Mūsdienās šķiršanās ir ikdiena un sievietes rada problēmas parasti.

Agrāk ģimene kopā cīnījās par izdzīvošanu , tagad visi pastrīdas , bet kad sieviete grib šķirties tad viņa iesāk ,, trešo pasaules karu ,, un vīrietim pēc tam visas sliktas , vismaz pēc rakstura .

Ineta      astraloģijai ira spēks 2023-01-18

Beretta      Ineta!
Spēks ir masa reiz paātrinājums.
astrolonomija ir zinātne, astroloģija - apcerējums par tēmu, Bet, ja galva uzlikta, lai rudenī vēderā lapas nesabirst, visādi gadās.
2023-01-18

Raivis_1977      Paprecēsieties, redzēsiet kas notiks!
Mūsdienu statistika! )
2023-01-18

eel86      Dabasmīlim laikam senči bija šamaņi,tagad viņš atzīst astroloğiju,man nav problėmu atzīt savas kļūdas,ja oponentam ir argumenti ar pierādījumiem kuri iegūti tīrā eksperimentā un kuru var atkārtot ntās reizes,bet ja kāds mēģina man iestāstīt ka melns ir balts vai otrādi tikai to pātarojot bezgalīgi tad tas darbojas uz daudziem kuri ir viegli zombējami,reliğiozi jeb vienkārši psihiski neveseli,tad tiem vajag astrologus ,priesterus,dievus,psihoterapeitus burvjus,gaiŝreĝus,bet patiesībā līderus kā aitām aunus bez kuriem tās nevar iztikt 2023-01-18

Ineta      Mobilais štābs, kursant, ir ar maskēšanās tīklu apvilkts, lai bumba nezin kur viņai krist ! 2023-01-18

Chris1986      Jā, nu, ja jau var tā abi daudzīgi izšķirties, tad nekāda mīla un kaisle tur nekad ar nav bijusi - vnk kaut kāds cits iemesls, kāpēc sagājuši kopā. Nespēju iedomāties situāciju, kad es mīlu savu sievu, bet viņa vēlas šķirties un mēs pēc tam paliekam labi čomaki un ar visu apmierināti. Drīzāk spēju iedomāties, ka no bēdām izlecu pa logu 2023-01-18

jozolsen      Tikai salīdzinot var ko saprast..Painteresējaties kā muslimiem notiekas šķiršanās.. Žoklis viem atkārsies izbrīnā..Palasiet arī kamāsūtras kultūru.. 2023-01-18

jozolsen      Ja nemaiņi cēloņus , tad sekas ir neizbēgamas..
Piemērs. Kamēr nelikvidēs, AIZLIEGT, legālo NIKOTĪNA, ļoti ātri veidojoša atkarības viela, tirgošanu, tikmēr varēs muldētie par saltiņiem ,ļurļakie un citiem Nikotīna izstrādājumiem,,
Sķiršanās un bērni ir sekas..
2023-01-18

Ineta      Chris1986 , tu būsi pārsteigts , bet h.sapiens gadījumā var būt labi čomaki arī vienam no abiem smagi neattaisnojot uz viņu liktās cerības. Tu neskaties vairs uz otru kā seksuālu objektu, bet ja viņš tev tinās apkārt kā kaķis ap pavāru, tad nu, lai tinās. Tas nav iemesls nežēlīgi sist ar pavārnīcu pa galvu😆 Sevišķi ja viņam bez nu jau vecuma nomāktajām sex objekta kvalitātēm ir kādas citas, piemēram , prasme redzēt cauri taviem nākošajiem bez rentgena. Vai gsoh komplektā ar iq. Viņš nav bīstams , kaut tinās tavā tuvumā , neplāno tevi novākt. Drīzāk būs liecinieks tādām aktivitātēm. Nerauj tevi krūmos aiz rokām , kājām. Atkal-būs liecinieks tādām aktivitātēm un pasmiesies skaļi, ja tās mēģinās izvest acīmredzams seniors👍 2023-01-18

eel86      Nevajag būt tik privātnieciskam Cris īsta mīla ir altruistiska un mīlas objekts nav tavs īpašums,tas viss ir reliģijas iespaidā izveidojies dzīves standarts- mana sieva vai mans vīrs,tie ir nosacīti tavi kamēr viņi piekrīt būt tavi!😂 2023-01-19

eel86      kas ir saderība vai nedaderība par to var gari spriest bet reāla saderība ir tad kad rodas mīla no pirmā skata,ja tādas nav tad vēlāk var rasties problēmas,jo daudzi vai drīzāk daudzas iedomājas ka varēs izveidot no partnera to ko vēlas,bet genētiskā līmenī viņi ir līdzīgi,draudzīgi,ar kopējām interesēm bet bērni viņiem var nebūt jo pluss no plusa atgrūžas,tāpēc bieži krimināliem elementiem ir liela piekrišana no dāmām jo viņas vadās no hormonim kuri liek savienoties ar pretēju genētisko kodu lai būtu konkurētspējīgi pēcnācēji,tāpēc es arī meklēju sievietes fertilajā vecumā,jo savādāk var sanākt tikai draudzīgs benefitseksiņš kas arī nav slikti ,tika bez īpašas iedvesmas hihi 2023-01-19

Ineta      eel86, iespaids, ka rakstīji miegā vai tam pielīdzināmā kondīcijā .
Mīlestība (starpdzimumu , uz vairošanos vērsta) pēc defaulta ir egoistiska, un viss pareizi , ja mērķa objekta zaudējot, kļūstam traki. Bet drīkstam ieslēgt dusmu menedžmentu, atcerēties, ka mūsu objektam ir tiesības , bet mums-iespējas😆 Vajag vien trakumā atjēgt, ka mīlēt var jebkuru, kuru var mīlēt principā.
Bez tam mūsu elki ar gadiem mainās un netur konkurenci kā tēviņi. Taču viņu inteliģence un uzticamība, lojalitāte mums saglabājas neapskādēta. Diemžēl nevaru piekrist tam, ka veca mīlestība nerūs. Drīzāk būtu spēkā teiciens par lapsu, kas nokoda sev kāju, lai izkļūtu no slazda.
Bet nepraktizēju naida konstantu mākslīgu uzkurināšanu tur, kur šodien draudi vairs nepastāv (paldies ekonomikas pusstudijām)
Citādi ir ar situācijām, kurās šodien draudi vēl pastāv -teiksim, atsevišķu "manu "šodienas tēviņu atriebība manā virzienā par to, ka visus nevaru apkalpot
Runājot par sieviešu tieksmi uz krimināliem indivīdiem-man ir precīzi pretēji, tāpēc likums neprecīzs. Jeb arī esmu izņēmums
Tas gan ir pierādīts , ka vīrišķīgas S un sievišķīgi V (neapzināti) cenšas sapāroties, jo Dabas māte vēlas, lai kopējā abu saskaitāmo hormonālā summa būtu 100😆
2023-01-19

Ineta      Tāpēc varētu būt, ka skaistās, smalkās , trauslās, slaidās 20 gadīgās blondīnītes, kas ir īsts mātītes etalons (piedodiet, meitenes ) ar attiecīgi stipri prevalējošu estrogēnu daļu hormonu kartē pamatā uzraujas uz sešpaku cīkstoņiem, (par kuriem runā, nu tur testosterons plūst straumēm) nosauļotiem dienvideiropiešiem, kas ienākumu noapaļošanas nolūkā cita starpā pārvadā narkatu.
A tā, parasta LV sieviete ar augstāko izglītību sitama neies ar kriminālu, neapvainojaties džeki
2023-01-19

fargo      būt par čmo ir kā dzīvot uz ātrā kredīta, jāmaksā vienalga un visu laiku, tikai vairāk. daudz vairāk. labi lēmumi, vai pat tikai labāki lēmumi atmaksājas vienmēr, vienā veidā vai citā. un ja ar pašu kas notiek, tad to darbu augļi atmaksājas bērnos un viņu dzīvēs.

kurš zēns vai jauneklis daudz domā par sekām? gandrīz neviens. tā vienmēr ir bijusi vecāku atbildība nokontrolēt jaunās paaudzes impulsus, kamēr viņi vēl paši īsti netiek ar tiem galā un galvās ir viss - no vēja, līdz ģenialitātei, bet pieredzes nav nevienam. bet visus šos stopsignalus varas turētāji ir aizvākuši. savu interešu dēļ, ap ģimeni un nākotni ir slaucītas kājas nu jau ilgi. un tas neapstāsies. kas var apstādināt cilvēku, kas ir nolēcis no jumta? nekas!

tur nav nekā glābjama. katrs var mainīt tikai savu dzīvi. pat šādā laikmetā, kad morāle un ētika ir noliktas izsmieklam visiem, kam nav slinkums, katrs cilvēks joprojām ir savas dzīves kalējs.
2023-01-19

Ineta      Jā, fargo, tu esi bijis laba bāka. Pēdējais bastions pret iznīcinošu ideoloģiju, bez sarkasma.
Man patiktu, ka to atzītu arī tavi kritiķi. Kam vairāk dālderu kabatās, bet komunicēt nāk ar tevi, un ar tādu regulāritāti kā uz darbu.
2023-01-19

fargo      tas ir labi domāts, paldies. bāka ir viena un tā neesmu es, tas ir jāzina un nedrīkst kļūdīties.
man ir labi vienam mežā un tumsā, kad vēl suns blakus un sniegs snieg.
cilvēki kaut ko grib no otra, pirms tam ir medaina valoda. tā ir kā zīme. ne visiem, ne. bet gandrīz visiem. sievietei vajag vīrieti pavest, kas ir pirms tam. otradi vai nav tas pats?

kad grib cilvēku ievilkt kredītos vai kādos ikmēneša maksājumos, ko sola? sola visu to labāko un ir ļoti laipni.

es neesmu baisi lapns cilvēks. kādreiz pat feisā varēju iedot. varu arī tagad, bet... man žēl paliek. reāli. viņam tur sīkie, viss tas zaudē vēl vairāk jēgas kā tā pat.
mēs gaidam, no daudzām tautām un ciltīm. uz beigām.
2023-01-19

dabasmiilis      09:44,
Ne velti teicu, ka esam pretpoli, man grūti to primitīvo domāšanas veidu uztvert, bet līdz lopiņu līmenim nevēlos nolaisties.
Varētu prasīt no tevis, lai savu sacīto zinātniski pamato, bet nez vai es sapratīšu tavas izgudrotās formulas.
Tā pasaules uztvere mums kardināli atšķiras - es, piemēram, neesmu redzējis krimināliem elementiem blakus dāmas, tur ir pārsvarā lētas prostitūtas bez zobiem, kuras sevi neciena, ir viegli manipulējamas un iebaidāmas, īstas dāmas no tādiem turas pa gabalu.

""reāla saderība ir tad kad rodas mīla no pirmā skata,ja tādas nav tad vēlāk var rasties problēmas""
-Vairāk atgādina vienas nakts lielo mīlu, nevis kārtīgu mīlestību, visus pamperus vienā grozā sametis - i tīros, i sašmucētos.
Ja tevi saista tikai pirmais skats, tad tu jau skaities aplauzies, jo kad sāksi iepazīt otra iekšējo būtību, būsi kārtējo reizi smagi vīlies, un varēsi šķirties. Tas ir tas pats, kas mašīnu izvēlēties tikai pēc ārējā izskata.
Tev tāds bērnišķīgs skatījums uz dzīvi.

Tas meitenīgi bērnišķīgais "hi hi" man korķus izsita, biju pārsteigts, jo večus nav nācies dzirdēt to lietojot. Tas bija kas jauns.
2023-01-19

eel86      Nu nesāc te veco dziesmu par iekšējo pasauli,par to parasti Oho runā dāmas labākanos gados vai šofera dēls ,ja mašīna no skata būs nolietota un nekopta tad pārējo nav vērts skatīties un atceries galveno : visas vecenes neizdrāzīsi bet jācenšas,tas ir dabas likums un ar dabu tev kā dabasmīlim cīnīties nevajadzētu ha,ha un kad runāju par krimināliem tēviņiem es domāju normālus,nevis bomžus ar nodzertām smadzenēm 2023-01-19

Roksana      ja vīrietis apkārt sūdzas, ka sieviete uzsāka karu un tagad dēļ šis negatīvās pieredzes viņam visas citas arī šķiet sliktas, tad viņš ir kaut kāda lupata.
kam tāds vajadzīgs?
un šķiet, ka tieši tāpēc arī šķīrušies, ka sievai apnika ..
kā vispār var domāt, ka visi ir vienādi
2023-01-20

Raivis_1977      Labi, pāris vārdos! Laulība, divu cilvēku savienība, lai pārvarētu šīs primitīvās grūtības, kuras pat nemaz nebūtu vispār bijušas. Ja to pat nevar, nu tad ir jāiet atpakaļ uz bērnu dārzu.
Beidzot kaut kad Jānīša sapnis piepildījas, un bērnības mazdārziņš beidzot tika noasfaltēts!
Protams, vīrietim ir jāmaksā, tomēr mēra robežas arī pastāv, un nevis pārmērīgi nenormāli tik dot un dot kādai tik bezjēgā! Ir jāatrod līdzsvarotība it visā un visur, un tā ir jājūt!
Ja nemīlēsi un necienīsi pats sevi, neviens tevi nemīlēs un necienīs. Neaprobežotība ir cinisms pret visu kas vien ir ...
Katrs skatās savādāk uz dzīvi, un lietas viņam rādās citādās krāsās ...........
Mēra sajūtu ieaudzina bērnībā, un ja tā nav ieaudzināta, nu nekas neizaugs.
2023-01-20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu