Vai ir pieņemama poligāmija?

Cienījamie monogāmijas sludinātāji! Vai uzskatāt sevi par kompetentiem tieši jautājumā,cik partneri vienlaicīgi ir pieļaujami,vai arī citās dzīves jomās esat gatavi notiesāt un nomētāt akmeņiem ikvienu,kura viedoklus nesakrīt ar jūsējo?

lovemedo      Par Poligāmiju ir reāls kincis čehiem :) Hranicy lasky, vai border of love, iesaku apskatīties :) 2023-05-10

Ljekainiitis      Ne jau forma ir svarīga, bet saturs. Ir tukšas monogāmas ģimenes un piepildītas ar sarežģītiem attiecību veidiem.
Jedem das seine ... Un viss .
2023-05-10

Ineta      Ievinjatai vissmukāk sanāca 2023-05-10

Katra      offtopic -modernā zinātne un godīgas meitenes piedāvā vīriešiem visizdevīgāko attiecību veidu. Visi atsakās un reizē parakstās uz 2 alternatīvām-aizmirst dāmu vai nākotnē komunicēt ar viņas kinderu no nepazīstama džeka. Ja ir trešā alternatīva , lūdzu , bet neatradīsiet👌 2023-05-10

Epifanija      Protams!😂 2023-05-10

JustMe      Tur ar kompetenci nav nekāda sakara. Vienkārši ir cilvēki, kam šķiet, ka viņi zin vislabāk, kā citiem jādzīvo. Par pašu dzīvi šeit nav runa. Un tādiem arī vienmēr ir tie akmeņi pilnas kabatas, jo viņu viedoklis ir nevis pareizākais, bet vienīgais pareizais 😁 2023-05-10

ofic      16:11 Katra. "Man kā vēsturniekām" par Tevim viss ir skaidrs. No racionala punkta skatoties tā kā Tu saki tas akurāti ir. Bet nu tak ir ar citi aspekti vēl.
Vispār varētu riskēt provēt ar tevi mest kauliņus kopā bet ir aizdomas vaj tik tev nav krāniņš... jo šeitan aktīvi rosošies sievišķi lielākā puse ir riktīgs glupu zosu bars.
2023-05-10

runcis      Ja visas partneres zina par citām, tad to nekādi nevar uzskatīt par krāpšanu. Vai nu pieņem situāciju, vai nepieņem, galvenais lai pietiktu spēka visām. 2023-05-11

fargo      tā ir sava un citu dzīves izniekošana. nav daudz laika. pat tad, kad liekas, laika vēl daudz, var pēkšņi nebūt gandrīz necik atlicis.
un sievietēm, kas tam piekrīt nepielec, cik maz... cik niecīgi maz viņas īstenībā vīrietim nozīmē. to es rakstu tāpēc, ka ja nebūtu kur ņemt un kas dod, tad tas nevarētu notikt.
vīrietim gadījuma sesks nenozīmē NEKO! viņš nojājas, no rīta iztīra zobus un iet rukāt un vairumu sieviešu ar kurām bijis šuri-muri, neatceras pat vārdu.(tāpēc to pieraksta, piemēram trubas kontaktos)
2023-05-11

Ljekainiitis      Fargo turpina vakardienā dzīvot. Ka tikai vīrieši TO & TĀ dara. Laiki mainās, jaukās sievietes ir ne mazāk aktīvas ! :) 2023-05-11

fargo      es dzīvoju šodienai un rītdienai. kādreiz tā nebija. man nebija īsti priekštata, ko es vispār daru. spēlēju mūziku, boksējos, dzeru, sēžu krogos, izkaujos un daudz sieviešu.
uuun kas man no tā visa ir palicis?
viens draugs un vairs nekā paliekoša. 15+ gadus man ir viena sieviete un man ir vairāk, kā bijis jebkad tad. es neesmu pravietis un nezinu nākotni. bet es zinu pagātni.
tas, laikam, ir kā ar heroīnu. ir cilvēki, kas vēlāk uz visu mūžu zina - tas nav labi, tas nav man, tas mani likvidē.
jo runa ir tieši par nākotni.

iespējams, vārdi un otra cilvēka pieredze otram neder. bet... tas nekam neder. paliek pāri tikai atkritumi un cilvēki, kuru vārdus pat neatceras. neviens cits nav vainīgs, tikai paša izvēles. bet kad sāk horizontā parādīties vecums, tik skaudri izkristalizējas, kas ir pareizi un kas ne...
2023-05-11

Ljekainiitis      Neesmu kāvies, dzeru un dzēru ierobežoti. Sievietes - ne daudz, bet tomēr vairāk, kā te "tikumīgie" par labu atzīst.
Bet palicis ir daudz. Un 99 % no tā labais. Un tieši vecumam tās atmiņas par Viņām ir tas, ko vajag ... :)
2023-05-11

fargo      nedomāju, ka biju/esmu "tikumīgs" cilvēks. varbūt salīdzinot ar kādu mazāk... kritušu. es kaut kā pamanījos ļaut vaļu gandrīz katram pārkāpumam, kas mani sagaidīja. protams, bremzes bija.
no sākuma ir labi daudz, kas. vēlāk ne. bezfilmā apčurājušās meitenes, festivāli, šļirces, pudeles. viss tik netīrs. un vienlaicīgi daudz brīvības - ceļš, autostopi, mūzika, skatuve, tik daudz visādu cilvēku, mūziķi, sportisti.
bija mans viens draugs, volejbolists, ko kazas sauktu par skaistu un tā. garš ka palma un normāls pacans. bet slīgst un tikai lejā. skuķi vienmēr apkārt, bet pats cilvēks iet lejā.
aizgāja, viņa nav. man cits korišs pastāstīja vēlāk kā un kas.

cilvekam nav viena grēka. tas viss nāk ko(n)plektā. no sākuma viss liekas - jā, forši. paiet laiks, visi, kas tika pāri, tie tika pāri šai skolai ar rūdījumu tikai no tā visa atsakoties, vai distancējoties. gribi mirt jauns un dzīvot ātri, tava izvēle, gribi ģimeni, mājokli, nodrošināt savus bērnus, būt par atbalstu, būt par tēti... nestrādā. jāizvēlas.
2023-05-11

straume22      Neatzīstu. Latvijā tāds vīrietis, kurš varētu uzturēt SAVU sieviešu un SAVU bērnu baru NAU vēl piedzimis. Viena sieva - jau par daudz dārgi, kopējie bērni -TIKAI cerot, ka vecumdienās ko karotē ieliks pašam. Lauksaimniecības nozares līmenis. 2023-05-11

rokons      Ilgtermiņā svarīgi ir, ja ir viena, dažādos aspektos definējama ģimene, arī ar zināmu finanšu stabilitāti, kas nodrošina pēcteču sagatavošanos patstāvīgai dzīvei.
Bet sex reizēm alkst pēc dažādības, vēlams uz godīgiem savstarpējas vienošanās pamatiem, bez meliem un nevajadzīgiem solījumiem.
2023-05-11

Ineta      nu ko jūs spēlējiet kā patofoni vienu un to pašu- nodrošināšu, bet savus paša bērnus utt etc. Dariet tā , lai jums viņi būtu! Ar tām, kuras no jums viņus grib! Skatos, abiem skaistajiem praktiskajiem puišiem, kas savulaik sievas izvēlējušies prātīgi un ekonomiski pamatoti , metiens sasniedzis pilngadību un gribās vēlreiz sakas kaklā:) Tikai šoreiz ar lielāku ģenētisko patoloģiju risku😥 2023-05-12

Katra      Tagad , kad puišiem ir nauda, viņi grib mīlestības bērnu, ne vairs biļeti uz pārticību. Dodiet viņiem to! 2023-05-12

Ineta      Katra, zini, kurā brīdī sāk atmaksāties vesela puiša bērns? Ar 1.-o elpas vilcienu , a to i ātrāk . Bet par večuku perējumiem neviens nav dzirdējis ne sportā, ne biznesā. Labi, ja rociņu nerausta.
Life is a coin, you can spend it just once.
2023-05-12

av2      Man patiik ........oHo :) Te katrs, ar putaam uz luupaam , savu viedokli uzskata par vispareizaako :)
Bet protams, ka mees daudzi esam par veco , labo ggimenes modeli, ar daudziem beerniem,ggimenes maajinnu ar aabelldaarzzu , un lovi liidz muuzza galam. Bet, taa reti kuram sanaak, un parasti tur sendienas nekaada love vairs nav, diemzzeel .
Taapeec, nu nav TAVS viedoklis vispareizaakais, ar pieraadiijumiem divu lapu garumaa te utt .Tas ir nekas , nulle......kaadam citam , taa luuk ir iisteniibaa.
2023-05-12

Ineta      Kāda māja, kāds bērnu bars. Divi jauni cilvēki un divi bērni . 2023-05-12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu