Iepazīšanās laiks

Cik vidēji paiet laiks, kamēr šeit ienākusī persona atrod meklēto?
Ir viedokļi?

Deisa      Par to mēslu pārrakšanu - diezgan precīzi teikts, tikai ar to vieglo seksu - vīriešu uzskati manuprāt citādi, jo gadiem te klimst personāži, kas to seksu piedāvā, piedāvā, bet dabūt nekādi nevar.

fabbiana      pajautā kāda ir vidējā slimnieku temperatūra stradiņa slimnīcā

_Krasula_      +fabbiana.:)
Pie iepriekšminētā jāņem vērā "pasažiera" dzimums, vecums un mērķi. Un, kur ir teikts, ka vispār atrod.

kamena      Mana personīgā pieredze..vairāki gadi...bet atradu,to ko meklēju,precīzāk,atrada mani...jo anketu neizdzēsu,kaut gan ienācu vien ,lai apskatītos,vai kāds nav uzrunājis.

Ezjule      mieru_tikai_mieru pateica visprecīzāk

iluuzija      Te pat labu sexu nevar sarunāt, kur nu ko vēl vairāk.Vēstules puisis sūta smukas- daudzsološas, bet uz ko vairāk neparakstās.Žēl gan.....

atljaujietman      vienu dienu ilgāk, citu ātrāk ;p

vienss      m.t.m asprātīgi , bet Komenārus lasa arī vīrieši .! Un viņi arī to pašu domā. ENtos gadus pašas rokaties un kritizējat . Starpcitu arī vecāka gājuma sievietes šeit ir .jūs tak audzinājāt bērnus visi vīrieši jūsu roku darbs (auklējāt) a tagad jūsu draudzeņu meitas vaimano . Jūs savu viedokli uzspiežat visiem .. Ko jūs domājiet par vīriešiem ,TO PAŠU vīrieši domā par jums. Man mēneša laikā lasot visus visu komentārus, arī savs viedoklis . Visu precīzi pateica mtm . ŠEIT IR BĒDU BEDRE ,VISI SŪDOS LĪDZ AUSĪM. Jā jā es arī starp jums. Tik daudz negācīju savos 67.gados nebiju dzirdējis ne kur. Tikai šeit visatļaūtība. Arpuss jūs pa muti norautos. Nolāpītās bomzenes.

ponytail      Nezinu, kuriem te ar to seksi ir problēma... Man no drošiem avotiem zināms, ka seksis te dzīvojas 24/7, pats lec klēpī, klāt brauc, līkumā ritinās, laiza, sūkā un vēl ar visādām neķītrībām nodarbojas.:D
Ja nopietni... personiski neko nopietnu nekad šeit neesmu meklējusi, bet pats ir atradies pat ļoti īsā laikā. Nu, teiksim - stundu jautājums. Un tad man pat bilžas te nebija (varbūt - labi, ka nebija? ;) ). Nevienu pašu reizi neesmu savus pirkstus piepūlējusi kādam pirmā rakstīt. Vienkārši - neiespringstu šajā jautājumā. Un, iespējams, tā arī ir atbilde - nesastādiet savu noteikumu sarakstu, negaidiet pinci ar flokšiem ķēves pakaļā, pinceses ar D izmēriem tur un XS visur citur... Nu, kaut kā tā. Pieņemam dzīvi, kāda tā ir, un baudām. Un viss.:)

Veneranda003      ..Ko nu katra saprot ar to "iepazīšanos ..!!!Prastu kniebienu te ar "piegādi" var sarūpēt dienas laikā.. Ja tomēr ir vēlēšanās tā, pa skaisto, tad, kamēr viedokļus saskaņo un detaļas atrunā, nedēļas laikā varētu iekļauties! Viss pārējais ir miglā tīts.. un ar dakšām ūdenī rakstīts..!!!

barss5      Šeit? Da nekad, atslābsti:)

Deisa      Nerons (2013-08-12 16:10) jautājuma autora komentārs
Nē, nekas nav viennozīmīgi. Ir te pilns ar tādiem, kam neko dižu arī nevajag, ka tik caumurs, bet tāpat dabūt nevar, jo neviena šiem neparakstās kā parasta jājamsprauga. Un tā nu klimst gadiem un piedāvājas, un piedāvājas... Pie kājas kam. Vai tās ir augstas prasības? Nav.

Forever4      nemeklēju...bet atradu...nejauši...pusgada laikā..ķiķinoties :)

_Krasula_      Deisas pēdējais komentārs lika aizdomāties, ka apgrozības ilgumu varētu ietekmēt arī pārāk zemas prasības. Jāceļ latiņa augstāk, un varbūt viss notiks..:)

VECA_PIEPE      Cik vidēji paiet laiks, kamēr šeit ienākusī persona atrod meklēto? (c)

Laiks ir tikai iluuzija, uz kuru katrs pats balstoties, meklee attaisnojumu ne nevareeshanai, bet negribeeshanai.
"Tas kursh meklee, tas arii atrod!",...laika barjeras katrs izdomaa sev pats, aiz taam sleepjot bailes un vilshanos,...arii slinkumu uznjemties atbildiibu.

Zeltiite      Kur gan teikts, ka virtuālas un ne virtuālas izklaides gan šeit, gan visur citur tiek veiktas ar vienu mērķi - izmisīgi kādu ko atrast (vēlams, līdz nāve mūs šķirs ;D )? Iespringstot meklējumos, sāk likties, ka visi pārējie arī dara to pašu. Ja pašu neviens negrib, tad sāk likties, ka citus arī. Te izklaidējas (visos veidos) arī cilvēki, kas nebūt nav vieni un visa veida problēmās grimstoši. Tieši tāpēc ;D

av2      Ja godiigi, aptuveni vajag nedellu pa vakariem pakliist te, parunaaties, pajokoties utt. Un teikssu kaa ir, ja cilveeks nevar atrast nevienu oHo , tad izredzes dziivee to atrast ir veel mazaakas. Te var vispirms vissu izrunaaties, neteereejot savu laiku un liidzekllus. Ja ir sakanna pamatjautaajumos, satiekaties , un viss notiek. Nesarezzggii dziivi, nolaidies no maakonniem, un neteelo baido zvaigzni te, ibj. Krieviski bija labs teiciens - bugg pa prose I lluggi ktebe potjanitsja !

TavaDiena      Es arī pazīstu cilvēciņus kas pateicoties šim portālam ir atraduši viens otru un nodibinājuši veiksmīgas ģimenītes..

Esmu_Tava      Ko nu kurš meklē un ko nu kurš ir pelnījis. Ja atrod ātri - pelnīti, ja atrast nespēj, tad nav tādu iespēju pelnījis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu