Vai mēs, latvieši, patiešām spējam novērtēt savus laikabiedrus?

Man šovakar tādas pirmspilnmēness vakara pārdomas.
Šķiet, par daudz skatāmies tālu pasaulē un nepamanam, kādas pērles ikdienā atrodamas mums šet pat blakām. Platām acīm un pavērtām mutēm klausāmies visādus Mooji, Sadhguru, utt. it kā mums pašiem savējo GURU nebūtu.
Šodien pat. Palasijos Pieredzes apmaiņās. Ir starp mums vēl viedi vīri. Savā laikā gan naglas situši, gan finieri zāģējuši. Arī tagad sveci zem pūra netur. Vientuļām sievietēm pieklājīgi pastāsta kā viņām savus dēlus par īsteniem vīriem izaudzināt.
Kapēc mēs nespējam novērtēt savējos? Lexxguru, Svimpguru? Varbūt vēl kādu?

rokons      Pag, tēma tak cita. Kāpēc apsaukāties un kašķēties? Nav letiņi nedz stulbi nedz slinki. Ir kam viss sanāk labāk, ir, kam citādāk.
Ja meklē partnerattiecības - lai tak veicas. Ja ne - jāpacenšas, bet kašķi šo problēmu neatrisinās
2024-05-22 21:01

Floriana      Daži nepamana, ka ir precējušies un bērni, kur vēl pārējo :D 2024-05-23 13:21

Deavids      Galvenais nelīst zem tupeles 2024-05-23 13:22

FritaA      Spējam! Hokejā 10.vieta.Spēka vīri ar viedumu, jo piedalās patriotisma un fanu dēl.:)) Uz fāterlandi kādu laiku nebraukšu, agresijas pietiek pašiem letiņiem, taču tā pietrūka realitātē.
Paldies tiem, kas apliecina biedriskumu!
2024-05-26 00:12

gunda10      Sievietes ja , nu veči pēc 45 gadiem novērtē modeles un meklē ketamina lietotajas diemžēl , varbūt viņi dvēsele ir kaut kur labi bet visu grib pa lēto un ļoti viegli 2024-05-26 07:12

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu