Vai kāds šeit ir iepazinies ?

Esmu oho daudzus gadus,tagad cits profils,bet raksta tikai precēti un jauni Alfonsi, tiešām nav neviena nopietna ,brīva vīrieša?

008      Tessa, arī brīvdienu attiecības kādā brīdī var apsīkt! 😉 2024-09-17 22:50

fargo      20:46
ko lai saka, muktiana, nepareizs iespaids radies. tu saldā balstiņā mēģini mani nolikt gar zemi reizi etak piekto, cauri gadiem. varbūt jāsumina par pūliņiem?
paņem 50 eiro banknoti un tev atsūkās. gribi aiz stūra, gribi mašīnā.
tā ir burtiski sievietes cena. mūsu dienās, dabūt seksu vīrietim, kam nav cauras kabatas ir... 20 minūtes?
cik ilgi ir randiņu sarunāt? vakars. es tā pieņemu, ka tagad tas paņems vakaru. varbūt tagad tā vairs nav. ok, varbūt.
my point still stands.
sekss ir lēts. lohi visu laiku tarkš par seksu. kāpēc?
viens, skuķi ar viņiem manipulē, jo viņi ir tie kadriņi, kā tur šitas orgasmiņotājs, aizmirsu kā sauc.
ir otrādi, sievietes ar tevi grib nokļut tuvās attiecības. uzsveru vārdu izvēli - tuvās. viņas grib būt daļa no tevis. tas nav sekss. tas pats par sevi.
tas nav labi. tā nav jābūt, nekad. bet kad tu saki ka puiks ir izsalcis no seksa 40+ gados... vai nu tu runā par lohu vai tu nezini, ko runā.
sievietes pašas piedāvā. raksta. tu vnk nezini, ko tu runā.
kad atraidi, tad "tu pediņš, zilais" es.. nē. it kā mēs būtu no citām dimensijām.

atmiņā ienāca sižets:
https://www.youtube.com/results?search_query=clint+eastwood+unforgiven

vīrieši tiešām ir vienkāršas būtnes, bet citā ziņā kompleksas radības. dzīve nav par seksu. to gribas, bet tas tev ir kad tu tam nedzenies pakaļ kā aptracis trusis. dzīves paradokss.
2024-09-17 23:21

fargo      pat pati doma manipulēt ar seksu ir savā būtibā absurda.
uzticama, uzticīga sieviete vai vīrietis ir kā īpaši ziedi tavā darzā. uz tā nepaklūp, nejauši staigājot pa ielu. tā nav nejaušība, tā ir attieksmes un arī ticības balva.
pati doma, ka cilvēks ir vnk seksa pēc... nu, tad tadi kadri un kadrienes tev ir.
2024-09-17 23:54

Blackwolf      Redzu ,ka bābām joprojām balto zirgu priņču sindroms--sačakarējušas sev un kadam citam vīrietim dzīvi--tagad meklē to pati nezin ko ,bet nevar nomierināties to nedabujušas..bābas gaudo ,ka neesot vairs īstu vīriešu--paskatieties spogulī--vai vīrietis var tevī redzēt istu sievieti))??Diez vai))
Pēc 35+ vientuļās jau pārvērtušās stervās ,ar savu raksturiņu ,iegribām ,izdarībām ,citu pamācīšanu un morāles lasišanu.Te kāda vīriešus uzsvērti nevcienīgi sauc par pļerdakiem ,bērnus par uzpiseņiem ,vel kādas pamāca tadas pašas kā pašas.Un rezultātā ..visi vīrieši ir cūkas "",jo TĀDAS nevienam virietim nav vajadzīgas.vēl kads paradoks--sievietes ņaud ,ka vīrietim vajag tikai to un neko citu..))) taču nevienai sievietei nebus vajadzīgs vīrietis ,kuram TO nevajag .Un būtībā ,kad jums bābām dzĪve jau strauji iet uz saulesrieta pusi--jums ir pilnigs bezceris kaut ko NOGRĀBT.
KO TUR DIEVS IT Kā ESOT TEICIS PAR LEPNĪBU??))) te viena klukste kaut ko runāja par maxim maisiņ parkošanu---šeit pat kristalbumbā nevajag skatīties--tādai sods par sūdīgu padzīvotu dzīvī šai saulē--palikt vienai līdz kapa malai)))
2024-09-18 01:40

Epifanija      A priekš kam precētām vajag brīvus vīriešus, maucībai? Te jau esot visas precētas un tikai izklaidējoties, tieši tādus esat pelnījušas - izklaidei! 2024-09-18 07:28

Vaukskis      .. Ir, bet acīmredzot jaunākām vajag atraktīvākus tipus! 2024-09-18 08:52

Muktiana      fargo. nemēginu nolikt, bet radās tāds iespaids no Taviem iepriekšējiem postiem. Bet varbut kādu niansi palaidu garām, jo Tavos tekstos lasāmas pretrunas- ,no vienas puses, tikumības sludinātājs un paraugvīrs, no otras puses, dziļš sašutums un pārmetums sievietēm, ka viņas nedod vismaz 4x nedēļā. It kā sieviete butu kāds robots, kurai butu pienākums gribet un dot savu miesu. Pati doma ir vnk amorāla. Lai gan laulibas dzive ari to nozime, ka varbut pat tad, kad negribi, ir jadood nauda un sex, bet varbut nav jaspiež no viņa 4x. Vel stulbak pirms laulibam jau klaret:" Man vajag 7x nedeļā". Vairak jauztraucas, nevis, ka nedod 4x, bet ko virietis ir oalaidis garām attieksmē, ka partnere vairs negrib, ne tikai 4x. Sexa verdzeni vajag meklet citur, nevis dzives partnerē. Tu aizskari temu, ka tagad ari sievietes uzmacas un pieprasa sexu. Ir dzirdeta tada tendence, taču tā nav dominējoša. Musdienas arvien vairak ir alkoholatkarigas un nimfomanes- sļima sabiedriba, nevesalas psihiskas nobides. Otrkart, motivs atskiras. Sieviete ne tik daudz sexu grib, cik, dodot sexu, grib tā iegut virieti ari arpus sexa.Virietim- fiziol.process. Sievietei lidzeklis iegut no virieša naudu vai attiecibas. Un nimfomanes- jutas vertigas, ja vismaz sexu ar vinam grib, kaut nedaudz,sajust, ka ir dzivas, gribetas un miletas. Un sexu grib ari tad, ja siev.ir iemilejusies vai bernu velas. Ja tas pariet, jameklē vaina pāra attieksmē vienam pret otru ārpus sexa vai berna jaut.nav aktuāls. 2024-09-18 08:58

Pticka      zin es 67 gados priecātos, ka man jauni džeki vai alfonsi raksta..
bet jā, es šeit iepazinos ļoti veiksmīgi kaut neuzskatu, ka tā ir laba ideja iepazīties šādās vietnēs :)
2024-09-18 09:00

Muktiana      iemesls sexa negribēšanai var but arī tāds, ka vīrietis pārāk maz pelna un sievietei zemapziņā ir signāls, ka šis vīrietis nebūs pēcnācēju apgādātājs, tad sex bauda bloķējas. Varbūt vīrietis ir neuzticams, nepalīdz ikdienā ( vai atkarības)- atkal bloķējas vēlme uzticēties, atdot savu miesu, būt gatavai uzņemt jaunu pēcnacēju un vispar but tik tuvai ar tik prātam nepievilcīgu vīrieti. Tikpat labi vaina varbut vīrieša izskatā - apresnējis vai citādi nepievilcīgs. Vīriešiem tak arī lielai daļai svarīgs izskats priekš iekāres. Tā ka sexu tiešām sieviete var negribet, ja vīrietis ir vājš citās disciplīnās- pārāk maz pelna, nav ar apgriezieniem, egoistisks, neuzticams,skops vai nekopj sevi. Tātad jāuztraucas, kurš no pedejiem faktoriem pie vainas, nevis , ka 4x nedod. Otrādi arī var but- ka sieviete grib, bet virietis negrib. Ari iemesli var but dažādi - partneres izskats, pašam problēmas, cita patīk, varbūt strīdi..Strīdi un aizvainojums, ja tiek auklētas negativas domas par partneri arī nosit libido. Protams, vieglak brēkt par sexa nepietiekamibu, nevis saprast, ka nav saņemts tāds apsolijums, ka katram obligāti visas dzives garumā būs no partnera dodošs un gribēts sex. Tad jāstrādā ilgtermiņā pie saviem trukumiem un jāmācas atturēties. Nu jā, jaunu, dzives apmaldījušos nimfomani vieglāk atrast. 2024-09-18 09:44

fargo      08:58
muktiņ, ne es sašutu, ne pārmetu. es citēju asv laulāto un nelaulāto kopīgo statistiku intīmajā dzīvē. es rakstīju to, par ko daudziem vīriešiem ir ļoti naivi uzskati. par to, ka viņiem būs nebeidzamas seksa atrakcijas dekādes uz priekšu. nē nebūs. un kārtējo reizi ir tieši tā, kā es saku. (ar laiku biš piegriežas to pravdu matku rubīt, teikšu kā ir, arī kļūdīties gribās, labā ziņā)
bet kad mana privātā dzīve aizies pa burbuli kā titāniks, vari būt droša tu uzreiz zināsi, man te pietiek labvēļu-sieviešu, kas tikai gaida, kad tai gadījumā varēs pa pasauli salūtu šaut gaisā, tā ka tu dzirdēsi, točna nepalaidīsi garām. citādi, dzīve joprojām rit savu gait normāli, mīla mijas ar kašķiem un dzīve joprojām uzvedas kā zebra - ar savām melnām un baltām strīpām, priekiem un bēdām, par ko arī esmu pateicīgs un dzīvi nenolādu, bet pēc iespējas par to pateicos, jo tā ir dāvana. vismaz man.
2024-09-18 11:39

Agate24      Sigvards60 Ja jūs tur kopā saskriešanās sex, tad es nebrīnos...pilna pasaule te tādu. 2024-09-18 18:38

Agate24      Kāds ir iepazīšanās mērķis? Šis jautājums visu ižlšķir...vajag vai nevajag. 2024-09-18 18:40

Emma45      2024-09-17 22:50
Kā tad!
Pamēģinātu tur apsīkt, tādu velnu ieraudzītu, ka pat iepīkstēties neuzdrošinātos.:)
2024-09-19 11:35

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu