vai pasu valsts cilvekiem zaļu pietiek?

Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīca (RAKUS) plāno iegādāties medikamentus Ukrainas iedzīvotāju atbalstīšanai, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Slimnīca noslēgusi līgumu ar AS “Grindeks” par kopējo līgumcenu 534 512 eiro.
sito sodien zinas izlasiju.pirms tam lasiju ka pasiem ar zalem un medicinu viss galiga pakala,ta tas ir godigi pret pasu pilsoniem?

dabasmiilis      Bailes, tas ir resurss, no kā barojas globālie sātanisti, viņi nespēj eksistēt, ja nesaņem cilvēku baiļu un sāpju devu. Tādēļ jau viņiem iet arvien švakāk, jo cilvēki mostas un pārstāj baidīties - tieši tas arī kovidafēru apturēja.
Skatos, ka te vēl gana daudz bailīgu zombiju.... nav ko celt paniku... Jūsu bailes materializē reālos notikumus. Kovidafēra ilga tik ilgi, jo cilvēki baidījās un bija pasīvi. Ar bailēm var kontrolēt masas - to arī novērojām.

-Ukrainu neviens neiekaros[Moldovu ne tik], atjaunos ļoti īsā laikā, apmēram 2 gadu laikā pēc kara viss tiks sacelts atpakaļ. Es gan šaubītos par to termiņu, zinot Eiropas korupcijas apmērus, bet ja pieņemsim, ka ķīnieši nāktu palīgā, tie tak prot i dzelzceļu, i debesskrāpjus pāris dienās sacelt, tā kā tik bezcerīgi varētu arī nebūt.
-ES lūgs Ukrainu pievienoties, bet ukraiņiem neies pie sirds ES birokrātiskais aparāts, tiks veidotas citas savienības.

Līdz šim medijos varējām lasīt, ka Krievijā ļaudis lido pa logiem, pavisam drīz tas tiks novērots rietumu pasaulē - tur līdzzinātājus slepkavos, lai nevar liecināt! Tur būs īsta ballīte, sātans savus kalpus sauc pie sevis - pļaujas laiks, pārmaiņu laiks...
Pasaule no tā būs ieguvēja - viss uzlabosies visās frontēs! Sātanisti ir nolemti... Pavisam drīz...

-Pēc globālistu plāniem nebija paredzēta vergiem medicīna, tika pat minēts 50mit gadu vecuma slieksnis, līdz kuram drīkstēs vergi dzīvot, tādēļ arī patreiz izpildītāji tur rīko kišmišu inerces vadīti...

-Par zālēm jau bija laiku atpakaļ, ka trūkstot, bet farma neesot ieinteresēta. Un zinot, kam pieder farma, tad viss saliekas pa plauktiņiem!

Šobrīd spekulanti ir tie, kas turpina baroties no zombiju bailēm, kamēr zombiji nepretojas, tikmēr var slaukt uz nebēdu, tikmēr arī ilgs krīze.
Vakar lasīju par tomātiem, ka kļūšot dārgāki, jo redz turkiem zemestrīce, bet ukraiņiem iztrūkums...

Bet zombiji tāpat nesapratīs, tādēļ par gaļu un pienu nemaz nerunāšu
2023-03-14

dabasmiilis      Gadījumā negribat pārdot savus īpašumus, lai palīdzētu ukraiņiem ieročus sapirkt, lai ātrāk var pielikt punktu, lai jums nav ilgi jābīstas, tas veselībai nenāk par labu? Viņi tak par mieru cīnās visā Eiropā! Arī par mums un cilti CentrālĀfrikasRepublikā.
Nebūtu jāgaida līdz jūnijam, ja kaimiņi sasparotos uz tādu upuri...


-Lobo, iesaku pagulties zem arāba, lai varētu objektīvi saprast, kas ir visļaunāk! Es tikai tā... iedomājos!
2023-03-14

Vaukskis      Ineta, ja krievi un ne tikai no Krievijas iznīcina krievus, kuri vairumā dzīvo Ukrainas austrumos, kādēļ gan viņiem to pašu nedarīt arī ar Latvijas krieviem iebrukuma mūsu valstī gadījumā? Nekādā gadījumā nepiekrītu, ka galvenie būtu nevis dzīvā spēka, bet investoru no ārzemēm īpašumi!Krievus interesē galvenokārt teritorijas kā tādas sagrābšana, nevis tautiešu aizstāvība vai īpašumi kā tādi, nevis tikai izlaupīšanai! Paskat, kur krievi 9 gadu laikā ir noveduši “savējo” Donbasu, tā ekonomiku un iedzīvotāju masu! 2023-03-15

Katra      ej tu irst ar savu naidu. neņem preces un pakalpojumus ni krieviem un aiznes atpakaļ soļarku 2023-03-15

Paula6      Vispirms ieteiktu autorei rakstīt jautājumu bez kļūdām lai var saprast būtību.
Otrkārt - reti kurš notmāls cilvēks šeit var izprast to situāciju, kādā atrodascilvēki Ukrainā, jo viņiem nākas pārcirest tādas šausmas, kādas iedomāties pat grūti. Reti kurš padomā kā šie ntikumi atsauksies uz veselību nakotnē, it īpaši uz bērniem un pusaudžiem. To redzu un dzrdu no pazīstamiem ukraiņiem-bēgļiem, kas saraujas pie mazākā trokšņa. "Ētiskā Hirosima" vēl ilgi liks sevi manīt, pat paaudzēm.
Tāpēc čiukstēt ka Latvija, tāpat kā daudzas pasaules valstis palīdz, ir pilnīgi nesaprātīgi.
Bet zāles nav burvju nūjiņa kas liks kādai slimībai atkāpties, bet gan visvairāk pašu rūpes par savu veselību - gaišas domas, smaids, vienkārša, bet veselīga pārtika, fiziskas aktivitātes, nevis cūkstēsana, ņerkstēšana,nīgrums un nenovīdība. Ārsti ceļ trauksmi par aptaukošanos un lieko svaru,kas būtiski ietekmē slimības.
2023-03-15

Ineta      Paula, cik tev farmakoloģijā bija? zāles dažreiz IR brīnumu nūjiņa, jo filigrāni ielec organisma traucētā bioķīmiskā procesa vidū, lai atrisinātu problēmu. Piemēram , insulīns (sorry, vienkāršāku piemēru ātrumā neiedomājos). Tev laikam maksā par propogandu. Citādi tu piekristu, KA PUT YOUR OWN OXYGEN MASK FIRST, pirms skrien lāpīt pasauli... 2023-03-15

dabasmiilis      Daļēji jau taisnība vien ir, jo viena daļa zāļu, nemaz nav zāles, tik vien kā simptomu noņēmējs, pārstāsi lietot, problēma nebūs zudusi.
Citas savukārt ir zāles... šaubos, ka slimos izārstēs ar to, ka neļaus viņiem gulēt, un liks smaidīt no rīta līdz vakaram!
2023-03-15

Paula6      Vispirms atvainojos par kļūdām manis rakstītā tekstā.
Ineta - farmakoloģiju neesmu mācījusies, bet dzīves pieredze, arī ekstremālās situācijās ir, kad tikai pašas rūpe par savu veselību ir palīdzējusi 3x izrāpties no dziļas veselības bedres un atgriezties dzīvē. Zinu cilvēkus, kuri ir atteikušies arī no insulīna, jo uzmanīja visu kas notiek ar ķermeni un zāles lietot tikai nepieciešamības dēļ. Zāles var tikai palīdzēt, bet nav brīnumu nūjiņa. Vai veselīga dzīvesveida uzturēšana ir propaganda??? Lai gan..paldies par šādu apgalvojumu! jāpasmaida tad...
Bet smaids un gaišums ir palīdzējis daudziem cilvēkiem atgriezties dzīvē pēc pārdzīvotām šausmām lēģeros un izsūtījumā un viņi neviens nav nīgri, neapmierināti vai čīkstuļi.
2023-03-15

dabasmiilis      "Vai veselīga dzīvesveida uzturēšana ir propaganda???"

-Ja tajā netiek nekas minēts par gaļas ēšanu, tad jā! ;D Tad nekā veselīga tur nav!
2023-03-15

Katra      Smiekli un miegs esot vislabākās zāles ... ar 1 izņēmumu! 2023-03-15

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu