Kā apsveikt draugu Valentīndienā?

ka lai apsveic,valentindiena,draugu?Jūsu ieteikumi!!!

Jo9      ooo, cik laicigi... ietinies sirsninju davanu papira un apsien banti... :)

cecilia      Valentīndiena nāk! Glābjas, kas var!!!!

fridaydim      nokrāso viņa bmw maigi rozā.

sauliite_spiid      Iespēju apsveikt draugu nu gan ir tik daudz, ka visas nosaukt nemaz nav iespējams! Kurš cits labāk pazīst viņu kā Tu pati? Dāvaniņa var būt gan nopietna, gan nenopietna, turklāt maksāt dažus santrīmus...

Jo9      10 balles fridaydim par ideju - super....

_never_      zb, godavaards visas valentiindienas un visu sveeto dienas!

oooo      Nu man skiet, ka Valentindiena vispar domata pamatskolniekiem, kas pirmo reizi buchoties sataisijusies un tad nu ir viena diena, kas uz to briesmigi iedrosina. Tfu! Es, godigi sakot, ipasi prieciga nebutu, ja mans dzeks mani apsveiktu Valentindiena.

kichiigaa      ...pienjemu, ka ir cilveeki, kuri vispaar neatziist sveetkus, paarsteigumus utml., man patika, kaa nesen paardomu stuuriitii, par Jauno Gadu, izteicaas Ermijs, ka tikai lopiem nav sveetku, gan jau ka vinjiem arii ir taa sajuuta:)...bet kaa lai apsveic?,vai Tev negribeetos - pashai to izdomaat...tas jau ir process, kuraa ir sava jeega un miiljums ielikts, nu ja galiigi nav ideju, usraksti - personiigi, varbuut, varu ko pasviest...:)

msz      no sirds

pooh      njus, nevaru tieshi pateikt, bet domaaju, ka noprati ;)

kaika      visas taas sirsninjas ,manupraat,ir banaali,nju man patiktu erotiskaa masaaza,veelams divataa:))

J_F_F      Un Striptīzdeju neviens vēl nav ieteicis?! Kā tad tā??? Tā tak te ir visnotaļ iecienīta dāvana mīļotajiem vīriešiem.:-)))

ilzzzite      Man vispaar ir parasti probleemas ar daavanu atrashanu jebkuram viirietim:)))Bet vispar jau laikam jaaizdomaa kaut kas jauks no sirds:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu