Vai nav sākusies jauna attiecību ēra?

Esmu ievērojusi,ka jaunieši ķermenisko seksa izmaiņu uztver ļoti mierīgi.Un tas viņiem nav nāves grēks.Galvenais jau ir iemīlēšanās,tag gan trauki plīst pa veco modei.
Kādam manu gadu kungam,kuram pagadījusies sieviņa,diezgan vieglas uzvedības,jautāja kā viņš ar to sadzīvo?Vīrietis mierīgi atbildēja.,ka labāk viņš ēdot kūku ar visiem,nevis mājā sūdu viens pats.Varbūt tiešām,ja ir gadījies sekss ar citu,bet morāli esi pie salaulātā,tā nav izmaiņa.

fargo      un visam tam ir vajadzīgs laiks! tikai nesteigties. ja tā sieviete ir tā vērta, kāpēc lai tev nebūtu laika vai līdzekļu? ja nav vērta, ej tak dūrē nocērt uz pornozvaigzni. nē, es to neaicinu. bet reāli, tā tad būs vieglāk.
vai tiešām, man hroniskam introvertam, ir jāmāca ko, kad un ar ko darīt?
es nesaprotu, kā vīrietis var būt bez sava zaķa. tā ir anomālija priekš manis.
grūti pateikt patiesu komplimentu? nevis liekulīgu, siekalainu un pasīvi/agresīvu, bet patiesu. ir taču iemesls, kāpēc viņa tevi saista, kāpēc tu par to sievieti domā, vai pat fotogrāfija ir skaista tavuprāt. nu, pasaki to, nevis kaut kādu muiņu.
ir frukti, kas piedāvā precēties otrajā randā. iedomājies visu to no viņas puses! wtf?
tu gribētu precēties ar čiksu, kam tu pat uzvārdu neesi pateicis?
ir sievietes, kam ir bail, jo frīku vairāk kā vajag. izved viņu pastaigāt! nopietni, vnk pastaigāt. ļauj sevi apskatīt, ļauj izveidot par sevi priekštatu. centies nekad nerunāt par seksu uz līdzenas vietas. esi viņai blakus džentelmenis. varbūt viņai ir karsts vasarā, varbūt auksts ziemā. TU esi tas, kas virza notikumu gaitu. TU esi visa notiekošā kapteinis.
sūdzēties par to, ka sievietes ir nekādas, nozīmē sevi nolemt onānismam vientulībā. gribas? nu, uz priekš tad!
viņām 100% ir savi trūkumi. mums arī netrūkst. ar viņu tu esi nevis dēļ viņas trūkumiem, bet dēļ tā, kas viņā tevi saista. ar tadu domu ir jāiet uz randiem. tu esi tur priekš viņas. nevis sev. es tev saku, tas strādā.
2022-05-07

tracer      Fargo..teorija laba tev.bet praksee tas viss ir liellopa curas..paskaidroshu..taa smukaa ciksa kura zin ka giimiitis kaa nolaiztiits cupa cuos lieliski zin ka izraisa viirieshos siekalu izdaliishanos.vinhas to deevee intetesanti..vinhas apzinoties savu veertiibu.kaut manaa yztveree tas vairaak liidzinaas cenai par kuru vjnha buutu gatava juuras zvaigznee guleet..un taads vecis kaa tracer.kursh apzinaas ka liidz alfa bankai pataalu man neuzrunaa taadas daargas prostituutas(sory sievuetes)jo tiks uzskuesti tikai liidzeklji un laiks.nav svariigi vai bulcinja vai kuuka..vechi nav vakareejie...sajuut dreebi..ko var atllauties ko nevar.tikai galiigs stulbenis noteerees pusi algas cerot ka ir tik iipashs ka taa dirsralinja kritiis ap kaklu.taapeec reaalie cechi neiespringst..nu nav smujaas man pa kabatai.un nesmuku negribu?..beediifaakaus ka taas nesmukaas te oho grib tikpat kaa smukaas..kilavas negribu pirkt par lasha cenu 2022-05-07

tracer      Fargo.neapvainojies.bet nevar vecis kyram bijushas varbut max 3 sievuetes muuzaa spruest adekvaati..reaali man apskaudriiba naaca peec treshaa desmita..tad sapratu ka labaak ir mastyrbeet nekaa izdabaat iluzorai sievueshu glorificeeshanai..taa sievuetes buutiiba ir merkantila tuksha caula.nosmeereeta ar luupukraasu.diemzeel..runa ir par simpaatiskajaam...neglitaas par briivu dod... 2022-05-07

fargo      uz brīdi, aizmirsti par algu un maku.
tev ir sieviete, kuru tu GRIBI? nedomā ne par ko citu, neveiksmēm un tā. nevajag piesārņot savu pieti ar to, kas neder vai nav sasniedzams! tātad, ir zaķis, kuru tu reāli gribētu? viss pārējais, lai paiet malā. domā par viņu, kā un ko tu darīsi, pat ja nesanāks. kā tu uzvedīsies. viņas mūs vērtē pēc mūsu uzvedības. es tev saku! tas ir kā bērnībā, smilškastē. tu palīdzēsi viņai celt viņas mājiņas, vai visu saspārdīt gribi, jo atraidīja?
un nav jāmāna, nav jāizliekas, vnk padomāt par viņu, nevis sevi. kas patiktu, kur aizvest, ko izdarīt patīkamu.
tu mēģini iegūt kādas citas dvēseles labu attieksmi. izdarīt to, domājot par savu maku, iespēju ir apaļa nulle procentu. labi, nav rocības, bet varbūt ir kaut kas cits? tā vietā, lai noskaņotu savu garu negatīvi, varbūt ir kaut kas, ko tu vari dot?
saproti, ko es mēģinu pateikt?
būt nevis slogs vai potenciāla problēma, bet vismaz izklaide uz brīdi.
un viņas nav ienaidnieki. tu sevi noskaņo veidā, kurā tu beigās esi spiests aizstāvēties.
tev vajadzētu pacensties būt pozitīvākam. ja es būtu zaķis, es negribētu to visu! es negribu! kāpēc man gribēt! ja tu šito sāksi vēl deklamēt randā... man ko, savu problēmu dzīvē trūkst, lai vēl laistu savā galvā trolli? nevienam to nevajag. sien ciet!
2022-05-07

tracer      Sapratu tavu domu.es tev varu nodeklameet paaris epizodes no savas dziives..kur biju paipuisiitis..aplidot es maaku.un kaa veel maaku..esmu sagraabstiijis dziivee mazliet no tiem instrumentiem ar kuriem var atveert gandriiz jebkuras sievietes kilavu bundzu..taa mana doma..centies izprast mani..ir taada ka es nemaz negribu kaarteejo bundzu veert valjaa!!jo es zinu kas tur iekshaa.vairs negribu. 2022-05-07

fargo      mums klases skolotājs atkal sarīkoja tusiņu, tagad māmiņu dienu. bērni tur veidoja un vīlēja visādus štruņķikus, tēvi tur piepalīdzēja un beigās visi sabrauca kopā. tusiņš. tie ir iemesli, kāpēc dzīve ir tā vērta, lai to ne tikai dzīvotu, bet nodotu savu parliecību un ticību tālāk.

un otrādi. ja tu neieredzi tos cilvēkus, tev ir grūti atrast sevī iemeslu, spēku un vēlmi būt te un tur.

katra sieviete tur bija kādam mamma. šī apziņa ļoti maina perspektīvu. par visu. kas ir sekss, kam ir domatas attiecības, kam tas vispār viss ir vajadzīgs. kad tu redzi, kā kinderi spiedz un dzenas viens otram pakaļ dauzoties, bietē notiek izmaiņas.

sekss ir tikai tūlis, lai bioloģiskā nākotne eksistētu. cilvēkam ir jāmēģina redzēt visa aina.
2022-05-07

aija_69      16.06. Tas ir lieliski, ja cilvēkam ir sava pieredze un pēc 3. desmita grābekļu viņš skaidri zin, ko vairs negrib. Ja ķilavas (sievietes) negaršo, mums atvēlētajā dzīvē taču ir tik daudz patīkamu un brīnišķīgu lietu, kam veltīt savu laiku. Lai izdodas! 2022-05-07

Partikula      Krāpšana...morāla vai fiziska, centieni attaisnot sevi un mierināt savu sirdsapziņu, bet tas nemaina būtību. 2022-05-08

miers2      Mairita> Beidz te nest sieviešu izsūkāto pārākumu!! Sieviete nav nekāda kūka, bet ir labākajā gadījumā skābais krējums, kas palicis atmiņā no tomātu laikiem. Sieviete atnes baudu vīrietim tad, kad tā nav tava sieviete, bet sveša un izmācīta!!
Jā , Mairita, - ,man ir gadījies seks ar citu, un tas ir bijis parasti daudz labāks seksiņš, nekā mājās ar pierasto sievu. Jā, Mairita, ir bijušas arī vilšanās, kad sekss bija sliktāks par slikto mājās, bet parasti sekss pa kreisi bija daudz labāks nekā kniebšanās ar ierasto sieviņu pa vienkāršo.
2022-05-08

miers2      Mairita, tu esi stulba, ja domā, ka vīrietim ar sievu sekss ir labs un neko citu negribās! 2022-05-08

dabasmiilis      Vakar lasīju vienu rakstu svešvalodā, tur gāja runa par atšķirību starp vīru un mīļāko.

Sievietes acīs mīļākais ir iekarotājs, bet vīrs saistās ar pienākumu vai parādu, kaut kas tamlīdzīgi.
2022-05-10

Snowagain      2022-05-10 17:20
Nekā jauna, par šo visā pasaulē ir anekdotes sacerētas - sievietes bērnu tēvam jābūt skaistam, bet vīram bagātam.
Bet zinot to, ka anekdotēs ir 10% humora un 90% patiesības, tāda ir realitāte.
2022-05-11

Aina      Snowagain, tad "meitenei" arī jābūt baigajai seksbumbai 20+, vai ar labu algu, vērtīgu pūru, vai visu kopā. Nevajag jau vīriešus par totāliem aļņiem uzskatīt, viņi paši grozās kā zivis uz pannas, lai Rudzīša vārdiem runājot, saņemtu no dzīves vairāk, nekā izdevuši (sieva objektīvi pārāka par pašu😆).
Sliktā ziņa kungiem ir tā, ka kvalitatīva vientuļā 1 kindera māte aizies uz urrā pat pie miljonāriem (meklējot globāli, LV krīze kā nekā) :))
Dabasmīli, pieskaitāmam cilvēkam, t. sk. sievietei, kreisais joberis ohujenno cieņu neizraisīs.
2022-05-11

Snowagain      19:34
"Sliktā ziņa kungiem ir tā, ka kvalitatīva vientuļā 1 kindera māte aizies uz urrā pat pie miljonāriem".
Ainas kundze, tā ir dzīve, un nav tur nekā slikta.
"Sievietei, kreisais joberis ohujenno cieņu neizraisīs". Par šito vēl varētu pastrīdēties, ilgu laiku precētai (aizņemtai) sievietei mīļākais ir domāts asākām izjūtām, vīrs paredzēts ikdienas problēmu risināšanai. Un te arī, manā uzskatā, nekā nosodāma nav, dzīve ir viena.
2022-05-11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu