oho - "riešanās", izklaides, iepazīšanās portāls?

Par ko šis portāls ir kļuvis? Domas, viedokļi, idejas? Draudzīgi kreatīvējam:)

niedriite      Neesmu gan šeit pārāk ilgi, bet rādās, ka esmu apdalīta:) Uz mani neviens nerej:(( Pati arī citus neaizskaru, ja nu vienīgi kāds šerpāks joks pasprūk, ko kāds var pārprast.....

lykke      ir ir te pārāk kretīniski - reiz runājām ar Mefistofeli par visu patiesībā un tad vienā brīdī Mefis saka - "Speciāli to cilvēku (vietējo pidrilu, kurš nesaprot vairs atšķirību ko var teikt un ko nevar un kuram zudusi pilnīgi jebkāda izpratne par robežu starp virtuālo un reālo pasauli) nemeklēšu taču ja uz ielas satikšu, garām neiešu bet pieiešu klāt un maukšu pa purnu"

es domāju, ka agrāk cilvēki tomēr bija savādāki. šodien - piekrītu teiktajam apgalvojumam "sabiedrības termometrs" - pārsvarā slima sabiedrība ar atsevišķajiem indivīdiem, kuri sērfo šajā pļurā (šķiet ne tikai oho)

un arī piekritīšu Mefim vēlreiz - ja es vienu otru no šitajiem(ām) uz ielas satiktu - diez vai tā mierīgi garām paietu. Neesmu drošs vai meklētu speciāli, bet kas to lai zin - to gan rādīs laiks

lapsu_aacis      lykke (2011-01-14 15:33) viedoklis

ceru,ka esi saglabaajis to pismecu! tiesvediibaa noderees, ne vienam vien ljautinjam!

p.s. paldies,ka paraadiiji publikai! :DDD

/uztaisa skriinshotu unj pieglabaa labajaam unj jaukajaam dienaam/

saullla      lykke-tev dzīve ir sliktāka palikusi dēļ kāda no šejienes "pidrillām"?
ja tā,tad žēl Tevis ka tā ietekmējies;)
man tāpat kā uz ielas netraucē neviens svešs cilvēks,kas nav manā ģimenē,tāpat arī šeit netraucē neviens,ne kas rej,ne kas kož,ne traumētie ne citi dīvaiņi.
Vājus cilvēkus spēj traucēt garāmgājēji tikai ;)
Arī agrāk kretinēja Torpedo ar savu brēkšanu,īdēšanu,nu jau pat nelasu tāda veida komentārus,jo Tik ļoti vienalga ko sveši cilvēki domā par mani vai kādu citu.
Jāmainās ir tikai pašiem,nevis kādam citam.
Portālam nav ne vainas,citādi te netusētu.

Tessa      hmm,vispar diivaini ir lasiit ko tadu no vecha.nu,lykke,augstak.es saprotu,ka katram ir savas simpatijas un antipatijas,arii te,bet shada reakcija tiesham ir slimiiga.pati es ne Mefu paziistu,ne runajusi esmu,bet lykke nav pirmais cilveks,no kura k-ko tadu dzirdu/lasiit,redzu/-no citiem dzirdeju.
es to saprotu ta-pirmkart,kadam ir merkjis,un ne tas labakais.skriins var kalpot par lieku pieradiijumu temiidas prieksha.
otrkart,man domat,ir slimiigi naidoties-gan virtuali,gan reali.bet nu cilvekus nepartaisiisi un nenoregulesi.
kads te klaidejas,kads pashparliecinas,kads pelna naudu,un arii iegulda.kads kadu satiek.un ir laimiigs.
es esmu prieciiga,ka te satiku cilvekus,kurus realaja dziive nepaziitu/nesatiktu.a slimie-lai kalj atriebiibas planus.ja jau nav cita,ko dariit.

Lucy_      saullla labi pateici.
Tikai garā vājiem,slimiem cilvēkiem vienmēr ir slikti,tad kāds traucē,tad rej,abižo.
Tādiem arī dzīvē neveicās,jo kam gan neveiksminieks,pīkstulis ir vajadzīgs.

Just_      Nevaino spoguli, ja pašam ģīmis šķībs. Tāds ir mans vienīgais ieteikums pasažieriem, kurus aprej, apžulto, apvaino, apspiež utt. No nekā nekas nerodas. Bet par šeit redzamajiem draudiem... nu, tādas lietas laikam sevišķi raksturīgas personām ar kriminālu pagātni - nestabila psihe, neadekvāta uztvere.

wolands      Ir ok. Patīk, ka cilvēki saka ko domā (pat ja troļļo). Citādi nav interesanti.
Tikai mani arī besī tie 2 komentāri. Interesu grupas bija labākas. Nezinu kāpēc nomira :(
Bet es kategoriski atsakos taisīt citu profilu, kā te lielākā daļa. Negrib, lai es vairāk 2 reizes iečiepstos - nu i nečiepstēšu ... :(

viduveejsIQ      Vau vau.
Tātad publiski pazemot sievietes stāvoklī ir stabilas psihes rādītājs? ...arguments `viņa pirmā sāka` iztur kritiku tikai bērnudārzā vai sākumskolā, nevis tantukiem mūža otrajā pusē.
Un pa pus Austrumeiropu uzsākt dzīvnieku aizstāvības kustību, un tai pat laikā cilvēkus kuriem nav dzīvē paveicies saukt par aborta atliekām no slikta genofonda arī ir stabilas psihes rādītājs?
Atkal gardi nosmējos.

KarlaB      Tu neskaties uz tiem, kuri skaļi bļauj. Tādi parasti neko vairāk te nedara. Tie, kuriem citi mērķi, tos pilda klusiņām. Pieredzes apmaiņā komentē pamatā vieni un tie paši ļauži. Lielākā daļa nober kritiku pat nelasot jautājumu. Kādi 3-7, atkarībā no tēmas, ir saprotami. Ir nejaušie, kuri reti ko komentē vai reti ienāk oho. Nezinu. Dienasgrāmatās tieši tas pats. Ir hroniskie rakstītāji, kuriem pāri pa 100 ierakstiem un liela daļa sviestaini. Kaut gan man ari youtubisti, sportisti un neremdināmie dzejdari liekas garlaicīgi. Tu vienkārši nelasi, ja tēma neinteresē vai iemācies lasīt tikai tos komentārus, kuru autori Tev ir pieņemami pēc viņu domāšanas. Nervus točno nav vērts bojāt.

Mezhavecis      Kāda tev te riešanās?Šitā sadaļa taču ir "gudro" padomu stūrītis.Ieliek viena pārāko tēmu,un atrodas neliels bariņš,kas to ņem pa pilnu.

ponytail      Nu, re, atkal jau tas pats - katram tās krāsas akurāt tādas, kādas viņš vēlas redzēt. Man te kādu laiku atpakaļ sanāca interesanta sarakste ar vienu žurnālisti, kas ohā meklēja materiālu saviem rakstiem. Viņa man arī pāŗmeta riešanu, pārliecīgu žults izdalīšanos un kādas tur vēl pretdabiskas izdarības, bet viss mans grēks bija tik vien, kā kometārs citā DG, kur pieminēju, ka šī pati žurnāliste dzīvē šķita gluži jauks cilvēks...:)
Kopš 2005. gada, kad te pirmo reizi ierakstījos, esmu satikusi ne mazums jauku virtuālu un ne tik virtuālu cilvēku. Nevienam gan nav bijis sunisku pazīmju, un, kā šķiet, arī aknas un žultspūslis kārtībā...:)

kiwibbc9      Tads pats portals ka visi citi. Ir aktivie,ir klusetaji, nopietnie un draiskie,..utt

Adamsone      PA ir maiga un liriska. Salīdzinot ar to, kā bija pirms komentāru skaita ierobežošanas. Un arī tad- tā nav dzīve, tas ir kino...:)))

elina_baumane      ieteiktu seedet privataaja un ne par ko neuztraukties :)

jollyroger      skaidrs, ka seksa portaals- kaa jau visi, ieskaitot draugus :P

marmorakaraliene      Silts ieteikums tiem, kuriem rādās redzamas/dzirdamas dažādas parādības iz dzīvnieku vai slimnīcu sfairas, kuri izjūt dažādas dīvainas sajūtas, fizioloģiskos procesus, kā piemēram:
riešana
košana
apvemšana
žults izdalīšanos
ierobežošanu
apspiešanu,
aBdiršanu, utml.

griezieties laikus pie veterināriem, ausu ārstiem, gastroenterologiem vai psihisko slimību konsultētājiem - jums tur noteikti palīdzēs...

homo_literatus      Esmu novērojis, ka daži cilvēki šeit atbrīvojas no negatīvajām emocijām.
Kaut kā jau tās ir jāatbrīvo, kamēr nesāk slepkavot cilvēkus:-) Taču parasti cilvēki vai nu sublimē tās malkas skaldīšanā, vai uzspēlē kādu šaujamspēli. Tie, kas par šādām iespējām nezina, nāk uz "oho" izgāzt tās uz citiem cilvēkiem.
Bet lielākā daļa, par laimi, ir normāli, saprātīgi cilvēki, kas nāk izklaidēties, iepazīties vai darīt citas visnotaļ pozitīvas lietas.
Un, kā jau te iepriekš rakstīja, šī ir arī lieliska vieta žurnālistiem un rakstniekiem:-) Un arī socioloģiskajiem pētījumiem - reprezentatīva izlase šeit salasījusies:-)

Dvesele_kabata      homo_literatus, kas par izlasi? Vai var sīkāk?

Zaniigaa_zane      jaa, šeit katrā diskusijā autors tiek noriets... to es arī esmu pamanījusi, kaut kāda sacensība, kurš būs asprātīgāks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu