Daudzi pasauli redz apgrieztu , ačgārnā veidā .

Baltu par melnu un otrādi un sākas problēmas .Tālāk neko nesapratīs varbūt tas ir tikai joks , bet ar maniakālu neatlaidību domā , ka godīgas sievietes ir ļaunas vīru pametējas un krāpnieces un otrādi , ka vieglprātīgās sievietes tūlīt kļūs uzticīgas un visas taču ir mantkārīgas un ja būs pietiekams ,, piķis ,, mantkārīgās būs baigi godīgas un nevis pelnīs naudiņu ģimenei , vēl te gadiem daži tipiņi cer , ka viegprātīgās krāpnieces novērtēs kungu un kļūs uzticīgas , pats smieklīgākais , ka godīgas atraiknes tiek uzskatītas par tām ļoti sliktajām krāpniecēm un regulāri saņem vēstules oho , lai taču reiz labojas un ilgu laiku . Nevar saprast kāpēc tā vai nu tīšām vai netīšām .

kjirsis_X      austrālieši ,piemēram,šobrīd staigā kājām gaisā un galvu uz leju... 2023-02-10

Anufrijs      Daudzi vispār neredz neko, un vēl ir daltoniķi. 2023-02-11

Lobo      Maskava, es Tev atbildētu, ja tas nebūtu feikais profils. 2023-02-11

dabasmiilis      ...

-Man kā intravertajam, nav visa dzīve jānodzīvo, lai saprastu problēmas un izvairītos no veciem grābekļiem. Intravertie pirms tam daudz domā,pēta, pastiprināti analizē un tikai tad rīkojas, tā kā neskrienu katriem simpātiskiem brunčiem pakaļ[un reaģēju vienīgi ar augšējo galvu], vispirms padziļināti ielienu dvēselē un tad arī saprotu, vai drīkst ķerties brunčos. Pats esmu dziļš cilvēks, un arī sievietes interesē ar dziļu iekšējo pasauli!

------------------------
-Ļekainīt, tu redzi tikai to, ko es gribu, lai tu redzi. Ja es tev rādītu visu savu patieso dziļumu, tu sajuktu prātā, no maniem labirintiem nav iespējams izkļūt!
2023-02-11

dabasmiilis      Galvenā problēma, ka cilvēki ķer pirmos sastaptos brunčus un tādējādi beidz sev dzīvi. Vispirms ir jāstudē pastiprināti psiholoģija un horoskopu zinātne, tad uz neīstiem grābekļiem uzkāpt būs sarežģīti. Pārsvarā pretpoli satiekas, beidz viens otram dzīvi un beigās visi traumēti! Tieši tādēļ es pēc ārienes nemedīju, bet gan pēc dvēseles dziļuma un skaistuma!

Es piemēram tikai šonedēļ atradu atbildes, kas man tieši ir jāmeklē!
It kā esmu izteikts strēlnieks, bet ir novirzes no normas, dēļ kurām īsti neder horoskopos ieteiktās mana paša uguns zīmes. Uguns ir pārāk agresīva un dominējoša stihija, grūti savaldāma. Piemēram, nevaru sevi iedomāties ar otru strēlnieku - tie stingri rīkojas pēc savas iekšējās būtības, un viņus pārliecināt par pretējo ir ļoti sarežģīti, strēlnieces, tur tāds temperaments nāk ārā.

-Šonedēļ atklāju, ka man ir jāmakšķerē Zivis, tāda izskatās mana ideālā sieviete. Par strēlnieku ačgārnumu jau minēju, Zivis arī cilvēkiem ir grūti saprotamas dēļ sava dziļuma, bet man ar viņām ir sapratne - abi esam dziļi cilvēki, tādēļ arī viegli saprotamies.
Agrāk es brīnījos, kādēļ man ar Zivi ir viegli saprasties, bet pārējiem ar viņu neiet tik gludi.
-Vēlāk nejauši atklāju, ka esmu empāts, un padomāju, ka iespējams tas man palīdz, bet vēl vēlāk uzzināju, ka Zivis ir horoskopu empāti - tādēļ man arī ir tā saderība ar viņām tik laba, agrāk domāju, ka vienkārši dvēseles radinieki, bet izrādījās viss daudz dziļāk.
Šonedēļ pastudēju Zivju horoskopus, bet tur viss apraksts atbilst meitenei, ko līdz šim esmu meklējis - īsts atklājums, tik kurā dīķī viņas medīt!? Oho viņu faktiski nav.
2023-02-11

Ljekainiitis      Mīlītis jau sestdienas rītā kaut ko jaudīgu ieķēris ... Intravertie tādos textos neizplūst, intravertie par savu dziļo iekšējo pasauli un izteikto atbilstību savam horoskopam apkārt neplātās.

Īsāk - dir&ējs tu esi ... :)
2023-02-12

dabasmiilis      Laikam jau nezini, ka tie klusie ūdeņi ir tie visdziļākie - tur var sagaidīt daudz ko!
Intravertie ar pazīstamiem cilvēkiem nav tik intraverti, un mēs oho dīķī +/- visi jau esam kā ģimene!

Man komunikablā un bezbailīgā strēlnieka daba ņem virsroku pār intravertumu, palīdz atslābināties, tādēļ pat randiņos ar meitenēm jūtos brīvi un atslābināti, varu vadīt sarunu un mierināt meitenes, no kurām jūtams uztraukums. Bet man tad ir sajūta, ka viņas būtu pazinis jau sen, ka nav pirmais randiņš!
2023-02-13

dabasmiilis      Mans intravertums parādās brīžos, kad kaut kur jāiet[tad varu atrast daudz atrunas, lai neietu], un jo īpaši ciest nevaru blandīties pa pilsētām! Lauki, meži, cita lieta! Jo tālāk no civilizācijas jo labāk! 2023-02-13

Floriana      dabasmīli, ko tu pīpē? turklāt "tikai tagad uzzināju, ka esmu izteikts strēlnieks" ir vnk fascinējoši :D cik vēl gadus jānodzīvo, lai ko tādu atklātu. :D 2023-02-13

dabasmiilis      Sāksim ar to, ka ne visi strēlnieki ir kopijas, jā-viņiem ir daudz kas kopīgs, bet identiski nav - kāds izteiktāk, kāds mazāk. Citam vēl var būt iedarbība no blakus esošām zīmēm, līdz ar to raksturs un uzvedība var būt pavisam citi.
Pat starp vienas zīmes abiem dzimumiem var būt milzīga aiza - nebūs viens apraksts abiem.

Es horoskopus studēju tikai apmēram 3 gadus, tādēļ normāli, ja ik pa laikam ko jaunu iemācos!
2023-02-14

dabasmiilis      To var salīdzināt ar intravertiem un ekstravertiem. Ir izteikti intraverti un izteikti ekstraverti, bet eksistē arī tāds pa vidu, kuram liela ietekme no abiem, nav izteikts ne viens ne otrs. 2023-02-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu