Iepazīšanās internetā - ekspertu atzinumi?

Vai piekrītat?
1) Ja profilā nav bildes, nepievērs uzmanību šim cilvēkam;
2) Veidojot savu profilu, saki taisnību, nepārspīlē ar vecumu un skaistumu;
3) Tikties ne vēlāk kā pēc 2 nedēļu sarakstes;
4) Ļaut sevi pavadīt uz mājām ne ātrāk kā 4-5 tikšanās reizes.

maximamaxima      muterite Vot šim piekrītu, ja sieviete/vīrietis izskatās ļoti labi un man patīk, tad vienalga cik viņai gadu:) Kāpēc 100 bilde, pilnīgi pietiek ar 3-4. Nekas jau nav jātaisa, visi mes ceļojam, un vienmēr kur sevi nofotografējam, Tadas bildes arī ir ļoti labas. Dabā un saules gaismā:)) Pārējais tiesām ir tikai otmazkas:(

Naktsvijole_es      5)Neklausies ko šajā jautājumā sakām mēs,vai kādi citi eksperti,esi pats sev eksperts..:)

neratni_stasti      1. - nepiekrītu; 2.-piekrītu; 3.-atkarībā nosarakstes garuma, intensitātes u.c. parametriem, laiks vien nav rādītājs; 4.- "ja uzsvars ir uz "uz", nevis "līdz", tad principā to ciparu var uzkabināt augstāku, profilaksei, tā sacīt :)

andzipa      tiaki par 2.punktu!

riks      Vai piekrītu.
1) Y > N
2) Y
3) visādi var būt
4) N
un Ļaut sevi pavadīt uz mājām ne AGRĀK kā 4.-5. tikšanās reizĒ.

zumm      2. punkt OK, parejais peec izjuutaam

Ingaxx      A vot negribās man ar savu pieredzi dalīties, lai autors mokās neziņā... :)

zita11      maximamaxima
Pareizi raksti-aizsūtīt, bet ne jau kuram katram mans personīgais arhīvs jāredz, ja mani interesē konkrētais cilvēks, saskan dzīves uztvere, intereses un māk uzrakstīt izsmeļošu atbildi uz maniem jautājumiem, tad seko apmaiņa ar foto vai uzaicināšana draugiem.lv. Bet tā, mazums kur un kā tavs foto tiek izmantots, man bija gadījums , kad manas hokeja čempionāta bildes tika ieliktas amigos un protams uzdotas par savējām. Un otrs, pārāk daudz paziņas dēļ darba un negribas zīmēties, jo tā jau kad paliec viena, precētie tevi uzskata par izklaides objektu. Es arī sākumā runājot skype nelietoju kameru, tikai ja redzu pretim normālu cilvēku.

Adamsone      zita11 - nu vai nu akurāt uzskata par izklaides objektu.... Bet ir fakts, ka postpatriarhālajiem jampampiem ir cita attieksme pret neprecētu sievieti - tāda tramīga uzmanīguman pilna....Muahahaha....Ka nenolaupa šamējo dārgumus...:D
Ak jā, vēl arī bažupilna nojausma, ka ar to sievišķi īsti viss kārtībā tomēr nav... o mai god...

zita11      Adamsone
Ak jā, vēl arī bažupilna nojausma, ka ar to sievišķi īsti viss kārtībā tomēr nav... o mai god...
Uz mani tas neattiecas, esmu palikusi viena ne tāpēc , ka mani pameta, bet vīrs diemžēl aizgāja citā dimensijā.

elinas      Viennozīmīgi-bez bildītes nekāda sarakste!
Par savu profilu,...nu,ja pat te būtu jāmelo par vecumu un jāretušē sava bilde(vai jāliek 20dadus apakaļ bildēta)..da nē!Kas ir,tas ir!Par pārējo-var padiskutēt,kāds cilvēks,ko grib..u.t.t. u.t.j.

Juris77      Pirmie divi punkti pareizi, kaut arī neprecīzi aprakstīti. Pārējiem diviem punktiem kategoriski nepiekrītu. Lai iepazīšanās netā būtu efektīva pēc iespējas ātrāk ir jāpāriet uz reālo komunikāciju, sākumā pa telefonu, pēc tam dzīvajā. Kāpēc? Da vienkārši, lai ko kāds arī teiktu, normāli cilvēki nezina, ko, lai raksta pat vienu vakaru, kur nu vēl divas nedēļas. Tā, ka divu nedēļu sarakste tā ir bremzēšana, kuras rezultāts 99% būs intereses zudums un pāriešana pie nākamajiem kandidātiem. Interese vispār ir lieta, kura ātri zūd, bet iepazīšanās procesā tai ir izšķirošā nozīme. Tieši šī paša iemelsa dēļ nepiekrītu arī pēdējam punktam - "ļaut pavadīt mājās pēc 5-4 tikšanās reizes....".

Adamsone      zita11 - ja tevi kā atraitni uzskata par izklaides objektu (11:12) , tad ej un nošaujies, bet pirms tam uzspridzini nah** viņus visus - deģenerāti neizmirst pietiekošā ātrumā. Turklāt - uz tevi attiecas viss tas pats, kas uz citām- ir tak labi zināms, ka nav svarīgs process, bet gan rezultāts un tu meklējies tepat vien, kur visas citas lūzeres.

zita11      Adamsone
Sevi arī par lūzeri uzskati, šeit pat vien spieto un laikam Tev ar vīriešiem nav veicies, ja visus uzskati par deģenerētiem, es tā neuzskatu un attiecas tas ko pašas pieļaujam. Man nav svarīgs rezultāts, kura process neatbilst man pieļaujamām robežām vai uzskatiem par attiecību veidošanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu