Kā būtu jāsoda cilvēks?

Kā būtu jāsoda cilvēks, kas tagad publiski atļautos pateikt, ka viņš uzskata, ka Krima - tā ir Krievija?

Ljekainiitis      "Vai tagad simtiem NATO algotņu nenotiek galvas Ukrainā? "

Jā, NEVIENS NATO algotnis nav galvu nolicis. Ir brīvprātīgie, no kuriem ir kritušie. NATO karavīri ir tikai instruktori.

Pārējais vispār ir buļla kaka. Tik stulba, ka par šo pat OHO administratoriem nav vērts.
ziņot.
2022-12-01

Ljekainiitis      Dvinsky: vārda brīvība ir līdz šim te:
Klrimināllikums
74.1 pants. Genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru un kara nozieguma attaisnošana

Par genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma publisku slavināšanu vai īstenotā genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma, tai skaitā PSRS vai nacistiskās Vācijas īstenotā genocīda, nozieguma pret cilvēci, nozieguma pret mieru vai kara nozieguma pret Latvijas Republiku un tās iedzīvotājiem, publisku slavināšanu, noliegšanu, attaisnošanu vai rupju noniecināšanu —

soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu.
2022-12-01

Raivis_1977      Runājot par Krimu! Krima pēc senajām vēstures liecībām ļoti, ļoti senajos laikos piederēja Ukrainai kā jau viens vēstures skolotājs man vēstija.. Bet pēc tam jau aizgāja tā lieta tik tālu, ka cīnījās tur dažādas rases pa to teritoriju.
Un teritorija ir visai pievilcīga ar dažādām skaistām pludmalēm un pat ļoti volinoša atpūtas tūristiem un ļoti ienesīga vide arī ar izrakteņiem kā arī (pati Ukraina)!
Krimu neviens nav dāvinājis nevienam. Tā pieder Ukrainai.
Taču krievi var tikai maldināt savus iedzīvotājus un savu jaunatni ar saviem populistiskajiem iedomu gājieniem uz ko viņi ir diezgan naski, un (tas savukārt viņiem pat izdodās), tik tālu, ka paši sāk maz pamazām ticēt tam!
Jo galvenais ir jābūt vēlmei, un tālāk, un tālāk demogoģija ņem virsroku pāri lietām un saprašanai jel kādai!
Viņi jau vienu brīdi tiecās ieņemt Azerbaidžānu un Gruziju. Bet īstenībā viņiem nav ne samakas nekādas no to zonu piderības, vai kaut daļējas piederības, izņemot agrākējo PSRS pastāvēšanu.
Tā kā Abreni savlaik senatnē Latvijai uzdavināja krievijas cars, tad vienu brīdi deputāti samulsa un nolēma, un tiešām bija tāds kā laiks par to, ka lai tik liktu mūs mierā, tad atdevām atpaka krievijai, un lai tad mūs liek mierā!
Bet patiesībā Latviju kara laikā šausmīgi izzaga, ļoti daudz zeltu izzaga no Latvijas, un ne jau nu vācieši bet tieši gan krievi.
Vēl tiks lēsts vēl par vispārīgiem kara laika zaudējumiem par 1941gada posmu kādā NATO tribunālā kkaut kad ...
2022-12-03

AivarsN      Var jau tos ārzemju karotājus dēvēt kā grib. Algotņi, vai brīvprātīgie. Tikai kaut kā ļoti maz ticams, ka desmitiem tūkstošu cilvēku tagad Ukrainā par pliku velti gatavi ziedot savas dzīvības. Labi tur poļi, cer atgūt vismaz to daļu Ukrainas, kas viņiem agrāk piederēja. Bet angļi, amerikāņi? Vai uz cilvēkiem šaut ir aizraujošāk, nekā uz lauvām Āfrikā? Labi tur apšaudīt kādu Āfrikas cilti, kura pat nav spējīgi pretoties. Bet Krievijas armija ir līdzvērtīgs pretinieks, ar kuru dažiem jau bija iespēja iepazīties Sīrijā.
Kā gan Krima varēja piederēt Ukrainai, ja tāda Ukraina pat nebija vēl ieplānota? Kurā gadā pirmo reizi oficiālos dokumentos tiek pieminēta tāda tauta kā ukraiņi, nemaz nerunājot par valsti? Tieši tāpat kā senāk daudzas citas Krievijas kņazistes tika atdalītas un sakūdītas pret pašu Krieviju, tā arī pavisam nesen Ukraina. Tikai tādā veidā parazītiskajiem okupantiem, daudzu gadsimtu laikā izdevās sašķelt un iekarot visu vienoto baltās rases impēriju. Pārrakstīja vēsturi, visām atšķeltajām kņazistēm sadzejojot diženu vēsturi, kamēr pašai Krievijai pat tūkstoš gadu nepiešķīra, no tiem vairāk kā 600 000 gadu, kopš baltā rase apdzīvo šo planētu. Pat pēdējo kalendāru, kuru aizsāka pēc uzvaras pār Ķīnu pirms 7531 gada, viltvārdis Romanovs ar steigu nomainīja. Visus šos gadsimtus centās sadedzināt visus oficiālos dokumentus, kartes un grāmatas, lai tikai nākamās paaudzes neuzzinātu savu īsto izcelsmi. Vēl pavisam nesen aizdedzināja lielāko Krievijas bibliotēku, lai tikai likvidētu savāktos faktus par Velesa grāmatu. Kas vainīgs, tas bailīgs. Un okupantiem patiešām ir nopietns pamats baidīties, jo atbalsta viņiem jau vairs nav.
2022-12-04

AivarsN      Bail no cietuma? Nu jā, protams, pūst okupantu stabulē ir ekonomiski izdevīgāk un arī drošāk, vismaz pagaidām. Bet vai sirdsapziņa nekad neierunājas? Vai tā jau ģenētiski ir atslēgta kopš dzimšanas?
Genocīds, noziegums pret cilvēci? Nopietni? Vai vismaz kāds no galvenajiem organizatoriem un sponsoriem jebkad ir ticis sodīts? Vai tas miljardieru klubiņš, kura vadībā notikuši visi kari, revolūcijas, medicīniskie noziegumi, ir saņēmis vismaz sabiedrisku nopēlumu? Protams ka nē. Viņu vietā sodu saņem tikai izpildītāji un tad arī tikai paša zemākā ranga, kamēr galvenie vainīgie tikai kļūst arvien bagātāki un ietekmīgāki. Vai debīlajam Bilam jau sen nepienācās mūža ieslodzījums par miljoniem cilvēku, tai skaitā ļoti daudz bērnu slepkavību ar medicīniskām metodēm? Vai Švābam par saviem murgojumiem, kā samazināt iedzīvotāju skaitu un pakļaut atlikušos, nevajadzēja jau sen sēdēt? Bet nē taču. Drīzāk likvidēs tos, kuri to ārprātu cenšas apturēt.
2022-12-04

LaskovijMerzavec      AivarsN … Tu gribi dzivit tādā sūdu bedrē, kā Krievija?

Vai Tu gtibi lai visi dzivo tādā sūdu bedrē, kà Tev ir (pec tautas nostāstiem) ?
2022-12-04

AivarsN      Krievija ir tāpat okupēta kā pārējā pasaule, bet tikai daudz vēlāk. Tāpēc Krievijas iedzīvotājus vēl nav izdevies pilnībā pakļaut un pieradināt pie gejropas debilizējošajām ,,vērtībām". Un tieši tāpēc tieši Krieviju, parazītiskie okupanti visvairāk ienīst un terorizē. Kurā vēl valstī pēdējos gadsimtos ir bijis tik masveidīgs slaktiņš, kā Krievijā pēc Oktobra revolūcijas? Pret kuru valsti vēl vairākas reizes ir tikusi sūtīta apvienotā Eiropas armija? Suvorovs pabeidza vēdiskās civilizācijas sagrāvi un tālāk jau Napoleons, 1. un 2. Pasaules karš. Tieši tāpēc sen izdresētajām Eiropas tautām vismaz vēl pagaidām ir atļauts dzīvot ievērojami labāk, uz Krievijas un citu koloniju lēto resursu rēķina. Bet tas nebūs ilgi. Nav jau vairs PSRS, dēļ kā vajadzēja izrādīties. Tagad prioritātes tiek piešķirtas Ķīnai, bet Eiropa tiek utilizēta. Uz kara rēķina tiek sadārdzināti resursi, bet visa ražošana, neizturot konkurenci, pārceļas uz Ķīnu. Bet Ķīna savukārt ļoti labprāt sadarbojas ar Krieviju. No Krievijas degviela, bet no Ķīnas uz Krieviju, tehnoloģijas un jau neskaitāmi kopuzņēmumi, sevišķi autobūvē. Vācijas un pat Japānas jaunākie auto modeļi šogad Ķīnas izstādē, nespēja sacensties ne ar cenu, ne kvalitāti, ne tehnoloģijām. Ķīnieši vairs nedod Mersedesam mikroshēmas, jo liek tās savās automašīnās. Bet bez tām, 100 000$ vērtais Mersis, ir kā vecs dinozaurs un vēl no nekvalitatīvākiem materiāliem, salīdzinot ar gandrīz uz pusi lētākiem ķīniešu auto modeļiem. Tā ka, tā sūdu bedre drīzāk būs pie mums. 2022-12-05

LaskovijMerzavec      Kura ir Eiropas apvienotā armijas? Francija,Vācija? visa Eiropas vērture ir vieni kari starp visiem. Tik nezinkādēl AivaraN vienīgi sāp krievija, jo pārējo youtubē nestāsta

Uz Kīnu ražošana ir kādu laiku atpakaļ pārcelta. Kā rakstīja tad iphons Kīnā uztaisīt izmaksā 200 usd, bet ASV to pārdot par 1K, tai skaitā pašiem ķiniešiem. 800 usd peļna. Kad nebūs izdevīgi, ražos citur.

Protams, ka Kīna pa lēto iepērk Krievijas resursus, no Krievijas noīrējusi divas Krimas uz mežu izciršanu. Lai gan jaunākajos tirgus paziņojumos, Kīna arī naftu nepērk no Krievijas.
Jā jā neskaitāmi kopuzņemumi - ražo moskvich 3, tikai 1:1 kkāds tur kīnas modelis, kuram pat roku balsts nestrādaja.

Vispār būtiskākas microshēmas ražo Taizemē.

Tu esi vispār kādā mersī sēdējis? Tu pat nevari saprast, kāds ir bezdibenis starp Kīnas auto un MB.

Tev nav apnicis atreferēt lētas krievijas propogandas basņas???
2022-12-05

Labrador      Neatkarīgi no politiskajiem , reliģiskajiem uzskatiem un orientācijas , visiem Latvijas iedzīvotājiem būs jāmaksā sods par visu iespējamo un apkārt notiekošo , mugura jāliec vēl zemāk un platāk jasmaida un salkanak jaglaimo kungam. Dzīvē aukstumā , badā , smagā un kaitīgā darbā ir patiesā demokrātija. 2022-12-14

Raivis_1977      Krievija atšķirībā jeb kad agrāk un pat tagad no vācijas nnekad arī nav cēlusi savu personisko labklājības līmeni, kā tikai mangojuši no citiem un mangojuši visu ko kā vieni parazīti. Un kaut ko murgojuši par savu patiesību vienmēr un it visur!
Latvieši??! Latvija nav nekad nevienu pat iekarojusi! - Kur nu dzīvojusi uz kāda rēķina vēl tur!
Ko Jūs te atļaujaties!
Es varētu tik runāt un runāt par šo tēmu! - Šī ir labā tēma!
Krievi ir kā prusaki, kuri apdzīvojuši visas pasaules valstis, pat Kanādu!
Un viņi ir vienmēr kareivīgi bijuši uz kaut kadām tur citu zemju iekarošanām, paverdzinšanām, pazemošanām, izvarošanām, vardarbīgām spīdzināšanām - (kas pat nevienai tautai nepiedien).
Zemas nācijas kults invāzija, - teju 1941gada paverdzināšanu un izvešanu uz Sibīriju, kā var kaut ko tādu atļuties! Es pat savam visļaunākajam ienaidniekam neko tādu nenovēlētu!)
Tādi ir uz līdzenas vietas nošaujami.
A viņi tikai lēš savu - no eķi ņe mi! - Eķi ņebiļi mi!
Tie paši vēži! Visi viņi ir vienādi, tie paši vēži tikai citā kulītē, piedodiet!
Patiesība ir skarba! Vajag tikai nodalīt to kas ir kurš, un kas ir kas!
Viņiem kādas citas tautības kults ir pillnīgi kā tukša vieta virs zemes.
Viņi nerēķinās ne ar ko, ja viņiem ir darīšana ar kādu nekrievu!
Tāpat arī vācu krievu jūga kara laikā, krievi gāja zagdami āboļus pa svešiem dārziem, bet ja gadījumā bija negaršīgs, skābs, tad viņi nopurināja visus tos, lai nevienam netiktu!
2022-12-17

gunda10      Sen nav būts Sanpēterburgā. 2022-12-30

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu