Kas nogalina kaisli ilgstošās attiecībās un kā to atgūt?

tracer      Man kaisle zuud kad dzirdu kaa noiet gaaziites babulim 2022-06-30

dabasmiilis      Nevajag jaukt kaisli ar mīlestību. Kaisle ir acumirklis, bet mīlestība - mūžība.

Kaisle ir iekāre, gribu te un tūlīt, vēlos ņemt un baudīt, bet mīlestība ir kad ne tikai ņem, bet arī dod pretī. Turklāt abi skatās vienā virzienā.

Kaisle ir kā iebiezinātā piena bundža - kad pagaršo pirmo karotīti, saproti, ka esi gatavs visu bundžu notiesāt uz līdzenas vietas, līdz pusei ticis, saproti, ka tomēr atstāsi to citai reizei, ka ir gana salduma.

"Kas nogalina kaisli ilgstošās attiecībās un kā to atgūt?"
-To nogalina rutīna, skriešana netaupot enerģiju, vienaldzība, līdzsvara neesamība - svaru kausiem jābūt līdzsvarā, vieglākā ceļa meklēšana - vieglāk ir visu pamest, kā pieņemt un radīt, pacietības un sapratnes trūkums.

Agrāk cilvēki atdevās mīlestībai un vienkārši mīlēja, cienīja viens otru kā cilvēku, nevis kā kārtējo gaļas gabalu tirgus placī - tādēļ spēja visu dzīvi nodzīvot kopā, bet tagad tikai čakarē savu un otra dzīvi, dzīvojot bailēs un ilūzijās. Visur meklējot vieglākos ceļus un pašlabumu. Beigās paši savos izliktajos slazdos sapinas un sačakarē savu dzīvi. Beigas pienāk, kad manta kļūst svarīgāka par mīlestību, bet nav nekā vērtīgāka par mīlestību, ja nu vienīgi dzīvība, lai vari dzīvot un mīlēt.
Patērētāju sabiedrība piebeidz mīlestību - uzspļauj visam svētajam. Un karma nav ilgi jāgaida - viss nāk atpakaļ.
Ja dvēsele bagāta, tā tiecas un izstaro mīlestību, bet ja tukša - tā nav pat plika graša vērta.

Lai kaisli atgūtu - abiem to ir jāvēlas un abiem pie tā jāstrādā.
2022-06-30

dabasmiilis      https://www.cluber.com.ua/lifestyle/lichnaya-zhizn/2021/03/vse-delo-v-tom-muzhchiny-slishkom-boyatsy
a-a-zhenshhiny-slishkom-idealiziruyut/

-ļoti reāls raksts, kas izskaidro katra dzimuma domāšanas un uztveres dažādību, kā arī paskaidrots, kādēļ mūsdienās cilvēks vairs neprot vienkārši mīlēt.

Jāņos biju uzcepis tēmu par šo rakstu, bet admins laikam alu bija paspējis uzņemt uz krūts un uzskatīja, ka vietējai publikai šo rakstu nevajag lasīt, vai arī baidās, ka izglītošu vietējo sabiedrību un tie vairs nepanesīsies uz dzimumkariņu tēmām.
2022-06-30

dabasmiilis      Kaisle ir kā apetīte - kad paēd, tad arī apetīte pāriet un pārstāj par to domāt līdz brīdim, kad vēders sāks kurkšķēt.

Kaisle ir dzirkstelīte, bet lai tā pārvērstos mīlestībā, tam vajag materiālu, kas pastāvīgi degs. Tā kā jāpiemet malka regulāri, lai uguntiņu noturētu, citādi tā izdziest.
2022-06-30

Skudiss      Domāju, ja kaisle ir zudusi atjaunot vismaz uz ilgu laiku tas nav iespējams. Tik tā paildzināt agoniju. 2022-06-30

Felde      Ir cilvēki,kuri spējīgi tikai uz kaisli.... Jo mīlestību panest....nav pa spēkam.... 😂 2022-06-30

rokons      Ikdiena notrulina, bet no tās var izrauties, kaut weekendu divatā kaut kur citur pavadot, bet ja ikdienā ir konflikti par materiālo sfēru vai bērnu audzināšanu, nezinu recepti kā ar to tikt galā 2022-06-30

MontaJasmina      To rakstu nevar atvērt...man rāda ka nevar atvērt saiti, būtu interesanti izlasīt.
Bet ko darīt ja kaisle ir spēcīga, bet "muguras smadzenes", loģiskais saprāts, saka, ka nebūs, vīrietis nav nopietns, bet arī neatkāpjas... Atteikties no tāda? Ciest un domāt ilgi kā būtu ja tomēr būtu... Kas ir pareizais ceļš?
2022-07-01

rokons      Ja vīrietis ir nenopietns, tad pret viņu arī nenopietni jāizturas.
Aizvieto "kā būtu, ja būtu"" ar ēdienkartes principu : šo sākumam, to kārtīgai baudai, un to - desertam. No katras sadaļas izvēlies to, kas pašai vislabāk garšo. Tev nav jārūpējas kāj ūtas "ēdiens". Dzīve ir vienkārša, ja pret to vienkārši izturas :D
2022-07-01

Alisa      tas bija labs 2022-07-01

dabasmiilis      https://priedes.forumotion.me/t1-viriesi-baidas-sievietes-idealize

Iekopēju forumā to linka saturu visas lapas garumā, bija par garu teksts, neļāva vienā gabalā publicēt, nācās pa gabaliem sadalīt.
==============================

Man mozilla ver visus linkus vaļā - pārbaudīju, gan manai antīkajai versijai , gan jaunākajām ar šī raksta atvēršanu problēmu nav.

Pie vainas iespējams jūsu interneta pārlūki... Pāris gadus atpakaļ, kad mozilla bija kļuvusi nelietojama, tad testēju pārējos pārlūkus - toreiz chromei un operai daudzus linkus nevēra vaļā - ziņojot, ka kaitnieciska lapa, mozillā tādas problēmas nav - ver visu vaļā, arī tos, kurus chrome never.
Tad vēl varbūt, ja no telefona sērfojat, tur varbūt arī kādi bloķētāji!? neesmu telefonā netu lietojis, tādēļ nezinu, bet ir dzirdēts, ka tur laikam kaut kāda iebūvētā drošība vai kas tāds.
2022-07-02

Katmandu      Kaisle nav iespējama pastāvīgās, stabilās attiecībās, kur abi dzīvo kopā un rūpējas viens par otru. Tā ir iespējama tikai nepastāvīgās, nestabilās un neiespējamās attiecībās. Jau senie romieši zināja, ka pastāv divu veidu mīlestība - Agapes tipa, kas ir dievišķa beznosacījumu un Erosa tipa, kas ir kaislīga. 2022-07-03

Alisa      Katmandu mēģina pierādīt, ka ābols nav iespējams dzeltens 2022-07-03

EleonoraRuzvelta      Attiecībās NAV jāmocās ! 2022-07-03

Katmandu      Alisa, ābolam laika gaitā mainas krāsas, vispirms tas ir zaļš, tad dzeltens vai sarkans. Ja ābols ir kļuvis dzeltens vai sarkans, nezvai tas kādreiz atgūs savu sākotnejo zaļo krāsu. 2022-07-03

Alisa      jāstāda uzreiz vēlamā šķirne un + jākopj.
Te speci grib pierādīt, ka stādīt var hvz ko, galvenais kopt ij būs laime. nu i iestādīsiet usnu un kopsiet-būs jums pasaules smukākā usna-jēga? vai iestādīsiet bumbierābeli, nekopsiet nemaz un to zaudēsiet
tas pats ar laulību
Sākt ar to, ka precēt to, kas vismaz sākumā hit all points un norauj jumtu. Un tad drusku kopt attiecības ((((
2022-07-03

dabasmiilis      "Kaisle nav iespējama pastāvīgās, stabilās attiecībās, kur abi dzīvo kopā un rūpējas viens par otru."

-Liela daļa varbūt šim apgalvojumam piekritīs, bet es kategoriski iebildīšu.
Man uguns klana pārstāvim ar kaisles zaudēšanu problēmu nav, jo kaisle=dzirkstelīte mājo katrā no mums, tas ir aklu cilvēku pieņēmums - viņi aiziet ikdienas skrējienā un to kaisli paši nokauj.

Lai būtu tā dzirkstelīte=kaisle, par to abiem ir jārūpējas, tas ir kā uzpasēt ugunskuru - ja abi kaut pa maiņām piemetīsiet pagalīti - viss notiks, bet ja tikai viens par to rūpēsies, tad agrāk vai vēlāk viņš būs pārguris un aizsnaudīsies, un uguns nodzisīs - viss tik vienkārši.

Attiecībās cilvēki atslābinās un visu uztver kā pašsaprotamu, neieguldot pietiekami pūļu uguns noturēšanai, tādējādi dzēšat savu dzirksteli, kas ir mūžīga, ja par to rūpējas.

Nezinu, varbūt man pie vainas tā uguns stihija, tādēļ man ar to nav problēmu - manī kaisle nedziest nekad. Varbūt arī optimisma pakāpe pie vainas, optimistiem vieglāk dzīvot un pasauli uztver daudz mierīgāk - nav viss vienās krāsās mālēts.

Cilvēki ļoti daudz enerģijas izšķiež ne tur, kur to vajag, tādēļ beigās tās trūkst tur, kur to visvairāk vajadzētu.
2022-07-03

Katmandu      dabasmiilis zināšu pie kā griesties. 2022-07-06

dabasmiilis      Vienmēr laipni! ;) 2022-07-08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu