Kā Tu domā tikt pie vīrieša?

Svētā apbrīnā, cik šeit ir daudz brīvu sieviešu un nūdistes, sakiet lūdzu kā jūs domājiet tikt pie vīriešiem, jūsu plāns A, plāns B utt. ?

Aizved_mani      Osīts laikam domā, ka man tagad būtu jāsāk stresot un ķert pirmo, kas trāpās pa rokai. Nē, tā nenotiks. Sievietes, kas zina savu vērtību, izvēlas vīrieti kaut vai pastaigai gar jūru. 2024-06-30 23:37

Snowagain      Aizved_mani
Par ko stress un neapmierinātība?
Par to, ka kompāniju pastaigai piedāvāja tādi personāži, nekā bija cerēts? Var būt vajag paskatīties patiesībai acīs, un saprast, ka tie, kuri Jūsu uzskatā ir Jūsu cienīgi, domā savādāk, ka viņiem ir cita vēlmju liste (vinji var dabūt labāku pakalpojumu par Jūsu). Skarbi protams, bet patiesība.
Par to Jūsu minēto dabas iekārtojumu arī es teiktu tā - tas attiecas uz 20-30 gadīgiem. Pēc dabas likumiem mums jau būtu jābūt labākos medību laukos. Tas dabas likums vairs uz mums neattiecas, mūsu vecumā dabas likumi ir savādāki, vai pareizāk sakot mēs esam dabas likumu pārkāpuši (salauzuši).
CoCoSan
Nav tā, ka domā, ka stambuliste, feministe vai resna ohujētā. Vienkārši mainās motivācija un prioritātes. Kā jau citā tēmā rakstīju - tiek taupīts laiks, un kā jau visi zinām laiks ir nauda. Tīri pragmātiski - nav jēgas ieguldīt laiku pasākumos bez atdeves.
2024-06-30 23:45

CoCoSan      Atslēgasvārdi: vinji var dabūt labāku pakalpojumu par Jūsu. Pakalpjumu. Pie tā arī paliekam.
Pragmātiski ir ekonomiskā sexa pabružātos pircējus likt uz slēpēm jau no pirmā teikuma sarakstē.
2024-07-01 00:11

Hugo7      Aizved_mani un CoCo, jūs kā jaunībā pieradušas, joprojām gribat tirgot savu sesku par "princešu" cenu, varbūt vajadzētu nolaisties no augstumiem un sākt kaut mazliet rēķināties arī ar vīriešu vajadzībām? Par ko šis konkrētais cepiens? Tātad, sieviete piedāvā vīrietim pastaigāties gar jūru. Vīrietim pastaigu gar jūru nevajag, viņam vajag seksu, bet viņš piekrīt uz pastaigu apmaiņā pret seksu. Sieviete saka, ka viņai seksu nevajag un "darījums" nenotiek, viss godīgi. Par ko tad tāds sašutums? Patiesībā, godīgi tikai no vīrieša puses, jo viņai jau arī to pastaigu nevajag (citādi paņemtu draudzeni un nešūmētos), tā ir tikai daļa no plāna un viņa nevar pieņemt, ka vīrietis neiet viņas pavadā, bet atļaujas tieši izteikt savas vēlmes. Ne tā? 2024-07-01 01:20

runcs51      Cik gan nav redzēts gadījumu no sērijas ´´....es neesmu tāda,gaidu nopietnu ,strādīgu princi baltā zirgā....´´.Bet laiks iet,skaistums vīst,špahteļi un manik-pedik saloni palīdz arvien mazāk un cerības uz princi baltā zirgā zūd.Beigās vairs pat zirgs negrib nākt,jo arī zirgam putnubiedēkļi ne visai interesē un paliek tikai uz visu pasauli apvainojusies matrona,kura dusmojas uz visiem par to,ka neviens neesot pietiekani novērtējis tādu ´´zelta gabaliņu´´.Un nesaprot,ka vainīga tikai pati savas iedomības dēļ. 2024-07-01 07:16

Felix      Aplaudēju pēdējiem 2 komentāriem. Nežēlīgā dzīves patiesība. 2024-07-01 07:33

NEKURZEME      Hugo7 pieminētajiem vīriešu izstrādājumiem vajag izmantot prostītūtu pakalpojumus,bet viņiem nav naudas vai negrib maksāt. Tāpēc meklē kādu izmisušu sievieti kura piekritīs pildīt maukas lomu. 2024-07-01 08:06

DanaL      Mēs visas labi zinam, ka jums vajag seksu. Mums arī to vajag. Atšķirība tāda, ka vienam otram no jums ir pilnīgi vienalga, ar ko, tad mums, sievietēm, 99%gadījumu nepavisam nav vienalga. 2024-07-01 08:26

tracer      😃😃😃nu gan matures izpauzas
Pakalja un praats no pagaajushaa gadsimta
Tagad pat jaunie nelabpraat teerees naudu uz vienaudzeem.kur nu veel uz vecu sievieti
Neapskauzu vechus peec gadiem divdesmit
Pie sexa shiem vispaar netikt.vidusmeera vecim
Pateereetaaju sabiedriiba.nauda pret preci
Riebjas ka shitaas mantkaariigaas te bazuunee peec tam par lielo miilu muuzha garumaa😃
Uzskatu ka mauku ir jaasauc par mauku.cita apziimeejuma tak nav
2024-07-01 08:32

LaskovijMerzavec      Ja, sieviete ieliek vakara plānā un tai atsaucas tikai pāris izdraztdajekojebkur - tad tas ir šīs sievietes objektīvais novertējums, ji pārējie virieši, neskatoties uz pašas sievietes novertējumu, vnk pagāja garām….

/… es ari noteikti paietu garām…/
2024-07-01 08:54

Snowagain      NEKURZEME
Cienītā, paskatieties uz pasauli reāli. Visa mūsdiena pasaule ir preču-naudas attiecību pasaule. Viss maksā. Neviens nemeklē izmisušu sievieti, meklē reāli domājošu. Diemžēl tādu maz.
Ja attiecības (pakalpojums) ar 20 gadīgu sievieti maksā tik pat, cik ar 40+ gadus vecu sievieti, tad ko jūs brīnaties, ka visi veči skatās uz 20 gadīgām? Analoģija - neviens taču nepērk 20 gadīgu, nojātu automašīnu par jaunas automašīnas cenu.
Tracer
"Neapskauzu vechus peec gadiem divdesmit
Pie sexa shiem vispaar netikt. Vidusmeera vecim." Tā ir šodienas realitāte visā Rietumeiropā. Bet ir atrasts risinājums, ja nav seksa ar sievietēm (pārāk dārgs), tad daram šādi: " https://www.la.lv/video-janis-un-maksims-ilgi-negaidija-uzreiz-pec-pusnakts -pirmais-viendzimuma-paris-latvija-registre-partneribu-izmantojot-jauno-regulejumu".
2024-07-01 08:58

Snowagain      Epifanija 09:03
Kas Jūs tieši šausmina? Par ko cepiens? Neviens neko nepārmet, tikai izsaka savas vēlmes.
Kas te slikts, ka darījuma nosacījumus izrunā pirms darījuma slēgšanas? Tas ir tikai pareizi. Vai tad ne? Ja kādu neapmierina darījuma nosacījumi, darījums nenotiek.
LaskovijMerzavec viedoklis 08:54
Pilnīgi piekrītu Jums. Precīzāk vairs nevar.
2024-07-01 09:20

Snowagain      Epifanija 09:19
Epifānijas kundze, tie nav pazemojumi un pretīgā domāšana, tie ir dabas likumi pilnībā, nevis kā Aizved_mani uzskata, izraujot vienu sīku punktu (vīrietim jācīnās par sievieti) no visa likuma un uzdodot to par vienīgo un neapstrīdamo patiesību. Tik labi nebūs. Pārošanās (vairošanās) likumi dabā ir visnežēlīgākie, te kļūdas maksā visdārgāk, bieži vien kļūdas iznākums letāls. Pārošanās (vairošanās) likums, ir likumu likums, tam ir pakārtoti visi pārējie likumi. Patīk tas vai nē, bet šo aksiomu neviens nevar mainīt.
2024-07-01 09:51

Snowagain      Epifānija
"tas nav pareizi, kā tu pasniedz, bet vismaz paskaidroji kā tagad notiek,". Epifānij, tā ir noticis visos laikos, izlasiet Jaunsudrabiņa "Aija", Regīnas Ezeras "Aka", noskatieties "Pie bagātās kundzes. Nav nekā jauna šai pasaulē. Vienkārši agrāk Jūs to neredzējāt, nesapratāt vai negribējāt redzēt un saprast, bijāt par jaunu un naivu. Tagad tas ir noticis.
"pats dārgākais, kas mums tiek dots, par naudu nenopirksi". Pilnībā Jums piekrītu, ja runa ir par laiku. To mēs nopirkt, papildināt, apstādināt, veikt jebkādas citas manipulācijas, mēs nevaram. Tas ir dārgākais, kas mums ir. Otrs nenopērkamais resurss ir veselība, bet to tagadējos laikos ir iespējams kaut kā uzlabot. Pārējais viss ir mirāža, ko mēs pērkam un pārdodam par naudu.
2024-07-01 10:14

NEKURZEME      Epifānij nav jēgas tiem atsaldētajiem ko skaidrot ! Viņi nesaprot par ko Tu runā. Viņi nezin kas ir mīlestība un mīlosas attiecības. Tie ir parasti primāti kuri kā dzīvnieki dzīvo ar saviem instinktiem. 2024-07-01 10:21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu