Esmu pilngadīgs, bet man ir nepilngadīga draudzene. Mēs jau kādu laiciņu esam kopā, bet pārgulējis ar viņu neesmu un līdz viņai paliks astoņpadsmit domāju censties to arī nedarīt (162.pants), kaut gan viņa gribētu un jaunava viņa nav. Kādas ir pognozes, ka viņa mani tamdēļ pamet?

Hara      Knariki =DDDDD 2006-01-17

Osiiic      Vēl jo vairāk - netiklas darbības principā var būt arī pat grābstīšanās... 2006-01-17

Hara      Oi sory, laikam jaapaskaidro =D - Nu lasot tekstu, kuraa 25-gadiigs viirelis `nedod` 16 gadiigai skukjenei, kura pati uzprasaas, gribi negribi jaasmejas =) Saprastu, ja runa ietu par gadiijuma sakariem, tad var neiedot i pilngadiigai i nepilngadiigai =)) Bet jamie tak tjipa it kaa paaris.... kur ir probleema?! :D 2006-01-17

Adore      nu ja es buutu viirietis, tad saskatiitu probleemu luuk kur: pienemsim mees paargulam, pienemsim mums kaut kas saiet griistee un es paartraucu attieciibas, pienemsim peec kaada laika satieku kaadu PILNGADIIGU sievieti, ar kuru saakas attieciibas. meiteenam tas var neiepatikties loti, loti.. pat tik loti ka sagribas atriebties. shii aiziet uz policiju un iesniedz zinojumu.
iespeejams, ka nekaads sods netiks piespriests, bet tik un taa chakars buus.
ja taa padomaa - var pat arii nepaarguleet. bet ja taa meiteniite ierakstiis zinojumaa, ka sekss bija un netiklaa veidaa, tad taapat novazaas pa instanceem utt.

vobshem nevajag aizsaakt ilgstoshas attieciibas ar mazgadiigiem beerniem. labaak paaris gadinus pagaidiit un tad. nekur jau jusu abi nepazudiisiet pa to laiku.
2006-01-17

neko      Osiic: starp citu taisniba.. un pat jagrabsats nav - ne viens vien sheit redzamo fortografiju autors ari riske ar sho pashu pantu gadijuma, ja fotografijas tiek atzitas par pornografiska rasktura esam... ;)) ij klubos dejojot skaties kur liec rokas pirms shameja pasi nav paradijusi un pieradiusa ka vinjai vismaz 18 ir :))
2006-01-17

saulite_spiid      Ja pametīs tāpēc, ka Tu ar viņu pagaidām nepārguli, tad - nafig Tev tāda vajadzīga???? 2006-01-17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu