Pareizā taktika?

Iedomājaties, jums patīk kāds cilvēks , vienkāršotā gadījumā vīrietim sieviete. Diemžēl vai par laimi tur ir rinda, bet jums atšķirībā no pārējiem ir brīnumspējas. Jūs varat dāmu pacelt vai gremdēt neatraujot dibenu no datorkrēsla.
Ko no abiem variantiem izvēlēsieties kā stratēģiju un kāpēc ?
Vai vienkāršrunā-kas būtu efektīvāk-paklupināt viņu un tad piedāvāt piecelt vai iedot spārnus, lai uzlido un tad no blakus lidojošā gaisa balona parādīt ar zīmēm, ka jā, jūs tos spārnus iedevāt?

saulite34      Ja tu te uzbāzies ar savu patiesību,tad no sākuma kļūsti par vīrieti un varbūt beidzot satiksi savu sievieti,savādāk izklausies pēc puišeļa ,kurš redz tikai spožas rotaļlietas,un kad tās izrādās brāķi ,tad visa pasaule vainīga un visi te vainīgi,ka negaudo tev līdzi par tavu grūto likteni. 2023-01-22

Bruuklene      Redz, Laskovijs spēj adekvāti reaģēt uz sievieti, bez rupjībām un jēlībām, tāpēc viņam, visticamāk, tiešām nav vajadzīgs ne par ko cīnīties, beibes varbūt pašas stājas rindā pie tādiem. 2023-01-22

Pticka      Lūdzu precīzāk.. kādas brīnumspejas?
Bet citādi atbalstu cīņu. Lai pacinas visa rinda..
Tāpat izvēle nebūs atkarīga no cīņas bet beibes..
2023-01-23

Lobo      Var jau sarunāt ar to rindu un laist kopā pēc divu rāvējslēdzēju principa. 2023-01-23

dabasmiilis      Esmu gatavs atteikties no gardas kūkas veikalā, ja tur stāv rinda... tas pasaka visu... Tā kūka vairs nav īpaša, ja uz to visi siekalojas, un esot draugos ar matemātiku, ir diez gan sīkas izredzes, ka izstāvot rindu, tā kūka tur vēl būs. Beigās nervi sakairināti, laiks nosists, vēders kurkšķ.
Tad jau lielākas izredzes izsliet kāpnes pie Džuljetas balkona.
-Rindas lai paliek tiem, kas spējīgi samierināties ar atmestu kaulu.

Es vēlētos, lai sievietei patīku tāds kāds esmu, bet nevis manu brīnumspēju dēļ. Tādēļ būtu patiess un tās neizmantotu.

Pēdējo teikumu par klupināšanu nemaz neatbildēšu, tas zem mana goda.
2023-01-23

fargo      es uzskatu, ka cilvēku vajag iedrošināt - gan ar komplimentiem(ne glaimiem vai meliem), vai arī kādreiz skaudrāku valodu, ļaut saredzēt savus plusus un mīnusus. jo ko var redzēt no malas, to var būt grūti skaidri redzēt pašam.

gribētu sievieti, mēģinātu viņu iet un dabūt. vēlams, nesalaužot pats savu kaklu procesā, jo nekas tas nav tā vērts. mūža laikā viņas nāk un iet. tā tas notiek biežāk, nekā gribētos.

nezinu, vai saprotu jautājumu labi. bet ja nav knifa, sieviešķības/vīrišķības, kas aizķer, var izpildīties līdz nelabumam un neka nebūs. no otras puses, ja vīrietis ir var piedāvāt drošību un pārticību, pārliecību par stabilu nakotni, tas ir gandrīz garantēts panākums un pajāt, ja sāncensis ir delons, bet ienākumi un perspektīvas kā pilsētas kanāla suslikam.
2023-01-23

Roksana      Patika Lobo ideja par rāvējslēdzi.. bet laikam jau dzīvē tā darbojas :D
Citādi nedaudz samāksloti.. no kurienes tā baigā rinda.. :)
2023-01-23

FritaA      Parasti rindā stāv pie atlaidēm. 2023-01-23

Kurkis      Bet iedomājaties situāciju....
kad Ineta vairs nenodarbojas ar mentālo masturbāciju(mozgovoj masturbacijei).
2023-01-23

Floriana      Kaut kādas sliktas brīnumspējas, ja tik daudz "ziepju" sanāk. 2023-01-23

Jason      Un bez tām spējām vairs nevar? Nu, tā pa vienkāršo, pēc sentēvu metodēm - parunā, ieinteresē, uztaisa randiņu..?
Vai varbūt rinda biedā? Tad jājautā - kam vīrietim tāda sieviete, kas izvēlas citu vīrieti? ;)
2023-01-23

jozolsen      Lumpeņiem patiesība ir pat kaitīga. Lai lasa pasakas ,vēl arvien. 2023-01-23

SpoguliitisTM      Nestaaveet rindaa. 2023-01-24

eel86      Dabasmīlim jānomaina vārds uz Pretdabisko,ja apgalvo ka sievietei jāmīl viņš tāpat kaut viņšir impotents,vai ta nezini ka daiļais dzimums nekad nav bijis kaut kādi celmlaużi un orientēts uz augstām sfērām, bet pirmkārt uz vairošanos un visspēcīgāko gēnotipu izvēlni kas izpaužas kā tēviņu cīņa par mātītēm 2023-01-24

runcs51      Pat ar visām brīnumspējām nemaz nesāktu tērēt laiku......Atrastu ko vienkāršāku. 2023-01-24

dabasmiilis      17:40,
-Nevajag jau ar savu impotenci plātīties katrā tēmā un domāt, ka visi pārējie tādi pat impotenti kā tu. ;)
Es silti tev iesaku skolu pabeigt, citādi esi garlaicīgs sarunu biedrs. Tālāk par bikšu priekšu arī neredzi. Mazāk porņukos dzīvojies, tie daļu veču, kuri ar realitātes sajūtu ir sveši, pataisa par impotentiem, un pēc tam tev nekas neatliek, kā impotencei dziedāt slavas dziesmas.

-Pērtiķu mātītei varbūt arī vajag to vārguli, kurš ar pēdējiem spēkiem konkurentus pievarējis un tagad atrāpojis pusdzīvs pāroties, bet tai, kas "homo sapiens", kaut kāds tur apdauzīts impotents nav vajadzīgs, kurš visu enerģiju ir atdevis cīņai, bet kad tiek pie lielās balvas, nav enerģijas to sievieti apmierināt.
Un tad sieviete pēc tāda sāk mērīt visus vīriešus.

Cilvēks saprātīgais nelīdīs, kur adrenalīna pilni atsaldeņi mērās ar zīmuļiem, bet gan pacietīgi pagaidīs, kamēr šie viens otru nomušī, un tad bez konkurences var iet lūgt dāmas roku.

*** Vārds "spēcīgs" ne vienmēr nozīmē spēku tiešā nozīmē, bet to jau tu nesapratīsi! Tāpēc saku, ka tev vēl ir kur augt! ;)

Ps. Un tā starp citu, es uzvaru visas divcīņas bez spēka pielietošanas, bet tev to nesaprast!

Ps2. Un ja atsaldeņi par kaut ko plēšas, tad visticamākais, ka tā dāma arī ir viņu līmeņa, man tur nav nekas meklējams. Katram podiņam ir savs vāciņš. Manas dāmas pa krogiem un sētmalēm nevazājas.
2023-01-24

Snowagain      Autorei
Noteikti, ka nevienu no minētajām iespējām. Ja ir rinda uz preci, tad tas tas širpotrebs.
2023-01-26

Labrador      Sievietes vienmēr pavelkas uz makaroniem , tāpēc nekādas brinumspejas nav vajadzīgas , vien aktiertalants un sieviešu psiholoģijas zināšanas. 2023-01-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu