Iepazīšanās internetā - ekspertu atzinumi?

Vai piekrītat?
1) Ja profilā nav bildes, nepievērs uzmanību šim cilvēkam;
2) Veidojot savu profilu, saki taisnību, nepārspīlē ar vecumu un skaistumu;
3) Tikties ne vēlāk kā pēc 2 nedēļu sarakstes;
4) Ļaut sevi pavadīt uz mājām ne ātrāk kā 4-5 tikšanās reizes.

BUS_INTERESANTI      /Ies uzaicināt KONSUL rīt 23:15 Jūrmalas "Statoil" uz randiņu :D /

akoo      ..var normaali iepazīties, ..taa ka satiekot dziivajā nav jāskrien uz otru ielas pusi:))
Kamijai +5 un virtuala bucha:))))

ericcc      1) Ja profilā nav bildes, nepievērs uzmanību šim cilvēkam; Ja man atraksta un kalt ir bilde, nav problēmu, pats gan nerakstu sievietem bez bildēm, jo vārdus jau var uzrakstīt jebkādus, ja vel ņemt talka citātus no "koelju bandas", tad sviests sanāk pamatīgs. labāk 2-3 bildes, ne daudzvārdība anketā,
2) Veidojot savu profilu, saki taisnību, nepārspīlē ar vecumu un skaistumu; Pats par sevi, sievietēm gan -3 5 gadi piedodu, ja vien labi izskatās arī realitātē;
3) Tikties ne vēlāk kā pēc 2 nedēļu sarakstes; Piekrītu Ahman domām.
4) Ļaut sevi pavadīt uz mājām ne ātrāk kā 4-5 tikšanās reizes. Te laikam ekspertu grupa domājusi ne tikai pavadīt, bet ierasties uz majas vizīti:)) Ar piekrītu.

av2      apmeeram ir viss taa. Nu +/_ katram individuaali.Vispaar, ja dZIivo vienaa valstii, un abiem itkaa ir taa intreese, un nesatiekas menessiem, nu tad tur kautkas nav...tiiri. Kaads melo par kaut ko, un tas nav smuki :(

Flaare_      Es bez eksperta to zināju ;D

edmunds      taa tas apmeeram ir.
tikai piebildiishu ka vadoties peec videeji statistiskaa videeji "statisko" arii iepaziisi. interesantie/aas meedz buut ar nozvirzeem.

blaumane      kas tie tādi nez par ekspertiem? pētnieciņi:)) dzīvē notiek visādi, ar bildēm, bez bildēm, pirmajā dienā, pirmajā vēstulē, pēc gada un nekad:) nav nekādu rāmju, noteikumu vai sakarību, ja tādi būtu, visi būtu laimīgi, bučotos uz dīvāna tagad ar kādu princi vai princesi, kas nu kuram tīk, bet tā nav, vai ne?

violinn      Pieredzes piņģerotā.:) Nu feini, jāievēro četri sīki punkti un viss notiek uz urrā. Bija jau gan pierasts pie PA tēmā par šo lietu...gandrīz interesantāki varianti.
Man labāk improvizācija patīk, nekad nav likušies statistikas izmestie rezultāti saistoši.

climber      Nu ne visi var atlauties del ienemama amata,vai kada cita sabiedriskas darbibas iemesla del sheit likt foto..kas pa stereotipiem 2nedelas,4-5 tikshanas,ja shadi ieciklesies muzam nekas nenotiks..rikojies ka juties un tad ari viss notiks pats no sevis!;)

evelina37      Ne visur šablons noder, un katrs var vadīties pēc sava.

Lucy      Uztaisi vismaz 10.anketas un katrā anketā ielic bildi atšķirīgu,sākot ar kailfoto...gan paveiksies:)))
modelite gan dzēs ārā,jo šai jau te diagnoze ir uzstādīta:)))

preceeta      Šie varētu būt iesakuma vadmotīvi, lai vispar kas varētu sākties.
Noteikti nesarakstītos mēnešiem, noteikti neietu uz tikšanos bez vīrieša bildes(bildem), noteikti neaicinatu virieti savās mājās pat ja dzīvotu viena(normālam vīrietim tam ir viesnīca vai savs dzīvoklis, māja), noteiktu nemelotu anketā par piedāvājuma labumu un to, ko vēlos sagaidīt, profilā bilde tiešām var nebūt, man ir nebūtiski kā es to saņemu, var sūtīt arī pa pastu:))

x_fighter      ...kamēr nebūs bildes, tikmēr nebūs arī tikšanās, ar garantiju! ...arī tiekoties, ja tiks konstatēta, vērā ņemama, neatbilstība bildei, tikšanās nebūs! :))

preceeta      climber (2010-11-13 14:42) viedoklis
Nu ne visi var atlauties del ienemama amata,vai kada cita sabiedriskas darbibas iemesla del sheit likt foto.
Piekrītu, tam domatas norādes google, jo ja esi tādā amatā, Tev noteikti tur būs kaut 1 bilde:) Parējais ir atrunas, jo esi vai nu bailīgs vai krokodils:)

cilveex      krāsnī visus četurs atzinumus

sauliite67      ...ja nav foto ,nav veerts pat sarunaaties,eziitis miglaa.paareejais tomeer ir nosaciiti.

muterite      1. nepiekriitu, 2. nepiekriitu, esmu jauna un skaista savoz 79, 3. piekriitu, jo dziive ir iisa, 4. piekriitu, jaapaarbauda, vaj nau manjaks...

kamergrauzis      Vēl viens ieteikums - pirmajā randiņā jāatnes asins un urīna analīzes.

muterite      5. man nav tik daudz laika, lai kaut kaadu interneta tirlinju deelj taisiitu fotosesijas ar 100 bildeem, nafig, lieka laika nosishana.

maximamaxima      Ja cilvēks zina, ko vēlas un viņam nav laika, vēlēšanas mēnešiem,gadiem čatot, tad protams viņš ļoti ātri atsijās graudus no pelavām. Tam gan vajag vērīgu pratu un labu aci, un veiksmi:)

Par sevi runajot, noteikti nesarakstītos ar cilvēku, kam nav bildes, ko man atsūtīt. Jo kā tad būs: mums jauka sarakste, viss ļoti feini un daudzsološi, tad pēc 4mēn. sarakstes apmaināmies bildēm un............ drausmīga vilšanas, vēl neerti pēkšņi pārtraukt sarakti, kura bijusi laba, bet kuru vairs nav jēgas turpināt, jo bildē ir netīkams cilvēks. Katram jau ir cilvēku tipi, ar kuriem viņi nemūžam netiksies. Tikai galīgi neizvēlīgam cilvēkam var būt vienalga ar ko tikties. Kamdēļ pazemot otru ar strauju atteikumu pēc bildes, ja to visu var aiztaupīt jau pie pirmajām 2-5 vēstulēm, apmainoties ar bildēm. Piekrītu, ka ir cilvēki, kuri nekad nesūtīs šeit savas bildes, jo nedrīkst to darīt. Tad ir vairāki veidi kā sevi paradīt internetā. Ja jau cilvēks ir ko sasniedzis, tad nav tik glups, lai neizdomtu, kā sevi parādīt.

Bieži var lasīt sieviešu vēstules, kad aizgāja un randiņu un viņš pazuda, lai arī viss bija "it ka" labi. Ļoti vienkārša atbilde, viņš jūs vienkārši beidzot ieraudzīja. Tā kā vārdi par skaisto saraksti un cildeno Dvēseli ir labi, bet tikai pēc tam, kad zini ar ko runā vai saraksties. Bildes ir obligata lieta, vēl var būt skype attēls, bet tas mēdz but ļoti nekvalitatīvs. Kāds nu kuram tas internets un kamera.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu