Globālais onānisma un masrubācijas tendences pasaulē

Uz vispārējās krīzes un noguruma fona vīrieši paliek neaktīvi attiecību veidošanā un uzturēšanā ar sievietēm, uzaicināšana uz randiņu un izklaižu piedāvāšana, ceļojumi, restorāni, klubi u.t.t, kļūst neaktuāli, ja visas problēmas risina pašapmierināšanās, kā seksuālās tieksmes noņemšana. Tas pats arī attiecināms uz sievietēm, kuras masturbācijā ir perfekti iepazinušas sevi un gūst lielāku baudu, nekā vīrietis var piedāvāt ar savu krānu. Sekss starp vīrieti un sievieti arvien vairāk paliek tikai kā fizisks pēcnācēju radīšanas jautājums

Katra      No visa tā sapratu , ka Spodra dzīves jēga ir seksuāla bauda. Attiecīgi iesaku piemeklēt nodarbošanos, ja vien tas jau nav izdarīts. 2022-12-20

Katra      kā teica Konfūcijs , atrodi darbu , kas patīk, un tev nebūs jāstrādā nevienu dienu 2022-12-20

Raivis_1977      Nu tur riekstus izšaušaut, mazturbāciju pa stundai, fistings, nu vēl kaut ko tur, nu maukas, nu ja nav pa rokai, nu varbūt, ka ar kaut ko jāaizpilda tā tukšā lieta ...
Ir tomēr jāievēro cenzūra ko var skaļi teikt un ko nevar!
Ja nē, tad vienalga agri vai vēlu atsitīsieties ar pieri pret kādu sienu! he!
Vislielākā kļūda ko pieļaujam ikdienā un tieši sabiedrībā celt gaismā kaut ko tādu un brīvi un skaļi runāt par lietām pat par kurām īstenībā ir pat jāklusē. Un tā jau mums ir kā parastā ikdiena. Ar laiku modē būs vēl un vēl kaut kādas neadekvātu ideju neirastas idejas kā tik piesaistīt sabiedrības uzmanību, par ko atkal dīvainā kārtā pašam nekas no tā nedraud ...
Ja pēkšņi bez domāšanas automātiski kādam ārzemniekam uz ielas, vai nez sazin vēl kur sāks gvelzt tur par dažādām izvirtībām, nu tad diez ko viņš vēl padomātu par mūsu sabiedrības kultūru, kā degradējušos minoritāti. Latvija kā minoritāte. Ir zināms, ka minoritātes ilgi nedzīvo un nepastāv, viņas tiek iznīdētas arēji pašiem nezinot.
Tā ir priekšlaikus degradējusies sabiedrība, kura ar laiku tiek iznīdēta pilnībā, vai nu izstumta un inogrēta!
Ja piemēram Japānā kāds sāks zagt zeltu kadā baznīcā, kas arī piemēram piederās pie kultūras mantojuma, tad tur ir pieņemts tāds likums, ka obligāti dzīvam cilvēkam uzreiz par to ir jānocērt roka! Jūs neticēsiet, bet tā nu tur ir!
Krievijā vēl kaut kā varēja to pieļaut, un kāds varbūt tika vien cauri kā ar kaut kādu tur parastu arestu.
Nu jo viņi paši sevi saprot, ka bez tā jau nu nevar, un kā reizums ir arī tādi indivīdi kuri krievijā tā dara, vai nu paraduši tā vien darīt ...
Tomēr ir dzelžaina disciplīna jaievēro sabiedrībā un mazums vēl kur ...
Ir jāsāk ar savu iekšējā skaistuma izkopšanu un pašvērtības veidošanu pamatnostādni sabiedrībā ...
Neviens intelektuāls cilvēks neies un jums to neteiks.
2022-12-20

Epifanija      Šams jau noguris no onānisma, traki Spodrim! 2022-12-20

Beretta      Spodris uzdod jautājumu par vieno no tuvākās nākotnes tendecēm, bet klukstes perās ap un par Spodri.
Kāpēc viņas tā dara? Vai viņām patīk sociopāti? Vai tas ir kā spogulis?
2022-12-20

rokons      Nupat, īsā laikā bija 3 pasākumi. Un VISS tāpat kā sendienās, normāli pāri, normāla izturēšanās, pozitīvs noskaņojums.
Laikam dzīvoju citā pasaulē.
Kā rodas tādi kreņķu maisi?
Starp citu, drīz nākošais pasākums priekšā. Un viss būs par spīti "tuvākas nākotnes tendencēm" :D
2022-12-20

Reds      Sassy14 - nav pasaules vēsturē pret sievieti naidīgākas ideoloģijas kā feminisms. Tie no zonas pārnākušie zeki jau arī ir tikai feministu slapjie sapnīši, normālas sievietes izvēlas normālus vīrus.

un par tiem 2 punktiem:
1) tikai feministes sievieti pielīdzina lellei, neviens cits. Nevienam citam neinteresē tik ļoti novājinātas sievietes, kuras sevī nekādu vērtību nesaskata.

2) nu re, pati atzīsti ka sakara ir. Un kā vel ir. Nē - ja tu stāsti ka tev ir baigā karjera, ka vari pati sevi uzturēt un vīrieši nav vajadzīgi un kaut ko tādā garā - tas tev piedod absolūtu 0 vērtību attiecībās. Pat vienas nakts sakariem tā nav nekāda vērtība. Protams ja vien tu nemeklē vīrieti kas: "uzvedas kā sieviete, pareizāk sakot kā kaprīza princese uz zirņa vai bimbo – gražojas, maina nepārtraukti garastāvokļus, netur solījumus, dzīvo uz sievietes un/ vai ģimenes kakla vai ko tml." - tad jā, tad tev ir jāskalda malka un jalabo jumts.
Bet, ja sievietei nekā vairak nav, tad kā sieviete, tā ir ļoti vāja sieviete un ir ļoti viegls mērķis feministu manipulācijām.

Bet es par šiem gadījumiem nerunāju - neinteresē - es runāju par sievietēm, kas vēl kaut drusku apzinās savu vērtību kā sievietes.
2022-12-20

Maskava13      Vīrietis var bŭt neaktīvs neatkarīgi no tā vai ir "krīze"vai nav!!Tieši tāpat ar sievietēm!!Par pašapmierināšonos....To dara visi,nu vai "gandrīz visi"!!Gan sievietes gan vīrieši!!Tikai retais teiks..Jā,Es to daru!!Mūķene pat nosarks,ja jautāsi viņai!!Tāpēc,manuprāt tādus jautājumus nevajadzētu apspriest publiski!! 2022-12-20

Dvinsky      @rokons - par kādiem pasākumiem runa? Svingeru? 2022-12-20

Lobo      Onānista dienasgrāmatas ieraksts. Pirmdiena. Pamēģināju ar kreiso roku. Labi. Otrdiena. Pamēģināju ar labo roku. Ideāli. Trešdiena. Pamēģināju sievieti. Nožēlojama kreisās rokas līdziniece. Jo vairāk sievietes visur mēģinās uzmesties par galvenajām, jo vairāk būs mīkstmiešu un dročeru. 2022-12-21

Sassy14      @ Reds:
Jā, bet mums vairs nav alu cilvēka laikmeta vai feodālās iekārtas.
Mūsdienās 95% cilvēku dzīvo pilsētās vai labiekārtotos laukos. Nav nepieciešamas vairs pavardus sargājošas, pīrāgus cepošas un zeķes adošas vai brunčus audošas omītes vai tām pielīdzināmas personas (neatkarīgi no vecuma), vai muskuļoti Herkulesi, kas medī mamutus, lauž celmus, veļ laukakmeņus utt.
Nav vairs „dzimumu lomu“.
Mums ir šauras specializācijas, naudas un infotehnoloģijas laikmets. Visu var, ja tik grib un ir nauda. Nav vairs „vīriešu“ un „sieviešu“ profesiju, islamā mēs nedzīvojam un ir tikai vispārcilvēciskas vērtības, ne vairs „vīriešu vērtības“ un „sieviešu vērtības“.
Nu, un kāda tad ir Tavuprāt vērtīga sieviete? Skaista kā komunisma pavasaris, stulba kā zābaks (piem. čigānu kopienās ir sievietēm atļauts mācīties max līdz 5.klasei), kura caurām dienām cep, vāra, ada, auž un pa naktīm Tevi aplido kā rozā sikspārnītis? Jebšu ko?
Un vīrietim, lai piem. es viņu nopietni ņemtu, būtu jābūt vismaz par pāris zinātniskiem grādiem par mani izglītotākam (bet man ir maģistrs), vismaz 20 gadus par mani vecākam (bet man jau 48) un dzīvē kaut ko pārcilvēciski labu izdarījušam. :D Cik daudz tādu ir – no tiem, kas vēl dzīvi, un nav veco ļaužu pansionātā ar demenci vai Alcheimeru? :D :D :D
Tomēr – mani ļoti interesē, kādas tad ir tās SIEVIŠĶĪGĀS VĒRTĪBAS mūsu 22. gadsimtā?? (Balināti mati, uzzīmētas uzacis un silikona pēcpuse atkrīt).
2022-12-21

Sassy14      P.S. – Reds – sāksim ar 21. gadsimtu, bet jautājuma ideja saglabājas. ;) 2022-12-21

Labrador      Par stiprajām , nodrošinātājam , neatkarīgajām sievietēm , kuras ieņem mākslīgi izveidotus amatus valsts pārvaldes un pašvaldību struktūrās - viens zinošs onkulis rakstīja - radu būšana vai arī labi atsūkajusas.))) 2022-12-21

Sassy14      @ Labrador:
Mana māte, lai viņai vieglas smiltis, pabeidza medicīnisko fakultāti ar zelta medaļu, pēc karaklausības bija kapteinis, lielāko daļu mūža bija medicīniskajās iestādēs vadošajos amatos un pensijā aizgāja tikai 79 gadu vecumā. Dzelzs lēdija bija, un – pasarg dievs – mūžā nevienam neko nesūkāja, un savā lauku sētā prata visus lauku darbus, t.sk. vīriešu. Vectēvs audzināja viņu kā puiku, un droši, ka pareizi izdarīja. ;)
Tā ka atkabinies no stereotipiem, Labrador, un saproti, ka visas sievietes nav vienādas.
2022-12-21

CoCoSan      Nu pizdec. Ja sieviete uzrakstīs sludekli "Sievišķīga un ģimeniska sieviete vēlas iepazīties ar vīrieti, kurš ar pilnu atbildību spēj nodrošināt ģimeni viens pats" tie paši visskaļāk maujošie teletūbiji to sievieti nograuzīs līdz ar zemi. 2022-12-21

TikaiTu      CCS,pēc oho standartiem sievietei jāvar/jāprot gan art,gan ecēt,gan nodrošināt jebkuru teletūbiju tikai tāpēc, ka viņam ir pincitis. Lai gan, bieži vien,no tā pincisa jēgas arī nav nekādas. Vienkārši atavisms.... 2022-12-21

rokons      Lēdijas ir visādas, bet cieņu gūst ar to, ka papildina vīrieti tā, ka izveidojas PĀRIS, kas rada un audzina savus bērnus tā, lai arī viņi veidotu pārus.
Dzelzs lēdijas reizēm ir maska, reizēm izmisums, reizēm nolemtības sajūta. Skumji
2022-12-21

piparbecinja      Painteresējies par ftalātiem. Varbūt cēlonis meklējams arī tur. 2022-12-21

Ievinjata      Sassy14 - tev baigi labie teksti! Izsmējos. Vismaz tur tu daudzus Oho pasažierus sit pušu! Man šitie Oho dzimumu kariņi apnikuši. Viņas tādas un viņi šitādi. Tad Jaunā gadā pacelsim glāzi, lai esam tādi un šitādi, bet tādi, lai paši sev patīkam kā zem segas, tā sabiedrībā! Bet pieņemam arī feministes, pārliecinātus vecpuišus un citus labā nozīmē īpatnējus personāžus! 2022-12-21

Sassy14      @ rokons:
Nu skaista teorija Tev. Bet ko tad šeit tupi? Pāri neprati izveidot, ko, vecāki neiemācīja ar savu priekšzīmīgo piemēru?
Mana māte – dzelzs lēdija – nodzīvoja ar tēvu laulībā 25 gadus, līdz tēva nāvei.
Es pati esmu 4 bērnu māte (3 no tiem pilngadīgi), un saderināta – kas par to, ka ar vīrieti, kurš nav bērnu tēvs, bet vismaz ne vientuļa un ne vīriešu medībās. Šeit vienkārši patīk unikālais Pieredzes apmaiņas pļāpīzeru klubs brīvajam laikam, jo pie mums Igaunijā tamlīdzīga nav.
Un Ievinjata – paldies, un prozit! ;)
2022-12-22

rokons      Don´t take anyting personaly Stassy 14

Es te netupu. Komunicējos ar cilvēkiem, ar ko ir līdzīgas intereses. Pietiekama dzīves pieredze un arī profesionālā, lai atrastu interesantas kontaktpersonas.
Pāris es biju 43 gadus, un trīs bērni ar savām ģimenēm ari ir kontaktpersonu lokā.
Te vienkārši paplašinu savu redze loku ārpus tā visa.
Par vairākiem te esošiem personāžiem man ir savs spriedums, ko nekad nepublicēju, un ir savs spriedums par tēmām, kur reizēm piedalos. Tas arī viss.
2022-12-22

nakunakutekuteku      rokons gan pārsteidza "te vienkārši paplašinu savu redzesloku"??

Jā,draugs,te ir īstā vieta:):):).
2022-12-23

rokons      Šeit ir pietiekami daudz interesantu personāžu. Nav nemaz neinteresanti, jo šī tak nav vienīgā vieta kur kontaktējos ar cilvēkiem. Arī in vivo :D 2022-12-23

Labrador      Un ko nodroshinaatam viirietim ar savu uzskatu un veertiibu sisteemu var dot problemaatiska sieviete , kuras uzskatu sisteemu veicinaajis televizors un sievieshu zhurnaali? Cik naacies sastapties tad visas , kaa vienaa inkubatoraa audzeetas - shkjiirushaas , ar finsiaalo probleemu bagaazhu , kuras uzskata , ka taas risinaashanu vajadzeetu uznjemties kaadam portaalaa iepaziitam viirietim , turklaat shim viirietim jaapiekriit sievietes ideologjiskajiem uzstaadiijumiem. Jau mineeju - peec rakstura atbilstoshie viirieshi , kuri gatavi dziivot peec sievieshu noteikumiem , ir pietiekoshi , bet starp tiem nav to , kuri speej nodroshinaat luxury life standartus. Ir daudzi , kuru makaroniem sievietes notic , kaadu laiku notiek kontakti ar keksa elementiem , tachu izraadaas , ka aktieris , kursh teeloja princi , zirgu un draanas ir vienkaarshi aizneemies vai iznomaajis. Shaados gadiijumos sieviete juutas piekraapta , ir nikna un kalj atriebiibas plaanus. 2022-12-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu