kadam(ai) ir sanacis iepazīties internetā te?

Kadam(ai) ir sanacis te atrast cilveku, ar kuru nu jau gimene izveidota, beerni sarazhoti un kopuma viss ir vienkarshi ideali?
P.s. tie kas dzivo kopa paris meneshus vai dazhus gadus, nav precejushies- neskaitaas !

planerdelta  Neko nezinu par shejienieshu privaato dziivi, jo nevienu personiigi nepaziistu no shejienes, bet kaa nesen viens viedais teica "appreceeties nav gruuti, gruuti ir sadziivot". Tieshi taa arii domaaju. Gan jau izbadeejushies shejienieshi pie beerniem tiek un apprecas, labaak Jums buutu pajautaat, kaa vinji taalaak dziivo? Vai ir apmierinaati ar te sadabuuto, u.t.t. Tad veel jaapieskaita taas "gjimenes", kuras buuveetas uz "ups, mums buus beerns, esmu staavoklii".

planerdelta  Interesanti bija palasiit, ko vieteejie domaa, bet shis paarcirta visus un droshi, ka ir vistuvaak patiesiibai un nospiedoshaakajam vairaakumam:



liksma personīgā pieredze 0 1 Es šeit satiku otru pusīti.Bijām laimīgi 6 gadi. Tagad viņš atkal šeit meklē jaunas seksa izklaides."

jurks  Internetam piemīt kaut kādas pārdabiskas spējas piesaistīt cilvēku, dot cerību, aizstāt īstenību, izjust saviļņojumu ieraugot ziņojumu, ka ir pienākusi vēstulīte!! Mēs jūtamies kā notikumu epicentrā, un viss šeit notiekošais ir daudz nozīmīgāks, kā reālajā primitīvajā pasaulē!!! Ja mēs salīdzinām ieguldītos līdzekļus un cilvēk stundas pret to rezultātu, tad sausais atlikums ir niecīgs! Bezgalīgi plašās iespējas, ko piesola mums tehnoloģijas, mūs ir apbūrušas, izmantojot mūsu vājības, ļauj mums turpināt dzīvot sapņos un gaidīt brīnumu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu