Tēriņiem par romantiskām (vai iepazīšanās) vakariņām (pusdienām) ir jābūt uz pusēm?

Lūdzu lakonisku atbildi, ja tas ir iespējams!

effy      manā dzīvē ir pieņemts, ka par to maksā vīrietis. nu vismaz 99% gadījumu.
ir pat bijuši gadījumi, kad kāds bez gala apvainojas, ja es pati kaut ko sev nopērku (piem. pie bāra vēl kādu kokteili).
bet patstāvīgās attiecībās arī man nav problēmu par kaut ko samaksāt šad un tad. neuzskatu, ka tad vīrietim visur par visu ir jāmaksā.

Poplovs      Padosiet mikrofonu te uz pēdējām rindām?
Paldies.. :) Ir ieslēgts? Esmu ēterā? Khmm khmm..
Sveicināti visapkārt, prieks jūs visus te dzirdēt :) Tad nu tā, palasot tekstus, man sacēlās jautājums dāmām, kuras te rakstīja, ka ir gatavas iepazīšanās pusdienās, vakariņās maksāt pašas par sevi- būt gatavai maksāt un izdarīt to reāli, ir divas dažādas lietas. Cik reizes jūs esiet to arī darījušas? Parādiet man kaut vienu sievieti, kura pēc rēķina atnešanas pakustinātu pirkstu, vai vismaz paskatītos savas somiņas virzienā.. Tusējot pa kafejnīcām, ir gadījies tā neuzkrītoši pavērot arī citus randiņotājus.. (randiņotājus no parastajiem standarta apmeklētājiem, 93% gadījumu var atšķirt pēc ziediem, kas atrodas blakus meitenei uz krēsla) Tātad- neesmu redzējis NEVIENU meiteni, kura maksātu pati.
Tikai un vienīgi mans uzskats ir tāds- pirmajā iepazīšanās randiņā, par visu izdzerto, izēsto un savādāk patērēto, maksā katrs par sevi.. punkts
Paldies par uzmanību, ceru, ka biju pietiekoši lakonisks.. Jauku randiņošanu visiem :)
Kam padot mikrofonu tālāk?

maita9      Tas ir skaisti, ja samaksā vīrietis. Bet kur tad mums ir tie vīrieši???
Ja džeks nevar samaksāt par vienām vakariņām, tad ko gan viņš vispār var??? :)

violinn      Zini, es bez mikrofona. Nemīlu neko makslīgu pie mutes. Ja sievietei ir principa lieta samaksāt par sevi, tad viņa to dara un tas, ka Tu blenz uz citiem kafejnīcās un vēro maksā vai nemaksā un neko nesaredzi, tas nenozīmē pilnīgi it neko.
Tu par benzīnu arī liec samaksāt, ja netīšām gadās meiteni aizvest mājās?

marcipana_tulpe      Jau kuro reizi parliecinos ka P.A. mitosie vireli(tie nav viriesi)ir viss nozelojamaka oho portala mitosa suga.Ar vienu iznemumu...kurs vel nav savu viedokli sniedzis.
Tas ir drausmigi ,ja virelis sausmas sastindzis gaida vai sieviete atvers savu macinu 50/50 samaksai,un ja si neprotas,tad ir rijiga mantkariga cuka(ja veic minetu masina,vai tuvaka vartrume,tad nav nemaz tik liela cuka).:)) Vai jums tiesam nav kauns par savu knauzeribu? Un te nav nekada runa par pierisanos uz citu rekina.!

Lucy      Mēs,ka augām bija citādi..vismaz mana gada gājuma visi zināmie vīrieši,ja aicina tad maksā..esmu pat parliecināta,ja ko tādu es piedavātu,acis uz katiņiem izlīstu.
Vajag pareizos vīriešus izvelēties!!

ahman      Ja, tās nav biznesa pusdienas, tad viennozīmīgi maksā vīrietis!:) Man būtu kauns pat pieļaut domu, ka sieviete, kura vakariņo ar mani, maksās pusi reķina. Nez par kādu dižo vīrieti pēc tā sevi nespētu uzskatīt!!!

ahman      marcipana_tulpe Atver to "vīriešu" anketas par kuriem te šausminies un uzmanīgi paskaties vai tiešām vēlies ar tādiem vakariņot?!:)

skvo      Par Romantiskām vakariņām maksā tas kurš tās rīko:))) bet par iepazīšanās katrs par sevi. Nav nekādu problēmu samaksat pašai savu rēķinu un arī sarunbiedra, ja viņs ir tiešam interesants cilvēks:))) Vispār no šitā nekādu katastrofu neiztaisu:)))

Poplovs      Cik saprotu, šie sekojošie komentāri tiek tēmēti manā virzienā..
Varu mierīgi paskaidrot- arī es reiz uzskatīju, ka vīrietis maksā par visu, ieskaitot meitenes aiztransportēšanu uz mājām pēc randiņa.. Goda lieta džekam, ne? Protams! Bet ir viens bet- šī vīriešu maksāšanas goda lieta bieži tiek izmantota ļaunprātīgi. Paskaidroju tiem, kas nesaprot- ja meitenes pēc aiztransportēšanas uz mājām pēc pasākuma, kautrīgi nodurtu skatienu noplivina skropstas un nočukst- davai, tad jau sazvanīsimies un.... un nākošās dienas tikpat kautrīgi neatbild ne uz zvaniem, ne vēstulēm, ne citiem komunikāciju veidiem, saprotiet, nu kā lai saka, nu man pāriet tā vēlme sponsorēt. Ko lai vēl piebilst?? A?

jollyroger      maksaa tas, kursh grib nokniebties:P

neiet      Poplov,kas Tev liek aicināt uz krogu,vest uz mājām?Satiekaties tramvaja pieturā,parunājiet,iepazīstaties,pasēžat parkā uz soliņa.kas vainas?Te daži vispār uzreiz pie sevis aicina,satiekas,lietiņas nodara,un tas viss par baltu velti.Protams,ari dāma attiecīga,bet dāvinātam zirgam taču zobus neskatās?

Lucy      Arī brīnos pa Poplovs ..i nahren Tu pirmajā x ved uz dārgu krogu..pietiktu ar to,ka vnk kaut kur pastaigātos,kaut vai gar jūru un kafiju jau uzsaukt vari..nu ja tiešām neiepatīikās viens otram,atvadās un bai,bai..ja ir tālāki plāni tikšanās tad saprotami,vari arī palutināt.
Tās jaunās meitenes kuras kāš tos vecos perdeļus..malači,cepuri nost,lai tik kāš!!Par jaunību jāmaksā dārgi:))))

mojito      Marcipaana-tuPle : Runaa luudzu par seviim,izskaki savu viedokli,nevis ieskjuuree kautkaados off topos ! Runa ir par to,kaads ir konkreetaa cilveka viedoklis par konkreetu jautaajumu .Tev neviens neprasija sheit,ko tu domaa par sheit esoshajaiem "viireliem ". Goda vaards nespeeju buuttoelrants uz atadiem uzbraucieniem,pilnigi bez pamata(bet ja ir taads-tad pamato,nevis ljurini )
Iesaku apguut taadu lietu kaa stress management.
Ar taadu kaa tu(apzinaati ar mazo burtu) es pilniigi noteikti netiktos pat ja man piemaksaatu,liidzigi ka ar te vienu autoriiti ,kas uzskata,ka vienmeer un visur ir jaamaksaa par visu viirietim.Ir apstaaklji kuros ir jaamaksaa,un ir taadi,kur varbuut arii nav jaamaksaa ! Shitaas haljavschicas lai mekle sev sponsorus,ja reiz atrod tadus idiotus,-lai slauc!
Runaajot metaforaas: nav veerts cuukaam peerles kasiit pie kaajaam,taapat nespees noveerteet.
Tas gan attiecaas tikai uz dazhaam....

Dzhokonda      Domāju, ka ja 1. reizē saprotu, ka mani šis cilvēks nesaistīs tālāk, tad piedāvāju segt izdevumus par krogu uz 1/2. Un tad varam palikt draugos vai arī-čau rasma....

orange      esmu pārliecināta un neko citu negaidu: maksā vīrietis. jebkurā gadījumā.
izrietoši man negadās randiņoties ar "viss uz pusēm", vai "katrs par sevi" faniem.

katram pēc pārliecības (ticības).

Diddi2      es arī esmu par to, ka jāmaksā vīrietim; tomēr, pirmo reizi tiekoties, nekad vairāk par kafiju nepasūtu; vārdu sakot, ļaunprātīgi neizmantoju izmaksāšanu

Just_      Vispār jau "maksā katrs par sevi" varētu attiecināt tikai un vienīgi uz internetpacientu pirmo randiņu. Bet ja iepazīstas dzīvē, uzaicina uz kādu ēstuvi un tad gaida, ka sievete vilks maku ārā... Nu, tas jau laikam ir zemu.

cilveex      Tāds īpatnējs novērojums - jo zvērinātāka feministe, jo ar lielāku pārliecību, ka pašai NEKAD nav jāmaksā... ļoti interesanti, mda.:)

SievieteMelnaa      cilveex, matriarhaataa vispaar vechi tiks pliki padariiti..kaa tad Tu biji iedomaajies. :DDDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu