Par viendzimuma pāriem

Pēdējo gadu laikā Eiropas smadzeņu skalošanas rezultātā cilvēki Latvijā pieņēmuši paši par sevi saprotamu, ka eksistē viendzimuma pāri, viendzimuma laulība. Uz ko jūs vēl neesat gatavi? Ka, piemēram, tie divi vīrieši viendzimuma laulībā būtu divi brāļi vai tēvs ar dēlu? Cik ilgi jūs būtu jāpstrādā, lai pieņemtu to par normālu?

CoCoSan      Suņu kāzas vēl nav bijušas noliegtas nevienam. Tomēr ja baigi gribas visu to uztaisīt par likumu, tur ir stipri, jo stipri jāpiedomā. Bērni īstenībā ir vērtīgākais civilizācijas kapitāls. To noliedz vienīgi plānprātiņi un shēmotāji, kā atrisināt esības jēgu nemainot savu sexualitāti. Vai vnk sakot, kā tikt pie bērna abiem esot vīriešiem. Tādēļ visas tās tiesības viņiem, citādāk lai katrs jārējas, kā viņam patīk un ar ko patīk. 2022-11-14

CoCoSan      Tas ir tas pats kā "krievu pasaule", kad minoritāte uzurpējas vairākumam, uzsēžas uz kakla un sāk diktēt savus noteikumus. Sākums jau skaists, žēl nabadziņu, tādēļ jātolerē. Bet noslēgumu mēs paši redzam, kurp noved minoritāšu tiesības- visatļautības šovinismā. 2022-11-14

Sigvarts60      Viendzimuma pāri - homoseksualitāte ir pati miermīlīgākā un sabiedrību vismazāk apdraudoša seksuālā novirze no visām. Kāpēc par šo būtu tik daudz jāuztraucas un jārunā? Man viņi ir pilnīgi vienaldzīgi. 2022-11-14

Eneile      Skatoties uz jauniešiem, es teiktu, ka tam, ko mēs te pļāpājam, nav nekādas nozīmes, mēs esam pagātne.
Visticamāk nākamā paaudze, kuri ir jaunāki par 20 (25) gadiem būs ultra liberāli un kreisi. Tad, kad viņi salaidīs visu dēlī, tad būs nākamā paaudze, kura būs ultrakonservatīva un atkal visu salaidīs dēlī.
Un tad nāks nākamā paaudze, kura būs aizmirsusi iepriekšējās paaudzes kļūdas :)
2022-11-14

AivarsN      15.44. Precēšanās pēc materiālā izdevīguma iesākās tikai pēc sociālo parazītu okupācijas. Brīvā sabiedrībā, meklēja tādu partneri, kurš vislabāk atbilst pēc dvēseles garīgās evolūcijas līmeņa. Ja tiešām neizdevās atrast pašam, tad griezās pēc padoma pie garīgā līdera, kā nu kurā vietā viņu dēvēja. Psihologs, astrologs, ekstrasenss, mags vienā personā.
Starp citu, homoseksualitāte ir evolucionāra novirze, kura raksturīga sociālajiem parazītiem, kā pārāk nesaderīgu sugu krustojuma rezultāts. Tieši tāpēc, augstu amatu ieņemšanai un iekļūšanai šovbiznesā, homoseksualitāte ir pat vēlama, jo kalpo kā piederības apliecinājums parazītu sugai.
2022-11-14

Mavs_VivaForever      Eneile - Par laimi tie ultraliberālisti caur pakaļu nevairojas, tāpēc ir sagaidāms, ka šie izmirs paši no sevis - tā teikt - izsmels genofondu.
Bet tēmas autors radīs atbildi uz savu sāpi, ja iepazīsies ar "Overtona loga teoriju" - Tā sniegs atbildi uz jautājumu - "cik ilgi vēl jāapstrādā" :)
2022-11-14

saulite34      Tie onkultiņi ,kuriem šeit tik ļoti riebjas sievietes, var droši mesties viendzimuma laulībās,pašiem beidzot miers iestāsies un te nevajadzēs lasīt tos naidīgos komentārus par ļaunajām sievietēm. 2022-11-14

Bernards      Tāpēc jau nevajag zīmēties, lai vārās savā sulā. 2022-11-14

Skarlete      Runā ka hormonālās kontracepcijas lietošana var ietekmēt nākamā bērna sex orientāciju. Izjaucot līdzsvaru dabas norisēs ir jārēķinās ar sekām... 2022-11-14

DanaL      Nesaprotu, kāpēc kā nenormālas tiek akcentētas tieši 2 vīriešu attiecības, kamēr 2 sieviešu attiecības tiek uzskatītas kā gandrīz normālas?
Esiet taču konsekventi, viendzimuma attiecību nīdēji!
2022-11-14

rokons      Daudzi cilvēki piedzimst ar dažādiem defektiem. Homoseksuāļiem, arī aseksuāļiem nav iedzimis beznosacījuma reflekss - sugas saglabāšana. Nav pierādīts, ka šādu defektu var ārstēt. Nav arī pazīmju, ,ka tādi cilvēki ir sabiedrībai bīstami. Daudzi sekmīgi dara savu darbu, maksā nodokļus, tātad atbalsta sabiedrību. Ja tādi cilvēki savienojas grupās un izveido kopdzīvi, tad nevajag ierobežot šīs kopdzīves ietvaros veidot gan ekonomisko gan psiholoģisko kopību, rep, mantojuma tiesības, pārstāvniecības tiesības utt.
Piekrītu viedoklim, ka bērnu audzināšanai šādās kopienās jāpieiet ļoti uzmanīgi pat tad, ja vienam no kopienas dalībniekiem tas ir bioloģisks pēcnācējs.
Un noteikti jāpārdomā par definīcijām. Par ĢIMENI es to tomēr nesauktu
2022-11-14

homo_ursus      Par cik es lasu klasiku :) tad manas smadzenes trenētas un atgrūž 4.varas pekstiņus, un visādu idiotu teikto. 2022-11-14

Epifanija      Pats trakākais, kas var būt ir savienība tēvs ar dēliem, tāds sieviešu nīdēju pulciņš! 2022-11-14

Mavs_VivaForever      rokons - kopumā piekrītu, tomēr "zemākajā līmenī" jebkuras dzīvas būtnes primārais pienākums ir vairoties un izplatīt savu sugu uz Zemes vai visumā. Ekonomiskās funkcijas, tai skaitā maksāt nodokļus jau ir cilvēku izgudrojums. Piemēram tarakāni ļoti labi vairojās uz izplatās, bet nav neko dzirdējuši ne par PVN, ne VSAOI, ne IIN :D
Bet šim kritērijam pederasti neatbilst, tāpēc no sugu izdzīvošanas viedokļa viņu eksistence nav attaisnojama :)
2022-11-14

av2      Intresanti, kur bija visi tie viendzimumu paari pirms gadiem 25ciem? Nebija, vai viss bija taapat, tikai pa kluso - "skapii"?
A taa, man vienalga ko katrs savaas guultaas dara, bet ....nu nafigaa kautkaadaas paraadies iet, tracinaat publiku? Uzprasaas uz kasskki vienkaarssi. Nu ja un tos beernus ..adopteeet, nu nezinu. Kautaks tur nav iisti riktiigi, ko taadi siikie redz ...uzaugot. Ne jau vinnu orjentacija maniisies no taa, bet tomeer....Nu vismaz es taa domaaju.
2022-11-14

dabasmiilis      Arī audzināšanas vaina, nav bērniem pievērsta pilnvērtīgi uzmanība... kā arī nepilnās ģimenes, kur ir tikai viens vecāks, piemēru trūkums. No kā tad lai tas bērns mācās, no kā lai ņem piemēru?
Nekas tam bērnam neatliek, kā sēdēt planšetē un iepazīties ar propagandu un izmēģināt visu, ko tā reklamē. Tādam viegli iestāstīt, ka viņš nav nekas, un tai pat laikā var izvēlēties, kas vēlas būt - mainīt dzimumus, vārdus, smaržot līmi, necienīt savu ķermeni - tāds arī necienīs apkārtējos.

Nemaz nerunāšu par tīšu noziegumu pret bērniem, prāta skalošanas sistēmu - konveijeru, kur jau valstiskā līmenī viņus čakarē ar likumu spēku.

17:26, Man arī viņi ir vienaldzīgi līdz brīdim, kad sāk dancot ar karogiem pa ielām, sāk mācīt pārējos kā dzīvot, sāk mainīt likumus un apdraudēt pārējo eksistenci. Lai ar čibrikiem rīvējas, kuru tas uztrauc. Bet kad hetero sāk kļūt par minoritāti, tad ir jāsāk domāt, īpaši ja viņa tiesības tiek aizskartas.

Un tad ir līdzīgi, kā ar melnajiem, ja melnais uzdirš, tad viņu aiztikt nevar, pretējā gadījumā esi rasists, un nāksies visiem baltajiem uz celīša toleranti tupēt un lūgt piedošanu par senču grēkiem, bet ja melnais aiztiek balto, tad nekas.
Tas pats ar varavīksni - visādi Streipi drīkst izteikt viedokli, bet man jātur mute, cik es ļauns [LA pat komentārus atslēdza viņa murgojumiem, lai neviens nevarētu iepīkstēties pretī - lūk tāda demokrātija un vienlīdzība]! Viņi drīkst visu, bet man par katru vārdu jāatbild. Nav viņi nekādi miermīlīgie, pagriez tikai muguru un tas viņu uzspēlētais tolerantais smaids jebkurā mirklī pārvērtīsies par dunci manā mugurā. Tādēļ vien nedrīkst klusēt, kas klusē, tam nav nākotnes, viņu apēd bez sāls!
-Dubultie standarti un tīra manipulācija.
2022-11-14

dabasmiilis      Vēl viens iemesls, kādēļ cilvēki nejūtas savā ādā un maina seksuālās identitātes, ir nekvalitatīvs un nesabalansēts uzturs. Daudzi no viņiem tādi bāla paskata. Neuzņem ķermenim un prātam vajadzīgās vielas. Un tad nav brīnums, ka var smadzene uzkārties, smadzenēm un kauliem vajadzīgi tauki.

Skatoties tv šovus, un pievēršot uzmanību tam, ko cilvēki ēd... pavisam godīgi varu teikt, man nāk vēmiens, es pat pie bada nebāztu to visu mutē. Tur pārsvarā redzu tikai to, kā nevajadzētu ēst.
2022-11-14

dabasmiilis      Ar nepilnvērtīgu uzturu tikai hormonus sačakarē. 2022-11-14

FritaA      >20:09
Homoseksuāļiem, arī aseksuāļiem nav iedzimis beznosacījuma reflekss - sugas saglabāšana. Nav pierādīts, ka šādu defektu var ārstēt. Homoseksualitāte nav IEDZIMTS defekts(jeb pierādi pretējo)!
2022-11-14

Ljekainiitis      Skābas ... Teica lapsa skatoties uz vīnogām ...

Kaut kā ienācā prātā pēc kārtējiem mīlīšas raxtu darbiem ... :)
2022-11-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu