Kluss cilveks.

Ka iepazities cilvekam reala vide? Ja vins ir loti kautrigs, klusss un loti mierigs.

dabasmiilis      ... meitenēm patīk nopietnāki džeki, uz tavām bildēm var skatīties tikai 12mit gadnieces. Uz bildēm skatoties, ir sajūta, ka skatos uz tīni. Un kā zinām, nopietnas attiecības veido pieauguši cilvēki, nevis bērni - bērni var bezbēdīgi fanot par multenēm, jo viņiem nav jādzīvo pieaugušo dzīve.
-Kā piemērs, man ļoti patīk sievietes - dievinu viņas, visa tā daudzveidība un krāšņums - jaunākas un vecākas, garākas un īsākas, tievākas un apaļākas - man patīk viņas visas, bet tādēļ jau es nestaigāju ar kailām sievietēm uz krekliem, lai gan nebūtu man iebildumu, bet briedums neļauj tik muļķīgi rīkoties!
Var supervaroņus savā istabā pie sienas līmēt, bet ne visu acīm publiski izrādīt.

Kā arī nav smuki likt bildes ar bijušajiem, vienalga, cik tev tie nozīmīgi...

Un jā, nav jēga likt daudz vecākas bildes anketā, ja nav patreizējo bilžu, tad labāk nelikt nevienu, kā kaut kādas vecās, kur izskaties pavisam citādi. Pašam tak būtu pārsteigums, ja kāda meiča šādi rīkotos - rādītu jaunības bildes, bet uz satikšanos ierastos veca tantiņa!
Daudzas meitenes ļoti vizuālajam pievērš uzmanību - vēl iemīlēsies vecajā tevī, bet dzīvē bilde cita - cits tu!

Mūsu tipa džekiem nav viegli meitenes atrast, tās ir dažādas pasaules - mūsdienu meitenes pārsvarā koncentrējas uz ērtībām un komfortu, bet džeki vienkāršāki, un kad sāku runāt par laukiem un mežiem, tur jau ir beigta balle. Viņām tuvāka pilsētas dzīve un visi tie krāmi, ko pilsēta piedāvā. Tās ir divas pasaules.
2022-08-03

dabasmiilis      18:28,
Ar izteikti intravertajiem tieši tā arī ir, viņi ir gana nesabiedriski, neilgojas pēc sabiedrības, kur nu vēl pēc cilvēku pūļiem. Pūļi radīti ekstravertajiem.
Intravertie vārās vairāk savā sulā. Viņiem nepatīk steiga, pēkšņi plāni utt... priekš viņiem tas ir haoss, kas smacē.

Labi par to tēmu zinu, jo pats esmu intravertais, dzīvē satiekot un runājot, to nevar manīt - jautrs, komunikabls, tāda īsta strēlnieka daba, bet intravertais ņem virsroku, ja kaut kur pēkšņi jāskrien, problēmas uzkrīt uz galvas. Ja mani aicina pastaigāt pa mežu, es bez domāšanas piekristu, bet ja aicina vazāties pa pilsētu, es izdomāšu 1001 iemeslu, lai neietu - pēkšņi būšu saslimis ar kokos dzīvojošo krokodilu iesnām vai žirafes izsitumiem...

Ekstravertajam pasvilpj un viņš gatavs skriet, bet intravertajam savlaicīgi jābūt informētam, lai viņš var sagatavoties tam skrējienam, intravertie mēdz vairāk plānot, analizēt, domāt.
Man personīgi patīk jau iepriekšējā dienā zināt, ko rīt darīšu vai kur iešu, tā varu sagatavoties, savlaicīgi drēbes atrast pasākumam, arī psiholoģiski sevi sagatavot bez lieka stresa, ka būs darīšana ar cilvēkiem, tad ir daudz vieglāk.
Es visu iepriekš ieplānoju, zinu, ka daudzi lauza galvu, ko pagatavot vakariņās, bet es to esmu jau izplānojis/izdomājis iepriekšējā vakarā, šodien atliek tikai realizēt.

Es saprotu, ka ekstravertie šīs intraverto dīvainības varētu arī nesaprast! Tie ir divi pretpoli.
2022-08-03

elsa      Sikaa16 tu pēc savas pieredzes, nu ja..pajautā gan vārdu pirms seksa, lai tad, kad viņa tev būs pielaidusi STS , varētu tepat skaļi pamaurot, kāda viņa cūka. 2022-08-04

Tessa      nevis kluss, bet infantiils. Netiecas pec labakas dziives, nav merķi, nepakustas tamdeļ, lai labak nopelniitu, notievetu, izskatiitos foršak, kko jaunu iemaciitos, nomainiiti dzivesvietu uz labaku.
skumji notrauc asariņu par to, ka vinju vadaja uz kino, pirka krekliņus. Bet grib otru (kaut gan es stipri šaubos par to "grib", jo atkal grib mammu). Gadas ta, ka gimenes rodas berni, ko var dot tads tevs? Ir vajadziigi pamperi, apgerbs, mantas. Garas pastaigas, kopiigas nodarbes ar bernu. Nespeju iedomaties šo infantu kustinot pakaļu kada cita deļ.
Garam.
2022-08-04

Alisa      Kas ir tavs virsmērķis, fm? Bērni? Kaķuu laime? Ērta dzīve ar nesabojātiem atlikušiem nerviem? Interesanta dzīve a la wēeee+hihiiī, bet kaut ko maksājot par iespaidiem?
Pēc tā arī piegriez pārējo.
2022-08-04

EleonoraRuzvelta      Vai Tu saviem kaķiem dod viņiem veselīgu ēdienu ? 2022-08-04

EleonoraRuzvelta      Baro ar kaķiem piemērotu barību . Kaķiem domāto konservu . Žāvēta gaļa tas nav kaķu ēdiens ! 2022-08-04

antikrize      Diskusijas autors, diemžēl, man liekas cilvēks ar īpašām vajadzībām. Viņam vajag asistentu no soc. dienesta. 2022-08-05

EleonoraRuzvelta      Ir kaķiem konservi kuros ir viss kaķim veselībai nepiecīešamais ! visticamāk viņi pat tādus nav redzējuši ! nepareizi barojot Tu kaitē kaķiem ! var dot visu bet pamatam jābūt barība kas radīta kaķiem un nodrošina viņa organismu ar visu nepieciešamo ! 2022-08-06

smooth      @ER 08:55 rakstītais būtu attiecināms uz pilsētas kaķiem. Laukos brīvā dabā kaķi paši instinktīvi zinās un izvēlēsies to, kas viņiem vairāk vajadzīgs.
Būtu jābrīnās, kā kaķi ir izdzīvojuši līdz mūsdienām... kaķu barību konservos vismaz LV var dabūt tikai pēdējos.. nu cik? ~20 gadus? Bet kaķi ir bijuši arī pirms tam.
Līdz saviem 17 g nodzīvoju laukos. Bija kaķi, bet k.barības konservos noteikti nebija! Tas netraucēja kaķiem nodzīvot raibus, veselīgus, garus gadus. Visbiežāk tie izbeidzās tieši no vecuma.

*Bet vispār ne par kaķiem konkrētais topiks! : DD
2022-08-06

smooth      @dm 19:06
Cik izsmeļošs un precīzs intraverto raksturojums!
Izlasot šo atliek vien nopūst un secināt, ka esmu izteikti intraverta; līdz šim gan nebiju attiecinājusi uz sevi mēru "izteikti", bet nu.. pēc izlasītā, grozies kā gribi "spoguļa priekšā", - no sevis nekur neizbēgt.
2022-08-06

Alisa      Sintētiskā barība ir klusais slepkava gan cilvēkiem, gan dzīvniekiem. welcome eu. 2022-08-06

dabasmiilis      15:37,
Ir vēl arī ambiverti - līknei pa vidu, vienlīdz daudz no abiem. To izteikto jeb galējo nemaz nav tik daudz.

Man ļoti patīk psiholoģija, tādēļ katru brīvu brīdi to studēju, sāku ar horoskopiem, bet dažu gadu laikā jau pārāk dziļi ieracies tajā visā.
Agrāk bija daudz jautājumu, bet trūka atbilžu, kādēļ esmu tāds bet ne savādāks, kādēļ tas otrs ir tik nesaprotams un kādēļ tik ļoti atšķiras no manis, un tā pakāpeniski gūstot atbildes sapratu, ka katrs esmu savādāks, katram savas nianses, atšķirības, īpašības un lielāko daļu no tām cilvēks pats nevarēja izvēlēties, tās jau ir gēnos un asinīs.

To visu apgūstot, tu sāc uz cilvēkiem skatīties ar pavisam citām acīm, tev tie vairs nav vienkārši cilvēki, katrs ir interesants novērojumu objekts, ja tā var teikt.
Jau skolas laikā lauzīju galvu - nu kā tā - viena daļa klases skaļi un bravūrīgi, citi atkal klusi vai kautrīgi un tādi atturīgi. Bet tagad man ir atbildes, tādēļ jāturpina rakt.

Patreiz par ķermeņa valodu interesējos.
2022-08-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu