Prioritāte

Ja mani kas neapmierina notiekošajā, tad pēc psiholoģijas pamatiem, vaina ir manī.Nespēju pielāgoties pārējiem vai pielāgot viņus sev.
Es tev teicu, dvielim ir jākarājās tur, nav ko staipīt līdzi!Un visām lietām jābūt savās vietās!!!

Labrador      Psihologjija ir instruments manipulaacijai ar sabiedriibu. 2023-05-09

Ineta      Normāls cilvēks "ļauj otram būt". Vācijā par aprūpētāju strādājot, neatceros gadījumu, kad būtu tikusi rāta par netīšu materiālu zaudējumu nodarīšanu, kaut mans visu gadu grand prix, ko pasniedzu klientiem bija veļas žāvētāja nokaušana. (To var, ja pēdējais turas uz puņķiem, bet tu liec iekšā ļoti slapju veļu). Tikai piemērs . Pavisam sveši cilvēki , bet nepresē savu ilgtermiņa viešņu par materiālām lietām .
Bet mēs runājam par nevietā noliktu dvieli , pareizi ?- ejiet katrs savu ceļu un jo ātrāk , jo labāk . Nervu šūnas neatjaunojas
2023-05-09

Ineta      Ja gribās tīrību, nesaki neko, bet iztīri. Ja notiek zāģēšana ēšana par kārtības tēmu, paskaties, vai tas zāģētājs vispār ir tavs labākais variants 😆 2023-05-09

ofic      2023-05-09 18:47 Ineta. Zelta vārdi. Tā ir. Labākais variants ira kur abi neķer kreņķi un dzīvo kā sanāk un vienc par otra sataisīto cūcību nekreņķējas.
Ar pa to ka atejas podam mala parasti apčurāta. Vienkārši pasper malā tukšas alus pudeles, paņem lupatiņu un to malu notīra... ja tas ira traucējoši. Neba tāda nieka pēc ies otru zāģēt ka šis moš var kādreiz pārmaiņas pēc rūpīgāk notēmēt.
Jepšu ar sēžas tik virsū uz tādas pat... tak, gan jau vikendā tāpat palīdīs zem dušas.
2023-05-10

Ineta      Šeit paceļas vāks ja tam palūdz
https://drbidet.com/products/dr-bidet-sploosh-toilet-tankless-smart-toilet
2023-05-10

ofic      Ineta. Traki labs risinājums. uz 5cinieku. Un ja vēl būtu dvieļu uzlasītājs un salocītājs dzīvošana būtu tikaj cukurs. Vilks ar pilnu guzu un aita pa pļavu skraida.
Bet tikaj tad vairs nebūs vietas visādiem psiholoģiskiem spriedējumiem jo būs tikai un vien tikai cukurs. Bet vispār varbūt Tu esi tīri ņemama.
2023-05-10

Feja939      Galvenais, lai dvielis nebūtu dzeltens. 2023-05-10

f12      būt apmierinātam vai ne - tā ir tikai un vienīgi katra paša izvēle. 2023-05-11

fargo      varbūt es nesapratu, bet tu to devi kā prioritāšu risināšanu?
ja tā, esmu pārsteigts, ja vecis tā domā.

tavā gadījumā, sieva laikam uzskata, ka māja ir viņas. un laikam tā arī ir. un ir jāsaprot, ka tu tad esi viesis, atšķiras tikai timings.

man te kādu laiku zvanīja mamma atpakaļ. un tur bija saruna un viņa saka: dēliņ, dara meitiņa to un to... "mām, es nevienu nelūdzos, izņemot Dievu, es pavēlu. es nevienu nelūdzu kaut ko darīt. es saku, ka tagad būs tas vai šitas un tas notiek, agrāk vai vēlāk." vai, vai...

bet man ir vienalga par štruntiem, mana prerogatīva ir ilgtermiņa lietas, kas atsauksies 20 gadus uz priekšu. ja tu nevari tikt mājās galā, kur ir tavi dvieļi, tad ko?

prioritātes, kuras tu sev dod attiecas uz visu labklājību. visādi sīkumi, tas nav būtiski.
kādam no mājiniekiem sāk klibot veselība vienā virzienā? tā kļūst par sekundāru prioritāti. primāra joprojām ir visu kopējais labums. sīkumi ir sieviešu ziņā. tie štrunti neattiecas uz mani, viss, ko prasīt, lai ir sistēma, lai lietas ir skaidras un ir savā vietā.

"nespēj pielagoties pārējiem..." kam tā ir māja? tu dzīvo pie viņas? tad protams viņa nosaka, kur būs dvieļi! un kad ej cisāt nolaid vāku un pietupies.
2023-05-11

Ineta      Nu, es neterorizētu savu Cilvēku, pat ja māja būtu mana. Jo uz svešu es nemaz neietu.
Tas ir debili, un piekasīga sieviete ir vai nu debila vai piecieš tevi kā zobu sāpes .
Vietā nenolikts dvielis pieder pie vietānelicēja cilvēktiesībām.
Vācijā gadījies bieži sastapties ar situāciju , kad dažādas darbinieces izmanto dažādu darba izpildes tehniku, bet pasūtītāja mierīgi turās malā, neiejaucas. Un tās dresētājas (reti, bet ir) savukārt spiestas ik nedēļu meklēt jaunu darbinieci.
Sekojoši -dresējoša sieviete varbūt arī bieži spiesta meklēt puisi😆 Vai arī negrib neko.
2023-05-12

Ineta      P.S. mēs nezinām situācijas backgroundu un labi, ka tā. Jo es nojaušu , par ko ir runa un absolūtā izņēmuma kārtā esmu sievietes pusē. Nu izcilai sievietei nav jānoskatās, kā ex vīrs defilē dzeltenajās lapās ar lētu mauku tikai tāpēc , ka tai miesa jauna. Un ja viņa tomēr noskatās un vēl atpakaļ paņem, tad karini to dvieli vietā, un vēl strādā katru dienu dārzā min 4 h 2023-05-12

Katra      P.S. Izcila sieviete ir tāda, kas, piemēram , ir izcila balerīna vai vijolniece, vai sportiste. Izcila sieviete NAV tāda, kas ļoti jauši bet it kā nejauši gadījusies īstajā vietā pareizajā laikā, lai pēcāk karātos talantīgam puisim kaklā kā beigta zivs visu atlikušo dzīvi. Visas šīs viduvējā IQ vīrišķīgo profesiju studentes (es teicu-viduvējā IQ, kaka nelido izcilo sieviešu virzienā , kam aicinājums mainīt upju gultnes, slēgt starptautiskus līgumus un projektēt tiltus), visas tās pasūdīgā izskata uzkačātās karsējmeitenes kā Biedra sieva utt😆😆 2023-05-12

Labrador      Ideaals sisteemas pasazhieris - ar visu apmierinaats , pakljaaviigs , aprobezhots mietpilsonis. 2023-05-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu