Pēcnāves lifts

Pēc šīs saules pamešanas visus mūs visus sagaida "lifts". Vienus tas pacels augšā pie Saules un Gaismas, citus nogādās pargarbstāvā, kur ir tumsa un drēgnums. Saka jau, ka ar miesas nāvi viss beidzoties, bet to parasti runā tie, kuri ir izlasījuši zinātnieku domas šajā jautājumā un tām tic; dzīvē cilvēki, kuri ir piedzīvojuši saskari ar viņsauli, apgalvo pretējo. Tad nu es izvēlos ticēt nevis zinātniekiem, kuri cenšas ar prātu izprast neizprotamo, bet gan reāliem cilvēkiem ar reālu pieredzi.

True      Ja tēma pieteikta ar pēcnāves liftiem, garīgumu, dzīvi pēc nāves, tad neatverot to es jau zinu kas to uzcepis. 2024-02-26 17:36

Eneile      Nu tak elementāri, tie, kurus aprok - uz pagrabstāvu, tie, kurus nokurina, aizkūp debesīs. Viss vienkārši. 2024-02-26 18:02

kosrem      Būsim reālisti! Ir 21 gadsimts. Kā mēsli dzīvojam, tā arī par mēslojumu paliksim. Nav ne dieva ne elles. 2024-02-26 18:17

Raivis_1977      Tā kā ir pareģots, ka patiešām būšot tāda kā garā pupa īstena reālajā dzīvē pa kuru varēs cilvēki rāpties augšā, un kura sniegsies pat cauri mākoņiem kā pasakā bija aprakstīts!
Bet patiesībā nē, jo kurš gan cilvēks savos spēka gados var tik augstu gan uzrāpties kā cauri mākoņiem?! ...
Būtībā kaut kad būšot tāds kā lifts kas pa to pupu ies augšā, un tad cilvēki ar dziļu ieinteresētību varēs pavērot un arī iejusties pat bezsvara stāvoklī, vārdsakot izjust pat bezsvara stāvokli tur kas ir jau aiz stratosfēras, tātad, kur pilnīgi skābekļa nav.
Taču šis būs tāds kā visai bīstams apsvērums ar atgriešanos vispār, ja nu zinām ka virs zemes eksistē arī tomēr visai stipras vētras, kuras optimāli ir kā tikai 4% gadā ...
Ja mēs zinām, ka stratosfēra pēdējā sfēra kas izbeidzās kaut kur virs simts kilometriem ...
A sputņiki peld apkārt kaut kur pie 400 kilometriem ...
2024-02-26 18:42

rokons      Precizēsim - pēc apm 3000m virs zems skābekļa koncentrācija ir tik maza, ka apdraud smadzeņu uzturēšanu normālā stāvoklī. Tas par pupām un citām fantāzijām. 2024-02-26 19:37

Apokalipse      Vai Tu gadījumā neesi no sektas !!! Tur raksturīgi ievilināt cilvēkus. 2024-02-26 19:41

Raivis_1977      Tev taisnība, tas ir ilgstoši uzturoties 3000m virs zemes.
Bet jau 39 km. augstumā braucot ar bezpilota pakāpes lidaparātu - lidmašīnu, viņu sauc arī daļēji pat kā kosmosa kuģa lidmašīna kura var arī ja nu vajag ieiet kosmosā uz kkādu laiku, nu ir tādas, un pat ar kuras palīdzību kontatēja labi ja kāda skābekļa molēkulu uz vienu kubikmetru vakuma ... Tātad tur ir pilnīgs kā vakums )
Bet aptuveni 100km. augstumā kur arī optimāli beidzās pilnīgā gravitācijas lauka izzušana, bet arī ne 100% - tīga.
Taču stratosfēra ieņem diezgan plašu loku no kaut kur 38 līdz kaut kur virs 100km. robežās, kur ir dažādu gāzu molēkulas kas vēl tomēr šajā arizonā atrodās, kā ūdeņraža, hēlija vai freona tālāk neminēšu ...
Un, ja mēs zinām, ka gravitācija pie 200km. ir pilnīgi līdzvērtīga nullei! ...
2024-02-26 20:22

Raivis_1977      Baa, es mazliet sasteidzu ar savu rakstu! Patiesībā 200km. attālumā gravitācīja pilnībā izbeidzās tikai 100km. ķermeņiem, meteorītiem!
Bet par zemeslodi gan nepateikšu neko ...
2024-02-26 20:32

Istaa      Visādi šeit bijuši. Šis arī pazudīs agrāk vai vēlāk. Pats aizvainojumā deletēsies vai pašu deletēs uz pagrabstāvu vai pie Saules un Gaismas. Pēc individuālas vēlēšanās.
Bet pēcnāves lifts izklausās funny.
2024-02-26 20:59

dabasmiilis      Tagad saprotu, kādēļ vienmēr izvēlos kāpt pa kāpnēm[veselīgi] nevis kāpt liftos, ka vēl neaizrauj uz augšu pirms laika, bet ja sabojājas lifts, tad tiešām būs karsti! 🥺


Iespējams autors ir ļoti jauna dvēsele, tādēļ viņa spriedelējumi saprotami, iespējams šī ir viņa pirmā pieredze, pirmā iemiesošanās, tādēļ nevar no viņa gaidīt, lai runā par pieredzi, ko viņš kā dvēsele vēl nav pieredzējis! Pat fiziskā ķermenī iemājojot, dvēsele iet uz skolu, lai iepazītu un spētu izdzīvot šajā pasaulē, tas pats tajā pasaulē - vajag ntās reinkarnācijas pirms dvēsele nobriest un ir gatava nopietnākiem darbiem[dvēselei katra dzīve fiziskā veidolā ir kā skolas klases gadi]. Individuāli katra dvēsele attīstās savādāk - citai vajag ļoti daudz dzīvju, bet cita apgūst visu nepieciešamo pieredzi daudz ātrāk.
Ir ļoti viegli atšķirt jaunās no vecajām dvēselēm, ar jaunajām viegli manipulēt, tas līdzīgi kā ar bērniem, grib tikai dauzīties, apreibināties, izklaidēties, nav tendētas uz domāšanu un analizēšanu utt...
2024-02-26 22:28

nemelosev      Liftā jābrauc dzīves laikā, piemēram TV tornis pie brāļiem igauņiem! Nomirsi, bedrei liftu nevajadzēs! Miglas mēnesnīcā pārdomas. 2024-02-26 22:57

abols23      Esmu bijis tādā liftā,tieši tādā par kuru runā autors.Tas nebija pēcnāves lifts,bet slimojot smagi kara hospitālī Ļeņingradā /Saint Petersburg/.Sajūta ir neaprakstāma dodoties ceļā līdz liftam - viegluma,baudas sajūta un atrodies bezsvara stāvoklī,tajā pat reizē ar acīm nokļūsti tur,kur tu vēlies .... es peldēju Visumā!Un kad nokļuvu liftā,kurš strauji ar paātrinājumu laidās lejā bezdebenī , - es nobijos!Un tajā pašā brīdī attapos slimnīcas palātā,un sapratu,ka no šī brīža es izveseļošos! 2024-02-26 23:41

smooth      Man ir bijusi nu ļooti līdzīga personiskā pieredze kā abols23 apraksta.
Neesmu ne zīlniece, ne gaišreģe un biznesus šajā virzienā netaisu noteikti.
Vienīgi es neteiktu, ka tas ir pēcnāves lifts (es taču klabinu tagad te pa pogām), drīzāk minētu, ka tā ir nāvei tuva stāvokļa pieredze.
Arī man bija slimības laikā.
Kā jau abols23 minēja -- sajūta ir... vārdos grīti aprakstāma. Bezsvara levitēšana bezgalīgā baltā telpā (gaismā?), ir visaptverošs patīkams siltums (noteikti ne karsti), pilnīga visaptveroša labsajūta. (Varbūt tā ir tā literatūrā minētā "absolūtā mīlestība"?) Bet ir tāda neaprakstāma sajūta par iederēšanos tur.. tas ir stāvoklis, kurā gribas saglabāties.
Un tad nāk pats "nepatīkamais pārsteigums" -- Zoom In atpakaļ savā ķermenī. Ar liftu gan to negribētu salīdzināt.., drīzāk ar turbo-butekļu sūcēju, kas vnk ar mega spēku iesūc tevi atpakaļ miesās, kuras tajā brīdī galīgi nav tajā labākajā savā kondīcijā.. : DD un tad sākas ciešanas.
Šī pieredze man ir bijusi neaprakstāmi baudpilna un traumatiska vienlaicīgi, jo kopš tā laika gribas atpakaļ uz "turieni". Nav gluži tā, ka vajātu suicīda domas : D , bet es noteikti ilgojos ko līdzīgu kādreiz vēl pieredzēt.
Tomēr es vēl svārstos šaubās par to, kas bija "TAS", -- vai lifts uz uzgaidāmo telpu vai tomēr saindēšanās norises toksīnu iedarbība uz manām smadzenēm... : DD kas to lai zina, nav jau arī kam paprasīt un kas padalītos ar tādām neapgāžamām zināšanam.
Varbūt, ka infarkta laikā vai tupa nositoties, krītot no 9. stāva, nekāda ekstaltiska lifta pieredzes nav...(?) Nezinu. Ne man par to spriest.
2024-02-27 01:11

LaskovijMerzavec      Kamer Jūs slinkie ar liftiem braukājaties, tikmer es sapņos levitēju - un arī lieliska sajūta, silts, lido kur gribi, ar ko gribi utt

Bet sapnis ir sapnis….
2024-02-27 06:46

f12      nekāda litfta. gaišajiem tēliem -fitness- kāpšana pa trepēm līdz saulei.
nu bet sliktajiem - pa slidkalniņu uz pagrabu. Tur ,starp citu ,nav drēgns - viens ragains džeks gādā par siltumu ,un arī kompānija ir interesantāka
2024-02-27 14:42

Amadejs      Vai tik šī nav slēpta liftu reklāma?! 2024-02-27 15:00

dabasmiilis      Ne lifts, bet teleportācija starp divām pasaulēm. Parasti tur sagaida eņģelis agrāk aizgājušo radinieku apveidā, jo īpaši jaunās dvēseles sagaida, kurām nav lielas reinkarnācijas pieredzes - nomierina un izskaidro kas ir kas un kur jādodas tālāk, vecās dvēseles nesagaida, jo tās pašas no pieredzes zina, kurp doties.
Bieži vien viņi parādās arī ārkārtas gadījumos, kad dvēsele no miesas izmesta un domājot, ka gals klāt, dodas uz mājām, bet tur tai paziņo, ka nav vēl viņas laiks pienācis, ka jādodas atpakaļ un jāturpina gūt pieredze fiziskajā pasaulē. Pieņemu, ka viena daļa to tikšanos varētu arī neatcerēties, varbūt pat ar domu, lai netraucē turpmākai dzīvei. Jau pirms katras miesiskās dzīves dvēseļu atmiņa tiek patīrīta jeb nobloķēta, lai netraucē iepriekš gūtā pieredze un lai turpmākajā dzīvē gūst pilnīgi jaunu pieredzi!

Ir arī dvēseles, kuras netiek prom arī pēc ķermeņa nomiršanas, vieni neapzinās, ka jau miruši, piemēram autoavārijā no ķermeņa izsviesti - pēkšņā nāve, citus atkal nelaiž prom tuvinieki, kuri pārāk egoistiski un tur to aizgājēja dvēseli fiziskajā pasaulē! Tā iemesla dēļ man nepatīk mūsu bēres, kur visi melnā sēro, es atbalstu tās kultūras, kur tā ir svētku diena, visi sapucējas, priecājas ,līksmo, tādējādi parāda aizgājējam, ka arī bez viņa viņiem viss būs kārtībā, ka viņš var doties mierīgi prom un turpināt savu liktenī noteikto evolūciju!
2024-02-27 21:42

Raivis_1977      Bet asaras, asaras kur ir??! Aizgājēj dvēselei tad labāk, bet tuvieniekiem atkal ļaunāk!
Jo, cikām reižu nav stāstīts tas faksts ja nesērosi par tuvinieka aiziešanu sev ļoti mīļā tuvā cilvēka mammas vai sev tuvā cilvēka tēva aiziešanu tajā saulē, tad redzēsi, ka pašam dzīvē plāni klāsies! Tas jau ir daudzkārt novērots fakts! ... Tas ir jāzin!
Tā ir dzīve! Neko tur nevar mainīt vai nu samākslot.
Tad jau iznāk tā, ka atkal pa velti būsi piedzimis, jo tas viss bija tādam kā pašapmānam veltīts! Tam visam jābūt ir dabiskam un loģiskam, un tad arī labi klāsies tev virs zemes.
Tas Kungs nepamet nevienu nesodītu ja par kāda aiziešanu kāds tur ļoti sapriecājās un kā tikai priecājās. To ekstresense pat teica! Bet, protams, dvēselei atkal būs vieglāk pamest šo pasauli.
Ir tautas kas atzinīgi svin pat kā svētkus nu piemēram čigāni, un arī indieši baltos tērpos un uzvalka kostīmos ģērbjās. Bet mēs esam latvieši, un pie mums ir pieņemts melnā ģērbties, tāpat kā meksikāņiem. Viņi arī ģērbjās sēru uzvalkos melnajos ietērpos ... Tas ir jāzin!
2024-02-27 23:34

dabasmiilis      Vēdās lasīju par 28 elles līmeņiem un par kādiem grēkiem tur varot nonākt,
secināju,
ka ellei neviens garām nepaies! 😉
2024-02-28 05:05

dabasmiilis      Aizgājējs tak nav nomiris - viņš dodas atpakaļ uz mājām, lai turpinātu evolūciju, vienīgi viņa fiziskā miesa tiek apglabāta! 2024-02-28 05:08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu