Svētki un vientulība

Vai svētki ir raditi, lai vientuļie cilvēki justos vēl vientuļāki?

Evruciitis      Vientulība? nu,nelaižiet šo klāt! Sagādājiet sev svētkus,piemēram izbraucot,kādu atpūtas tūrīti,apmeklējiet kādu SPA un teiksiet,būs vientuļi? Nu,nevar būt! nevajag tik pašiem grumbas sejā un skatīties uz visiem kā ienaidniekiem!:).

muterite      Evruciit, pa kaadu naudinju lai brauc uz to atpuutas stuuriiti vientuljsh un nelaimiigs cilveeks, ja vinjam nekaa nav?

slieks      Laikam jau uzmanība saasināta uz Valentīna dienu. Mums darbā meitenes to uztver arī kā saldumu ēšanas dienu. Ja Tev nav sava Valentīna, tad kāds ar ko kopā apēst šokolādes kūku, gan jau ka ir.

kokote      Ne jau svētki, bet masu saziņās līdzekļu radītie stereotipi. Mierini sevi ar domu, ka tie stereotipi besī arī nevientuļos, ja viņi ļoooti tiecas pēc perfektuma.
Vientulība nelielās devās ir pozitīva un sevi izzinoša. Vientulībā var izbaudīt katru mirkli - tikai citādāk. Palutini sevi ar to, kas Tev sagādā baudu: dzērienu, ēdienu, noskaņu, smaržu, saulrietu...uzdāvini pati sev kaut ko...vienkārši priecājies, ka dzīvo un izbaudi to

barbarosa9      Nee.Es lieliski protu uzriikot sveetkus arii sev vienai.

garaamejoshais      Nu psc, kur tik dumji var uzprasiit... ? Tad jau rrii restoraani ir radiiti, lai izsalkushie justos lielaakaa badaa, muuzika radiita, lai kurlie justos nepilnveertiigaaki, rallijs radiits, lai parastie brauceeji justos nemaakuliigaaki utt. :)

love_me      plus - pievienojos barbarosai ;)))

muterite      /pilniigi piekriit garaamejoshajam un kokotei/

karsta34      lai pasmietos par vientulību

Bekka      Patīk Barbarosas variants!:) Sevi ir jāmīl un sarīkot arī sev svētkus ir jāmāk! Jo vairāk "gruzīsies", jo mazāk prieka un laimes pašam un arī citiem neko sniegt nemācēsi un negribēsi!:)

Adamsone      Savu vientulību nesu sev līdzi.Runā, ka svētki ir tikuši radīti reliģisku apsvērumu pēc un tik ļoti sen, ka šodien par to būtu nu galīgi muļķīgi gruzīties. Valentīndiena mani neiespaido nekādi.
Svētki sev vienai slikti ietekmē figūru, labāk atturēšos. :D

euphorya      Ja cilvēks nav harmonijā pats ar sevi, tad ir galīgi pofig, svētki vai ne svētki - tāpat būs vientuļi un/vai skumji.
Es personīgi nesvinu nevienus svētkus, jo man nevajag speciālus ciparus kalendārā, lai atcerētos, ka šajā dienā es varu justies laimīgs. Tā ir tikai ilūzija, mākslīgi radīta laimes sajūta speciāli organizējot svētkus.
Nezinu vai sakarīgi pateicu.. kā māku, tā mauju.
Es esmu laimīgs un apmierināts ar sevi katru dienu, katru dienu ar prieku uz darbu eju, katru dienu ar prieku vienatnē mājās kaut ko daru un patiesi priecājos par to, ka protu sev svētku sajūtu radīt katru dienu. Manuprāt, tā tiešām ir liela māka un es ar to lepojos.
Pēc manām domām - svētki ir vajadzīgi nelaimīgiem cilvēkiem, lai radītu šo laimes sajūtu (ilūziju). Svētki ir radīti patērētājiem. Bet laimīgi cilvēki ir ļoti slikti patērētāji, jo patiesai laimei viņiem patiešām maz ko vajag. Nelaimīgi cilvēki cenšās savu laimi panākt ar visādiem moderniem gadžetiem, ceļojumiem, dārglietām, tusiņiem un velns viņu sazin ko vēl.
Un patiesi laimīgi cilvēki, nekad nav vientuļi! Viņiem pat pašiem ar sevi ir interesanti. :)
2010-04-22

ednens      ar vientulibu var cinities......... 2010-05-08

senga      Svētki ir radīti,lai būtu svētki..Jāiet cilvēkos,pie draugiem,radiem,paziņām,lai tā nejustos.Un nebūt nav jābūt vienam ,lai tā justos-vientuļi,reizēm salst...bet tā ir pārejoša parādība. 2012-04-03

kafijpupina      Ja macesim milet lidzcilvekus, nekad nebusim vientuli.....ne ikdienaa, ne ari svetkos! 2012-09-29

viilii      pilniigi noteikti 2014-06-25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu