Bērns 40+ gados.

Jā/ nē, kāpēc, kādos gadījumos tas būtu atbalstams pasākums? Jūsu rīcība, ja jums būtu 40+ (vīriešiem 45+)

barss5      Nu nē taču, kas par muļķībām?

Kad sīci būs jāved uz pirmo septembri, visi laidīs pa priekšu, jo mazais ar vectētiņu atnācis...varēs pirzdams un ar štoku lepni defilēt:)

animato      Sakiet ko gribat,bet ja tas ir pirmais bērns,ne 3.tad katrs ārsts jums pateiks ka risks pastāv.Un no vecas spermas arī nekas kvalitatīvs droši vien ka nesanāk.Vecāki,kuri vairāk derētu kā opīši skolas sapulcēs arī labi neizskatās,manai klasesbiedrenei bija, zinu.
Nosodīt tur nav ko un apsmiet,bet man tomēŗ šķiet,ka visam savs laiks.40+ ir priekš mazbērnu auklēšanas un atvasaras baudīšanai.

alco      Lielakā daļa komentāru man atgādina komunisma laika,kad bērni drikstēja but tikai 20 gados,bet kam bija vēlak tiem aborts. Ka saka kompartijas biedri vel ir dzīvi.

MisPantera      to animato -nu nejūtos, ka man butu atvasara iestājusies un līdz mazbērniem vēl japagaida!
Nekas gan jau arī tagadējie 20gadnieki kādreiz kļūs 40gadnieki- redzēs kādu dziesmu tad dziedās!

atljaujietman      44 gados man vairāk interesē bērnu ieņemšanas process nekā rezultāts :P

sorrell      ja būtu izlēmusi laist vēl vienu bērnu pasaulē, man būtu pilnīgs poo, ko par to saka citi:), bet par citu- kāpēc sievietei ir klimakss- lai pagūtu izaudzināt pēdējos bērnus, tā kā uz priekšu, 40 gadīgai sievietei vel 7-8 gadi rezevē:)

inito4ka      ...iesākumam gribas iebilst,ka jaunības > ja ļauj veselība un divi cilvēki to ļoti vēlas,kāpēc gan nē? :)

kuks10      es par..?!)lai Tev veicās !)))

GenaCom      Pēc 5 gadiem pateikšu,ko par to visu domāju!

Ulrika      Vispār jābūt dikti lielai uzticībai vīrietim. Ja nu sanāk vienai audzināt... bet no medicīniskā viedokļa, statistika lai paliek statistika, bet dzīvē (ir bijusi saskare), nav tā, ka tieši sievietēm ap šo būtu salidzinoši lielāķas problēmas. Pasaulē jau laikam tā ir norma, ka bērni dzimst ap 40.

selva      Manis pēc,lai dzemdē,es gribu naktīs gulēt,tas arī īsumā viss.:)

tiu      Nu nav jau gan normāli, ka dzemdēt bērnus ap 40 kļūst par normu. Kā izņēmumi -jā, dzīvē visādi gadās!
Bet pārvērst par normu izmantot jau dzīves laikā sabojātu ģenētisko materiālu utt. - tās ir muļķības!
Visam ir sava laiks! Un tas jāizmanto! Kāds varbūt nepaspēja, tas būs tas vēlīnais.
Bet ne jau pasludināt - tas ir normāli, jo rietumos tā dara!

neaizmirstama      Par ko mēs tā uztraucamies -par mātēm un papučiem kuri ir par vecu lai lecāka gaistu pasaulē bērnu?Es gan domāju ka mums būtu jāpriecājas ka 40+vecāki bērna gaidīšanas laikā nelietos neko tādu kas var kaitēt bērniņam.To toties esmu redzējusi neskaitāmas 20+ar cigareti zobos un alus pudeli rokā.Un tad kad bērniņš ir nācis pasaulē tad 100% varu teikt ka vecāki mīl un rūpējās vairāk par savu mazuli kā jaunie.Kas attiecas uz risku,tad genētiski slimu meitenu ir vairāk kā sieviešu pēc 40+,pati to redzēju slimnīcu pārbaužu koridoros.Es uzskatu ka viss ir dieva rokās ,ja mazulītim ir lemts tam pārim piedzimt,tad lai viņi priecājās par doto brīnumu.

adalaide      Riskants pasākums. Gan bērniņa,gan mammas veselības dēļ.

Natta      Krauklis99 šeit demonstrē savu intelektu:))
Protams,ka 40 un vēl vairāk gados ir īstais laiks dzemdēt bērnu-vēl vienu, citai varbūt pirmais, bet labāk vēlāk piepildīt mātes sapni nekā nekad:) Šeit pat nebūtu patiesībā jābūt diskusijai, jo, kamēr ķermenis ļauj, tikmēr jārīkojas ;)

inito4ka      ...hm.... tik gari rakstīju un tik maz ielikās :(( īsumā bija par to,ka dažrteiz 40 gados bērns ir daudz vēlamāks un gribētāks nekā jaunības trakumā,kad sanāk ,,netīšām,,.

Piparkuka      Protams, ka + un atbalstāms, ja tā ir noticis un ja abi ir laimīgi. Forši!!....:)
Daudziem izciliem cilvēkiem bijuši vecāki vecāki.
Nu tā kā Forever4 saka.
Vēlreiz saku- forši!!!

Piparkuka      krauklis99= nekauņa.
....

HRDS      Ja tajos gados ir doma par pirmo bērnu... -Tad labāk, lai šie paliek bez bērniem... :)
Ja, doma... ka ar pirmo nesanāca/bij jauni un dumji/ kad tas pieteicaas... taqad tas izaudzis un domā otru... Tad Arī Nevajag...!!! :D

veeja_roze      Labi,42 jau vēl jauni,bet padomājiet,ka studijas bērns beidz 23 gados,tātad senčiem 65,tēvam jau tuvu 70.Kāds mums vīriešu vidējais dzīves ilgums?Un kā izskatās 65-70 gadīgi cilvēki?
Man arī 45 gados mazdēlu ucinot šad tad teica mamma,bet redzēju,ka tā ka baidās par omi saukt,ja nu....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu