Vai jums neliekas, ka oho kā iepazīšanās portāls ir noiets etaps?

laukroze      nezinu gan, es te īpaši neko nemeklēju, bet esmu tāpēc, ka man te patīk..:) ja Tev ir noiets etaps, ta pameklē kādu citu portālu..;)

Jautriite37      brīžiem liekas kamen,ka tev sava dzīve liekas kā noiets etaps:))))))))))))
cerams,ka tā nejūties ilgstoši un šis ir tikai kārtējais mirkļa vājums uznācis!:)

Just_      Nē, man tā nešķiet.

av2      Nee - viss notiekaas tak :)

crossing      jautājums saknē ir "nepareizs". Kādā kontekstā "...noiets etaps"?
Katrs domā par savu bet visi cepas, matus skalda.
anyway, oHo nekādi nevar būt "noiets etaps" te ir visa kā gana. Kāds atrod dzīves draugu, kāds viena vakara prieciņus, kāds laiku nosit :) es arī muļķi laižu, skatos ko tauta izpilda :))

emaria      Es domāju ka ne ,jo te jau katrs var atrast kaut ko

lapsu_aacis      woohooo! lapsas 1. niks esot ar MUUZA banu par intrigaam!
a driikst painceeties, kaa saucas lapsas 1. niks? :DDD

shamaa komentaa, atljaushos neipekrist nomenam un piekriitu volandam.
oho buutu ieguvis daudz vairaak, atturoties no liidzskrieshanas modei un piebaazhot portaalu ar globalizaacijas fiichaam. taa bija liela kljuuda- kljuut par dalju no bezsejas monstra. tacu to cieniiC oHo kunKs sapratiis veelaak...
dziishanaas peec reitingiem un SHITaadu te kamenju uztureeshana,kaareiz ir globalizaacijas un reitingu politika, tacu portaala buutiibai un sejai tie ir nodariijushi lielu postu. aiz to arii banu politika nenes nekaadu labumu, driizaak otraadi.
kriize nebuus muuzhiiga, tacu atkaartota sejas rekonstrukcija vairs nebuus iespeejama. un shaadaa raskladaa tieshaam ir pilniigi vienalga- trauki elvee, tauta vai oho. tas pats bezsejas monstrs, pilns ar kameneem_vinjaam un nicolaam un vinju dildo.

jums to vajag?

Adamsone      Kamene - tu esi viens no tiem personāžiem, kas padara (no hipotētiskā vīrieša viedokļa) šo vietu par šaubīgu iepazīšanās vajadzībām..

dzintars35v      Nu kapec,atskiriba no citiem portaliem,te ir interesanti,palasit ko tauta doma visados jautajumos,ne tikai bildites paskatities...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nomens      lapsu_aacis__>>Bezsejas globalizācija,ar saišu,klikšķu pirkšanas biržām,primitīvu optimizācijas izpratni un baneru tirgiem ir viens virziens,bet spēja uzminēt,just valdošās tendences,burzmā palikt atšķirīgam ir kas cits.Menedžments un administrēšana.To nu tu lapsuaaci, ar savu kungu ,paši gana labi zināt-jūsu lauciņš...:)

lapsu_aacis      nomens, jaa jaa, zinaam. un she nav iistaa vieta, kur mees par to draudziigi pljaapaasim. sarunaajushi? :)

riks      atbildi izvēlies pati no 2-ām iespējamajām.
1. nē, neliekas.
2. jā, neliekas.

skvo      Es šo jau tik par tusiņa vietu ar vien uzskatu:))), bet iepazīstos (hmmm, neatzīšos:))))

sievietes_sapnis      man liekas kas šo portālu ir parnēmušas prostitūtas un vecas sievietes kas te mētājas kā veca nekam nevajadzīga nauda...

Natta      Nē,man ļoti oho patīk,var sarakstīties ar daudziem interesantiem cilvēkiem,no viņiem daudz ko mācīties, u.c.

pianissima      Nē, man patīk tas riks:))) 2010-08-09

JustBunny      Cik cilvēku, tik viedokļu... katram takš savas intereses te... pie kam nevienam nav spiesta lieto to izmantot 2010-08-09

veejsmatos      Mēs par to nedomājam. 2010-08-09

sklave      Ar laiku viss pārvēršas ikdienas rutīnā.Vaina nav saitā,bet katrā pašā,cik nu spējīgs attīstīt savu zināšanu un fantāziju apvārsni. 2010-09-01

Cuba1977      kà nu kuram :D 2010-09-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu