Internets kā viens no mākslīgajiem iepazīšanās palīglīdzekļiem

Kā Jūs komentētu šādu domu, ja ņem vērā, ka visa mūsu dzīve ir "sarakstīta zvaigznēs" un mūsu dzīves ceļi itkā nejauši savēd kopā ar cilvēkiem, lai veiktu noteikta perioda misiju (izglītība, darbs, laulība, bērni, kopdzīve, šķiršanās, pārdzīvojumi, jaunu attiecību veidošana......) vai jums neliekas, ka iepazīšanās caur internetu ir tomēr samākslots palīglīdzeklis cilvēku satikšanās iespējām, jo ar lielāko daļu realajā dzīvē nekad ceļi nekrustotos un līdz ar to nekad nebūtu attiecības, tātad tās ir nevajadzīgas darbības, kas vēl vairak sarežģī dabisko iepazīšanos procesu.....
Kā saka "Nemeklē eglē ābolus un ābelē čiekurus"
Godīgi teikšu, pavisam neses es domāju pavisam savādāk un ar abām rokām biju par iepazīšanos caur netu.

kedessuns      Galigi tas neliek man aizdomaties.

welcome_7      Es šeit satiku pašu labāko, kas manā dzīvē ir bijis..Un bijis ir pietiekoši.

enderlin      kas tad ir tas "dabiskais iepazīšanās process" - tusēt pa klubiem, saskrieties supermārketā utt.? :D pirms pārsimts gadiem tas droši vien nozīmēja iet pie sievietes tēva un lūgt meitas roku..

skudrulaacis      muljkjibas, nevajag www piedeveet liekas iipashiibas. tas ir tikai muusdienu datu apmainjas veids. ja veelies iepaziities, anyway janonaak liidz verbalajam kontaktam, kas risinas taapat ka 100 gadus pirm mums

cedars      Kontakti ārpus ierastā paziņu loka.Vispār jau feini:)))

Palomino      Var paskatīties vēl dziļak pagātnē. Piemēram, vilcienā vai jebkurā citā sab.tranporta līdzeklī iepazīties nevajag, jo, nebijis tāds līdzeklis izgudrots, cilvēki tak nesatiktos! Tā turpinot nonāksim pie tā, ka iepazīties jēga tikai ar tiem, kas tuvējā kaimiņmiestā dzīvo, jo līdz tam ar kājām var aiziet, t.i., nevajag mākslīgos iepazīšanās palīglīdzekļus.:)

sahadza_jogists      ir OK, daudz vienkāršāk iepazīties arī tagad Internetā

kaut_kur      Bik pasmaidīju par "samākslotību" ........dzīve iet uz priekšu un arī tehnoloģijas........man, teiksim, zvaigznēs rakstīts, ka ar savu izredzēto satikšos internetā. A Tev kā? Varbūt uztaisi personīgo horoskopu un būs skaidrāk?

x_fighter      ...ļoti laba vide , lai iepazītos - mobīla, varētu teikt - ļoti operatīvi var "nobraukt" pa interesēm, atrast piemērotāko kopstartam! ...bet to, kas tālāk - tur jau i -nets vairs neko! ;)))

jancis74      Loti piekriitu Tev. Arii es par to biju domajis un aizdomajies tik pat taalu, bet ir kaut kaads stulbs nikis te seedeet tomeer. Ja es buutu Latvijaa, noteikti neteereetu te savu laiku :)

Natta      Nav svarīgi, kur cilvēki iepazīstas, arī šeit var atrast attiecības, cik ilgas vien vēlies:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu