Kas atbaida?

Interesanti, ka man pēdējā laikā FB un citur met dažādus rakstus par attiecībām, acīmredzot kaut kur esmu ielīdusi un nu kļuvusi par potenciālo lasītāju par šo tēmu.
Izlasīju pāris rakstus ala no sērijas kas vīriešiem patīk un kas nē.
Vot jautājums, kas vīriešiem atbaida sievietēs? Nu kādas rakstura iezīmes, zinu ka tas ir dažādi, kā kurš uztver, un iemīlējies varbūt vispār neuztver, bet ja racionāli padomā, nu kas ir tas - forša, smuka, interesanta bet tā ....

tracer      Da atslaabstiet..taas savas dveeseles varat iebaazt kaadaa tumshaa vietaaa..ja kermenis sievuetei slikts.tad var pat nemulkoties te mekleejot miilu..nevienam nevajag taadas!!!bet vai tad eezelienes to saprot?:D 2022-06-30

AivarsN      Nagaine. Nu nevajag uzreiz vairākiem vīriešiem ļaut rūpēties. Iesākumā vienu un tad jau vadās pēc apstākļiem.
Lai cik sievietei skaists ķermenis, bez dvēseles viņa neder nekam. Ja nu vienīgi tādiem, kuri neko vairāk par ķermeni nespēj novērtēt. Varbūt tāpēc tās ar tikai daiļiem ķermeņiem, ceļo no rokas rokā, bet ar skaistu dvēseli, neviens projām nelaidīs.
2022-06-30

Lobo      Darbā vakar pastāstīja Montas stilam atbilstošu anekdoti. Džeks lauku ballītē ierauga ļoti skaistu meiteni, pienāk pie viņas un sāk teikt komplimentus, beidzot pajautā- kā Tevi sauc? Inga, bļagj!( zemā balsī un ar gopņiku izteiksmi) 2022-06-30

Skudiss      Es drīzāk teiktu nevis atbaida, bet nerada interesi. Un ar vienu skaistumu tālu netiksi, arī modeles tiek pamestas. Galvenais lai sader intereses, vēlmes un spējas tad viss pārējais jau "ģelo tehņiki" 2022-06-30

dabasmiilis      Neko nezinu par vīriešiem, bet vecim no sievietes vajag mīļumu un sapratni, kategoriski neder smadzeņu zāģēšana.

Sievietes vieta ir aiz vīrieša pleca, pa priekšu skrien tikai kuces[domāti - no ķēdes norāvušies suņi - tieši tā arī tās feministes uzvedas].

Un tam visam nav nekāda sakara ar 21. gadsimtu, kā daudzi raduši atrunāties, vainot gadsimtus savās neizdarībās.
2022-06-30

Chris1986      Bet vispār jau vīrietim sākumā ir pilnīgs pofig, kāds sievietei ir raksturs. Lai vispār izdarītu kkādas nebūt kustības viņas virzienā, svarīgs ir tikai, lai viņa patiktu pēc izskata 2022-06-30

rinkulis      Oh my...
Svarīgs jautājums ir - kas interesē - piesaistīšana, vai komfortabla kopdzīve...?
Ir cietēji, ir glābēji, ir cilvēki ar veselīgu pašapziņu - sākumā katru piesaistīs kaut kas cits, bet attiecībām pārejot nopietnākā gultnē izdarītā izvēle varbūt nesīs mocības - gadās ka paveicas, bet tīri uz gadījuma principu - reti. Izejot no tā - nosaukt konkrētas iezīmes...
Jā, uzķeras uz ārējiem faktoriem, bet tie nav pietiekamie nosacījumi ilgtspējīgai kopāpastāvēšanai.

Kas atbaida... nepašpietiekamība (nespēja pašrocīgi paveikt elementārākās darbības) - bet uz šādām kā reiz uzķeras "glābēji"/"bruņinieki", un pēc tam nožēlo. Izskats un labs sekss to var pastiept garumā.
Kas vēl...no ārējiem faktoriem, protams, kas nu kuram, tā var būt arī balss vai smiekli, bet var gadīties, ka sākumu pārvarot un ļaujoties, tas vairs nav kairinātājs.
Kas vēl...zems pašvērtējums, čīkstēšana, nemitīga "atbalsta" gaidīšana. Protams, visiem vajag atbalstu un uzmundrinājumu, bet, ja tas pāriet slimīgā gultnē - ir par traku.
Kas vēl...atklāti dumjas, bez interesēm (amēbveidīgas). Šeit gan ir kategorija, kam vajag dekoru dīvānam un saviesīgiem pasākumiem - tad īslaicīgi der, ja vien ārējais izskats atbilstošs.
Kas vēl...aprēķinātājas, uzturamās...Kaut gan arī tādām nospīd, bet sevi jālauž un daudz kam jāizdabā, lai tas būtu ilgtspējīgi.
Kas vēl...kaķis noteikti šķitīs aizdomīgi, vairāk kā viens kaķis - ļoti aizdomīgi.
Viens random ..."little girl voice" - noteikti viela pārdomām, jo īpaši, ja parādās biežas izpausmes.
Pārējais ir jau minēts - nespēja dzīvot šeit un tagad - pielāgoties objektīvajai realitātei. Pukošanās, ka dzīve ienes korekcijas, kas neatbilst "iedomātajam plānam". Ar tādu cilvēku ļoti grūti sadzīvot, ja neesi kaut kāds Merlins ar bruvju zizlīti un tavā pakļautībā ir laiks un matērija.
2022-07-01

av2      Zaaggis atbaida, pa lielam. Ir iedomaajussaas..kaadu paarveidot utt.Nu galiigi garaam mtas ir. Ja baigi daudz to lieko kg, nu protams , ka neizraisiis nekaadu kaisli, jo...plika nu nebuus sexy iekaartojama. Kas vell, hmm, ir taada ..taadas, kas ir stuurgalviigas . Tadaam ar loggiku nekonepieraadiisi.
A taa, viss cits ir oki taam daamaam. Ir gan te , kas palikussas vienas, hmmm... Varbuut vinnas tieessi var te mums atbildeet, kas bija tas izsskirossais, kaapeec izskkiiraaties,nu ko bijussais teica , a?
2022-07-01

Dvinsky      Ja izskats ok un sekss labs, runā maz, gatavo labi un galva nesāp, tad pārējo var pieciest. Protams, ja vien sieviete neizrādās pēdējā maita. 2022-07-01

dabasmiilis      2022-06-30 22:18,
-Tāpēc jau teicu, ka par vīriešiem neko nezinu, viņiem varbūt arī pietiek tikai ar sievietes ārējo izskatu, bet vecis ir pārāk prasīgs - viņš nemetas virsū katrai skaistulei - skaistules bildi var pielīmēt pie sienas un uz to paskatīties, kad garīgais nomākts, bet ja viņa ir tukša - neprot komunicēt[runāt+klausīties] un ar humoru nav uz TU, tad vecim nebūs ar viņu interesanti. Ārējā čaula neglābs iekšējās čaulas trūkumu.

Par raksturu tas pats - lai mātes meitas paliek vīriešiem, bet vecim vajag pelnrušķīti! ;)
2022-07-01

Alisa      Nav jau rinkulim nemaz tās prasības tik neadekvātas. Par 18 000€ varu kaut ko piemeklēt. (pm) 2022-07-01

rinkulis      Oi.. paldies, bet man nevajag... viss jau sen piemeklēts. 2022-07-01

Vaukskis      Augstprātība, stereotipiska domāšana 2022-07-02

Alisa      Tas pikantais brīdis, kad tu babuli esi notriecis ar koku horizontāli, varētu uzkāpt, bet šī vēl asinīs uz zemes guļot, izdara triecienu pa vecišķajām olām
Auč
2022-07-02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu