Garlaicība un nekā interesanti saistoša

Neesmu šeit ikdienas apmeklētājs, bet ar vien, kad iegriežoa
















Man vienam tā šķiet, vai citiem šeit ir interesanti?

Vaukskis      Interesanti gan!😮Pats esmu introverts un man nav tā, ka nesametās garlaicīgi, laikam atkal izceļos citu vidū!😏Man pat patīk ekstraverti kolēģi, jo uz viņiem ir ko paskatīties un paklausīties, tikai ātri var kļūt par daudz!🥱 2023-03-15

fargo      priekš manis, oho šarms ir vietnes komplektā... kompleksās pusdienas, ka jaunība sporta nometnē, viss kopā - dg, pa, komentāri.
manu gleišeru, tēlaini runājot, sadauzīja un nogremdēja kovids, precīzāk cilvēku attieksme pret to, ko valdība, vara, megabizness, patvaļa var izdarīt ar pilsoni un pilsoņa attieksme pret savu personisko brīvību.
priekš manis, parāk liela daļa dīķa iemītnieku devalvēja sevi. pat ja tur un te saskaņas nebija, tad tomēr vairumā parādību un attieksmes pret pasaule šī saskaņa... teiksim, kopīgs pamats vērtības, tas bija.
tā vairs nav! mazliet laika paejot, es zinu, ka es ne tuvu neesmu viens šajās izjūtās un novērojumos.

kā attiecības ar maniem draugiem no pagatnes, kompāniju, kas mūs interesēja. kādā brīdi vairs nav nekā kopīga. nav saskarsmes punktu nevienā būtiskā jautājumā. vērtību sistēma ir tiktāl prom, ka pār izveidojušos plaisu viens pats cilvēks, vai pat vairāki... vairs nevar pārmest ne virvi, ne mazu savstarpējas attieksmes tiltu tālākai komunikācijai.

tā ir tiešām globāla parādība. it kā ejot laikam arvien vairāk uz beigām, cilvēki pievelkas tiešām tam, kas ir viņiem būtisks. neitralitātei vairs neatliek vietas gandrīz nekur.

tas ietekmē visu saskarsmi. spēju piedot kādu asumu, toni, attieksmi, kas jūtama starp vārdiem... kā neieliktas pieturzīmes vai neparādīti emodžiji.

attālināšanās turpināsies. jo iemesli šai parādībai nav rimušies, kur nu vēl apklusuši, tie tikai eskalēsies pie katra nākamā sociālās segregācijas cikla. jautājumi, kas šobrīd pasaulē izraisa sabiedrisko pilsoņu karu šeit itkā aiztuēti ir caur tādu kā varbūt ziemas stikla puķu aukstumu. bet viss nāks un tikai padziļināsies.

tāpēc arī pat šādā mazā oho universā zūd saikne uz normālu, pat ja dažreiz piparotu konfrontāciju. ir izvairīšanās. tas ir dabiski.
2023-03-15

Katra      ja esi maksimāli un atkārtoti sariebis tiem, kas ar piedošanu nenodarbojas , tad tas ir tas pats, kas piedirsis koncertzālē ...koncerta laikā. Izeja ir vienmēr . Meklē vai nu labsirdīgos, vai tos, kas tevi vēl nepazīst, līdz ar ko gudro pļūtīšanu ņem par pilnu. Nezin, ka esi mēsls ikdienā . 2023-03-15

Floriana      Nu tiem, kā es, kas pieraduši dzīvot realitātē un satikt miesu un asinis, šeit tiešām ir garlaicīgi, kā pansionātā, bet šad un tad kādu pērli var uzrakt. 2023-03-17

KristapsXXX      Man šeit ir ļoti interesanti. 2023-03-19

Labrador      Šāda veida iepazīšanās un komunikācijas platformas sevi izsmelusas jau sen , šeit ieraduma pēc palikuši pieminekļi un veterāni. 2023-03-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu