Kādēļ, netiekam pāri sadzīves likstām?

Kādēļ, tik daudziem pāriem izjūk attiecības dēļ sadzīves likstām, kurām netiek pāri un izšķiras pat tādi, kurus vienoja kas vairāk, liktenis?

Elijana      Tādi, kurus savieno vairāk nekā liktenis neizšķiras, bet var pašķirties. 2024-06-02 08:56

CoCoSan      Tad attiecības un raksturi tagad zem sadzīves iet apakšā? Hm, mūžu dzīvo, mūžu mācies. 🤔 2024-06-02 13:02

Labrador      Ja kopdzīve sievietei rodas problēma, tad tā ir kopējā problēma un to risina vīrietis. Ja vīrietim rodas problēma, to risina pats. Ja tā norisinās viegli , sieviete meklē citu vīrieti , kuram uz šo brīdi nav problēmu un kurš , šķietami būtu gatavs risināt viņas problēmas un vajadzības. 2024-06-02 14:36

Lucky      Visos laikos sānsoļi ir bijuši, tagad ir, un pastāvēs mūžīgi!
Tagad šķirās tāpēc, ka tas ir vienkārši atļauts, un neviens nevēlas sev nekādas problēmas.
Kā jau agrāk minēju - egoisma laikmets, kurā visi grib dzīvot pa jaunam, bet vēlams ar tādu, kurš pieturās pie senākām vērtībām. 😄
2024-06-02 15:51

av2      Parasti viens ir nelaimiigs ar kautko attieciibas. Izmeeggina labot, otrs ignoree. Un tad ir saansolli, in cilveeks saprot, ka tomeer visi cilveeki nav vienaadi. Un viss, sskkirssanos 80% gadiijumu ierosina sievietes, jo vinnaam ir lielaaki ...passveertiibas kompleksi, juutas...es esmu super , un viinnas mazaak redz savus truukumus. Viss. Ko veel piebilst. Ja gribat buut laimiigi kopaa, neignoreejiet otru cilveeku, pat siikumos. Pielaagojaties, taapat, kaa tas otrs dara. Un jaa, reizeem ieskaaties arii..."spogulii"... 2024-06-02 18:27

fargo      un varēja neko nepateikt...
20:02
2024-06-02 20:06

raina1970      Sadzīves šaizes spēj izšķirt tos- kuri nav īsti viens otram piemēroti... Ja ir tā, ka satiktais cilvēks - ir savējais, tad tās nebūšanas ikdienas sadzīves jomā risinās gana vienkārši- kopā. 2024-06-02 20:28

dabasmiilis      Tur tā lieta, ka 🔴pie attiecībām ir jāstrādā un jāstrādā visu dzīvi🔴, nevis tikai pašā sākumā rozā briļļu periodā - un arī tad neparāda sevi, bet demonstrē savu labāko-iedomāto versiju, kas nav viņš pats! Šādi rīkojas narcisi, no sākuma ir tādi ideāli,ka labāk nemaz nevar iedomāties, meitenes ģībst pēc viņiem, savu īsto dabu sāk parādīt tikai vēlāk, kad meitene ir pilnībā pakļauta uz viņa āķa, ēsmu norijusi un samīlējusies, un tad sākās upura piesmiešana visos iespējamajos veidos!

🔹Kad reiz te jau rakstīju, ka 🔴pie attiecībām ir jāstrādā🔴, es biju pārsteigts par to masveidību un cilvēku stulbumu vai slinkumu, pēc tam lasot jūsu komentārus, kaut kas tādā garā: "ko viņš tur muld, attiecībām tak jābūt vieglām, bet ja pie tām vēl jāstrādā, tad tādas attiecības nemaz nevajagot!" tamlīdzīgi..., un pēc tam kožat pirkstos, ka nekas nesanāk un nākas visu laiku vilties savos iedomātajos ideālos! Pa vieniem grābekļiem vien kāpelē, bet beigās pie visa vainīgs es!
-Vieglāk ir izsmiet vienu, kurš jums norāda uz jūsu kļūdām, nevis ieklausīties un laboties, lai tam vienam turpmāk nebūtu, kur piekasīties!

🔹Visa dzīve ir strādāšana, strādāšana pie sevis, strādāšana komandā, bērnu audzināšana arī ir strādāšana, lai no tā bērna, kas jēdzīgs izaugtu, nevis pasviež planšeti priekšā, lai tikai netraucē, pēc tam visu atbildību noveļ uz skolotājiem un vasaras nometnēm... bet pēc tam brīnās, par kādu tirliņu tas bērns izaudzis, šauj uz kaķiem un griež viens otram rīkles!
Pat kaktusam uz palodzes šad tad vajag padzerties, arī dārzā, ja nelaistīsi un neravēsi, nekas tur neizaugs - tas viss ir darbs un rūpes!
Tādam, kā man, tas liekas pašsaprotami, tādēļ es to strādāšanu pat uztveru vairāk kā izklaidi, nevis strādāšanu[nu nenokritīs man rokas to nezāli izraut vai aplaistīt to puķi, vai uzvārīt otram to tēju vai sviestmaizes pagatavot], bet citiem tikai izdzirdot vārdu strādāt, jau vēmiens
2024-06-02 20:41

dabasmiilis      ... citiem tikai izdzirdot vārdu strādāt, jau vēmiens nāk!

🔹Šokēšu vēl vairāk, 🔴ne tikai pie attiecībām ir jāstrādā, bet ļoti nopietni jāstrādā ir pie sevis🔴 - jāzina, kas esi, savus plusus un mīnusus, kas patīk, kas nē, jāpārvalda savas domas un uzskati, lai tie visu laiku nemainītos, citādi neviens par pilnu neņems! Un kad zini, kas esi un kāds esi, tad arī zini, ko meklē un sagaidi no otra!
Izzinājis sevi, 🔴sākas nākamais strādāšanas posms - meklēt partneri, kas ir piemērots tieši tev!🔴 Bet vispirms tev tas cilvēks ir kārtīgi jāizpēta, un tas ir laikietilpīgs darbs, ātri var tikai auzās aizbraukt, negribi strādāt un ieguldīt laiku meklēšanā, iepazīšanā, tad saņem, ko esi pelnījis - kārtējo kretīnu, ar ko nespēj atrast kopīgu valodu, intereses, nepieņemami raksturi utt... Pēc katras neveiksmes melo sev, ka nu nākamais gan būs īstais, gan jau paveiksies, bet patiesībā - muļķus pievelk muļķi - viņš pie sevis nestrādāja un īsti nezina, ko grib, un arī tu nestrādāji - tad dabūjāt to, kas palika pāri, kas nevienam pa lielam nebija vajadzīgs!

🟢Tā ir ar to strādāšanu, nepietiek tikai cilāt hanteles, bet arī jālasa grāmatas, lai mācētu izteikties un domāt - jābagātina dvēsele, iekšējā pasaule, jāstrādā pie pilnīgi visa... Tad arī būsiet viens otram interesanti, neapniksiet! 😉
-Citādi apnicis jau saņemt vēstules no meitenēm, kas sūdzas par garlaicību, es tādu vārdu vispār nepazīstu - man vienmēr ir ko darīt, kā sevi izklaidēt, un tam man nevajag ne naudu, ne alkoholu, ne izklaidētāju!

-Kad attiecībās viens no pāra pārstāj strādāt[censties], tad attiecības beidzas. 🟢🟢🟢 Viens nav cīnītājs, kādu laiciņu jau var patēlot varoni, bet cik ilgi, pieriebsies taču! Īpaši zinot, ka kaut kur ir tavs cilvēks, kurš tikai jāsameklē!
Bet jums tak patīk, tā viegluma sajūta, kad nav jāstrādā! 😉


Sevis un otra izzināšanai talkā nāk tik daud
2024-06-02 20:42

dabasmiilis      ... Sevis un otra izzināšanai talkā nāk tik daudz palīdzības līdzekļu - viss internetā atrodams - psiholoģija, dažnedažādi cilvēku tipi, sociotipi, horoskopi, numeroloģija utt... Labs izziņas materiāls!
-Bet ,ak vai, tur taču jākustina smadzenes un jātērē laiks, tātad jāstrādā! Bet mums tak gribas vieglumu! 😄

Izvēle ir vienmēr, pacietīgi meklē un atrodi savu īsto, vai arī lēkā pa visām gultām, ceļā vēl pazaudējot savu identitāti, un tālāk tā jau ir atkarība, un zaudē visu nopietnību tas process! Tad plivinies, kā puņķis uz drāts!
2024-06-02 20:44

CoCoSan      dabasmiili, kautrējos uzprasīt. Tev ir sieviete? Ja esi tik gudrs, kādēļ esi viens?

Strādāt var ogļu raktuvēs. Savu dzīvi, sevi, savus bērnus, savas attiecības var veidot..kā skulptūru, kura tev šķiet laba un skaista esam.
2024-06-02 21:59

Ljekainiitis      Mīlītis atkal pārcenties.
Sākumam IR jābūt vieglam. Citādi tā ir sevis un sava partnera laušana. "Strādāt" var tad, kad jau ir kopējā dzīve, kopējas problēmas.
Horoskopi, numeroloģijas, socionikas un citas falšzinātnesnu nekādi nepalīdzēs.
2024-06-02 22:54

ne_tik_pareizs      pie vainas ir atjautības un izdomas trūkums.
No lieliem šķēršļiem ir jāizvairās vai tie jāapiet.
Ir stulbi mēģināt rāpties taisni pāri sētai ,ja blakus ir vārti.
2024-06-03 00:17

Roksana      kad pāriet iekāre, paliek sadzīve... un ja tā ir pārāk garlaicīga, smaga vai nespēj vienoties .. tad diemžēl.
kaut sadzīve arī vieno, ja problēmas tiek risinātas kopīgi, tas stiprina ģimeni. vnk nevajag katram virzīties citā virzienā... vajag dot telpu vienam otram, bet vektoram jābūt vienotam.
2024-06-03 10:53

dabasmiilis      22:54,
Jau blakus tēmā par to tavu vieglumu ieskicēju, precētais izvirtuli! 😜
Saprotu, ka tev vieglais sākums ir nomest prieka meičai skanošo un tad justies kā galvenajam ēzelim visā barā!

[vismaz es par tādu vieglumu nesapņoju! mums katram sava viegluma sapratne!]

Kad cilvēki strādā i pie sevis, i pie savas kopīgās saiknes - pie attiecībām, tad arī rodas vieglums un abpusēja saprašanās. Bet to nevar sasniegt ar jeb kuru, tieši tādēļ rūpīgi jāizvēlas savs cilvēks, nevis jāļaujas pirmajam satiktajam, ka tik skaists ārēji, bet kas tajā kastītē iekšā, tas tikai ar laiku nāk uz āru, un tad retajam patīk tas, ko viņš tur ierauga! Un tad tiek vainots otrs, lai gan būtu jāvaino savs aklums vai stulbums, ka sasaistījies ar neīsto, sasteidzi visu - neiepazini pirms attiecībām!
🔴Kas strādā ar galvu, tie reti iekrīt šādos variantos, bet kas paļaujas tikai uz sirdi vai instinktiem - tie viņus pieviļ, un tad realitāte mēdz būt baisa! Diemžēl, to pirmo ir diez gan maz, dominē otrie!

-Vieglums nāk ar laiku, kad abi viens otram pieslīpējas, kad nav jāuztraucas, ka otrs jebkurā brīdī lēks kājās, vilks bikses un skries pie sievas! Lūk tas ir patiesais vieglums, kad abi apzinās, ka ir tikai viens otram, ka tā ir viņu laime un laiks!


🔴Tu jau mums profesors, kurš zina, kura ir falšā zinātne un kura nav! 😆
2024-06-03 18:23

dabasmiilis      "dabasmiili, kautrējos uzprasīt. Tev ir sieviete? Ja esi tik gudrs, kādēļ esi viens?"

-Sievietes apgalvo, ka viņām patīk gudri vīrieši, bet kad tādus satiek, viņas nezina, ko ar tādiem iesākt. Piemēram ir jāprot komunicēt ar gudru vīrieti, viņš nebūs kopā ar kuru katru - viņam vajag līdzvērtīgāku, tas nenozīmē, ka viņai jābūt tieši viņa kopijai, vai super gudrai, pietiks jau ar to, ka būs tik gudra, lai nečakarētu smadzenes + prastu uzvesties!
-Par dāmu nepiedzimst, par dāmu kļūst dzīves laikā, un viss atkarīgs no viņas, vai viņa vēlas būt dāma un pie tā strādāt, vai arī prasts aitu gans, kas prot tikai krogā lamāties, un nekas cits viņu neinteresē!

Bieži vien ir tā, kuras man patīk, tām es nepatīku, vai arī tās, kas man patīk un tiek uzskatītas par pieņemamām, tādas arī citiem patīk, tādu nav daudz, tādēļ liela konkurence uz viņām! Bet nav manā garā ar krāniņiem mērīties un elkoņiem grūstīties[man tāds sociotips - neskrienu pakaļ, ja būs lemts, tad būs!], lai tiktu pie kaut kādas trofejas, kura var jebkurā brīdī mainīt domas un aiztīties pie cita, jo redz tam tur krutāks vāģis vai lielāka villa!

-Gudriem cilvēkiem ir ļoti grūti atrast piemērotu partneri! Šādi cilvēki zina, ko grib un nav gatavi parakstīties uz jeb ko, lai tikai būtu! Ja nav tad nav, nevis uzkraut sev liekas problēmas, piemēram sasaistīties ar konfliktējošu vai agresīvu sievieti, kura tevi degradēs, zāģēs par visu, vilks uz leju, nevis kopā ar tevi augs, un priecāsies par tādu iespēju!

-Patreiz esmu aizņemts ar psiholoģijas studēšanu... Kad būs sieviete, tad būs jāvelta uzmanība viņai, pēc tam bērniem, pēc tam mazbērniem, tad mazmazbērniem. tad mazmazmazbērniem, nebūs laika ,kad studēt psiholoģiju, tādēļ izmantoju brīdi, kad esmu viens un varu pilnveidoties - strādāt pie sevis, izzināt sevi, tas palīdz izzināt arī pārējos! Tad ir ļoti viegli kopainas pamanīt.
2024-06-03 18:56

Ljekainiitis      Mīlīt - tikai sevi un savu "gudrumu" mīlošos Narcisus - tas ir Tevi - toč nevienai nevajadzēs ... 2024-06-03 20:20

CoCoSan      Kā tad dabasmiilis var mācīt un dot padomus par attiecībām, ja pats ir viens kā pirksts.
Tu tur neaizraujies par ilgu ar psiholoģijas studēšanu, tā arī paliksi bez sievas, bērniem, mazbērniem un mazmazbērniem.
2024-06-03 21:35

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu