Vai Tu cieni sevi ?

Dzīvē esmu novērojusi , ka sievietes (arī vīrieši) kuri sevi neciena ir kopā ar nekvalitatīviem partneriem - tie kuri viņus neciena , nemīl , slikti pret viņiem izturās , izmanto. Tur arī ir atbilde kāpēc ir tie kuriem ir labas attiecības un citi kuriem visu laiku ir slikti vīrieši (vai sievietes) - viņi paši to pieļauj , izvēlās . Tā vietā lai pārtrauktu sliktas attiecības viņi tās turpina - " strādā " pie tām un cenšas visu labot .

CoCoSan      Dvinsky, man bija padsmit. Man jau sāka izkristalizeties izpratne par pasauli, stabili saka veidoties vertību orientācija, tajā skaitā par man saprotamiem attiecību modeļiem. Un tad kad kāds kopsummā atbilsts tavai pasaules kartei kā autoritāte, piemērs, padoma iedevējs, tas ir nežēlīgi sāpīgi viņu zaudēt, ja kāds no taviem personigajiem vertību piāriem viņa klintī sabrūk.
Šodien arrī nekaa nav daudz mainījies, kaut arī šodien es jau maturēta sieviete, kas caur uguni un ūdeni izgājusi, un tomēr, nejauša sūda dēļ, kurš nesaskan ar manām pamatvērtībām, tiek izhrenizēts jeburš kadrs ārā no manas uztveres lauka. Nu, ja vien nav runa par darījumu pasauli. Tajā sfērā ir tikai dzelžains aprēķins un nekādu salkano emociju.
2022-06-20

CoCoSan      Cilvēk, tu tak neesi putekļusūcējs, lai uzvāktu visus pēc kārtas, kuri tev jauši vai nejauši uzsmaidījuši. Un tad jau tu nemaz nezini tos slēptos motīvus, kādēļ viņam vajadzīga tava cieņa vai otrādi. Cieņa un ticība šodien ir tiktāl bīstama lieta kļuvesi, jo tā ir nomākusi katra blēža un aferista rokās kā aukstasinīgs ierocis. Tikai atveries jebkuras īblēnam un visai drīz tu uzzināsi kādam nolūkam tā cieņa tika gatavota. Baisi laiki pienākuši, baisi. 2022-06-20

Godo      Ir tāds briesmīgs vārds , kā pieradums...aiz tā slēpjas visas cilvēciskās vājības un bailes, ar visām izrietošajām sekām , kas saistītas ar attiecībām! 2022-06-20

dabasmiilis      Es atkal esmu novērojis, ka tie, kas sevi pārāk ciena, tie dzīvo vieni - bez partnera.

Coco,
tieši tādēļ man autoritāšu nav, jo arī tās ir tikai cilvēki, tādi paši, kā mēs pārējie. Elpo to pašu gaisu un piesārņo to pašu zemi ar saviem trūdošajiem kauliem.
2022-06-20

Maskava13      Katrai sievietei ir tāds vīrietis kādu viņa ir pelnījusi!!! 2022-06-20

dabasmiilis      "Vai Tu cieni sevi ?"

-Jā, tādēļ neļauju sev kāpt uz galvas, strikti novelku sarkanās līnijas. Atkratos no liekajiem cilvēkiem, kuru mērķis ir mani ievainot vai iznīcināt.
Kad meitenes jau sarakstē stāsta, ka ilgojas ar mani pakašķēties[mani dzīvē pat nesatiekot], es uzreiz mūku prom - es sevi pārāk cienu, lai savu laiku tērētu tur visādiem strīdiem, es labāk to pavadu mīlējoties.

Mēs katrs vibrējam savās frekvencēs, un kardināli pretējās mēdz mūs piebeigt.
Es personīgi vairāk esmu mierīgi mutuļojošs kalnu strautiņš, bet ceļā bieži trāpās bangojoši okeāni, tur satiekas divas nesavienojamas enerģijas, tādēļ prātīgāk ir nemaz nemēģināt, īpaši ja gribi attiecības uz vienlīdzības principa, kad nevēlies pār otru dominēt, vai lai nedominē pār tevi.
Es vairs neticu pretpoliem, tādēļ koncentrējos uz līdzīgām enerģijām, harmonija un līdzsvars ir ļoti svarīgi.
2022-06-20

dabasmiilis      17:36,

Tas jau attiecināms uz abiem dzimumiem - bieži vien cilvēki sūdzas par savām pusītēm, bet neaizdomājas, ka paši jau izvēlējās tās pusītes,
cita runa būtu, ja vecāki būtu viņus saderinājuši pret pašu gribu, un tad kulies kā māki.
2022-06-20

Maskava13      Sen jau tika rakstīts ka sieviete ir jāciena tikai tāpēc kad viņa ir sieviete!!Katrs to uztver savādāk!!Cieņa ir jānopelna utt...Mana sievietes dzīve rādīja pavisam ko citu!!!Kā sevi parādīsi,tā arī pret tevi izturēsies!! 2022-06-20

MontaJasmina      Padalīšos ar savu pieredzi, man ir bez 5minūtēm 34 gadi, esmu izskatīga, slaida, kopta, ar labu gaumi, labs darbs, izglītota. Bet, diemžēl dzīvē nebūt man neveicās ar vīriešiem, nē, man nebij augstas prasības - bagāts, dārgu auto, māju, dzīvokli. Meklēju mīlestību, vīrieti, kurā iemīlētos, būtu interesantas sarunas, ar kuru justu kaisli, gribēšanu, kurš būtu uzticams, strādīgs, censtos dzīvē ko sasniegt un kuram spētu dot to labo kas ir manī. Jaunībā(24-25g) satiku un iemīlējos vīrietī, kurš mani sāpināja, bija vēss, nepauda nekādas jūtas, cerēju ka vīrietis iemīlēsies, diemžēl nenotika tā, lai gan tikāmies vairāk kā gadu un diezgan bieži, sirds bija salauzta, aizgāju jo kā Madonna kādā intervijā skaisti pateica -"Ja kāds tev neder, dievs viņu turpinās izmantot sāpināšanai, lai tu beidzot varētu šo cilvēku atlaist". Izturējos ļoti labi pret to puisi, saprotoši, bez drāmām, psihozem. Gāja laiks un nesen iemīlējos tāda paša tipa vīrietī, tik bij daudz emocionālu sarunu, intereses, arī ļoti ilgi tikāmies, cerēju,ka kaut kas viņā uzvirmos, jo tā šķita, šķita ka ir tāda dziļa emocionāla tuvība un kā tas iespējams, ka viņš klusē. Analizēju sevi, kā tā, kāpēc piesaistu tādus, lai gan ar mani ir viss vislabākajā kārtībā.
Diemžēl, psihoterapijas ceļā izraku lielu savu bēdu, mans tēvs - viņš bija tāds pats kā viņi. Viņš neizrādīja mīlestību, emocijas, viņš bija auksts, es nezinu vai viņš mīlēja mani, māti, viņš bija ļoti tāls, emocionāli nepieejams, darbā, daudz dusmojās, bija emocionāli nepieejams. Esmu pārliecināta, ka cita sieviete pirmajā mēnesī jau pamestu tādus vēsos, bet es centos, man bija tāda sirds cerība, nepiepildītais, atlauzt to sirdi, ieraudzīt, ka otrs spēj iemīlēt mani, bet to nevarēju, šī trauma manī ir visu dzīvi.
Emocionāli nepieejamie, cerība, ka ar savu labo, mīlošo sirdi mainīšu otru, bet tas nav iespējams. Tā ir tā sevis cieņa - iemācīties pateikt STOP, aiziet, neatskatīties jo izmainīt nav iespējams
2022-06-20

MontaJasmina      Atvainojos, ka tik gari, tomēr vēlējos nopietni padalīties 2022-06-20

Floriana      Ja jau viņi tā dzīvo, noteikti ir labi un nav ko filozofēt par svešām dzīvēm. 2022-06-21

dabasmiilis      Tām sievietēm tak nevar izdabāt. Gan jau vīriešiem ir līdzīgi...

Viņas visu laiku neriktīgajos ieskatās - laikam piesaista āriene vai sliktā puiša imidžs, un pēc tam pašas cieš.
Es pat attiecības neveidoju, ja nav iespējams ar meiteni normāli komunicēt un pajokot. Nespēju sevi iztēloties ar vēsiem vai noslēgtiem cilvēkiem - viņiem noteikti jābūt humora izjūtai, komunikabliem, atklātiem - ar noslēgtajiem - viņam nevajag, tad kādēļ lai man vajadzētu!? Ignorēju un eju tālāk, nelienu uz vēdera.

Tad atkal ir sievietes, kuras visus atklātos, godīgos, mīlēt gribošos, mīlestību un pieķeršanos izrādošos, uzskata par mīkstajiem un čīkstuļiem, pašas laikam emocionāli netur līdzi. Tādēļ nekad neparakstos uz feministēm un visām pašpasludinātajām stiprajām, kurām jātur bura, jo tādas reti uz emocionālo saskarsmi izies, viņām tas ir kas līdzīgs vājuma izrādīšanai. Es uzskatu, ka vājuma izrādīšana ir stipra cilvēka pazīme, tikai vājais par katrām varītēm to slēps un noliegs, cenšoties izlikties par to, kas nav.

Ir tāda lieta, viena daļa vīriešu ir ļoti prasmīgi vai daiļrunīgi makaronu karinātāji - VIŅI TEIKS UN DARĪS VISU, LAI TIKAI TEVI APBURTU, lētticīga meitene ātri var šādos slazdos iekrist, tikt apvārdota. Un bieži tiekoties, tikai tad sāc pamanīt otra personības vai uzvedības šķautnes, lai cik prasmīgs aktieris nebūtu - visu dzīvi to lomu nospēlēt nevar - nāks īstā daba uz āru.
Vienai daļai ir daudz šādu meiteņu, visām makaroni sakabināti, ka īstā un vienīgā, toties ērti pieejamas, ja viena tobrīd aizņemta, aizlaipos pie nākamās, kas atplestām rokām sagaidīs.

Meitenes bieži vēlamo par esošo uzdod, un kad sāk sajēgt, ka kaut kas tajā iedomātajā realitātē tomēr nav kā nākas, bieži vien ir jau par vēlu - sapinušās...

Bieži vien no tā vīrieša jau kopš bērnības gaida, ka viņš būs nesatricināma klints - viņam nav ar ko dalīties tajās emocijās, tad arī viņam liekas normāli, ka personīgās lietas jātur pie sevis, nedr
2022-06-22

dabasmiilis      ...nedrīkst iekšas uz āru izgriezt. Varbūt viņš baidās tikt kritizēts vai apsmiets, ja jūtas vai emocijas izrādīs!?

Tad vēl, kā pētnieks, varu apgalvot, tas kāds ir cilvēks, ir atkarīgs no dažādām lietām - varbūt tā noslēgtība ir dēļ tā, ka viņš ir intraverts, intravertie bieži vien vairāk dod priekšroku klausīties, kā pašiem runāt, var arī nebūt pārāk lieli runātāji. Arī horoskopi dod norādes, ir noslēgtākas zīmes un pat stihijas - uguns stihija ir pati komunikablakā, atvērtākā un jautrākā. Lai gan esmu intravertais, strēlnieks to intravertumu nomāc, un no malas nemaz nepateiksi, ka esi intravertais. Ja es nebūtu strēlnieks, bet gan citā zīmē dzimis ar savu intravertumu, tad iespējams būtu tāds kā Montas aprakstītie.
Tā kā iemesli var būt dažādi.

Uzaugu ar vienām vienīgām foršām sievietēm apkārt, kas nesita pa nagiem vai neapsauca, ja atļāvos ko pateikt, vienmēr varēja atklāti izrunāties - citiem vīriešiem varbūt nav tā paveicies, varbūt tiem uzreiz pa muti sita, ja to atvēra...

Starp večiem vājumu izrādīt nedrīkst, tie ir nerakstītie dabas likumi, ja rādi, ka esi vājāks, tu no mednieka kļūsti par medījumu un ar tevi neviens nerēķināsies.
Bet pie sievietēm mūs velk tieši maigums un viss kas ar to saistīts. Ar sievietēm vari atslābināties, izrunāties, būt tu pats, vari uzvesties muļķīgi - viņas piedos vai pat novērtēs tavu atklātību vai godīgumu. Ne visām patīk neieņemamas klintis un klusējoši rembo.

Man arī tas niķis ticēt labajam, censties palīdzēt pat tad, kad no manis to neprasa, ticu, ka varu pārmainīt/izmainīt pasauli uz labu, bet tad nonāku pie secinājuma, ka nevienam to manu palīdzību nemaz nevajag. Var palīdzēt cilvēkam tikai tad, ja viņš to vēlas un ir prasījis palīdzību.
Vari jau teikt, lai nelec cilvēks uz galviņas nezināmā ūdenstilpnē, bet vai tad viņš klausīs, kamēr nebūs sprandu salauzis!?
2022-06-22

Labrador      Tuvākajā nākotnē , kā vēsta vairāki ziņu avoti , paredzams nākamais baleta cēliens , ar maskām , ierobežojumiem , vakcīnām. Vairums ES iedzīvotāju to ar nepacietību gaida , jo pašreizējais stāvoklis paklavigiem dzimtcilvēkiem ir nepieņemams. 2022-06-24

MontaJasmina      Dabasmiilis manā stāstā bija 2 horoskopa zīmes - svari un dvīņi. Abiem kopīgs bija viens - dramatiskas iepriekšējās attiecības, bet visdrīzāk arī mātes pirksts, otrā gadījumā domāju, ka māte neizrādīja mīlestību ne pret tēvu, ne bērniem, cik no sarunām spēju saprast, pieļauju domu, ka vīrietis neguva no mātes šo sievišķo enerģiju, mīlestību, maigumu. Līdz ar to vīrietī nav šīs sievišķās enerģijas, mīļums, maigums, rūpes un jūtu izpausmes.
Un visdrīzāk mīlestības valodu vispār nemācēja, tam visam piešprice - atver sirdi un Tevi it kā piečakarē, lai gan visdrīzāk piečakarēja, jo pats nemācēji veidot attiecības.
Runājot par vīriešu izvēlēm, esmu satikusi vīrieti un nodomājusi, jā, viņš ir labs tēvs esošajiem bērniem, ļoti uzmanīgs, daudz uzmanību veltošs, izcili, bet nekādi vairāk nesaista, jo ir par daudz.
Vīrietim IR jābūt vīrišķīgam, drusku vēsam, emocionāli noturīgākam, 100 rozes un serenādes zem balkona ir par salkanu, vairāk novērtētu palīdzīgu roku, Tev vajag palīdzēt ar auto remontu, mājās remontu, aizvest pusdienās tāpat vien, padot roku, palaist pa priekšu, justies, ka vīrietis ir vīrietis ar savu viedokli, ne ļurīga amēba, kas pakļaujas visām sievietes velmēm. Varbūt ar gadiem viss mainīsies, bet nu laikam jau tāpēc uzdūros uz tiem vēsajiem, emociomāli nepieejamajiem, jo viņi sākumā nav tādi ļurīgi
2022-06-27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu