Ko domājat par Oho sievietēm?

Strauts      ieva03 ... nesmilksti "suņu meitene" , - es nekur neesmu sevi minējis , ka esmu "Balts un Pūkains" , - ha , ha , ha - atšķirībā no sevis pašslavinošajām "oHo-hujētajām" ... un tāpat arī nekur neesmu minējis , ka te - visas ir sliktas ... iemācies lasīt un uztvert ... un vispār - pabeidz skolu un tad "smilksti" ... :D:D:D 2022-05-08

rinkulis      Vairs tā īsti neko nedomāju. Kaut kādas profila bildes, kas bija pirms 10 gadiem, ir arī tagad - itkā vēl meklē. Ar tiem mūžīgajiem meklētājiem - tāpat kā ar mūžīgajiem studentiem. Process vilina, iespējams gala rezultāts biedē. Ko padarīsi.
Viss, ko varu pateikt - kad bija aktuāli, rakstīju. Katrai rakstīju unikālu vēstuli ar ietvertu jautājumu, kas kaut ko varētu atbildēt par cilvēka būtību, bet ne tiešā veidā. Jā 9/10 snīpis gaisā, vai arī ļoti ļoti noslēgtas (bail riskēt, vai kā), varbūt kāda vienkārši nespēja uztvert jautājumu. Bet tā viena tak atbildēja - ar izvērstu, varētu teikt esejveida, atbildi, kurā es saskatīju, visu, ko man bija jāsaskata. Neteikšu, ka sākums bija viegls, bet palaižot un noticot - pierīvējāmies. Varu piekrist fargo, tas otrs - nevis tas, ko tu gribi, bet tas, ko tev vajag, tiek piespēlēts no .... (te katrs pats izdomājat). Vai nu ej mērķtiecīgi pretī šim likumam un mocies, vai pieņem to, iegūsti savu mācību, un visticamāk viss būs labi.
2022-05-08

Chris1986      Ja ir fetišs uz vecām sievietēm, tad var mēģināt iepazīties arī te. 50+ gadīgās te ir visjaunākās 2022-05-08

hiacintee      baigais estēts! piekasās gramatikai! te jau traks var palikt, ja vēl gramatika jāatkārto. 2022-05-08

Marita      Kā sauc, tā atsaucās. Ja man vīrietis uzraksta sakarīgu vēstuli, tad es arī mēģinu normāli atbildēt. Pat tad, ja viņš kaut kādu iemeslu pēc neatbilst manām vēlmēm.
Nezinu, kā ir ar sievietēm, bet vīrieši arī nav visi vienādi šeit. Esmu satikusi foršus vīriešus un arī ne pārāk. Tieši tāpat kā dzīvē.
2022-05-08

rokons      OHO sievietes ir sievietes! Pasaules lielākā daļa.
Un latviešu paruna ir - kas meklē, tas atrod
2022-05-08

mikse      Ar sievietēm viss ir kārtībā, ko nevar teikt par vīriešiem. Sievietes vīriešus te neapsaukā un provokatīvi nevaicā ko domājat par vīriešiem. Rodas pamatotas šaubas no tā vai autoru vispār interesē sievietes un varbūt viņš meklē vīriešus ar ko pavadīt atlikušo mūža daļu. 2022-05-08

CoCoSan      Piedodiet atvainojiet, es par (oho) sievietēm nedomāju. 2022-05-08

Mavs_VivaForever      Kādreiz šeit bija piereģistrējušās vismaz piecas "Kluba meitenes" (un šķiet, ka visas viņas savu "karjeru" sāka OHO.
Tagad ir palikušas tikai pabiras - tās, kas nebija fukājamas ne TOREIZ, ne tagad :)
2022-05-08

Lolita45      Opačkī, palasīju komentārus un apstulbu!!! Oho sievietes ir tādas pašas, kuras redzat sev apkārt. Mēs esam dažādas un ne visi vīrieši to var panest.
Varbūt var parunāt arī par vīriešiem? Vienīgais ko varu teikt, 35 +, dzesieties ārā no iepazīšanās saita un reģistrējaties, kāda neapmierinātības pulciņā. Vīrieši 35 plus, ir neinteresanti, nekopti(ne visi), nelaimes čupiņas. Kuri tikai sēž terzetavā, neiet uz radiem un nahren neko viņiem nevajag!!!
2022-05-08

incis1      Sievietes šeit ir daudz un dažādas,tāpat kā vīrieši. Mēs neesam tik sliktas,kā komentāra autors mūs noraksturo. Diezin vai pats ir pilnība. Biezi vien vīrieši ir tā neaudzinātā ´´oho´´daļa,pat uz vēstulēm neuzskata par vajadzīgu atbildēt. Paši rakstot raksta visādas jēlības. Un tādi vēl uzdrīkstas kritizēt sievietes,fui. 2022-05-08

siikaa16      22:52 Neesi nekāda pirmā svaiguma vīrietis, lai baigi ar tevi gribētos bariem fukāties. Ja šeit parakņājas var dabūt labākus eksemplārus.
Man nav nekas pret tevi kā pret cilvēku. Tomēr cilvēki ar citu dzīves veidu nav jānoliek. Nevēlos nevienu sievieti apvainot. Tās kuras tu izvēlies un vizini, tām galvenais izklaidei vajag alkoholu. Pēc tam droši vien jums ir šuri muri. Tā ir jūsu dzīve. Brīnumi nenotiek, bet tomēr. Tev izbrauciens ar mani liktos zvērīgi garlaicīgs. Atnestu bērnu šampanieti. Nepiedzertos, biksēs tev nelīstu. Vai tādēļ sliktāka par citām? Nē! Tikai savādāka.
2022-05-09

Tessa      Mavuci, visi sen jau ir sapratuši, ka dziive tevi ir apdalijusi. Lielaka oho sieviešu dala to zinaja jau pirms 10+ gadiem, pec visiem standartiem jau tad tu saprati, ka tava sauliite riet. Nu neviena tak nav vainiiga, ja tavam organismam ir funkcionali traucejumi. Bet arii to nezinot, uz tevi skatas tikai tava jachta :DD 2022-05-09

LaskovijMerzavec      Sieviški, lā jau sievieški- mati, acis, lupas, gslva, krutis, rokas un paplestas kājas kad sanāk simpatisku tēvinju piesmaidīt!


/… problema jau ir viriešos, kas iedomajas ka te būs kluba vāka meitenes un to vien gaida lai savu nevainibu vinjiem atdotu…/
2022-05-09

vidzemniece28      Sievietes neiet uz randiņiem ,jo pārsvarā šeit precēti vīrieši ,kuri meklē vienas nakts sakarus. 2022-05-09

Agia      Laikam es arī esmu Oho Sieviete 😎
Izlasīju beidzot, ko tie vīrieši patiesībā par mani domā...vidēji statistiski. Kamōn....šrots?
Tad jums visiem vīriešiem, kas te sūdzas, ir superzemi standarti. Te katram otrajam izskatās baigais aizvainojums...sad shit
2022-05-09

Esmeralda      Nezinu kā sievietes, bet ar vīriešiem te gan problēmas 🤮 2022-05-09

ieva03      Te tiešām vīriešiem LIELAS problēmas un aizvainojums,bet nerunāju par visiem,bet par tiem kas zākājas,bēdīgi ,bet fakts. 2022-05-09

Kaspars1982      Palasīju, komentārus, tāda sajūta, ka visi vairāk vai mazāk cīnās un cenšas pierādīt viens otram savu taisnību, un katram tā ir sava.
Vispirms oho.lv nav sabiedrības spogulis, bet gan daļa no tā. Cilvēks ir sabiedriska būtne un meklē savu piederības grupu, pieņem normas, rīcības, ideoloģiju, ētiku, grupas ētikas izpratni, un cenšas līdzināties citiem grupas piederīgajiem, lai atrastu domubiedrus un sajustos tai piederīgs.
CCCP mantojums ir cīnīties vienam ar otru un kaut ko pierādīt! Censties manipulēt ar sabiedrības apziņu un uzspiest savu viedokli pēc iespējas maigāk, lai indivīdi spētu to pieņemt kā patiesību. Ar mainītu apziņu sekotu attiecīgā indivīda vīzijai!
Viss visumā ir gaužām vienkāršs.
1. Jātiek galā ar savām bērnības traumām un ne tikai(mentālajām) aizvainojumiem, pāridarījumiem! Tas mums visiem tiek dots kā paurbaudījums šajā dzīves ceļojumā! Lai cik skarbi tas neizklausītos, bet mēs augam caur grūtībām un pārbaudījumiem! Kamēr nepieņemam mācību un nemainamies, visums mūsu dzīvē sūta aizvien tādus pašus cilvēkus ar vēl smagākiem pārbaudījumiem. Skolā mūs māca un tad ir ieskaite, eksāmens. Dzīvē ir viss otrādāk, eksāmens un tad mācamies, ja nenokārtojam.
2. Pateicība visumam, dievam, augstākiem spēkiem, attīrot mentālo vidi ap sevi! Protams, toksiskos cilvēkus arī vajadzētu turēt pa gabalu neskatoties vai tas ir radinieks, priekšnieks, utt. Tas palīdz iziet no cietēja mentalitātes, lomas, kura ir ļoti spilgti atspoguļota LV sabiedrības vidū.
3. Ticēt un uzticēties savai intuīcijai, priekšnojautai un sajūtām, nevis tam, ko kāds mums cenšas ieborēt.
Ja jūtam, ka cilvēks situācija nav priekš mums, laižam vaļā un ejam tālāk! Nav jācīnās, jāpierāda, jāpārliecina, kādam kaut kas!
Viss šajā dzīvē ir viegli, tikai mēs esam mācīti uzaudzināti cietēju mentalitātē! Šī dzīve ir jābauda, nevis jācīnās. Viss atkarīgs no mūsu sapratnes, ja tās pietrūkst, spēju, vēlmi saskatīt sevis izaugsmes iespējas!
Lai
2022-05-09

Kaspars1982      Lai Jums visiem jauka diena, vakars, rīts! 😉 ceru, ka ieliku savu domu saprotami, vismaz lielākajai daļai! 2022-05-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu