Teikt vai neteikt draudzenei, ka ieraudzīju viņas vīra profilu iepazīšanās portālā?

tev_sanaks      teikt, bet anonīmi... taisnībai jābūt ! :)

hren_vam      pasaki ar savam vīram ka esi oho ;)

Lucy      Vēl viens ienaidnieks būs Tev vairumā.

violinn      Nekad neesmu ticējusi sieviešu draudzībai.

Un, kādu rīcību esi iedomājusies, ko draudzene darīs? Arī jau izplānoji? Lai taisnība uzvarētu...

pretīgi.

inkypinky      Atkārtošos...tev labi jāpazīst tava draudzene un jābūt gatavai sekām. Man gan liekas,ka par to ir jāuzzin pēc iespējas ātrāk,un labāk no savējā cilvēka(lai kauns mazāks) ...Mēs taču te spriedelējām par to,ka precētie nevar būt pārliecināti,ka neuzķersies uz sievas paziņu,tādejādi pazemojot sievu.... Un,ja pati jūti,ka draudzenei tas jāzin un draudzene zin,ka tev sirdsapziņa neļaus klusēt,tad ir jāpastāsta. Un tas,ka mums nav daļas,kas notiek citu ģimenē....man ir daļa,kas notiek ar man tuvu cilvēku,tāpat,kā viņam par mani,ja tā nav,tad tā nav draudzība.

Opals      Tak liecies mierā - vairs nav ko darīt. Neko Tu labu neizdarīsi pastāstot. Aizmirsti ! !

kritejs      Pati sev nevari atrast uzšāvēju tāpēc izdomāji sabojāt draudzenes laimi :) Protams ka saki un tad pēti notikumu un mūs informē :))

aktiva      Izveido situāciju , ka viņa to ierauga pati !

SNIEGBALTITE_      Obligaati jaapasaka, ja jau tu esi iista draudzene, tad nesleepsi sho faktu nekaadaa zinjaa. Prieksh kam tad draugi buus domaati, ja buutiskaas lietaas klusees un nejauksies?

karsta34      nu varbūt viņiem garlaicība un rutīne piemeklējusi laulību...es tavā vietā neko neteiktu jo tad tu būsi tā uz kuru uzvels strīda iemeslu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu