Kas ir "vecums" un ko ar to iesākt

Labrīt, tauta!
Palasoties PA, šķiet, ka sadaļas "Attiecības, psiholoģija" diskutētāji pārsvarā ir nobrieduši ļauži tā ap 50/60. Pēc idejas šajā vecumā jau ir zināma dzīves pieredze, izdarīti daži secinājumi, vairāk krunku arī smadzenēs... Tāpēc jocīgi, ka šie viedie cilvēki nereti sparīgi noniecina citus tā paša vecuma līdzcilvēkus. Pat tāda kā agresija attiecībā uz briesmīgo vecumu "50+".
Bet, ja maķenīt padomā - cilvēks līdz 20 skaitās bērns, ap 25 viņu sāk pamazām uztvert nopietni, bet ap 40 uz viņu jau sāk aizdomīgi lūrēt kā uz "pavecu". Iznāk, ka pilnvērtīga dzīve ilgst 15-20 gadu? Jūs ko, mīlīši, nopietni?!
Varētu padomāt, ka 50 gados svinīgi jāuzvelk baltas čības un jāliekas mirstambedrē?
Un bez tam labvēlīga komunikācija, domājams, iepriecina jebkāda vecuma cilvēkus. Vai arī es kļūdos?

Emma45      Ja runa par vecumu 50/60, tad ir vēl 1 liels pluss- nav vajadzības dzert pretaugļošanās tabletes. 2022-11-27

VECA_PIEPE      uz to #13:08
"Top laiks līdz 30, pēc 30 viss strauji iet uz leju, jo arī izskats vairs nav tas."(c)
_______________________________________________________________

Torpedo, Tu to saki par sievietēm? :D

Paklau, veco zēn, kad Tu pēdējo reizi dzīvu sievieti esi redzējis un kad bēdējo reizi viņai esi pieskāries? Takš beidz tos porņikus lūrēt un sāc ar pilnu krūti reālu dzīvi baudīt,...šādam pasākumam, ja paveiksies, tad dzīve vēl kādu laiku dāsni Tev iesvērs!
(sirsnīgi iesaka)
2022-11-27

gobis      bet Kikabidze dzied:
Мои года - мое богатство ...
2022-11-27

TikaiTu      20.33 miers2, toties veci onkulini lepojas ar savu dabīgo skaistumu ; plikiem pauriem ( atkrīt krāsošanas problēma) , ar resniem alus vēderiem ( uz tādiem nevienus legingus neuzstives virsū ), daudziem arī zobi atgādina vecu sētu... 1/2 ...Zini ko- katram no jums dzīvību ir devusi sieviete un arī jūsu mātes noveco... tā,ka nevajag "aplikt" visas,ja nepatīk kāda konkrēti! Pilnīgi noteikti, ka Tev līdzīgie izvēlētos sievieti,kurai sirmas,sen frizieri neredzējušas, matu lēkšķes kristu pār nekoptu seju, kuras rokas manikīra vietā rotātu " glīti" apgrauzti nagi, kājas būtu spalvainas un no padusēm regotos pamatīgi kušķi un koptēlu pastiprinātu sasvidusas miesas aromāts....Ka tik ne tā! Jums visiem tādas prasības,ka tāda princese vēl nav dzimuši kādu jūs vēlaties! Miers,sāciet vispirms ar sevi! 2022-11-27

AivarsN      Bērnībā cilvēks mācās, jaunībā dara, bet pēc tam ir nepieciešami vairāki gadu desmiti, lai novērtētu sadarīto un mēģinātu vismaz kaut ko vēl izlabot. Ja 50+ jau skaitās vecs, tad kas ir 90+? Aizvēsturisks? Mans tēvs pirms nedēļas nosvinēja 90 gadu jubileju un tāpat vēl jūtas labi, atbilstoši savam vecumam. Katrā vecumā ir savi, tam atbilstoši dzīves uzdevumi. Mūža otrajā pusē ir jau uzkrāta pietiekama dzīves pieredze un gudrība, lai to nodotu bērniem un mazbērniem. Ja nekas prātīgs nav aizķēries, ar ko varētu dalīties, tad jau nu gan laiks nosists veltīgi. Daži tūlīt teiks, ka ir citi laiki, viss strauji attīstās un ka mūsdienās bērni gudrāki par vecākiem. Dažādas ierīces bērni tiešām pārzina labāk. Taču ar dzīves pamatzināšanām, mūsdienās ir tieši vēl bēdīgāk kā tas bija senāk. Tāpēc vecāku, no paaudzes paaudzē pārmantotās un pašu uzkrātās zināšanas, ir īsts dārgums un vienīgā izdzīvošanas iespēja visai cilvēcei. Izglītības sistēma jau sen vairs pilnvērtīgus cilvēkus nesagatavo, jo tāds nav tās uzdevums.
Ko vecāki cilvēki dara šeit? Bet kur gan vēl labāka komunikācija ar vienaudžiem kā PA? Nu un jaunie arī reizēm no tā var ko mācīties. Vismaz kā nevajag darīt.
Ar ko atšķiras attiecības jaunībā, no attiecībām mūža otrajā pusē? Jauniem un nepieredzējušiem tā īsti jau nav par ko parunāt. Tāpēc vairāk spiež uz seksu. 50-gadīgie jau var sarunāties kaut līdz rīta gaismai un vienalga vēl daudz paliks neizrunāts. Protams, ir izņēmumi, kuriem nekad ne par ko nav radusies interese un tāpēc arī sarunāties tā īsti nav par ko.
2022-11-27

miers2      >tikai tu
Ko lai saka - katru dienu esmu cilvēkos..ir iespēja vērot un salīdzināt. Man nav nekas pret šīm sirmajām džusēm, kamēr viņas man liek mieru. Savu vietu šai lugā es zinu un nelecu augstāk par sēžamo vietu - ir jau daudz mīlēts un daudz palagu saburzīts - ko vēl gribēt šai rāmajā dienā tādu neparastu? Ja nu vien tik, ka mīkstumu ēdot, man garozas nemiedz ar aci :)
2022-11-27

LaskovijMerzavec      21:27 ... man ir skaidrs, ko no manis grib 20 gadus jaunāka.

Par to ko sievietes var uzfrishinat ... vari man nestastit, bet any way...30 gadu vecuma netrūka ne vienaudzes ne jaunakas, maksimums 5 gadi vecāka un tad jau ko tik veca.

Tad vnk atliek tadi, kuriem nedod, ne sievas, ne vienaudzes, ne jaunakas, tad atliek m*ukas vai ari vecmaminjas.
2022-11-28

Emma45      07:46
Paņemam kvadrātu.
Tu un 20 gadus jaunāka: tev vajag seksu un tas ir,-nauda.
Meičai vajag naudu, viņa cerams to dabū, bet sekss viņai ar 50 gadīgu so so.
Jauns, precēts džeks, viņam vajag seksu ( sieva dod, bet ne tik daudz cik solīja pirms zagsa), viņš to dabū, cerams labu, jo citādi netiktos ar vecāku sievieti.
Sieviete 50+-viņai vajag labu seksu, tas ir.
Grozi kā gribi, bet sanāk, ka kopumā vinnētājs gan naudā, gan baudā ir otrais pāris.
2022-11-28

LaskovijMerzavec      09:34… pirmais pāris ir skaidri saprotams, pie tam tie veči kuri var atlauties 20 gadus jaunāku ir labā, ja ne labākā formā par tiem, kas uzkapj uz 50 gadigas, jo ar saviem ienakumiem un formu neko labaku nevar dabūt!

Bada laikā ari mušas ēd, tads tautas teiciens!

Un būsim godīgi - foršām sievietēm nav vajadzigi precēti virieši! Dēlj kā - seksa kkur slapstoties??? Kadēlj - ja to var dabūt katru dienu un ar bonusiem!
2022-11-28

av2      Abiem dzimumiem ir cilveki, kas sevi uztur labaa forma, un ir tie/taas, kam viss vienalga, ar gadiem. Ko varat cepties. Sievietes nezinkaapeec te tik lloti uzsver, ka vinnas vairaak ruupeejas par sevi. Hmm, laikam jau atkariigs ar kaadam aciim skaties uz pasauli sev apkaart, to arii redzi.
Riktiigs vecums ir tad, kad tev vajag kaadu, kas tev.... paliidz dziivot jau. Tad ir taa, kaa ir...A taa, 40-50-60 , par ko iisti uztraukties? Veseliiba, jaa , taas vareetu buut viens.
2022-11-28

donKihots      Par laimi visiem reiz pienāk tas vecums, kad no "vecuma" nav bailes un nav arī par to kauns. Dzīvē ir pietiekami piedzīvots daudz citu sūdu, lai satrauktos par neizbēgamu vecuma iestāšanos. 2022-11-28

Emma45      LM, ko tevi tā tas precētais satrauc, baidies, ka znots laiž pa kreisi?:)
Nesaku, ka visos gadījumos jaunie mīļākie ir precēti. Es gan laikam izvēlētos precētu, jo mazāk izredžu STS saķert, no sievas gan jau ka baidās. Bet kopā uz teātri vai koncertu tāpat neiet ne vecenes ar jauniem puišiem, ne jaunas meičas ar veciem večiem. Nekad šādus pārus neesmu redzējusi.Tā, ka vienalga, precēts vai pusprecēts, tas ir, ar draudzeni-vienaudzi kuru kopā dzīvo. Stāsts par to, ka sieviete pēc 40 tiešām neslikti dzīvo.
2022-11-28

LaskovijMerzavec      Aha, stāsts par to, ka sieviete krietni pēc 40 neslikti “batonus” visiem karina, par to neslikti dzivo un ka 20 jaunàki kniebties skrien pie vinjas!!! :) 2022-11-28

TikaiTu      LM, tas būtu sarūgtinājums,ka 20 gadīgās neskrien kniebties pie veciem onkuliņiem ? 🤔 2022-11-28

Bazhix      Vispār jau sabiedrībā krietni biežāk ir redzēti veci onkuliņi ar 20 gadus jaunām draiskulēm, nekā 50 gadīgas lēdijas ar 20 gadīgiem "ērzeļiem" :) Iespējams, ka 50 gadīgām lēdijām vnk nav laika sabiedrībai, jo viss laiks ir aizņemts ar citām, daudz privātākām lietām :D 2022-11-28

TikaiTu      Nesen veikalā redzēju populāru un sabiedrībai zināmu mūziķi...vīrietis ap gadiem 68. Normāls vīrietis,izskatās atbilstoši savam vecumam,bet ar viņu kopā bija par gadiem 30 jaunāka sieviete.... It kā kopta,bet zilgani sārtā sejas krāsa un izplūdušie sejas panti uzreiz nepārprotami liecinaja par alkoholismu. Arī tad viņa bija alkohola reibuma un bija diezgan pretīgi vērot kā viņa trinas ap šo kungu...lai tikai visi pamanītu ar ko viņa ir kopā. Vīrietis uzreiz likās tāds nožēlojams un varēja just,ka arī pats jūtas neērti.....Gadu starpībai nav nozīmes,ja vien cilvēki kopā jūtas labi,bet ir situācijas,kad šī starpība vairāk izraisa nožēlu. Tāpat kā sieviete 50+,kura "nograbusi" kādu studentinu....jauns džeks ar omes vecuma sievieti.... nožēlojami. 2022-11-28

LaskovijMerzavec      TikaiTu …. varu vēlreiz atkartot, ko jauna sieviete varetu gribet no vecāka virieša ir skaidrs un tur diskusijas nav un tādas arī ir pieejamas.

Es tikai uzsveru, ka tapat ir skaidrs, kādēlj tie precetie jaunekli uzlec 50 gadigai virsū un tas nav nekas glaimojošs!
2022-11-28

Epifanija      Kur tad nu šie uzlec, gan jau nemaz tā vēl aptvert nepaspēj, ka ir pašiem uzlekts virsū!?😂 2022-11-28

tracer      Oij.oho leceejas..nesmiidiniet:D..kaa tad...shitaas tik veestulees leceejas:D 2022-11-28

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu