Tēriņiem par romantiskām (vai iepazīšanās) vakariņām (pusdienām) ir jābūt uz pusēm?

Lūdzu lakonisku atbildi, ja tas ir iespējams!

SievieteMelnaa      Nee. Par visu un vienmeer jaamaksaa viirietim. Un nevajag sho te saistiit ar sexu, jo izmaksaa arii teevs vai braalis, ja ir shaads kopeejs pasaakums.

dzjeks28      Mans viedoklis ir, ja vien sievietei nav nepārvarama vēlme maksāt vai dalīt rēķinu uz pusēm, tad maksā džeks. Vienkārši un bez problēmām. :)

Imo, ja negribi vai nevari maksāt, labāk aicini kaut kur pa lēto vai lieto pelēko vielu lai būtu interesanti arī bez $$$. ;)

SoulToil      It kaa jau pareizi buutu , kas aicina tas arii buutu gatavs ja ne visu maksaat tad nu savu dalju pilniigi 100% ! ;)
Bet tagad kad es (vot shii iipashiiba mani reaali ik pa laikam izbesii konkreeti taa- lai arii taa man ja ne dziiviibu ir glaabusi, tad dziivi paceelusi pavisam citos augstumos - tas gan, kad es vienmeer apskatu visus teoreetiskos variantus un iespeejas) padomaaju ka mani nu uzaicinaas sieviete un ka vinji tad arii par mani samaksaas peec tam - tad es izjuutu taadu diezgan kaut kaadu nepatiikamu kamolu un gruzdonju sev iekshaa ...
Jaa, es to gruzdosnju vareetu veiksmigi apliet ar zinaashanaam ka vinja ir sameera aturiiga un var to atljauties un es savukaart esmu drusku uz seeklja un nav man spozhi ar taam finanseem, varu apliet ar domu ka nu vienu reizi jau var tas taa buut, bet nu naakamaas reizees var taa nebuut ... varu veel desmitiem citu iemeslu sagudrot, bet zinu ka tas kamols nepazudiss un to gruzdumu iekshaa ne viens, ne visi kopaa nepdzeesiis pa visam ...

Gadalaiki      Tad drossi vien buutu interesanti noskaidrot kaa saakusies ssii maksaassana un nemaksaassana.Tajos laikos,kad sievieteem tika atveeleeta viiriessa eenas loma un paarsvaraa pelniitaaji bij vinni,tad saprotams,ka maksaataaji bij vinni.Tajos laikos bij arii gruuti iedomaaties,ka iniciatiivu vareetu uznnemties sieviete.Bet muusdienaas,kad sievietes ir izciiniijussas patstaaviibu un liidzveertiibu,pelna biezzi vien vairaak par viiriessiem.Vai tiessaam tik buutiski principiaali ir ierobezzot savu briiviibu?Es personiigi audzinaats esmu vecajaa garaa un man ir baudiijums , pacienaat,bet man taa nav klisseja,es llauju to dariit arii citiem,ja tas vinnus priecee.Apzinos,ka jaunaa paudze ir daudz briivaaka un vinniem nav probleemu vienoties par reekkinu nomaksu.Atbilde uz jautaajumu.Kaa sarunaa,vienojaas.;)))SSodien tas vairs nav viirietiibas vai sievisskkiibas jautaajums.Tas ir iespeeju jautaajums.Labriit 21 gadsimtaa!!!;)

ostorozhno_gololed      Ko brīnies Elizabet, tie kuri tā domā sēž gadiem ohā un klabina taustiņus:D Gribas jau smuku un gudru beibi, bet nevelk. Daudziem mājās "kaut kāda sieviete" ir, bet ne prieka no tā, ne kā, vot i ohā ķīmērē savu "asprātīgos" komentārus, jo citur iet nav kur:D

ostorozhno_gololed      Labriit 21 gadsimtaa Gadalaiki un sedi ar pliku dē un bez smukas beibes:DD

svdiena      pilniigi peikriitu SievieteMelnaa...es gan pati vairs neeju uz randinjiem, bet aug deeli un audzinaam tieshi taa- viirietim jaaruupeejas materiaali un emocinaali par sievieti!!! Mani lai lutina viirs, bet vinji- savas meitenes!!!

neratni_stasti      Lūk, elementārs jautājums un ļaudis lauž šķēpus atbildēs!
vai nav vienalga, kā un ko kurš maksā - divi cilvēki vienojas par vēlamo, un tā ir un paliek viņu darīšana.

kautkas      aicinu visus uz savu dzimshansdienu - liidz jaanjem grozinji un shmiga, daavanas nevajag :)

pride      es par iepazīšanos...nedomāju, ka iepazīstoties būtu baigi jāsvaidās ar naudu, ja vīrietis tā darītu, kristos viņa vērtība manās acīs, jo cilvēks, kuram ir nauda nekad to neafišē jau pirmajā tikšanās reizē, ļoti aizdomīgs tipiņš...ar cilvēku, kuru redzēšu pirmo reizi, nekad neapmeklēšu dārgas un izsmalcinātas vietas, jo es vēl viņu tik labi nezinu, lai dotos ar viņu sabiedrībā, pietaupīšu šādas izklaides vīrietim, kas būs sevi attaisnojis...daru zināmu, ka es esmu pati maksātspējīga, bet nekad man vīrieši nav ļāvuši maksāt pašai...

Marija_Anna      dāvanas jādāvina vienkārši no sirds(lielas vai mazas), jeb jāpārkalkulē naudas izteiksmē un jāgaida līdzvērtīgs revanšs?

IIIAngelIII      cik var riit es nesaprotu :)
tas ir tik neoriginali ka vairs nevar but romantiski :)
izdomajat tacu kko interesantaku kur pavadit laiku :)

_SORENTA_      ....vai tieshaam, visi ciesh no bada,ka par eeshanu vien tiek runaats.....un par to, kuram jaamaksaa.......vaajpraats :))))))

Anew      /garāmejot/
Kāpēc divi tikko iepazinušies cilvēki nevar vienkārši padzert kopā kafiju/tēju/utt., vai tad obligāti jāpierijās?
Ja nu akurāt vīrietis tik ļoti grib tieši vakariņot/pusdienot un pats uzaicina, tad maksā vīrietis.
Nu gan tas baisais vairākldienu saules aptumsums te jūtams.....
Bet vispār man pofig. Es ar šejieniešiem netiekos.

Gadalaiki      Tad Tu slidenaa buutu taa smukaa!?Varbuut drusku, eena,bet tikai drusku,un tas arii tikai aareeji!Tad es labaak ar pliku dee,bet lai Tevis nav blakus!;)))

Anew      P.S. Ar "šejieši" domāti vīrieši no OHO.

aronika      Ja notikums (tēj-kafija, vakariņas... kūkošana) saistīts ar iepazīšanos, tad jau iepriekš atrunāju, ka maksāsim katrs pats par sevi. Līdz ar to varu brīvi izvēlēties to ko pati vēlos, nelauzot galvu, vai otram notikuma dalībniekam tas būs „pa kabatai”.
Ja esam jau pazīstami, tad maksā tas, kurš aicina.

dikucis      Nesapratu, vai tas romantiskais randiņš tiks nopirkts par vēdera tiesu? Es tomēr daudz labāk jūtos, kad pati par savām vēlmēm maksāju, neesmu paradusi citus izmantot!

Vivis      Nekad neesmu maksājusi vai dalījusi rēķinu ar kavalieri. Pat grūti iedomāties tādu situāciju. Laikam justos šausmīgi neviekli. Nāk prātā radio dzirdēta reklāma - tu būsi gudrais, es vnk smuka. Vot i šai sakarā iedomājos - kas tad būs viņš, ja es maksāšu?

joens      Pamazām nonākam pie izvēles, vai nu 21.gadsimts, vai smuka beibe no 18.gadsimta ;D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu