Eiropas attiecības .

Skan jocīgi , bet tādu normālu mums pietrūkst . Tāda sajūta ka daļa dzīvo vai nu pieaugušo filmā , kur visas dāmas ir potenciāli briesmīgas , mantkārigās , nenopietnas vai arī otrādi gandrīz svētas ,īslamticīgās . Manu prāt pie visa vainīga ir vecā raksturu nesaderība , kas rodas pamazām . Tātad vai nu svētās pacietīgās kas pacietīs , jeb kuru rakstura nesaderību . Kopš Vudstokas laikiem ir it kā dalēji nopietnas attiecības , bez naudas un var būt bez šausmīgām saistībām , pa pusei draudzīgas attiecības . Īsajā versijā desmitās attiecības veiksmīgas un piektā laulība ilglaicīga . Kāpēc ? Ja ģimenē nav daudz bērnu , tad dabas māte iespējams ieslēdz ģenētisko daudzveidību , un to nevar tik viegli apstrīdēt . Ir procesi , kurus cilvēks nevar tā kontrolēt . Ģenētiskā daudzveidība ir tad kad katram bērnam savs tēvs , bet arī tad var būt normālas attiecības . Dabas māte ir dīvaina .

car_men      Palasot visu šo, atliek vienīgi piekrist, Māte Daba tiešām ir dīvaina. 2024-07-27 22:17

dabasmiilis      Par lejupslīdi sen ir pareģots, ka laikmeta beigās varu uz nosacīti īsu brīdi pārņems sātanisti, tad normāliem cilvēkiem būs jāslēpjas, jo tos medīs sātanisti, bet to armija sastāvēs no puskailiem un kailiem cilvēkiem[pilnas ielas tagad ar tādiem] - to mēs arī ikdienā redzam ar skaidru prātu un neapbruņotu aci - visas stambulas pedo konvencijas, psihenes frīki celti godā, birokrātija, mākslīgās krīzes un kari utt...Olimpiādē psihenes pacienti, pirms tam Eiropas futbola čempionāta noslēguma ceremonijā - ragaini atveidoja, tas ir sātanistu rokraksts, viņiem patīk nodot vēstījumus!

Tas viss ir pārejoši, galvenais pacietību normālajiem cilvēkiem - viss atgriezīsies savās vietās, sargiet sevi un savus mīļos!
Frīki aizies kopā ar savu saimnieku, bet cilvēki paliks!

🔴Nevajag vainot dabu pie cilvēku stulbuma un akluma!


🟢Bet runājot par rakstura saderībām un nesaderībām, par īstajiem un neīstajiem - studējiet sociotipus[socioniku], tur viss ir, ar kuru tipu ir pa ceļam[vienādo un duālo attiecības], un no kura jāmūk! Tur ir ļoti interesanti! Kuriem ar psiholoģiju un tās pazīšanu ir problēmas, tie tajos visticamāk tā arī neko vērtīgu nepamanīs!
-Visu to nezinot, saiet kopā nesaderīgi tipi, un tad beidz i sev, i otram nervus un dzīvi! Tad mūžīgie cietēji, bendē sevi un svēti tic, ka tas ir normāli, ka esi nelaimīgs[iestāsta sev, ka tā tak visi dzīvo! netic, ka var būt savādāk! pieraduši pie mūžīgiem skandāliem], normāli kad tev kāds pāri dara! Tāds Stokholmas sindroms!

Tieši tādēļ arī ir daudz neveiksmīgu attiecību, jo visu laiku uz neīstajiem tēmē, tā vietā, lai apsēstos un pastudētu, ko tieši tev vajag! Visbiežākā kļūda meklējot pēc vizuālā, tad ir pamatīgas auzas, šādi var arī narcisiem uzskriet, kuri sākotnēji prot tēlot svētos!
2024-07-27 22:18

dabasmiilis      13:20,
-Es nopietni pastrīdētos, vai viņa ir sieviete! [Par makaronu runājot!]
2024-07-27 22:21

Ljekainiitis      Armands Puče lieliski uzrakstījis:

Franči olimpiādes atklāšanā lieliski nodemonstrēja pasaulei, ka par gaumi un izpratni strīdas, un - tieši tas arī atšķir cilvēkus no citām dzīvām radībām… Tā tik vēl trūka, lai viņi izdabātu Romas pavairotajai pasaciņai par vakariņām, kurās piedalās studenti/ezotēriķi. Parīze nekad to nav darījusi!
Francija modernajai pasaulei un civilajai kārtībai ir iedevusi tieši tik daudz, lai varētu savā manierē atgādināt, kurš te raksta diktātu, bet kurš - diktē…
Kamēr miņjonu kloni pazemē mētāja šķēpus, kaut kur virszemē tika spēlēts uz liesmu pārņemtām klavierēm, bet Sēnā smieklīgi uzpeldēja pazudusī Mona Liza… Un visos Conciergerie pils/cietuma/muzeja logos stāvēja Marija Antuanete - turot rokās savu nocirsto galvu, viņa noskatījās uz pasaules atlētu slīdošajām laivām… Sportistu līksme uz upes bija tieši tāda pati kā tiem tur - uz tilta lēkājošajiem transvestītiem.
Godīgs pasākums, ko nevarēs ierāmēt. Rāmjiem domāta Luvra…
2024-07-27 23:58

Ljekainiitis      Un P.S.
Atklāšanas ceremonijā nav atsauce uz DaVinči “Pēdējais vakarēdiens”, bet gan uz Jana Harmensa van Bijlerta “Dievu svētki” (1635) – olimpiešu dievi, kas svin Tīsas un Peleusa kāzas, un Apollo kronēts galda centrā (ne Jēzus Kristus) un priekšplānā Dionīss.
Dāmas un kungi, dziļi ieelpojiet, tad atslābiniet savu stulbumu un laiku pa laikam atveriet kādu mākslas grāmatu (Bībele neskaitās), "jo, kā saka "Lasīšana ir fundamentāla!

Tā kā - dāmas un kungi, daudziem no jums rāmji spiež ... :)
2024-07-28 00:07

daris      Eiropas attiecības = viss mākslīgais . K/vai pirmais kas ir uzkrītoši - mākslīgais smaids. 2024-07-28 08:53

Bitiits      TikaiTu--- Agrs sestdienas rīts,bet Gunda jau kodienā.
-------------------------------------------------
Šķiet ,ka šī gunda ir tavs vientulības un tukšuma glābiņš.Nebūtu Gundas ,tev nebūtu ko nopļūtīt ar sava intelekta pārākumu)))--

:: Un kādā agrā sestdienas rītā kad visiem noskaņa ir uz augstāko noti ,tikai kāda TiakiTu alkaini un siekalaini blenž datorekrānā un gaida kārtējo aprunāšanas upuri Oho portālā.
Un kad jau gaidītāja šķīļ zibeņus un pērkoņus)) notiek brīnums.Uzrodas Gunda.))
Un ,...jā ,sestdiena jau sāka šķist visnotaļ zaigi un nomierinoši.
Un TiakiTu saliek kopā plaukstu pirkstus un izgriež ar lauzienu uz otru pusi , ar tādu krakšķi ,ka pamodina kaimiņa kaķi otrpusielas un sāk ,,bungāt pa taustiņiem !))Neko jaunu jau izdomāt nespēj,taču šeit galvenais ir pats uzdiršanas process ,lai vismaz kaut kā peceltos pāri Gundas tēmas būtībai.))Un lai to visu pastiprinātu un ,nedod Dievs ,viņu nepamanītu,
TiakiTu vēl vairākas reizes bakstās pa taustiņiem pastiprinot pašas svarīgumu un vienīgi pašas domu pareizību)))
Un --cik labi gan iesākas nedēļas nogale)))
Un dzīve pēc 50 tikai sākas ,nodomāja TiakiTu un iešļāca rīklē otrus 50 gramus pašbrūvētā)))
2024-07-28 15:04

Maskava13      Pilna Eiropa smadzenēs autorei!! 2024-07-28 16:59

True      Urluānisms iesoļojis arī daudzu latviešu galvās, viņiem pie visa vainīga Eiropa un ASV, lielam daudzumam no viņiem nav ģimenes, karo pret alimentu maksāšanu, skatās porņiķus, bet bļauj par ģimenes vērtībām, ciest nevar melnos savā zemē, bet bļauj par rusofobiju, nemāk nopelnīt naudu, bet pie visa vainīgi žīdi. 2024-07-28 17:36

Bitiits      Aha ..True --un tādam kā tev smadzeņu vietā saskābis urīns ,kurs visā vaino krievus..

tādi kā tu ir pārliecināti ,ka ""tieši krievi izgudrojusi oranžās revolūcijas ,apvērsumus citas valstīs ,citu valstu prezidentu likvidāciju ,piadarasu gājienus"" u.t.t.
Bet tu priecājies ,priecājies --soļo vienā solī pakalpīgi ar pidariem un citiem amorāliem kropļiem un vari saukt to par demokrātiju)))
2024-07-28 17:59

True      Man bitīti pietiek ar to redzu Latvijā, kur urla neapgūst latviešu valodu, vicina muhosranskas karogu, un nicina latviešus, bet tu kangar turpini laizīt urlām zābakus. 2024-07-28 18:50

Bitiits      true ..neko tu neredzi --tu esi akls un dumjš..30 gadu laikā Latvija ir tā nolaista ,ka ..
Ok ,iedomāsimies ..tiek deportēti pilnīgi visi krievi...(gluži kā tas 82 gadīgais ) un kas mainīsies?? NEKAS....Viss iet un ies uz leju...
un ja ,es ienīstu PSRS par to ,ka bija bezmaksas medicīna ,ka bija darbs visiem ,ka bija spēcīga izglītības ssitēma ,kurā skoloja par velti,ka bija īsta pārtika ,bez ķimikālijam,ka bija atbildība ,bija morāle,,bija vienlīdzība ..o ,ja,,par to tiek ienīsta PSRS .
Un esmu sajūsmā par šodienas Latviju ,kura pidarasi dejo rumpi -pumpi )))
2024-07-28 19:11

True      Es apbrīnoju tavu naivumu par pārtiku bez ķīmijas, par dakteriem bez konverta, par izglītību, un pīpliem kas to izglītību izgājuši, bet raksta nau. Apbrīnoju tavu brieža tupumu, kam šķiet ka kara Ukrainā nav, apbrīnoju tavu pakalpiņa dabu kurš atbalsta urlas, kas nicina tavu zemi.
Vai tu urlu pakalpiņ nepaskaidrosi šo fenomenu, kur urlas sevi uzskata par Latvijas iedzīvotājiem jo gan viņi gan viņu senči dzimuši Latvijā, bet viņi vicina muhosranskas karogu?!
2024-07-28 19:40

Bitiits      tu ,zābak ,un kas to karu Ukrainā izraisīja??
Tu esi tik sazombēts ,ka nejēdz cik stulbi tu runā
Un par konvertēm??tev neviens nespieda to darit--tā bija pa īstam pateicība..šodien pat maksas vizītē tev profesors dod mājienu par 1000 eu viņam uz ķepas
Un neraksti atbildi--tu esi pretīgs
2024-07-28 23:42

Labrador      Tikko saņēmu ziņas no Vācijas par eiropeiskām darba attiecībām. Darbinieks guva traumu , nonāca slimnīcā. Pie viņa ieradās uzņēmuma pārstāvis un sāka pārmest , ka nav paveicis darbu. Otrs gadījums - kravas auto vadītājs kļuva par smaga nozieguma liecinieku, izsauca policiju , sniedza liecību un , protams, rezultātā nokavēja kravas piegādi un saņēma atlaišanas draudus. Rietumeiropā bieži kravu piegāde tiek plānota absolūti ideāliem gadījumiem - kad uz ceļiem nepastāv sastrēgumi , ceļu remonti vai citi transporta kustību traucējoši faktori. Un visos gadījumos tiek vainots auto vadītājs. 2024-07-28 23:42

CoCoSan      Kāda laime, ka es to parīzes olimpisko sūdu neskatījos! 2024-07-29 10:36

Optimiste      Pateicoties ažiotāžai, olimpiādes atklāšanu brīvdienās noskatījos...un man patika👍, super, malači! 👍😀 2024-07-29 11:26

True      Bitīti es pateikšu tev šarikova pēctecim izlekt pa logu tu izleksi? Tad kura valsts uzbruka Ukrainai?
Neraksti atbildi. Par šo es labi pasmējos.
2024-07-29 11:28

Ljekainiitis      Koko - padumjo ļaužu tradīciju turpinātāja ? Neredzēju, bet man ir viedoklis ... 2024-07-29 13:40

CoCoSan      Ļekainais, es tak neteicu, ka esi izkūkoto smadzeņu tradīciju turpinātājs.
Nu arī tv skatās ne īpaši jauni ļaudis, bet tas jau saprotams.
Netā bija atsevišķi foto, atsevišķi virsraksti, lai saprastu, ka pareizi esmu taupījusi savu laiku uz to, kas man nav vērtīgs.
2024-07-29 14:19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu