Jaunas, kāpēc jaunas?

Interesanti, kāpec vīrieši vēlas un iekāro jaunas sievietes, nu vismaz tāds priekšstats, ka daudziem tas ir tip top. Nu piemēram jauna 20-30 gadi, vīriešprat vecāka 36-... gadi. Kur tad viņuprātā ir atšķirība? Zinu 36 gadigas kuras auguma ziņā (ja ir runa par šo aspektu) ir tikpat svaigas ar gludu ādu un slaidumu kā daļa 20gadnieču, vai pat krietni labāk. Psiholoģija? Jaunās citādi domā?

Murmulis      Dabasmīli, atzīšos, ka nesapņoju par jauniem,varīgiem ērzeļiem. :)) Nekad nav patikuši jaunāki vīrieši, bet gan nobriedušāki, vecāki par mani. 2023-03-02

dabasmiilis      https://www.apollo.lv/7723220/virs-mani-pameta-jo-velejas-bernu-no-jaunakas-sievietes-mums-abiem-ir-
60-gadu-novelu-vinam-trinisus

Rakstu lasot, atcerējos šo tēmu.

Tur arī slēpjas atbilde - vīrietis plāno nākotni, plāno dzīvot, plāno baudīt dzīvi, bet sieviete ziepenes saskatījusies ar tarakāniem galvā, tai tik interesē testamenti un kā otram krist uz nerviem, kāda tur kopdzīve?

Es personīgi skaņoju sevi uz 500 gadu dzīvošanu, bet te viena otra vienaudze uzvedas tā, it kā rīt kājas grasās atstiept. Vecākās tieši tāpat - par miršanu vien runā!

Bet vecis grib dzīvot un elpot ar pilnu krūti, audzināt bērnus, ar seksu nodarboties, nevis barot kaķus un lasīt to spalvas no dīvāna un lupatām.
2023-03-02

dabasmiilis      16:38,
Tad ar Tevi galīgi švaki! Kaut kas nav kārtībā!

Man jaunākas neinteresēja, kad pats biju jauns, kā piecklasnieks vēroju divpadsmitklasnieces un viņu apaļumus, un jo vecāks kļūstu jo vairāk sāk patikt tās jaunās! Īpaši tās, kas smadzenes nezāģē!
2023-03-02

dabasmiilis      Kā pētnieks varu arī saprast, ne visiem libido līmenis ir vienāds, ...
kuriem sekss ir svarīgs, tie arī skatīsies uz tik pat spējīgiem, bet kuriem tas sekss neprasās, tie var arī ar impotentu rīvēties vai krāpt viņu ar elektrisko burkānu!

Es piemēram, negribīgu sievu visu laiku krāptu ar porno filmām. Kad tās apniktu, tad sāktu lecināt sievasmāti vai viņas māti! ;D
2023-03-02

Raivis_1977      Vel ko uzzināju, ka manam fāčukam agrā jaunībā patika vairāk veca gada gājuma sievietes, nu izņemot manu mammu ar kuru tad sagajās. Mana mamma bija vienīgi simpātiska no kuras arī netaisījās vaļā, protams..
Man mamma diemžēl mira ar kaut kādu tur audzēju kā jau iepriekš kad teicu, un tagad šis bija atradis nu tieši tādu kādu savlaik bija vēlējies vecu paresnu un kādu laiku jau šis bija dzīvojis ar to.
Tagad vecuma galā šim atkal patīkot nezinu kādā sakarā jaunas 22 - 28 gadīgas, un pat 19 gadīgas ...
2023-03-02

Raivis_1977      Ko es domāju par savu fāčuku??! Nu stulbs kas stulbs. 2023-03-02

Raivis_1977      Es nesaprotu kāpēc manā statistikā man vienu vakaru bija pat 17 personas vienā vakarā apskatījušas manu profilu, kaut kas neierasts!
Bet ne no vienas arī pat nekādas ziņas nav!
2023-03-02

Murmulis      Dabasmīli, pēc tavas loģikas sanāk, ka vīrieši, kas meklē jaunākas, vēlas viņām piedāvāt anormālas attiecības. Tas izriet no tava rakstītā, ka sieviete nav īsti normāla, ja vēlas vecāku.:) 2023-03-02

Ineta      Paskatoties uz šo situāciju bez rozā brillēm , mēs redzam Veco Hotābiču (džins no pudeles , kurš izpilda vēlēšanās ) un Maņku Obļigaciju (personāžs no padomju filmas, kura iniciāļi jau liecina par nopietnu attieksmi pret materiālo pasauli ). No otras puses, cilvēki ir resurss. Tieši jauni cilvēki . Ja jūs apmētāsiet dubļiem jauno nomaldījušos dvēseli, kas tikai bija gribējusi saulītē, ārzemēs viņu joprojām paņems aatvērtām rokām (birojā, laboratorijā , veikala vadītāja amatu protams , ne klubā), bet LV būs atkal par vienu cilvēku mazāk . Un nebūs to darbu , ko šis cilvēks būtu darījis...Ja jums būtu drusciņ emocionālās inteliģences un jūs nebāztu degunu svešās apenēs. Kas btw ir krimināli sodāma aktivitāte, ja vien abi stāsta varoņi vēlas konfidencialitāti un vēlas to vienlaikus 😆 2023-03-03

dabasmiilis      Tas vecākais aizies ar sirdstrieku un paliksi atkal viena, un atkal būs jāmeklē kārtējais vecākais. Tādēļ labāk uzreiz ņemt jaunāku - problēmas atkritīs, nebūs pie notāra bieži jāčāpo!

Dzirdēts, ka vecākus meklē testamenta kārotājas, tad paņem knapi pie dzīvības esošo un ar tarakāniem noved kapā, un pārsēžas pie nākamā.
2023-03-03

Raivis_1977      Arī tad nav teikts kurš nu nomirs ātrāk.
Smukāk izskatās tā kā ir pieņemts publiski.
2023-03-03

gunda10      Pēc saviem klases biedriem zinu kāda situācija šķirteni grib atpakaļ savu dzīvi veco sievu , ģimeni , dzīvokli , dīvānu , vīrieši nevar negrib un nespēj parskirt jaunu lapu tāpēc tikai ākstās ja kas , Šausmīgi laimīgas attiecības beidzas slikti , attālinās paliek dusmīgi un izšķīrās pa īstam , tad sākās gaidīšana , Jaunāki lūdz 40 apprecas otrais , bet vecākiem iestājas zināms noliegums viņi grib aizmirst reizēm laulību un sākt no sākuma ap 30 gadiem , bet 30 gadīgu atrast pagrūti . 2023-04-29

Labrador      Iekaarot jau var , bet vai speej materiaali pavilkt? 2023-05-04

SpoguliitisTM      Nav... "nokautas". 2023-05-04

Raivis_1977      Pavasarī kaķi precas, bet vīriešiem tikai kola! 2023-05-05

gunda10      Tas jaunas nesagaids diemžēl varētu pierādīt pie sava vecuma , vīriešiem liekas ka viņiem ir mūžīgi 30 kaut gan mūžīgi 30 dažām dāmām pēc kosmētiskām operācijām 2023-05-08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu