Vai šeit ir daudz turīgu vīriešu?😂

incis1      Debīli jautājumi par turīgām sievietēm un vīriešiem. Pirmkārt svešam cilvēkam neviens neatklās savu materiālo stāvokli,otrkārt svarīgs ir pats cilvēks,nevis viņa naudas maks. Var būt bagāts un stulbs,tāds nevienai nebūs vajadzīgs,var būt nabags,bet apsviedīgs,pratīs atrisināt jebkuru situāciju,kā arī nopelnīt naudu. Tāds kādam jābūt īstam vīrietim. Tāds sev sievieti dabūs noteikti. 2022-06-06

zigmars_uk      Ievi, abi vienādi s... 2022-06-06

Aina      oho. lv to prasa prikola pēc, un mēs visi puslīdz zinam, ka nolūki nav krimināli, bet kā ir ar t. s. sabiedriskajām aptaujām? Kāpēc tur tiek ietverti netaktiski Q par algām & tēriņiem? Laikam neviens tāpēc durvis vaļā never, tikai tā varu izskaidrot aptaujāšanas darbiniekiem sludinājumos solītās lielās algas🙃 2022-06-06

dabasmiilis      Esmu nabags, nevaru maku atļauties, tādēļ visur staipu līdzi matraci. 2022-06-06

anis      Pat akadēmiķis Stradiņš atzina,ka sieva šoferē un salaiž vannā ūdeni... Patiesa gudrība neiet rokrokā ar naudu-ir vērtību,ne cenas skala! 2022-06-06

Labrador      Iepaziistoties vairaak veicaas tiem , kuri savu turiibu imitee , piepushkjo , nevis reaali turiigiem. Sievietes VIENMEER pavelkas uz makaroniem. Arii turiiba ir nosaciits jeedziens. 2022-06-06

filmasmultenes      Turigs... Sevi uzturet varu. 2022-06-06

MarijaAntuanete      Pēc komentāriem var secināt, ka nevienam neinteresē nauda, ka tik cilvēks labs. Nez kāpēc vīrietis izvēlas koptas sievietes (jā, tas maksā naudu) un sievietes izvēlas attiecībām tādus, kurus nav pašām jauztur. Mistika... 2022-06-06

ketija64      Turīgs - cilvēks ar labu veselību! Veselība =lielākā vērtība, turība. 2022-06-06

SeejuVeeju      Labos večus izķer vēl kā "kucēnus", nevajag pūst ,ka maka biezums neko neierāda!!! Ja nav bandīts vai tikai "mantinieks" (šie fakti fiksi uzpeld), tad veči ar naudu ir vai nu ļoti čakli ,vai ļoti gudri un šīs ir labas īpašības!
Pliku krāniņu, ar "skaisto dvēseli" ,kurš atbrauc uz randiņu ar 7-to tramvaju??? Nē paldies, šīs lielās mīlestības cienīga nejūtos :))))))
2022-06-06

CoCoSan      Un akal oho vīreļi samērās ar to, kā viņiem nav 😅 2022-06-06

langstins      Jā--atbrauc-Un aizbruac---
Muiža neklapē.
2022-06-06

dabasmiilis      "Kā var būt stulbs un bagāts, un otrādi - gudrs un nabags, tā nemēdz būt un īsts vīrietis vienmēr zinās, kā tikt pie mamuta!"

-Ja domāji, ka bagāts nozīmē gudrs, tas reti tā ir... Pārsvarā bagātību rauš cilvēki ar tukšumu dvēselē, shēmu zīmētāji[lai būtu viens bagāts, daudziem jābūt nabagiem] - viņiem ir citas vērtības, sirdsapziņas un morāles trūkums, auksti aprēķinātāji, viņi ziedo visu labuma gūšanai - beigās ir paši sev vergi [līdzīgi kā ar kredītu ņēmējiem], par sazagto ir jāuztraucas, jācenšas ne tikai dabūt vēl, bet jāiegulda daudz enerģijas tā noturēšanā, saglabāšanā. Un nevajag stāstīt, ka viņi visi godīgi tika pie savas bagātības - ne jau kioskos ziedus tirgoja.

Vienam bagātība ir naudas un mantas izskatā, citam dvēseles siltumā - bagātība ir veselība, ģimene, bērni. Var jau sevi muļķot, ka par naudu visu var nopirkt, bet diemžēl tas tā nav... Ar bagātību no zārka neatpirksies.

-Nauda ir tikai palīglīdzeklis, bet patērētāju un sliņķu sabiedrība ērtībās slīkstot, to nesapratīs!
Kas skrien pēc mantas, tam nepietiek laika mīlestībai, ģimenei - bērnus audzina sveši cilvēki, kamēr vecāki vergo, lai uzturētu savu iedomāto bagātību, savu dzīves līmeni.

Gudrs un nabags?
-Gudrs cilvēks neņem vairāk, kā viņam nepieciešams, un parasti tādus sauc par nabagiem tikai tādēļ, ka iegulda dvēseles bagātināšanai, nevis pievērš uzmanību ārišķīgām lietām, kuras tāpat kapā līdzi nepaņems. Vien vārd sakot, velta enerģijas šķiešana nevietā - skriet pēc tā, kas pašam nav īsti vajadzīgs.

Gudram cilvēkam neatliek laika un enerģijas mantas raušanā, viņam citas vērtības - nauda aiziet ģimenei, izglītībai, vaļaspriekiem - viņš apzinās reālās vērtības, un bagātība nav nekāda vērtība - tā vairāk piedien skopajiem un neizglītotajiem, kas gatavi iet pār upuriem, lai sasniegtu savu mērķi - es uz tādiem mamutu medniekiem neskatos - aptumšotas dvēseles, žēl arī to hiēnu, kas uz viņu bagātību siekalojas - tāds tādu atrod, tukši
2022-06-06

dabasmiilis      ...žēl arī to hiēnu, kas uz viņu bagātību siekalojas - tāds tādu atrod, tukši cilvēki...

Pārfrāzēšu - Īsts vīrietis vienmēr zinās, kā izvairīties no mamuta, kurš nedara pašu laimīgu! Ir jābūt lielai ģimenei, lai medītu mamutu, mamuts ir liels, daudz gaļas, ja tagad katrs viņu medīs - mamuts izmirs, bet nomedītā gaļa var aiziet bojā neapstrādāta. Tādēļ labāk iztikt ar vistiņu vai cūciņu, jādzīvo saprātīgi!

Pazīstu tādus cilvēkus - ērtību un mantu piekritējus - lielās, ka mājās ir trauku mazgājamā mašīna, bet pats ir kā bumba no mazkustības. Tā ir visa stāsta morāle. Var sapirkties gadžetus vai noalgot kalpotājus[jo redz varot visu atļauties], bet pats aiziet bojā un nav glābjams.
2022-06-06

CoCoSan      Bērnudārzs. Dzīve ir tikai divās krāsās- balts un melns? Varēt padomāt dabasmīlis nokļūstot klondaikā nievājoši noteiktu- fuj! nerādiet un nedodat man naudu! nauda smird! Beidz šo trulo retoriku. Neko nevajag, kad nekā nav. Itsevišķi, kad runa par naudu.
Turklāt, tālu jo tālu ne visi ģimenes cilvēki vai matērijas ne no šīs pasaules ir visgodīgākie, nesavtīgākie un altruistiskākie askēti. Visi grib dzīvot komfortabli, baudīt šīs pasaules piedāvātos labumus un iepērkoties nestāvēt tromorā vai kasē pietiks naudas.
Turklāt, eksistē tāda jokaina parādība dzīvē, jo lielāks tavs ienākums, jo rodas lielākas vajadzības. Tāka nevajag te murgot slima suņa sapņus par bagātu dvēseli caurās kabatās.
2022-06-06

zigmars_uk      Marija, man patīk dabīgas sievietes, kuras neskuj savas vāveres! :) 2022-06-06

dabasmiilis      Es klondaikā atteiktos no naudas bez domāšanas[saku to, turot roku uz sirds], jo uztrauktos par to ,lai kabatas neatārdās no smaguma.
Labāk lai iedod auklu un āķi un parāda virzienu, kur atrast ūdenstilpni - no saņemtā makšķeri pats sataisīšu, un būšu paēdis. Lai iedod cirvi, pajumti uztaisīšu. Bet dāvanas, kur viss jau gatavs, man nevajag - tur sveša aura apgrozās.

Tās ir tās atšķirīgās dzīves uztveres - man zelta klucis ir pielīdzināms laukakmenim, skaists akmentiņš, kuru var iemūrēt mājas pamatos - visādi citādi tik pat vērtīgs cik parasts laukakmens, bet tad ir cilvēki ,kuram zelts ir viss. To tikai ieraugot, jau acis sāk spīdēt un aptumšojas prāts.
Tas pats ir par naudu - mūsdienās to bezvērtīgo papīra gabalu drukā uz nebēdu, līdz ar to tas kļuvis bezvērtīgs - tik vien kā vergu kontroles mehānisms, nevis norēķināšanās veids.
Cilvēki ,kas sasniedz apgaismību, neklanās naudas un mantas kultam - te tev ir viss, pēc brīža esi uz ielas bez nekā, ar sajātu veselību, nevienam nevajadzīgs. Kultam ir vajadzīga tikai tava enerģija, bez tās kults nevar pastāvēt - izmanto un izspļauj.

Par kasi tas pats, man interesē, lai man pilns pagrabs ar ēdamo, nevis vai pietiks naudas veikalam vai kasei, manis pēc veikali var arī nebūt, tāpat nepilda savu funkciju - viena ķīmija un lūztoši krāmi.
2022-06-06

Eneile      Ja domāji, ka bagāts nozīmē gudrs, tas reti tā ir... Pārsvarā bagātību rauš cilvēki ar tukšumu dvēselē.
---------------
Manuprāt, jebkurš normāls speciālists pelna puslīdz adekvātu atalgojumu. Un normāls speciālists var būt gan augstskolas pasniedzējs, gan automehāniķis.
Ir, protams, kāda reta dur.a, kurai vajag reālu biezo, kā mērķi. Bet nu... Kam tāda tiek, tas tādu, visnotaļ ir pelnījis.
2022-06-06

saulite34      Par kādu apgaismību var šeit runāt cilvēki,kuriem visu laiku visiem jāpierāda cik ļoti viņi ir apgaismoti.Tiem apgaismotajiem tās dvēseles ir vēl tukšākas,tāpēc visur cenšas izcelt to savu neesošo apgaismību. 2022-06-06

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu