Seja - dvēseles spogulis ?

Vai pēc cilvēka sejas var nolasīt viņa raksturu ? Dvēseli,būtību

dabasmiilis      ...
Tie augstumi, kur esam pēdējā laikā, es neuzskatu, ka mums tagad baigie talanti sadzimuši, nē - mums vienmēr bija talantīgi līderi, bet vienmēr pietrūka psiholoģijas un kāda, kas tajā orientējas, kas apvieno komandu, tādēļ neprata izspiest no komandas to sulu, pietrūka profesionālas attieksmes!
Bet tagad uzradās Banki, tas ir psiholoģijas virtuozs, cilvēku pazinējs, pievērš uzmanību visiem sīkumiem, ja kas nestrādā, zibenīgi notis tiek izmainītas, redz, ko no katra var izspiest, neatstāj spēli pašplūsmā!

Hokejā arī pienāca zelta brīdis, uzskatu, ka pamatus ielika Hārtlijs, viņš arī pievērsa uzmanību sīkumiem un iebīdīja pareizā gultnē - spēlētāji sāka ticēt, ka ko var izdarīt! Vītoliņš savu artavu pievienoja un rezultāts, bet pats galvenais, ka spēlētāji pēdējos 2 gados sākuši domāt un uzvesties ,kā uzvarētāji, nevis nīkuļi, kas uzvaras izcīna jau pirms spēles uz papīra, un pēc zaudējuma vaino visu un visus, nevis sevi!

Tā kā ir ļoti interesanti lasīt cilvēkus, tādēļ mani grūti ar kaut ko pārsteigt, bieži vien jau esmu to vai to jau paredzējis! Dzīve atgādina filmas scenāriju!
2024-07-07 19:24

Vaukskis      Ārējais izskats jau gadsimtiem ilgi palīdzējies noteikt cilvēka personīgās īpašības.. . Ja zini un izproti sejas proporcijas, izmērus, nianses, var noteikt raksturu, būtību. Tā ir fenotipoloģija – zinātne, kas sasaista cilvēka ārējo izskatu ar raksturu, jo vairāk kā pusi no tā nosaka tieši ģenētika. 2024-07-09 09:32

RRAGANA      https://epadomi.com/lasitakais/25032015-ko_izskats_var_pastastit_par_cilveka_raks

“Bet ja cilvēks, pārveidojis ārieni ar plastiskās operācijas palīdzību?
Var samazināt gan ausis, gan pakoriģēt degunu, bet tad arī nedaudz mainās raksturs. Turklāt – jo agrāk veikta plastiskā operācija, jo izmaiņas indivīda raksturā būs ievērojamākas.”

Šajā sakarā atcerējos aņuku:
Sieviete raud, vīrs pametis, darba nav, bankrots makā, dzīve pusmūžā utt.
Pēkšņi viņa sajūt Dieva roku sev uz pleca-Neraudi. Tu esi labs cilvēks. Ej dzīvē! Tev viss būs! Priecājies un esi laimīga. Tev vēl ilga un gara dzīve dzīvojama 😇
Sieviete noslauka asaras, pasmaida un iet. Atrod darbu, nopelna brangu naudu, dzīvo zaļi, bet izdomā sevi uzprišināt, jo kavalieri strēķiem vien, cits aiz cita jaunāki. Uztaisa sejas plastiku, pievelk krunkas, nokrāso matus un ejot ārā no manikīristes kabineta, sievieti notriec auto.
Šķīstītavā sieviete Dievam prasa-Kāpēc es nomiru? Tu tak teici, ka es ilgi dzīvošu!😭
Dievs ilgi pēta sievieti, līdz beidzot atplaukst-Vai! Tā esi tu! Es Tevi nepazinu.😅
2024-07-09 21:02

Floriana      ...Ko var??? Pateik arejo izskatu un suka vai vins nav pidaras???....
Var pateikt arī, ka pidars, to visvienkāršāk ;)
un ļoti daudz sejas vaibsti, acīs, rievas norāda cilvēka raksturu!
2024-07-15 00:27

Kurbads      Tur var noteikt aptuveni uz 50%. Ir nācies pat brīnīties, jo skatos sejā tāda krimināla, tipa baidies, bet čuvaks normāls cilvēks.Par sievietēm, nu gan ir vāks, jo tur viss ir pateikts. Paskatos iepazīšanas saitu piemēram badoo ..tādas nelaimīgas+ citas ar baigām ambīcijām...Ja vēl pieslēdzies citos iepazīšanas saitos, kur darbojās mākslīgais internets, tad vispār vāks brīnos, ka cilvēki uzķeras .. 2024-07-17 19:19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu