Vai jums neliekas, ka oho kā iepazīšanās portāls ir noiets etaps?

selnija_      Nē, man tā neliekas. Var iepazīties kaut vai katru dienu, ja vien gribas:) Visās nozīmēs! Un vispār man te patīk, tas jau ir dzīvesveids. Apsauca mani par slimu/atkarīgu no OHO/, bet lai iet bekās. Tā ir visnekaitīgākā atkaŗiba.

Laskovij      Kam noiets, kam tikai sākas...

pildspava      Es te dzīvojos kādu gadu. Bija incanti, pafeini draugi arī uzradās, bet tagad, paskatoties no malas, pašai brīnums, ar ko gan es pinos....
Prātā nāk saruna ar vienu puisi, ko satiku OHO, mēs pat pāris mēnešu kopā nodzīvojām - es viņam saku: man ir sajūta, ka savu cilvēku tomēr satikšu reālaj;a dzīvē, nevis tīmeklī. Viš neticīgi šūpoja galvu. Bet pirms gada aizbraucu uz lielo jūru nu satiku īsto cilvēku, kuru ir forši un nav nekādas muhļīšanās, krāpšanās, medīšanās. Regulāra medīšana oho utml. tomēr uzliek kaut kādu zīmogu. Un tas kopdzīvei lāga nepalīdz. Tad jau labāk interneta nesamaitāts tīrradnis.
P.S. Nevajag man vaicāt, ko es te daru. Ienācu izdzēsties pēc gada neciemošanās oho.

walmets      Vari piedāvāt ko labāku???

markess      sis ir portals,kur vai nu paplaapat,vai seksu sarunat.Nopietnam attiecibam tas neder,jo vienalga abi te paliks,varbut nomainot nikus.Gimene tur noteikti nesanaks.

JurisK      Atceros pildspavu - tieshaam bija spilgta zveigzne! Un piekriitu - oho uzliek ziimogu! Kamene_es - nopietnas attieciibas var izveidot, tik jaakjer jauninjie, nesen pieregjistreejushies ar meerkji iepaziities nopietnaam attieciibaam. Pie tam te valda chuposhanaas gars un stereotipi, Kamene jau pasen pieskaitiita baltajiem zvirbuljiem. Ar chuposhanos es domaaju daliishanu, teiksim, kaut vai baklazhaanos un nebaklazhaanos:)) Un siikalju centienus pieslieties pareizajam viedoklim(peec siikalju saprashanas).

amis1971      Nepatīk, ej uz citu smilškasti.. Sēdi kolhozā Draugi, fermā zīdaiņiem laukus apzodz vai zivis baro.

Satan      Da šitās tēmas laiku pa laikam uzpeld dažādos portālos(iepazīšanās,IT,mednieku...)Viss jau atkarīgs no pašiem useriem.Es te ne ar vienas attiecības neesmu izveidojis,un laikam arī neizveidošu(nav lemts).Un par to negaužos.Bet jāatzīst viens-lietotāju pasivitāte pēdējā laikā sit augstu vilni.

Anew      Iepazīties var jebkur. Arī draugiem.lv, kas nav iepazīšanās portāls.
Un arī uz ielas, veikalā, sporta klubā..... autoservisā, izstādē, bibliotekā....
Ar piebildi.... tas var notikt tikai tad, ja esošajās attiecībās (vai laulībā) kaut kā pietrūkst.

tiritomba      kamene, un kas Tev tā liek domāt?
sociālie tīkli pastāvēs tik ilgi, kamēr birojos būs internets, un kamēr mājās būs datori ar pieslēgumiem. jo cilvēks ir kusls radījums, - kāpēc viņam rociņas, kājiņas kustināt, ja komunicēt var pat neatejot no dienišķā biroja krēsla, neuzkrāsojot lūpas un nesaķemmējot matus.

Lucy      Te ir tik daudz nasas savairojušās,ka bail..un aizdoma,ka tā esi Tu.
Tev taču jau ieteici,pamēgini citu taktiku nepostējot te baklažan topus.
Ja par iepazīšanos,tad gan jau iepazīstās,bet cik te novērots,vīrieši kuri te ir brīvi ir ar defektiem,vārdsakor brāķis- dabas kļūda:))
Vienīgā iespēja ir precēts,ja vien spēsi-panāksi šamo ievilkt savos tīklos.
Iepazīties nevēlos,vīru nemeklēju,man pasreizējais pat ļoti labi apmierina!!
oho ir brīdis atslodzei!

Dexta      Seit jau nav tikai iepazisanas portals. Man patik lasit dzives stastus, padomus. Bet ja runajam konkreti par iepazisanos seit Oho, tad galigi garam...

vakara_kjemiiba      Man te ar katru dienu paliek aizvien neinteresantāk, pievienojos "vecmeitai ar runci", gandrīz vai izteica manas domas, smiekli nāk lasīt cik patreotiski te aizstāv dažī šo portālu:DDD
"tas nav tikai iepazīšanās portāls"......"te daudz citas informācijas"............Cita informācija te ir sekla bez gala!!!! Tik iepazīties vien te var, vai arī tad kā citi sazinās ar paziņām, vai nu kavēt laiku garajā darba dienā...lasot ko tādu, ko tagad komentēju!

cloudberry      uz oho kaa iepaziishanaas portaalu skatiijos tikai pahaa saakuma,kad biju 1 un kad veel nesapratu, kas ir kas.
satiku te 1 fantastisku saraxtes draugu -reaali sapratu, ka man tas vareetu kljuut nopietni, jo jutos nu pilniigi uz viena vilnja,bet kaa nereti gadaas ar emocionaaliem cilveecinjiem- pagaajaam tomeer garaam..tikmeer satiktu savu cilveeku.
ko tagad te daru? palasu DG, PA, nositu laiku, un to reaali apzinos
visa dziive un draugi man ir "aaraa".

wolands      Pr iepazīšanos nezinu, bet oho ir sterils un neinteresants kļuvis. Var jau būt,ka es esmu mainījies, bet savu pirkstu ir pielikusi vietējā cenzūra un uzsvaru pārbīde no interesu grupām uz pieredzes apmaiņu. Nekādas dzīvības - tikai atgremoti žultaini neinteresanti viedokļi pieredzes apmaiņā. Sorry ... :(:(:(
Vēl arvien atceras interešu grupu humoru un kaut vai tik neseno UK. Bet viss, kas ir labs šajā portālā tiek ātri abortēts vai nomirst pats :( Jāgaida nākamais portāls - zārks jau nekad nepaliek tukšā ... ;)

effy      iesaku padomāt par 2 tēmām - mārketings un parapsiholoģija

mārketings: ja tu izdomā pārdot kādu preci vai pakalpojumu, tu orientējies uz kādu noteiktu mērķauditoriju. tu apzinies, kā jāizskatās piedāvājumam, kādā kvalitātē visam ir jābūt, lai piesaistītu potenciālos pircējus.
piemēram: atverot auto salonu, tu gribēsi, lai tur viss ir pa zolīdo. tu tak nepieļausi, lai pārdevēji-puiši nāktu uz darbu puķainos šortos, bet meitenes ģērbušās kā no striptīza salona, vai ne?
to pašu attiecinām arī uz oho. domāju, tev gribētos iepazīties ar sakarīgiem, gurdiem vīriešiem, kuri dzīvē kaut ko ir sasnieguši. kā tu domā, vai tādus vīriešus varētu interesēt meituks, kuram: 1) profils nav sakārtots atbilstoši; 2) bildes varētu pretendēt uz gribu.lv (bilde ar apenēm ko vien bija vērta); 3) PA tiek uzdoti jautājumi par mākslīgām vaginām, bet komentāri liek domāt, ka tev vīrieši vispār riebjās.
vai tu pati rakstītu tādam vīrietim?
tātad - apzinies, kādu spēli tu gribi spēlēt, uz kādām likmēm un uz kādu mērķauditoriju.

parapsiholoģija.
palasot tavus pēdējos komentārus PA, var secināt ko? visi vīrieši ir duraki, lohi, idioti, nekam nederīgi utt.
zemapziņa ir baigākā dura. viņai nepiemīt loģikas, viņa nezin, kas ir labi un kas ir slikti. viņa tikai izpilda visas tavas vēlmes un pavēlēs. manifestē reālā dzīvē tavas domas. tātad, ja uzstādījums ir, ka visi veči ir galīgi garām, tad viņa parūpēsies, lai tādus tu tikai arī sastaptu.
maini savu attieksmi, domāšanu un arī situācija mainīsies. nekrīti pie pirmās neveiksmes panikā, bet turpini tālāk uzņemto kursu.

iemācies priecāties par dzīvi, tvert visu vieglāk un nevis tikai bubināt kaut ko sev zem deguna, par dzīves netaisnībām un vieniem vienīgiem idiotu bariem apkārt. vairāk poz

effy      iemācies priecāties par dzīvi, tvert visu vieglāk un nevis tikai bubināt kaut ko sev zem deguna, par dzīves netaisnībām un vieniem vienīgiem idiotu bariem apkārt. vairāk pozitīvisma! ne velti krieviem ir teiciens - zdelaj rožu po proše, i ļudi k tebe potanutsa.
ja jau es ar visu savu sīci varu te šo to sagrabināt, tad neredzu problēmas visām pārējām bez bērniem, te kādu/kādus satikt un labi pavadīt laiku.

dzjeks28      man atkal neliekas ka oho ir "noiets etaps". Cik pa pāris gadiem paskatos, vienmēr viss notiekas. :D

Bet man jau izklausās pēc kaut kāda iekšējā rūgtuma, no sērijas "kāpēc mani neviens negrib... ilgāk par vienu nakti". Neesi domājusi ka moš pati to provocē ar savu profilu un regulāro "meklēju seksu ar 20+cm", ka neviens normāls tev nemaz neraksta? ;)

ps. a par iepazīšanos uz ielas un tml bullshit, cik man ir bijušas draudzenes laiku pa laikam ar viņām kāds ir "uz ielas" centies iepazīties un ticis diezgan normāli atšūts, attiecīgi mana sajūta ir ka šādi drīzāk var izfuckāt savu pašapziņu nevis iepazīties. ;) Darbā, tusiņos, ballītēs īzī, bet tur jau cilvēku loks parasti ir diezgan nemainīgs. Attiecīgi oho man liekas normāla vieta kur satikt un kaut vai tikai pa-sarakstīties ar visdažādākajiem cilvēkiem, kuriem arī visticamākais ir mērķis iepazīties/pakomunicēt.

manis_nav__      nu effy nodeva:)

mincha      labvakar, diezgan trāpīgi teikts, ja vien tā tiešām arī domāji.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu