Ko darīt, ja saprotu, ka vairs nemīlu savu vīru? Ir bijis ļoti daudz pāri darījumu, un manī viss ir izdzisis, bet viņam lielā mīla tikai sākusies. Gribu šķirties, jo vairs nav spēka tā dzīvot, bet viņam liekās, ka tā ir tikai kaprīze. Mūsu attiecību risināšanā viņš iesaista bērnus, jo mamma ir sliktā, negrib vairs tēti. Draud ar pašnāvību. Ko darīt? Kā lai atrisina šo situāciju?

kaut_kur      Laikam jau kā ieteikums arī citām, nenoticēt, ja ir bijis viens pāri darījums, tad tas ir tikai gadījies! Līdz ko cilvēks pārkāpj kādu tabu robežu, viņš saprot, ka nu nekas jau traks nav, līdz ar to, ir viena reize, tad seko nākamā, tad vēl nākamā un tā joprojām, jo sevišķi, ka to pieņem kā....sanāca un asi nereaģē uz to, bet mīļā miera labab piedod un aizmirst! Tev jau iet runa par pašas cieņu! Cik cienam sevi un kā sevi apzinamies un nekur nav teikts, ka nodibināta ģimene, tad jādzīvo par visām varēm un tā važa jāvelk visu dzīvi!:( Jā, un bērni, der atcerēties, ko viņi gūst tādās ģimenēs!?

p_p      Kaut_kur, nu nezinu, nezinu - manuprāt, nav iespējams dzīvot kopā ar cilvēku, kuram nevar ticēt/uzticēties. Tātad, ja ir bijis kaut viens "pāri darījums" ir jāšķiras? Nu, varbūt. Tomēr cilvēks ir cilvēks un "kāja var paslīdēt" katram.
Vienu gan zinu droši - ja kopdzīve ir važas, tad no tās jātiek vaļā, lai ne sev, ne otram, ne bērniem dzīvi nebojātu.

kaut_kur      Ne jau jāšķiras uzreiz, bet ne jau gadiem jāpacieš? Domāju, ka ir jāpiedomā....bet šis nav tas gadījums, šeit autore teica, ka gadiem!:(

baltegle      Laikam neesi vēl gatavs šķirties, ja vēl šaubies, ja prasi citiem padomu. Kad būsi tam gatava, tev pat šaubas neradīsies, tu vienkārši to izdarīsi. Un būs pilnīgi vienalga, kā viņš jūtas un ko dara. Tad domāsi tikai par sevi un bērniem.:))

karbonaade      Man laikam dzive tada situacija nebutu iespejama....
Tulpe, Tev pasai jaizlemj, ko Tu gribi, un tv ir visas tiesibas domat par SAVU labsajutu (jo ipasi, ja berni ir jau pietiekami lieli).
iemacies tak, ka tikai pats cilveks un vienigi vins pats ir atbildigs par savu laimi. Un neviens no otra to nevar un nedriskt pieprasit....
Bac, tad notin makskeres, vai dzivo ka ar kaiminu, bet doma tak beidzot par SEVI!
/apriebusas tas latviesu sievietes, kas sevi izliek nevertigos tevinos/

kritejs      Ir skaidrs ka vīrs nīkulis, ka šādas lietas par mammu stāsta bērniem. Lai kādas arī būtu attiecības nedrīkst otru bērnu vecāku šādi apmeleot, tas ir slimīgi. Vēl vairāk smaidu izraisa teksts, ka viņš taisīs pašnāvību. Nu tad viņu žēlojot turpini dzīvot kopā un Tev bū sļoti augsts pašnovērtējums :)))

Dzhokonda      ..vislabāk pagriezties un aiziet, ja tas ir iespējams.....

PapiraPuke      ieklausies Peaneta un ko_nu_vairs teiktajā!....:)

PapiraPuke      muteriit, man nemaz nepatīk, ka mans vīrs tagad precās, piemēram!
pazīstu, ļoti labi.
Tie pāri darījumi nereti ir no tā, ka sieviete viņu nemaz nemīl... Tā, kā varētu.

orange      novēli laimīgu kāršanos.

byebye      kad nemīl, tad jāšķirās.

gribuBucju      Es šajā situācijā pagriezos un ar bērnu aizgāju (nozēloju vien to ka esmu 5-us gadus zaudējusi kamēr atradu iespēju kredītā paņemt dzīvokli)

SievieteMelnaa      Vaajsh raksturs Tev. 16 gadus piedot un tagad pieljaut, ka shaadi teksti par Tevi tiek teikti beernam. Kapeec tad lai neciestu vien taalaak?
Btw nedomaa, ka shkjirtenes dziive ir baigi saldaa. Tev vajag vispirms izdomaat: 1)vai esi speejiiga iztureet to, kaa vinjsh kasiisies tiesaa (nav tas gadiijums, kad aatri izshkjirs, labaak rekjinies ar pusgadu) un 2)vai esi speejiiga dziivot viena ar beernu (gan materiaali, gan emocionaali). Jo..nekaads super viirietis tur aiz kalniem Tevi ar beernu negaida :)))

nassa      mēģināt iemīlēt no jauna un tikai tad ja tas nekādi neizdodas domāt par šķiršanos...novēlu tev atrast pareizo risinājumu:)

PapiraPuke      Te arī varētu ieteikt- atrast mīlestību un tad, NEŠAUBOTIES, šķirties! Bet patiesi mīlestību un paties- nešauboties!

Satrika      Ja atļauj ekonomiskā situācija, daudzas baidās aiziet,jo nespej apmaksāt dzīvokli un uzturet bērnus.

unvarbut      Pareizi,met vīru prom,nāc mūsu bariņā,būs jautri.Šeit visi ir labāki par Tavu vīru-un varēsi katru vakaru ar citu izklaidēties.Visi mēs burvīgi,Super modeļi,gaidām Tevi!
Bet ja atklāti tad sepiņ reizes nomēri un tad griez,lai pēc tam nebūtu jāpieraud spilvens. Paskaties kritiski arī uz sevi,varbūt ko neesi īsti labi darījusi un Tavs Mīļotais ir palicis citāds,jo zini labas sievas rokās vīrietis pilnveidojas un tiek labāks.Ja vēlies būt Laimīga,dari otru Laimīgu,un Pati tiksi gandarīta.

Eli      mans bijušais vīrs arī draudēja kārties. Ilgi grabinājās ar striķi gar caurulēm vannas istabā, tad nesagaidījis mani skrienam glābt un atturēt no dzīvības beigšanas - izlamājās matj-perematj un aizgāja gulēt. It kā inteliģents cilvēks ....

pisdabols      vt tā ir bābas...pašām naudas nava, un tapēc arī nešķiraties:(

sniega_meitene      un vai tā nav sava veida pašnāvība Tev - dzīvot neapmierinātai un ar netīkamu cilvēku?.. agrāk vai vēlāk tas atstās iespaidu gan uz Tavu nervu sistēmu, gan veselību, gan pašapziņu..kuru tad varēsi vainot? tikai sevi, ka attiecīgajā brīdī nepieņēmi pareizu lēmumu.. Bet - arī taisnība - septiņas reizes nomēri pirms nogriez!:)

signorina_Merilinnda      Ej prom, un lai shams kaut lec no tilta, griezg vena svai karas...ja shkandala vinsh iesaista bernus, un draud ar pashanvibu, tad ta sior vajshs cilveks...ej no tada prom, un lai tur luzt vai plist.... ja nejedza uzvestie slidz tam, tad nejegs i tagad.

pepera      ja buutu,pie kura skriet,tad taads jautaajums Tev nerastos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu