Teikt vai neteikt draudzenei, ka ieraudzīju viņas vīra profilu iepazīšanās portālā?

Jautriite37      labāk neteikt!tā ir viņu problēma ne Tava!Laba Tu nebūsi paziņojot negatīvu ziņu:)

incs12      Nerāpies svešā dārzā... pa mizu dabūsi tikai pati.

lv1978      būsi vainīga..jebkurā gadījumā..:)

nezkogribu      Es domāju, izliecies par beigtu, nesaki gan. ne tava dzīve. Draugi ir lai ne tikai teiktu patiesību, bet lai dažreiz arī paklusētu. Piekrītu tiem, kas par savas dzīves dzīvošanu. Es esmu ļoti pateicīga tiem draugiem, ka ar katru klaču neskrēja pie manis, bet tagad tā dzīves gudri pasmaida un pasaka, es zināju, ka tu izlemsi pareizi. Un es pat neprasu, ko šie un kad bija manījuši......

simona10      laikam jau neteikt,es kādreiz pastāstīju savai labakajai draudzenei par viņas vīru,tas neko nemainīja,tagad dzīvo kā divi balodīši,bet družkas vīrs labās domās par mani nav

cirteejs      Saki, un draudzene Tev kļūs vēl tuvāka!

irgo      ...viena saka otrai: zini es šodien pludmalē satiku tavu vīru un viņam pie rokas bija tāda jauka blondīnīte...
../..sieva atcērt ; Un ko tad tu gribēji lai viņam pie rokas būtu spainītis ar lāpstiņu ......

Julja      ha.. es pati pamanīju sava vīra iepazīšanās sludinājumu ar visu foto un vēl norādīts - brīvs... kopiju nosūtīju šim uz e-pastu... a vot, kas tālāk notika - neteikšu..

Diaana_Niike      Pastaasti draudzenei, ka esi taadaa superiigaa portaalaa, vislabak esot abaam pie kompja. Tad no sava profila raadi un staasti kaa kas darbojas, nemanaami virzot lietas taa, lai vina pati savu veci pamana. Tad teelo neviltotu paarsteigumu, apjukumu un izbriinu par vina buushanu taadaa vietaa. Draudzene buss informeta, Tu savu reputaaciju nesabojaajusi, un taalaakais lai rit savu gaitu.

inkypinky      skatoties,cik tuva draudzene...un kā to pasniedz...

Flints      "Dendra"! Noteikti pasaki! Un atceries, ka neviens labs darbs nepaliek bez atmaksas... :-)

Vucis      Kā tad! Noteikti pasaki, ja gribi, lai pirmā lavīna nogāžas pār tevi, vai saņemt ar puķēm pa ģīmi (kā teica Tessa)! Ja esi gatava, ka draudzenes vīrs personiski iespļauj ģīmī! Neceri, ka kāds jelkad pateiks tev paldies, bet, visdrīzāk, no draudzības vari atvadīties!

Bet var pakrist uz nerviem draudzenes vīram! Es viņam noteikti dzīvi pabojātu. Ar baudu!

ritaj      Un kas tur slikts, vai tad šis portāls kaut kāds aizliegtais auglis precētiem vīriešiem?
Neticu, ka te tikai neprecētie tusē.

garaamejoshais      Nejaucies kur neprasa!

Krasula      Ceru, ka man nekad nebūs jārisina tāda dilemma.: ) Nezinu ko darītu līdzīgā situācijā. Laikam vadītos pēc savas tā brīža izjūtas, man zināmajiem faktiem, ņemtu palīgā prātu un iepriekš noskaitītu līdz 100.

skvo      Es izliktos, ka neko nezinu:)) Katrs dziivo kaa vinnss pats veelas:))

UgunskuraKurinatajs      paga,paga...nesteidzies...
kamēr loceklis nav izvilkts- šeit būšana neko vēl nenozīmē...
piedevām - minets nav krāpšana...

lirica      Es arī savas draudzenes vīru reiz te manīju..bet neuzskatu ,ka man būtu tiesības jaukties viņu dzīvē..jo katrs te ir ar savu vajadzību..un ne vienmēr tās mērķis ir laulības pārkāpšana.

elfa6018      Neteikt...nav Tava darīšana...citādi pēc tam pirmā dabūsi trūkties un būsi vainīgā

Jautriite37      varbūt tas vīrs te tikai parunājas un dalās pieredzes apmaiņā un nemaz nav laika reāli tikties un ir dikti aizņemts jeb kautrējas dzīvajā sarunāties vai arī sieva daudz strādā:)))tiešām šeit nav nekas amorāls un nezin kāpēc citi tik ļoti satraucas":))))))tie,kas pa nopietnam laiž pa labi pa kreisi tiem jau nemaz nav laika šeit piereģistrēties:)))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu