pazinjas jokainaa riiciiba

Shoreiz reaals keiss. Choms/pazinja pirms laika uzradaas FB. Bez iipasha iemesla, vnk kaut ko nesvariigu iepingoja. Gadus 5+ nebijaam tikushies. Uzjautaaju, kaa iet [parasti taa daru esmu pieklaajigs]. Taa nu kadrs saak staaastiit - baarinjsh aizveries, saakoties pandeemijai. Chupinja dziivoklju [tika iziireeti pa peleeko] arii pustukshi esot. Nu, kaa maaceeju, taa mundrinaaju. Sak, driiz beigsies taa liga; iires fonds ir zaraa - iirnieki buus, utjpr. Shis novaideejaas kaadu stundu. Beidzaam sarunu ljoti draudziigi. Sak, turaas. Peec briitinja atcereejos vienu siikumu, proveeju zinju aizmest: nevarot. Choms nav pieejams. DOmaaju - depresijs, izdzeesies no FB? Peec paaris dienaam satieku kopiigu pazinju, skatam - kadrs FB ir/seezh online. Attieciigi - mani noblokjeejis. Luuk, jautaajums - kas tas par cirku? Kaapeec taa dariit?

studentka      Nākamreiz, kad būs tāda iespēja, pajautā viņam, kāpēc tā.Iemesli var būt visdažnedažādākie. Ne mēs pazīstam tevi, ne tavu čomu, tagad te kafijas biezumos zīlēsim, kas tad tur notika. Varbūt vispār nejauši nospieda ne to pogu. Jautājums tev pašam, kāpēc tas tevi satrauc-nu nekomunicējāt 5 gadus un tālāk nekomunicēsiet-tavā dzīvē kaut kas mainīsies?Vai tev par maz uzmanības un tu gribi visiem izdabāt un būt tāds pozitīvais un labiņais? 2024-04-07 15:32

Lucky      Jākomunicē ar tiem, kuri to vēlās. Ja kāds atsakās komunicēt - pamāj ardievas līdz citiem laikiem. 2024-04-07 15:40

amarille      tracers ir kremļa trollis. kremlis šodien vairs nepārstāv krievu tautas intereses . pārstāv max 2% no visas tautas-oligarhu intereses. šobrīd krievu oligarhi bliežas ar rietumu globālistiem. pie krievu oligarhiem par princesi jāpiedzimst, nu, kā brazīlijā, pie rietumniekiem tu vari tikt uz zaļa zara vienas paaudzes laikā ar talantu un centību. Izvēlies, ko vēlies, bet visi jau ir izvēlējušies balsojot ar kājām. par panikas celšanu tracers saņem kapeikas. ne daudz, bet labāk , nekā nekas. 2024-04-07 15:54

tracer      amarilli..tracers ir draazeejs..
a tu trollis.trollis😄
2024-04-07 15:59

av2      Ar varu miillss nekllussi, sena patiesiiba tak. Un labi, ka taa ir. Atsijaas feikie passi no sevis. 2024-04-07 16:01

studentka      Domāju autoram gadi 20-25, paskatījos-48. Ne tai virzienā domas tev darbojas, jāinteresējas par savu dzīvi un rīcību, ne par citiem cilvēkiem, kas nav tava ģimene. Ja tev daudz laika, palasi kādu grāmatu, varbūt tiešām sāksi par kaut ko aizdomāties, nevis domāt, ka tu domā.:DD 2024-04-07 16:05

dabasmiilis      Lai kā viņa heiteri to negribētu atzīt, Tracers ir tuvu patiesībai - priecē, ka vēl vismaz kāds ir pamodies un sācis domāt, kamēr pārējie joprojām savā mākslīgajā ilūziju realitātē atrodas, ... viņa vienīgā kļūda, ka mediju cilpā iekļuvis un domā par mediju sludināto karu!
Tas viss baiļu sēšanai, jo bailīgos viegli kontrolēt - tie piekritīs naudu visos melnajos caurumos sagrūst[gluži kā vakardienas ziņa, ka lmt sadārdzinās savu pakalpojumu, lai jums būtu drošāk 😆, tā arī valsts drošības dēļ var darīt jeb ko, jo saņems atbalstu no tautas, atliek tikai pabaidīt!], kā arī uzmanības novēršanai, kamēr uzmanība tajā punktā, tikmēr grūtāk saskatīt, to kas notiek apkārt!

🟢Kā jau šajās dienās minēju vienā paralēlā tēmā, ir karš, un tas rit jau no 2020. gada. Globālie sātanisti pasludināja cilvēcei karu, bet tie muļķi tik aizņemti savā komfortā, to vēl nav sapratuši!
🟣Ja domājat, ka ar kovafēru viss beidzās, jūs būsiet ļoti pārsteigti, kad redzēsiet turpinājumu, jau pavisam drīz, jau tagad pakāpeniski uz to virzās! Bet jūs to neredzat vai izliekaties neredzam, jo acis pievērstam citam karam!

🔴Kad jums atņems visu, ne tikai komfortu, bet arī brīvību, kad cīnīsieties par maizes kumosu un ūdens malku, tikai tad pārstāsiet smieties un sāksiet domāt!

--Atceros, kad šeit 2017. gadā bija runas par cilvēces degradāciju un vai tādi vispār var mainīties uz labo pusi, tolaik teicu, ka vienīgais veids, lai cilvēkus sapurinātu, ir kārtīgs karš, kad tev nav nekā, ka tikai tad cilvēki sāks domāt un mosties - bet kamēr viņiem ir komforts, darbs, laba alga, nosacīta brīvība, var blandīties riņķī uz visām debess pusēm, vari pirkt un pārdot, izlemt par sevi, tikmēr nekas nemainīsies!
-Un redzot tagad tuvāko nākotni, sapratu, ka man toreiz bija taisnība[globālisti parūpēsies, lai jums nebūtu ērtību, lai jūs pildītu visas viņu komandas], un es ļoti ciest nevaru, kad man ir taisnība, jo tas traucē attīstī
2024-04-07 19:06

dabasmiilis      ...un es ļoti ciest nevaru, kad man ir taisnība, jo tas traucē attīstīties!

🔴Labā ziņa, ka globālajā karā uzvarēs cilvēce, bet arī, cilvēce sāks cīnīties tikai tad, kad jau būs pilnībā nospiesta un viena daļa būs jau citā saulē!

🟡Tad kad cilvēkiem vairs nebūs ko zaudēt, tikai tad viņi apvienosies kopīgā cilvēcē un iesaistīsies karā un sāks tos sātanistus pa visu planētu medīt un klapēt! Tajā laikā ieradīsies arī augstākie spēki palīgā cilvēkiem, šobrīd viņi nenāk, jo redz, ka cilvēkus viss apmierina, ka brīvību viņiem nevajag, pietiek ar mākslīgu komfortu!

🟢Katrā valstī režīms būs atšķirīgs, un viss būs atkarīgs no cilvēkiem, cik daudz viņi ar savu pasivitāti ļaus režīmam uzkundzēties! 🔵Jo pasīvāka tauta, jo stingrāks režīms būs!
Jo nepiekāpīgāka, jo lielākas izredzes, ka globālistu vagari piekāpsies tautai, jo viņi ļoti nopietni saprot, ka nevēlas atrasties aci pret aci ar daudzgalvaino tautu - viņi ir vareni tikai ekrānos, dzīvē Kariņveidīgie mēli norijuši, kad atrodas aci pret aci ar tautu!
Viņi ir vareni, kamēr tauta ir sadrumstalota un daļa aizmigusi!

-Runājot par LV, es īsti neticu, ka te kāds vēlēsies runāt pretī, pasīva tauta, bailīga tauta, kovafēra to jau pierādīja, saujiņa izgāja ielās, bet pārējās aitas no komforta dīvāna tos izsmēja, bet pēc tam pašas devās atrocīt piedurkni! Un tagad brīnāmies, no kurienes tā vēža epidēmija uzradās!
-Saprotu, ka mūsu ir ar vien vairāk, ar vien vairāk cilvēku mostas un sāk domāt, bet visai tautai ir jāpamostas, bet kamēr viņi gulēs, tikmēr pārējie ir vienā laivā ar viņiem, un cietīs visi! Visai tautai jāizsaka sava kolektīvā brīvā griba! Viens indivīds ar savu brīvo gribu nevar visas tautas likteni ietekmēt - tajā jāpiedalās visiem!
🟢Nevaram glābt cilvēkus, kas nevēlas tikt izglābti, kas nevēlas dzīvot kā cilvēki! Neviens mediķis tevi neizārstēs, ja pacients pats nevēlēsies tikt izārstētam!

🔴Tās 72h s
2024-04-07 19:08

dabasmiilis      ...
🔴Tās 72h somas vairāk domātas, lai jums būtu par ko domāt! Tās var noderēt elitei bēgot ar airbaltic uz nekurieni!
Ir jārēķinās, ka globālais režīms ilgs vēl kādus 5-7 gadus, nu un ko jūs iesāksiet ar to savu 72h somu, nedēļu izvilksiet!?

🟡Tracers par pagrabiem pateica manas domas, tas ir tas pats, kas stāvēt lauka vidū, iebāzt galvu smiltīs un izlikties, ka esi drošībā! Drošībā tikai no vēja plūsmas! Jūs esat pavērojuši, kādas izskatās tās mājas, ik pa laikam dzirdu, ka balkoni lidojot nost, tādas var arī no vēja sagāzties, tur nevajag raķetes!
Bet ja gribas piedzīvojumu, tad var arī pagrabā! 😎

🍋Interesējieties jau tagad par visu, jo kad sāksies, tad cenzūra visur būs, nebūs pieejami gaismas cilvēki, kas jūs apgaismos!
2024-04-07 19:10

SeejuVeeju      "-Čau,Lāčuk!
-Čau,Sivēn!.....
Tā,vārds pa vārdam,kamēr sivēns pa šņukuru atrāvās!!..."
:)))
2024-04-07 19:59

mikse      Es arī domāju, kā paziņa uzzināja, kā tu oho darbojies kā impis, vispār tā ir necieņa pret sevi. 2024-04-08 11:45

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu