Kā nomierināt vīrieti.

Lieta tāda, ka partneris visu laiku ir ļoti neapmierināts, dusmīgs un nīgrs. Viņš grib seksu, bet loceklis ir ļoti mīksts. Esmu nelaimīga, viņš visu laiku uzbāžas, es piekrītu, bet pēc ilgstošām mokām nekas nesanāk. Vai ir kādi līdzekļi, lai viņš pārstāj gribēt, ja nevar?

CoCoSan      Turpinu apbrīnot cilvēku stulbumu. Ja kāds nav izlēmis PATS ārstēties no alkoholisma, tur nepalīdzēs ne striķī vilkšana pie narkologa, ne profesionāls minets.
Skaļi applausi visām glābējām. Tā turpiniet.
2024-05-14 06:59

True      Izdomāta tēma diskusijai jo jautāt kāpēc slikti stāv, ja tik bieži lieto alko ir glupi.
Kā saits pieklust, un vecie saita iedzīvotāji neliek tēmas tā parādās kreisais personāž, un uzcepj glupu tēmu, lai visi varētu iesaistīties diskusijā.
2024-05-14 10:23

Aina_Ko      Alkohols pat visvarošāko veci ar laiku padara pa nevarošu. Pieņemu, ka smēķē arī 2024-05-14 10:45

av2      Ssitaa dziivo lielaakaa dalla....peec 25+ kopaa pavadiitiem gadiem.Daudzi ir happy taa dziivot , jo ir labi iekaartota dziive, ir pietiekossa labklaajiiba, ir forssi beerni izugussi , mazbeerni , un mainiit neko neviens pat negrib. Biezzi vien viens pat zina par otra saansolliem, un ir ok ar to. Un varat te riet ,muusu miillaas daamas, bet tiessaam, 90% gadiijumu, nestaav uz konkreeto sievieti. Autorei tomeer buutu tas jaasaprot, ka nestaav uz TEVI, nevis citu kaadu. Punkts. Ja gribi reaali ko mainiit, saac ar sevi. Sievietei ir MAAJAAS jaabuut arii smukai, iekaarojamai, sexy. Ne tikai uz ielas....
Atlikussie , kam probleemas ar erekciju , 10% ir mediciiniskas probleemas, liekais svars, mazkustiigs dziivesveids , alkohols, drugs utt.
2024-05-14 11:07

tracer      Piekritu av
Bet tas ir neiespeejami ieboreet to babuljiem
Sveeti tic ka erekcija klust tik stipraaka jo vairaak gadu kopaa dziivots😃
Un neviens vecis jsu neteiks aciis ka nav iekaares uz sievu
Jo ikdienaa viss ok.pat miila
Bet taa ir miila pret radinieku nevis sievieti
Liidziigi arii tepat oho
Itkaa kaads ko atrod.pazuud
Bet tas uz meenesi
Divas nedeeljas medusmeenesis.tad divas nedeeljas miilas pagiras.un atpakalj oho
Sevi pozivioneejot kaa sievieti nopietnu.kura esot izveeliiga
Un shitaa 10 gadu garumaa taadai godiigai paari paargaajusi pus rota😃
2024-05-14 11:26

CoCoSan      Tirst nevajag. Ja nestāv konkrēti autores štucerim, 11:07 un 11:26, tā jau cita runa. 2024-05-14 11:55

Lexx      Tantiņa uz ielas tirgojas ar puķītēm.
Garām slāj vīrietis un ši viņam saka ::
--Ei ,vīrieti ,ejat uz randiņu ar OHO ""dāmu""?? Paņemiet ziedu pušķīti.Nedēļu stāvēs))
--Nedēļu !?? Dodiet četrus !!

Lai ari tēma it ka ķiķināšānas vērta ,tomēr atklāj visas sabiedrības )) pamatīgu problēmu jebkurā sadzīves ,ekonomikas vai politikas sfērā.
Necilvēcību ,ņirgāšanos par citiem ,ja pats esi par piečuku vairāk vērts nekā citi..
Apņirgāšanu vājākos ,citādāk domājošus un pielīšanu tiem ,kuri nosaka toni SAVU interešu labā.
Teiksim šis pats alkoholiķis ,kuram nestāvot--diezvai bērnībā tas sapņoja kļūt par alkoholiķi..varbūt tas jau tika apsmiets skolā ,kur vieni turīgāku vecāku bērni ,otri nabadzīgāku,nokļuva sliktā kompanijā ??sabiedrībā)..Tātad --mums ir laba un slikta sabiedrība??un ar katru dienu vairāk un vairāk paliek to ,kuri ir bezpajumtnieki ,nabadzīgi?? Neizglītoti ,smirdoši ,noskranduši>>Bet tālāk sēž smaidoši bagātnieki ,miljonāri ,kuri tēlo baigos patriotus ar saldsērīgiem smaidiņiem feisos!!
Un cilvēks bezcerībā dzer un dzer vismaz tā uzliekot rožainas brilles,lai kaut uz laiku atslēgtos !! taču viss notiek otrādi---grimst muklājā arvien dziļāk un dziļāk,kamēr turpat karstā ""kretīni dejo,dzer šampanieti"" un tas viss uz citu rēķina .
2024-05-14 12:59

CoCoSan      Beidz te tēlot pestītāju. Bērni ir bezpalīdzīgi. Taču pieauguši tēviņi un mātītrs sākot no 18smit gadiem, katrs savu dzīvi var būvēt, pārbūvēt, nojaukt un uzbūvēt no jauna pēc sirds patikas. A nē. Tas ir grūti. Vieglāk palikt sūdā un atlikušo dzīvi par to vainot pārējos - tēvu, māti, bērnudārzu, skolu, sievu, vīru, valsti, neīsto laiku un neīsto vietu. Nevienam ar varu rīklē akloholu nelej. Tā ir izvēle piezīsties pudelei vai šļircei vai visām pārējām atkarībām. Nabadzība arī ir izvēle, jo rāpšanās ārā no tās prasa lietu piepūli. A kuram ta baigi patīk raut zarnu, labāk kā ir - sak, liktenc tāds! 2024-05-14 13:13

Lexx      Cocosana --man jau patīk tavs:""Turpinu apbrīnot cilvēku stulbumu..""

Kad atmet visu pārējo un atstāj to ,ko tu tiešām dari ,tad "´apbrīnot "" --brīnīties !!
Un paliek tikai tas ,ka tu visu laiku"" brīnies"")))

Turpini brīnīties ))) tas ir tas ,ko tu proti un tas tev piestāv..
Tavi 4GB atmiņas vairāk nepavelk ))
2024-05-14 13:24

tracer      lexx.zelta vaardi.
juus te arii mani indejat.ka neatzistu autoritaates.valdiibu utt
tieshi taapeec ka es dziivi saaku no sliktaakas poziicijas
un man ir patalogisks naids pret bagaatniekiem.kuriem no gaisa nokrita viss
2024-05-14 14:47

CoCoSan      Mhm, man arī patoloģisks naids uz dienaszagļiem, asfaltslīpētājiem, plānā galdiņa urbējiem, līkročiem un uz citu rēķina izslīdētājiem. 2024-05-14 15:51

tracer      coco.neesmu vainiigs ja biomassa ljauj sevi apzagt
ko man solidaritaates vaardaa arii atdot pusalgu tiem taukmuuljiem valdiibaa?
2024-05-14 16:43

Sekretaare_hallo_      Es apbrìnoju ka vìrieši saka cik sieviete vainìga pie vìrieša ļenganà. Bet sieviete ir vìriešu darbìbas spogulis. Mìlèsi savu sievieti arì viņa tev priekšà pàrvèrtìsies par konfekti. Elementàri Watson. 2024-05-14 20:33

dabasmiilis      Coco,
-pēc 18 gadiem vēl ir jaunieši, līdz pieaugušiem tēviņiem un mātītēm vēl tāls ceļš ejams! Katram briedums iestājas savādāk... cits visu dzīvi paliek bērna prātā - tos arī apsper visādi kiberzagļi!
2024-05-15 00:46

Ljekainiitis      Tracerītim jau lieki stāstīt par to, ka ir ne tikai TIESĪBAS, bet arī PIENĀKUMI. Tas par to 1/2 algas "atdošanu".

Bet par tēmu - šī te saukšana, ka vienīgās kas "var pacelt", ir jaunuves - kur nu vēl tiešāk pateikt - kādam te ir game over ... :) Ja lai lietas notiktu ir vajadzīgs arvien spēcīgāks kairinātājs ... :)
2024-05-15 16:38

CoCoSan      Tas jau visu izskaidro, ka visas tās nereālās perversijas izdarās veci impotenti, pedofīlijas un kas tik ne vēl. 2024-05-15 17:47

fargo      tam ir sakars vai nu ar veselības stavokli, vai neuzbudinošu seksa objektu. ja nav aktīvas asinsrites klēpī, problēmas ir neizbēgamas. sēdošs dzīvesveids, stresains dzīvesveids, neaktīvs dzīvesveids. pirmās aizdomas ir prostata. ja ir palielināta, asins cirkulācija traucēta.

otrs apstāklis ir nepietiekami uzbudinoša sieviete. var gribēt, bet ne īsti. teikšu tēlaini - vecu ķerru stumt nav jaunu dēli ēvelēt. pietiekami daudz vīriešu izvairās no seksa, jo vnk negrib to ar konkrēto sievieti. ka tur ir, nezinu, bet tā ir realitāte. ja ir pietiekams liekais svars, var nepalīdzēt nekādi līdzekļi vai aktivitātes.

un ja viņš nedzer katru dienu, katru otro dienu, tam ar to sakara visdrīzāk nav. bet alko var novest pie dzīvesveida izmaiņām, kas savukart noved arī pie šīs problēmas. sāk neiet uz zāli, nekustas, slinko, darbs kaut kādā tur birojā ilgs.

ko darīt, lai pārstāj gribēt? uzēd kārtīgu dibenu, liks mierā, atradīs citu.
2024-05-15 18:41

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu