Interesanti ,kādām īpašībām ir jābūt alfas vīrietim un alfas sievietei?

Tagad par tiem taisās visi.Un kad baikers Frīdis sevi par tādu uzskata,tad mati stāvus.Man vēl viens Alfu tēviņš,par vīrieti viņu grūti nosaukt,saražoja sešām sievietēm bērnus,no kuriem nevienu neaudzināja un tagad iet pensijā agrāk,jo daudz bērnu .Kas notiek?Kādreiz alfas bija karavadoņi,zinātnieki,vārdu sakot līderi.Tagad vairs nav skaidrs.Skraida mainot sievietes pēc izdevības.Taču Alfa,saproties.

kvarts      Ja cilvēkam ar galvu viss ir kārtībā , viņš jau ir alfa.... 2022-11-05

dabasmiilis      Varat jau sapņot par alfām, bet alfām nepatīk stipras sievietes, kur nu vēl visādas feministes un kaprīzas princeses - viņiem patīk skaldīt un valdīt, komandēt, izrīkot, un gaida bezierunu pakļaušanos. Viņš attiecībās pieprasa autoritāti pret sevi, un līdzīgi kā horoskopa Auna aprakstā - bezierunu līderis.
Alfa visbiežāk būs noslēgts cilvēks, kurš slēpj emocijas, ar viņu atklāti izrunāties var būt sarežģīti - tās ir tās klintis, pret kurām sitās okeāna viļņi.

Teikšu kā ir, tie visbiežāk ir narcistiski egoisti - ja vēlies ciest, vai ja esi pakļāvīgs cilvēks, kurš gatavs dzīvi pilnībā atdot otram, ļaut sevi izmantot kā grīdas lupatu, tad alfa tev kā radīts.

!!! No Sīkās komentāra vēlos izcelt vārdu "pašpārliecinātas"! Jo te arī slēpjas visa sāls, normāliem cilvēkiem to vārdu būtu jāaizmirst.
Pārliecība ir laba lieta, bet pašpārliecinātība ir kas līdzīgs jau manis minētajiem - narcismam un egoismam.

-Pārliecība - pārliecināts, nosvērts cilvēks, zina ko dara, apzinās, ka ne vienmēr viņam ir taisnība, tādēļ pastāvīgi pilnveidojas.
-Bet pašpārliecināts, tas ir iedomīgs ķēms, kurš vienmēr turēsies pie sava viedokļa un to nemainīs, jo uzskatīs, ka tam vienmēr ir taisnība, lai gan tā nebūs, un kas var būt kaitinošāks par iedomīgu idiotu!?

Tādēļ dāmas un kungi, ja skrienat pēc pašpārliecinātiem partneriem, tad beigās nesūdzieties, ka dzīvojat ar psihopātiem, egoistiem, narcisiem, izmantotājiem, un ka ar jums slauka grīdu, nepieņem jūs kā līdzvērtīgu partneri.

Tā kā, šiem diviem vārdiem ir ļoti liela atšķirība, ja agrāk cilvēki meklēja par sevi pārliecinātus partnerus, tad tagad dominē ieaudzinātais feminisms un patērētāju kults, kad uzmanību pievērš tikai pašpārliecinātiem idiotiem, interesē tikai visvisvis...labākais, krutākais, spožākais utt..., bet beigās dabūn to ko paši pelnījuši. Tādēļ uzmanīgi ar savām vēlmēm.

Es "točna" nevēlos pašpārliecinātu feministi, bet gan par sevi pārliecinātu meiteni, kura
2022-11-05

dabasmiilis      Es "točna" nevēlos pašpārliecinātu feministi, bet gan par sevi pārliecinātu meiteni, kura nelec augstāk par savu pakaļu, ir normāla meitene, kura apzinās, ka ir meitene un tā arī uzvedās!

Pašpārliecinātie lai paliek mazohistiem un mūžīgajiem cietējiem, kuriem neinteresē normāla dzīvošana.


10:47, Ar alfu domāts dominātors, bezierunu līderis, numur viens, kurš pārējos redz kā apkalpojošo personālu vai savu ganāmpulku. Un atkārtošos, īstu alfu ir ļoti maz, tur pārsvarā visādi vārgi, bet izskatīgi pikaperi[makaronu karinātāji] piesavinājušies titulu, līdz ar to viņi grauj visu alfu autoritāti.
2022-11-05

CoCoSan      17:02. Cik cilvēku, tik viedokļu, ko kurš uzskata par alfu. Tas ko aprakstīji 17:02 izklausās pēc mazvērtīga kazjòla pēc kura raud psihiatrs.
Mans jautājums 10:47 bija retorisks, ja nu kas. 😅
Un jā, pašpietiekamiem cilvēkiem nevajag ne alfu, ne betu. Pilnīgi pietiks, ja izdosies sev atrast līdzvērtīgu sexīgu domubiedru draugu blakus.
2022-11-05

MrAction      Kad Tu kljusti par Alfu, kjermeni notiek kjimisks process. Kad cilveks aizrokas lidz savam kodolam, patiesais es. Tu to vienkarshi zini. Ljoti daudz ir feik Alfas. 2022-11-05

MrAction      Nevajag aizmirst, ka vel ir Sigma. Tie ir divi specigakie. Alfa un Sigma. 2022-11-05

dabasmiilis      Alfam traucē spēlēšana hierarhijā, ar to viņa rokas un iespējas tiek sasietas, viņam tiek uzkrāmēta nasta uz pleciem, vai arī pats uzkrauj, un tad tā nasta, gribi vai negribi, jānēsā visu dzīvi. Ja esi labākais, tad visi pamanīs katru tavu kļūdu vai neizdarību, ja pa reizītei nokļūdīsies.

Ar Sigmu daudz vienkāršāk, vienīgais no tipiem, kuram hierarhija ir sveša, neeksistē autoritātes, viņam nepatīk nevienam sekot, un nepatīk, ka viņam seko. Vientuļais vilks, kurš dzīvo pēc savas pārliecības un likumiem. Sigma ir sava veida introvertais alfa - par viņu varētu būt precīzi - "tie klusie ūdeņi, tie dziļākie", neparedzams, noteikumi nav rakstīti viņam.

Alfam ir svarīgi atrasties prožektoru gaismās, būt autoritātei, tikt atzītam, ka visi pakļaujas viņa gribai, bet Sigma ir pašpietiekams, viņš izvairās no prožektoriem, viņu tas viss neinteresē. Alfam vajag padotos, bet Sigma visu prot arī pats. Alfa bez domāšanas pie pirmās iespējas ķersies pie kuģa stūres, bet Sigma to darīs tikai tad, ja nebūs neviena gribētāja vai varētāja.
Abiem kopīgais, ka necieš autoritātes.
2022-11-05

Discreta      Zinu ALFAS sievieti ar dzemdētiem 8 bērniem.😕 2022-11-05

rokons      Re kā, izrādās eksistē termins, bet ko tas nozīme nepavisam nav skaidrs. Cik zinu, dzīvnieku pasaulē par alfa tēviņiem uzskata BARA vadoņus. Vai cilvēkiem arī vajag VADOŅUS? ir tādi kam vajag, ir tādi, kas paši tiek ar visu galā, un nav nekādas vajadzības pēc pakļautā bara´
Vai tie būtu Omega tēviņi?
2022-11-05

Pticka      alfas tēviņu var ieraudzīt, saost, kad viņš ienāk telpā. tā ir un viss.
tā tas dabā ir iekārtots ;)
2022-11-07

eel86      Alfa tēviņš ir tas kuru izvēlas mātītes jo viņš dos vislabākos gēnus bērniem 2022-11-07

Bazhix      Un vispār - alfa statuss dzīves laikā ir mainīgs. Un, pat, ja jaunībā varēja būt alfa, pēc 50 gadu sasniegšanas iespējas būt par alfu krietni samazinās, jo jaunieši ir gan spēcīgāki, gan gudrāki :) 2022-11-08

Chris1986      Bazix, tā viš i - kas tas vairs par alfu, kuram vairs stingri nestāv?! :D Visa tā alfu būšana ir visciešākajā veidā saistītas at testosterona lietām - ķīmija un tikai. Kā kuram paveicies no senčiem saņemt gēnus, vai šo hormonu ražo vairāk vai mazāk. Vīriešiem tas pluss, bet sievietēm aug bārda un ūsas. Tāpēc daba nevarēja visiem sadot max daudz šo hormonu, jo nebija skaidrs, kāds dzimums piedzims 2022-11-08

dabasmiilis      12:48,

Tā tas dabā iekārtots, dzīvnieku pasaulē esi alfa, barvedis līdz brīdim, kad kāds jaunāks un stiprāks tevi izaicina uz cīņu un pievarē, tad uzvarētājs saņem visu - to starp baru/harēmu.

Un cilvēks arī ir dzīvnieks - primāts, tādēļ likumi līdzīgi. Vari būt krutākais barā līdz brīdim, kad atnāk kāds krutāks un tevi no podiuma gāž!
2022-11-08

av2      Protams jaabut miilestiibai, abpuseejai. Bez tas nekaadi.. Un...elementaari, Vatson. Viirietis atstiepj tik daudz mamutu, ka vinna nespeej apeest, tas ir, izteereet. Un vinnaa, nu sexy, miillaa, nekasaas , un porno zvaigznes nobaal vinnas priekssaa. 2022-11-09

Chris1986      Njā, traki ir, ja alfām izdodas nodzīvot līdz novecošanai. Skatos tagad krievu seriāli Hodožņik. Nu, tas vecais krievu aktieris galvenā lomā, kam jātēlo krutā alfa šajā un līdzīgas ievirzes detektīvderiālos, viņā jāiemīlās jaunā, sievietēm utt. - bet nu tak skaidri redzams, ka viņš ir vnk vecs cilvēks, sakrities, gandrīz jau rociņas un galviņa trīc - nu, cik ilgi var ekspluatēt vienu kādreizējo alfu pēc vecā statusa? Paliek jau smieklīgi 2022-11-09

gunda10      Es ter atbalstu alfas tipu jo otrs dzer alu , skatās TV , blenž pa logu , koķetē ar pusaudzēm ,. 2022-12-01

Labrador      Jāstrādā TC Alfa. 2022-12-01

Labrador      Postpadomju telpā cilvēks , kura vaibsti atbilst Lombrozo teorijas aprakstam , ir alfa cilvēks. 2022-12-02

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu