Randiņu pieredzes stāsti!

Tikšanās, vai gatavojaties, vai ir kādas vīzijas, ja otru pusi esat redzējuši kaut bildēs, un bijusi komunikācija? Vai satiekoties realitātē bieži ir vilšanās, kas nogāja greizi? Ja viens no Jums nav otra gaumē un otrādi, bet komunikācija ir interesanta, vai turpinat pazīšanos?Padalamies ar saviem iespaidiem!

tracer      nu ir ir vecenees tas haljavas geens😄 kurai giimiitis pluss miinuss.taa deguns gaisaa..un uzskata ka viirietim jaamaksaa par vinjas klaatbuutni..nozeelojami..taapdec jau ir dusmiigas ka es vinjas te vazaajj pa portaalu 2023-12-24 03:11

TikaiTu      22:13 tāpēc arī niks ir tāds -aizved mani? Aizved mani pierities? Ja randiņš vajadzīgs tikai lai ietaupītu uz ēšanu,tad tas ir nožēlojami. Būtu Tu gudrāka- būtu šo momentu noklusejusi
Bet tas nav nekas ārkārtējs. Zinu vēl vienu otru " dāmu" ar šādu pieeju.
2023-12-24 07:53

homo_ursus      Dedod dies tādu rijēju kā "aizved mani" sastapt savā ceļā. Viņa tikai nejēgā virinās muti, lai ko iestumtu nahaļavu, kaut ko murminās šņakstinādama, un teiks, ka prot uzklausīt. Tādu uzklausītāju es aizsūtītu uz mežu cīnīties ar parazītiem.
Tevi pašu uzklausīs pirms 9 lokiem.
2023-12-24 08:42

DanaL      01:17,

Kāda jēga bija iet uz diezgan dārgu "nosaukumu neatminos" restorānu iedzert kafiju un salātus?!
Pārējo plekste ļoti lakoniski un trāpīgi pateica 01:38 😃
2023-12-24 09:26

LaskovijMerzavec      Nu jā tada ir tā wierd Latvija. Prezidents homo, premjere pornoaktrise, saeimā prostitūtas un liela kolektīva vadītāja - “Pēc tam es sāku iet uz randiņiem kā uz darbu, vīrieši man nesevišķi interesēja, es gāju ēst. ” 2023-12-24 09:33

Sanija_      Pirmajā randiņā notiek komunikācija sajūtu līmenī, saredzēt, sajust, saprast. Ja arī jūtu, ka īstais cilvēks nebūs, randiņš tiek cieņpilni aizvadīts līdz noslēgumam. Katrs esam pelnījuši jauki pavadīt šo dienu. Izmantošana aiz aprēķina, fui! 2023-12-24 10:39

hiacintee      piemetīšu pagalīti! Pat ne randiņš! Personāžs atsūta vēstulīti "seksugribi?" ATBILDĒ ieliku frāzi "štuka stunda". Vajadzēja redzēt, kāds šums pacēlās!!!!!!!!!!!!!!P.S. Pirmajā randiņā kafiju un kūkas maksāju es pati. 2023-12-24 13:40

Lexx      plekste--" Bet to var uzrakstīt vienā teikumā"--tevis rakstītais -noniecinājums>))
Pēc tavas gaumes ..ē...ē ..saprašanas "Sprīdītis" arī ietilpst vienā teikumā--Nekur nav tik labi kā mājās))).Un kur paliek stāsts ?? Kur paliek emocijas ??Kur paliek piedzīvojumi?? Ja būtu tikai viens teikums ,tad mēs par A.Brigaderi diez vai zinātu .
Taču tas ,ko tu "to varēja pateikt vienā teikumā",diezgan labi raksturo tevi pašu--taisnvirziena domāšana bez variācijām ,diezgan īgna , toties gribas izcelties un kaut kur garlaicīga .To pat norāda tevis izgudrotais nickname -plekste.))Vai zini ,ko Avicenna teicis šādos gadījumos?? ))
2023-12-24 13:55

Hugo7      Kāda nožēlojama komunikācija par tēmu, kur vajadzētu valdīt jautrībai un romantikai. Tas padomijas starpdzimumu attiecību modelis nekādi neatlaiž. Varbūt dāmām vajadzētu pārstāt uzskatīt, ka vīrietim par jūsu uzmanību ir jāmaksā? Varbūt kungiem vajadzētu pārstāt uzkatīt, ka jūsu izmaksātā kafija nozīmē apmaksātus intīmpakalpojumus? 2023-12-24 14:35

Aizved_mani      ātri pārskrēju pāri jūsu ierakstiem, nekā ievērības cienīga. Jūs esat tik paredzami!:)
Es pat neskatījos dzimumus, man vienalga.
Mana nostādne ir tāda: ja es pavadu ar vīrieti laiku, uzklausu, viņš izrunājas, izkrata sirdi... viņš dāvina ziedus, dāvanas, tas ir tikai normāli! Psihoterapeits izmaksātu ku dī dārgāk!:)
Tas ir tik nožēlojami, ka šiet vīreļi lielās ar to, ka ir kapeikpisēji...vēl sit sev uz pleca, redz, kāds es malacis. Nožēlojami!
Mēs dzīvojam Latvijā, esmu informēta, ka viena daļa vīriešu ir plikadīdas. Dzīvo pie mammām, īrētos dzīvokļos utt...Vismaz stāviet klusu... da jums pat kaut kādas vīrieša iekšējās pašcieņas nav? Slavināt savu plukatismu?
2023-12-24 14:41

Lucky      Kurai nu paēst, kurai kažoku ... intereses dažādas. 🤣🤣🤣
https://meeting4.oho.lv/meeting.php?cmd=dienasgr_pub&kid=722085&from_tips=1&from_offset=40
2023-12-24 14:54

Lexx      tā tur aizved mani --pieķerta savā nelietībā un zemiskumā ,nupat cenšas izgrozīties --vīrieši plukatas!!! ,pat nevar neko izmaksāt !!u..t.t ))) Prasta izmantotāja un parazĪtisms ..
Visai iespējams ,ka pašu lielāko daļu šodienas savu ""labklājību "tu esi prasti izkrāpusi..
Lai gan to neapzinies. Domāju,ka Liepājas pašmāju saitā uzradīsies sludinājums::Tā un tā ,nostrādājusies ,palikusi uz Jauno gadu viena ,grib sagaidīt kopā ar vīrieti..kurp mani vest un ko darīt ,izdomā pats ))) . ,Romantikas laiki bija padomju laikos.Tagad pragmatisms .Pārsvarā)))
2023-12-24 15:04

Aizved_mani      Hugo7: Ja viņš gribētu pavadīt laiku ar vīrieti, tad tak aicinātu savus čomus ne?
... ja gribi pavadīt laiku ar sievieti tad esi gatavs, ka viņa gribēs ēst un dzert. Un neviens normāls vīrietis neļaus sievietei pašai maksāt, ja viņš ir aicinājis.
Ir noželojami dzirdēt no čmošņikiem piedāvājumus seksam šeit oho...te kas ir bezmaksas bordelis? Tjipa izmaksāšu kafiju un tad es tevi pa fikso "pakustināšu"? Pat briesmīgi padomāt, kas viņam liek tā domāt, ka tā varētu? Tiešām ir tadas sievietes? laikam jau diemžēl ir. Pat negribu to zināt, fu...
Sieviete ir vērtība un ne katrs vīrietis to var atļauties. Tieši tapēc te oho ir pilns nožēlojamu plukatu, kas to nevar un tapēc te trako.
Visā pasaulē sievieti augsti vērtē. Latvijā vispār ir ļoti skaistas, gudras un koptas sievietes, tikai šie virtuālie ohoisti to nespēj novērtēt.
Sievietes: Nekur pasaulē nav tik nenormāli izlaisti vīrieši kā pie mums. Padomājiet par to!
2023-12-24 15:09

Aizved_mani      Lexx: ha... ha...ha...un tagad lec pret sienu!:)
Neviena nenāk uz randiņu pasēdēt tramvaja pieturā? :D

... es došos kā vienmēr sagaidīt jauno gadu Ēģiptē! Man viss ir saplānots!:)
2023-12-24 15:17

Hugo7      Aizved_mani tagad tikai pieleca, ka tas tāds jauns psihoterapijas novirziens, vēdera-tiesas-psiho-terapija, vai kaut kā tā?
Ja pareizi saprotu, tas notiek tā: vīrietis atnāk uz restorānu, pasūta tev ēdienu izstāsta savas problēmas un tad stāv blakus klusu, kamēr tu ēd viņa pasūtīto ēdienu un veic terapeitisko ārstēšanu, stāstot, kāds viņš ir plukata un plikadīda, bez pašcieņas u.t.t., kamēr beidzas ēdiens?
Gribētos vairāk uzzināt par šīs metodes statistisko efektivitāti, un vai seansa ilgums tieši atkarīgs no pasūtītā ēdiena daudzuma vai kvalitātes?
2023-12-24 15:29

LaskovijMerzavec      Šitais ir kronis visam - “... es došos kā vienmēr sagaidīt jauno gadu Ēģiptē!”
No provincāles vēl var mēgināt domāšanu pamainît, bet
nabadzības gēnus nekad!

Sevis cienoša sieviete neskaidrīs uz randiņiem ar viriešiem tikai paēst! Un nepārdos savu laiku, enerģiju par maznozīmīgām dāvanām!
2023-12-24 15:34

Ireena      Pārskrēju pieredzei ... nija, ja piekrīti randiņam, čali - atver maciņu, kundzīt - esi gatava uzklausīt, bet pasūti tikai kafiju ... Lai mierīgs šis laiks! 2023-12-24 15:49

Lexx      Kolosāli--nupat ši aizved mani vīriešus nosauc par čmosņikiem ,plukatām u.t.t. tajā pat laikā ,kā ērce uz vīriešu uzmanību ,naudu un pierīšanos..Braukšot uz Ēģipti))???..
tad ,ko tu šeit meklē ??Plikadīdu saitā??)) >))) Un atkal kādam maska krit>>
Atļaij pavaicāt tev ,aizved mani__cik vērta tu pati esi ?))) Manā vērtējumā ,prasta ,bezgaumīga bāba ..Un ,starp citu ,diez vai tu brauksi uz Ēģipti)))Tev vnk gribējas ar to daudziem uzdir...)) Tipa ,es kruta vecene ))
2023-12-24 15:51

Plekste      varbūt nosakām ar likumu maksimālo summu, kuru pieļaujams iztērēt randiņā uz otru personu? austrijā jau ir likums, kas nosaka maksimālo summu gada griezumā , ko drīkst tērēt dāvanām darba kolēģim, un mēs tak tagad ....vienā katlā!
un maksā tas, kurš uzaicināja uz randiņu . Citādi dāmas uzaicina, un kungam jāprotas? žetons tam, kurš pateica, ka maksās tikai par sevi😆
alfonss, dzērāju bērns un cilvēku sakropļotājs repņikovs no sava sanijas profila varēja paklusēt . nevienam tavi idiota domu graudi neinteresē . marš uz krievu forumu. vai bāreņu.
2023-12-24 16:39

kanis      Bija gadījums gadsimta sākumā, viens no pirmajiem vai pirmais oHo randiņš. Sarakstijāmies, interesanta sarakste. Sarunājām tikties viņas pilsētā, iet uz klubu. Satikāmies norunātajā vietā. Vizuālais mazliet neatbilda manis uzburtajam no sarakstes. Pēc apsveicināšanās uzreiz paziņoja, ka viņas tāvakara finansiālā situācija neļauj nopirkt kluba biļeti. Biļetes nopirku es, kaut ko padzerties arī, jauki patusējām pa klubu, rītausmā aizbraucām uz viņai zināmo slepeno peldvietu Vaidavas ezerā... Bija vēl vairāki forši randiņi, vēlāk paretam paķircinājāmies oHo ar to foršo sievieti. 2023-12-25 08:20

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu