( Mēs jau tāpēc te esam, lai augtu, mācītos, izaugtu un sevi veidotu- te ir mācību stunda, tā teikt.... 2022-04-25

Piparkuka      Tas ir vājums 10000%. 2022-04-25

Piparkuka      Stiprums ir jāņem sevī! Un tikai. Pamatā. Tāpēc mēs te esam, lai visu laiku pārvarētu "šķēršļus", izaicinājumus, uzdevumus. 2022-04-25

Raivis_1977      Diezgan filozofiski! Bett, ja nu nav smadzeņu, un ja nav pat nekādu draugu, un tā teiktan ja nav spārnu lai pārkļūtukaut vai daļēji pāri šīm problēmām ??! ..........
Piemēram, mēs katrs pat ļoti, ļoti caurmērā atšķirīgas dzīves dzīvojam. Vai par to maz esat padomājuši un aizdomājušies??!
Būs nu atkal vesels eksklibrs ko nu varēs nu katrs pa savam galam atkal stumt no sevis ārā, un tad te ko rakstīt neskatoties ne uz ko, un neredzot neko tālāk par savu degungalu ...... he)
Tāpēc jau arī ir psiholoģes auditi un citi personāži, bet ko gan viņas daudz tur palīdz!
2022-04-25

fargo      cilvēks priekš sevis likvidē mūžību. pat tikai iespēju uz to. man māsīcas vīrs pakārās. sievas krustdēls maziņš, deviņi vai desmit viņam bija. šķūni. skolā apbižoja.
cilvēks jūt bezizeju. nav variantu.

man ir bijis, ka es tupu ar galvu ķepās un es nezinu, ko darīt. visādi sūdi. bijis ir dažādi. liekas, ka nav nekādas izejas. kur ej, tur zvidģec. mēģini izštukot, nesanāk. un es varu iedomāties spēļu atkarīgos, kārtīs nospēlēti 40k, tas ir vakars.
bija viens paziņa, kaut kas ar sīko notika. maziņu. kamēr viņš bija vajadzīgs, viņš tur visu - bēres organizē, sievu atbalsta. bet paiet brīdis, viss it kā nomierinas un tad viņš salūzt.
es to redzēju. es tev saku. esi redzējis, kā vecis skatās rembo 1 līdz 3 un dzer kasti šņabja? kasti burtiski. tur ir tikai matracis un tv un video. tas vēl bija no postsovjetu laikiem. un mēnesi tā. bokseris, viņš var nolauzt otram kaklu vnk ja vien tu tiksi pa ķērienam, nopietni.
kamēr viņš bija vajadzīgs, viņš tur bija. vēlāk, dirsā bija.
viss tas pagāja. atgāja no visa. vēlāk negribu stāstīt un nav arī svarīgi. uz robežas bija. raudāja man uz pleca kad koda. salūza.

kas ir noticis, kas ir tuvumā, kāds raksturs. tik daudzi faktori. bet tas viss ir laicīgās lietas.
2022-04-26

Raivis_1977      Ai nu tas, kas tad tur nu, štrunts! Un arī tas, gandrīz vai pat nnoticēju!
Kaut vai tas, ka ja esi sabeidzis piemēram savu kuņģi, kuņģi tici man, vairs nekad neizārstēsi!
Vienīgais patiesi izdevīgākais ceļš, tad jau nemocīties ... Bett nu ja gribi, mocies kas ta man.
Un, varbūt jūs te tā mierīgi parakstāties, bet kas zin kā vēl būtu, ja būtu.
Zinu, pat daudzi gudri inženieri pakarās, vai nošujas līdz visbeidzot. Nevienam to neviens nestāsta. Neesat pat pelnījuši, lai uzzinātu!
2022-04-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu