Bērns 40+ gados.

Jā/ nē, kāpēc, kādos gadījumos tas būtu atbalstams pasākums? Jūsu rīcība, ja jums būtu 40+ (vīriešiem 45+)

stardust      Hmm, un kas tik briesmīgs, ja veselība atļauj... īpaši, ja tas nav pirmdzimtais. :)

Closing_Time      āksti :))

neaizmirstama      Nevienam nav nekādas daļas cik gados kurš grib bērnu,un ja grib aiziet.Man arī 43 gados piedzima pādējais mazais-pirmkārt sievietei atjaunojas organisms,viņa kļūst jauna ,smuka utt.Ir stimuls vienmēr izskatīties labi ,lai bērns nekaunētos par mammu.Ārzemēs vispār sievietēm ļoti vēlu ir pirmie bērni un arī pie mums jaunās māmiņas,kļūs aizvien vecākas.Kas attiecās uz to ka bērni pa nakti neguļ,kurš to ir teicis-jo vecāka māmiņa jo mierīgāks bērns,tāpēc ka viņai pietiek prāta tādā vecumā kā uzvesties ,ko ēst,un vispār saudzēšanas režims lielāks-gan pret sevi ,gan mazuli.Kā arī vīrieši jo vecāki -jo vairāk mīl savus bērnus.

una32      Pazīstu vairākas ģimenes, draugi , paziņas, kurām bērni piedzimuši 45 +un ļoti jauki bērni, pat īpaši gudri un apdāvināti, vecāki velta laiku bērniem, nevis skraida pa ballītēm....

Almerija      nu 40 gados pilnīgi mierīgi var, es kā reiz vēlētos meitiņu,kad būs 40 plus mīnus, ne tagad. Kāpēc ne, ja vien var uzaudzināt. Tas padara sievieti jaunāku un vīrieti, stimuls dzīvot, darboties. Tas ir muļķīgi domāt, ka 18 gados bērnam blakus būs veca vecene....
Bet tā kā man jau dēlam liejama 14, šis jautājums nav aktuāls šobrīd. Bet novēlu citiem uzdrīkstēties. Līdz 45 sieviete noteikti var....vīrietim var būt arī 50, ja gaida bērniņu, tikai jābūt finansēm pat vairāk kā stabilām un ar skatu uz nākotni.

neratni_stasti      Kamēr sieviete spēj dabīgi ieņemt un "noturēt" bērnu [t.i., nekrīt ārā un ārsti par vari nedara visu, lai saglabātu grūtniecību], tikmēr viņa to dara - kaut vai 47 gadu vecumā [reāls piemērs]. Un nevienam nav daļas - viņas bērns, viņas veselība, viņas izvēle.

elsa      Nez, es domāju, ka viss atkarājas no divu cilvēku savienības. Ja ir kopsaucējs, tad kāpēc ne?
Oponēšu mtm - mans brālis ir vēlīnais bērns. Kā reiz nesen par to runājām - nebūt nav obligāti večiem dzenāt ar puiku bumbu, kamēr nokrīt. Ir jānodrošina tā, lai bērnam apkārt ir pilnvērtīga sabiedrība draugu, paziņu formā. Mani veči to ir panākuši ar bērna draugu atbalstīšanu, tāpēc jaunības mūsu mājās nekad nav trūcis.
Un vēl viens trumpis - ja večiem ir jau kāds jaunīnā uzķjūnēt bērns (vēlams - meitene), tad , patiesībā, atkrīt ļoti daudz problēmu, jo ir kam tās uzkrāmēt. Patiesībā, brāli izauklējām mēs ar māsu. Patika, vai ne, bet mamma to uzlika mums par pienākumu. Pat naktīs autiņus cēlāmies mainīt mēs, nevis viņa.
Ir pareizi jānostāda situācija.:D

skumjasaciis      Man arī būtu vienalga, ko domā citi. Vecāku sapulcēs vai sazinkurturvēl. Viss ir jāsajūt pašiem, ja tam ir pienācis laiks, tad viss tāpat notiks.

jozolsen      Sievietes ieteicamais produktīvais vecums ir līdz 35 gadiem.Tā ārsti profesionāļi saka balstoties uz pieredzi,nevis babuļi sasapņojušies.Vēl jau arī bērnam audzināšanā ir starpība vai audzina 20-30 gadnieki,vai 40-50 gadnieki.Tie jau sanāk kā tādi pusvectētiņi,pusvecmāmiņas...Jo jaunie audzina savādāk,savā skrējienā yun aiznēmtībā..Es arī zinu..Un nevajag sacerēties,gvelzt muļķibas par bērnu dzemdēšanu sievietēm pēc 40.Tas ir GADĪJUMS,ja apzināti tad RISKS pašai un bērnam.

kudala      tagad tāds dīvains laiks, kad, dažkārt, 40-gadnieces ir veselīgākas nekā 20- gadnieces. Tas būtu par veselību un risku. Vīrieši jūs esat atpalikuši šinī jautājumā. Un atbildot uz jautājumu- kāpēc ne!!?? tagad tas vairs nav retums vai izņēmums. Normāla parādība.

dogville      kudalai taisniiba,bet joziitis ar katru teemu dziljaak purva:D
Izaugusi sinteetiskaas paartikas paaudze...pat bail domaat, kaadi peecnaaceeji buus modificeetaas paartikas eedaajiem un neveseliigaa dziivesveida kopeejiem.
...par to neguleeshanu naktiis mammas aizmirsushas kopsh pamperi izdomaati.Smiekliigi,ka LIELIE runaaataaji tie,kuriem par beernu aukleeshanu nav ne mazaakaas saprashanas!

hefny      hmmm..parasti jau garuda dīgtspēju un kvalitāti nosaka-iesētais grauds-visupirms,ja čaļi/veči savu ģenētisko fondu un spermu notrallinājš/ tā lēna, nekvalitatīva, kropla, jo iesētais grauds nosaka to,kas izaugs no sēklas.. :(/,-tad nu te tai circenei ir brangs rūpals....
būtu jau labi,ka tikai vesela sieviete visu noteiktu,-par noaliņotajām/nopīpētajām tīnēm-sievišķiem-babuļiem vispār te eju garām.......

jozolsen      suņspalva...Man riebjas liekules un meles...Visas sievietes iet pie ginekolloga un viņš visām var sniegt patiesību,lielākais vairums to arī zina..Illūzijas un fantāzijas nav realitāte,paskaties spogulī..Viņš nemelo un ir objektīvs,lai aiz kādas špakteles to slēptu,it sevišķi no rītiem.Organisms noveco ,bet samdzenes kādas ir tādas ir.Starostj eto ne vsegda mudrostj.Ārsti nav MUĻĶI babuļi ,bet mācījušies profesionāļi..

real_blonde      Domāju,ka nav problēmu,...ja vien paši to grib :)

byebye      palasu un vienkārši jāsmejās. un galvenais, ka tieši dažas sievietes uzskata, ka 40 gadīga sieviete ir pilnīgi sagrabējusi, lai būtu laba, smuka, pacietīga un veselīga mamma savam mazulim. totālas dumības. 40 gadīga joprojām ir ziedoša, uzkrājusi pietiekošu dzīves pieredzi, noformējusies kā personība un iespējams, beidzot zin, kā jāaudzina bērni. un tie, kas domā, ka 58 gadus veca sieviete jau iet ar spieķi, laikam nav redzējuši tuvumā nevienu tā vecuma sievieti. nezinu, kādās tādās aizspriedumainās ģimenēs ar mīlestības deficītu esiet auguši, bet mīlēts bērns ciena savus vecākus un nekad nekaunās par viņu gadiem. mans ex vīrs piedzima saviem vecākiem , kad tēvs atnāca no krievu lēģera 50 gadu vecumā un mammai tad bija 40. nevaru iedomāties tādu situāciju , ka viņš būtu kādreiz kautrējies par to. vislielākā cieņa un mīlestība. viss jau atkarīgs no audzināšanas. ko sēsi, to pļausi.

keksene66      jozi,izskataas ,ka driiz par gjinekologu saaksi piestraadaat :D
Pie pareizas eeshanas un pareiza dziivesveida,nekas tik radikaali nenoveco,lai nevareetu radiit beernus un arii uzaudzinaat. Es par,ja vien sievietei un viirietim ir laba veseliiba.

byebye      piekrītu dogville un kudala- solāriju cepināšanās , neveselīga pārtika, nakts tusēšanas , nepietiekošs miegs, liekais svars, stress, smēķēšana, alkohols, kontracepcijas tablešu rīšana....domāju, ka tieši jaunām mammām ir risks piedzemdēt alerģiskus un slimīgus bērniņus. + dzīves pieredzes trūkums. nesaku, ka 40 gadi ir norma, bet nekas ārkārtējs.

siicis10      Paskatījos spogulī! Hmmm...it kā nekāda vaina,tīri labi saglabājusies. Varbūt sākt kraut virsū to špahteļa kārtu? :) Būšu vēl prišāka! :)) Un bērnam nebūs kauns pirmajā skolas dienā, ka tāda veca mamma! :))
Un ja pavisam nopietni,tad nesaprotu par ko te viens otrs tā cepas... Manai vecmāmiņai pēdējais bērns (9) arī piedzima pēc 40 nu un? Kad es gaidīju savu jaunāko atvasīti savos 40,arī neviens nešausminājās :) Vienīgais par to mazuļa gulēšanu naktīs nevaru piekrist, ka bērns ir mierīgs, ja vēlāk piedzimst. Mans meitēns pirmos trīs gadus ne par ko negribēja ļaut gulēt ilgāk par piecām stundām :)

Alison      Pilnīgi piekrītu - nerātni stāsti viedoklim. Kamēr sieviete var palikt stāvoklī un bērnu iznēsāt - tikmēr to var darīt. To jau pati DABA ir ielikusi un noteikusi. Nu - kad nevar, tad nevar..
Sabiedrības viedoklis -phe - te kā jau vienmēr - pārgudrie atradīsies ar saviem komentāriem - bet visādus jau nav ko klausīt :)

smaidiga_lapsa      Pazīstu kādu sievieti, kam pirmais bēbītis piedzima 41 gada vecumā... izskatās viņa vnk fantastiski :) Bebucis tik superīgs bučmūlītis.... tā ka stresot par to, ka nav bērna 35 gados, ir lieki :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu