Kā bērni uztver pamāti?

Tā nu dzīvē ir sanācis, ka esmu diviem bērniem kļuvusi par pamāti, tā skarbi skan - pamāte, bet mamma ir cita un jau ir precējusies ar citu, un arī jau ir bērns no cita, esmu pieņēmusi vīrieti ar diviem bērniem, bet gribētos saprast vai tie bērni arī ir mani pieņēmuši? Bērni dzīvo pie tēva, māte no bērniem oficiāli ir atteikusies, bet mēģina no tālienes visādi viņus uzpirkt, esot biznesa sieviete, no alimentiem pats atteicās, no tādas neko neprasīšot, tāds kiš miš, kā bērni uztver mani?

CoCoSan      Taviai pifai kārtējais smirdīgais pifs pasprucis no iekšām. Var tikai iztēloties, kas no tiem diviem nabaga puikām rezultātā izaugs, atrodoties tādas raganas un vella mātītes tuvumā. Kārtējie sieviešnīdēji ar uz mūžu sačakarētu psihi. 2022-06-30

Pereira      Nerejiet viens uz otru!!Dzīve visu noliks savās vietās!!Kam sūdi mutē smelsies un varbūt tad būs laimīgs,kam mute paliks sausa gribēs dzert bet jau būs purvā!!Rāva nevienam nepalīdzēs!! 2022-06-30

CoCoSan      Tracer, tev nauda ir? 😜 2022-06-30

tracer      Jaa..man ir daudz alus pudelju.ar depozita ziimiiteem..liels pikis:)par cik tukshaam pudeleem tu man iedosi?vienu reiziti?:) 2022-06-30

Alisa      Nevajag pārspīlēt vecāku lomu jaunatnes personības attīstībā. Vecākiem ir jābūt tikai korektiem, un viss. Komunikācija tiek meklēta vienaudžu vidū jau no vecuma aš 7, un tur arī tās mīlas traumas, narkotikas utt. Sīkāk specializētajā literatūrā! Un iedzimtība spēlē lomu, jā, bet vide-grandiozu. Kā vainot vecākus, kuri dzīvo sovaku mēslu bedrē pie trokšņainiem urlām (t. sk. latviešu lētais skaļais sūdu gals), ja viņi mīl savu bērnu. Bet zarna par tievu dzīvot pieklājīgā rajonā. 2022-06-30

CoCoSan      Vienu reizīti es iedošu tev knipīti pa tavu depozitāriju 🤣 2022-06-30

dabasmiilis      Līdzjūtību visdziļāko bērniem!!!
Par kādiem grēkiem bērni pie tādas uzpisenes tikuši!? Tādai bērnus pat tuvumā nedrīkst rādīt. Nav brīnums, ka tie pa kaimiņmājām labāk dzīvojas, kā pacieš raganu ģimenes mājā, es arī viņu vietā mājās nerādītos, kaut pa kapiem klaiņotu vai ubagotu pie kaimiņiem. Tādai, kas bērnus sauc tik rupjos vārdos, ar likumu jāaizliedz atrasties bērnu tuvumā. Un nav svarīgi - savi bērni vai kāda cita, tie tāpat ir bērni, un viņi nav vainīgi, ka dzimuši ģimenēs, kuras to nav nopelnījušas un neprot ar viņiem apieties.

Tas, kā bērni tevi uztver, tas jāprasa pašiem bērniem, lai gan ir nojausma, ka viņi taisnību neteiks miera labad, citādi nograuzīsi viņus bez sāls.

Ja gribi ar bērniem atrast kopīgu valodu, aizmirsti titulus - ar varu mīļš nekļūsi.
Man tikai dzirdot vārdu -pamāte- kļūst slikti, tie kas lasījuši pasakas - sapratīs par ko runāju, līdzīgas asociācijas ar briesmīgu sievasmāti, kura neļauj dzīvot, uzbāžoties ar savu redzējumu, mūžīgi ciemojas un mājās nebrauc, jo vienkārši viņai nav savas dzīves.

Vēl jo īpaši bērniem un pusaudžiem, viņiem nepatīk ar varu uzspiesti tituli, lai bērni tēva draudzeni sauc vārdā, un ja jums būs labas attiecības, bērni paši var izdomāt saukt kaut par mammu nr.2. Bērniem vajadzīgs mīļums un sapratne - bet no lasītā sapratu, ka viņi var cerēt tikai uz pletni.

-Drausmīgi tos titulus neciešu-tantes, onkuļi, pamātes, patēvi, kad māsai piedzima bērns, izskanēja vārds - te tavs onkulis! Uzreiz pateicu, ja vēl reizi dzirdēšu to vārdu, es ar jums nerunāšu - kopš tā laika neesmu vairs dzirdējis. Es neesmu nekāds onkulis, es esmu vecis, un nekad nebūšu onkulis - manā izpratnē onkulis ir uz ielas sastopams garāmgājējs ar dusmīgu ģīmi, bet bērnam es esmu cilvēks, kuram viņš rūp. Ne jau tituli vieno cilvēkus, bet savstarpējās attiecības un saskarsme, māka nonākt pie kopsaucējiem.
-Man tā laikam bērnības trauma, kad to nabaga bērnu sabiedriskā vietā baida ar tan
2022-06-30

dabasmiilis      ... baida ar tantēm un onkuļiem, visur kur vien redzi cilvēkus, kādēļ nevar saukt vienkārši par sievietēm un vīriešiem - man tas onkulis, kā pagultes bubulis, ar ko baidīt nabaga bērnu.



-Man šī tēma atgādināja vienu senu saraksti, kad sieviete paziņoja, ka viņai ir trīs bērni un dzīvosim visi kopā, bet man nevajadzēs būt viņiem par tēvu un viņus mācīt, jo redz viņiem ir katram savs tēvs, un tie regulāri nākot ciemos, bet es bērniem būšu tikai mātes draugs.

Un tad bija divējādas sajūtas - viens, priecājos, ka ir tēvi, kam rūp savi bērni un tos nepamet - tādiem esmu gatavs roku paspiest,
bet no otras puses tie noteikumi izklausījās briesmīgi - dzīvošu ar bērniem, bet nedrīkstēšu viņus mācīt [dzīvosim ģimenē, kā tādi sveši cilvēki], jo redz viņiem jau ir tēvi ,kas to darīs faktiski attālināti, varēs bērni kaut uz galvas kāpt, bet nedrīkstēšu aizrādīt.
Tad vēl, kas ir mātes draugs, kad jums ir nopietnas attiecības? Tas ir apmēram tas pats, kā mātes piegulētājs. Un tad vēl iedomājos to ģimenes idilli, kad nevarēs savu dzīvi plānot, jo būs jārēķinās ar trīs tēviem ,kas regulāri nāks bērnus satikt un visus plānus jauks, kā arī mieru traucēs. Vēl paciestu briesmīgu sievas māti, kas šad tad parādītos, bet nekādā gadījumā večus, kaut bijušos - dabas likumi - tie ir konkurenti, pat ja nemedījam vienu medījumu.
Tā kā koks ar diviem galiem - ir savi plusi un savi mīnusi, katram pēc sevis jāskatās, ko spējīgs sakošļāt.

ps. Ja būsi normāla, adekvāta, tad bērni ar laiku pieņems, bet ja pieprasīsi sevi mīlēt un bučot kājas, tad vari pat necerēt. Atslābinies un baudi ģimenes idilli - dzīve ir skaista.
2022-06-30

Alisa      Nākamo tēmu iesaku : Kā uztver patēvu. Jeb sakarā ar dzimumu nevienlīdzību de facto problēma neaktuāla?
Ir greizi atriebt svešajam bērnam vecāku grēkus. Ar tādu dzīves pozīciju vienkārši jau sākumā nesāciet satikties ar bērnainu cilvēku. Nu nebija tā, ka sākumā meloja, ka jauns brīvs, un vispār "tur viss iepakojumā", bet tad pēkšņi no skapjiem un pagultēm sāka līst ārā knēveļi (savvaļas) P;
Tikko jaunais cilvēks izlīdis pa to caurumu ārā, viss, viņš ir atsevišķa vienība. Varbūt viņš ir jauks cilvēks un jūs sūtīsiet viņam Ziemassvētku kartītes arī pēc šķiršanās no viņa tēva.
Cita lieta, kad šķirtās, atraidītās, ekvivalentu zaudējumam kā likums neatradušās sievas izmanto bērnu vai pat vairākus kā ieroci pret jauno sievu. Šis ceļš ved uz nekurieni, un zelta krānam to būtu labi zināt. Kāpēc? Jo-ja bērns tiks LIETOTS kā ierocis, viņš agri vai vēlu, atkarībā no jaunās sievas liekulības un/vai mazohisma pakāpes PAR TĀDU TIKS UZSKATĪTS. Ko dara ar ieroci? Vismaz ienīst, un tas ir pareizi. Šādā gadījumā jaunās attiecības visticamāk uzjūk (vai, vai jaukā meiča izrādījās sterva), bet vecās, kuras visticamāk, restaurējas, ir līkas pēc definīcijas. Iespējams, tiks meklēta 3.-ā meiča, bez 2-ās defektiem, bet ar tās efektiem.
2022-07-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu